Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Flashget
félisten
-
206 cc
senior tag
válasz sepsi0 #44517 üzenetére
Jó nagy hülyeséget írsz!!amelyik gépen a Windows 7 Professional, a Windows 7 Ultimate vagy a Windows 7 Enterprise operációs rendszer fut az támogatja a távoli asztal elérést....csak be kell állítani.
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
BBéci
legenda
válasz sepsi0 #44524 üzenetére
Ha nem figyelted a képminőséget, akkor mitől ellenkező a tapasztalatod?
Hangminőséget a tévén ítéled meg? Ugye csak viccelsz?MPC-HC és XBMC a normális lejátszók, valamint a TotalMedia Theatre és a PowerDVD.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Gojko Mitic
csendes tag
válasz sepsi0 #44517 üzenetére
hello
Ez csak egy beidegződés hogy a WMP kalap izé... meg hogy ez nem működik meg az.Teljesen korrekt módon működik szerintem. Már + kodek sem kell nagyon hozzá de lehet tenni azt is,hálózati lejátszásnál csak streameli a műsort.A lényege hogy ez legyen az alapértelmezett lejátszó és az mkv kivételével szinte bármit átjuttat a tévére.MKV-t meg egyszerűen átkell csomagolni mp4-be tehát nem átkonvertálgatni órákon át VLC is képes ilyesmire de sokkal bonyolultabb azt beállítani,és minek ha ez így működik (azért mert a VLC streamelné még nem lesz szebb a kép[ Szerkesztve ]
-
mediumgecso
őstag
válasz sepsi0 #44787 üzenetére
Szia!
Hogy tudod lejátszani a Serviio-val a felsorolt filmeket? Tegnap jött meg az UE40ES6100-m, feltelepítettem a Serviio-t, de csak az xvid-eket, divx-eket tudom lejátszani a tv-n, mkv-kat nem tudom.
Mi lehet a gond?Üdv.: István
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
JoeYi
őstag
válasz sepsi0 #44787 üzenetére
sőt, nekem 2.4GHz-en is mennek, bár én miniDLNA-t használok. Sokan itt tévedésben vannak a wifivel kapcsolatban, még ezek a nagyon jó minőségben tömörített filmek is csak 2-4MB/sec adatforgalmat generálnak, amit még egy 54Mbites-es szávszélesség is elbír.
Akinél gond van annál általában a gyenge jelerősség okozza
-
Batib
őstag
válasz sepsi0 #45290 üzenetére
Nem mindegy hogy milyen az elérésed. Van előfizetéssel Nagra3 (Philips 8xxx és Humax box) kodolás ahhoz nem lehet saját kártya-box.
Van előfizetéssel Cryptoworks kódolás (Philips 4xxx és 6xxx boxok) ehhez CW kártyaolvasó kell. Van az uj fajta csak kártya box nélkül ide Ice-Irdeto olvasó kell. Te tudod neked milyen van.[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Batib
őstag
válasz sepsi0 #45300 üzenetére
A kérdés az hogy ezed van és ehhez kapsz egy CW-s kártyát boxot
Vagy ezt fogsz kapni és ehhez ICE kártya jár.
Ezt kérdezd meg és ehhez válassz modult. Egyik sem jó a másiki helyett úgy tudom. Ha már létező előfizud van akkor valszeg az első variáció lesz.[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
mts
tag
válasz sepsi0 #45346 üzenetére
Az is aktív volt. Próbáltam már mindent állítani de nem akart eltűnni. De mondjuk csak a perspektívát tudom állítani, de azon kívül, hogy a kép szélén fekete sáv lesz meg szellemképes sok hasznát nem is látom. Egyébként az mire lenne jó mármint a perspektíva, meg van valami 3d optim.-is, de azon is hiába állítok semmi különbséget nem tapasztalok.
-
AsusBoy
senior tag
válasz sepsi0 #46515 üzenetére
sepsi0:
Ez érdekesen hangzik .
"szabad csatorna keresése mondjuk a mobiloddal..."
Ezt mégis hogy ? Iyenről még nem hallottam
Batib :
Miért kellene külső merevlemez ?
Már teszteltem ki egy 1 perces full hd-s 3d-s kis filmrészletet pendriveon és jól vitte a tv-m, akkor miért kellene külső merevlemez ?[ Szerkesztve ]
-
nylontacsko
senior tag
válasz sepsi0 #46593 üzenetére
Köszönöm ezt megpróbálom én is még.
Élek a gyanúperrel, hogy a wifi nem bírja a tempót. Meg ugye nem is kapott sok dicséretet ez a remek ZTE ZXDSL931VII router.
De én mint naiva azt hittem, hogy megy majd minden mint a karikacsapás.
Hát nem..."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
-
bakancs446
csendes tag
válasz sepsi0 #46652 üzenetére
AAz iggen...mivan milliomos vagy? Mennyibe került a routered+ez eléggé új még..és ezzel is akadt neked Wifin keresztül a HD film mondjuk youtubeon? +Ehhez mekkora net kellene már, legalább 100 megabites UPC csomag
+Milyen memóriakezelésre gondolsz...ne már...
[ Szerkesztve ]
-
bakancs446
csendes tag
válasz sepsi0 #46657 üzenetére
A Youtube tölthetne többet is előre, de nem tud, mert annyi nem megy mát...lehet hogy a routernek is köze van hozzá mégis hidd el...Mert ha rossz minőségű filmet játszol le, akkor a buffer szépen végigmegy lassan a végéig a filmnek, de ha HD film van, akkor alig van a piros elött a kis bufer töltés, tehát nem megy át annyi a másik szobába a router miatt. AMúgy meg 10/2-es nettel akadnia kéne..., van egy fullos routered és egy szar neted, nálam fordítva van, van egy nagyon gyors netem, de a wifi routerem kicsi és nem tud annyit átküldeni, magyarul egy ilyen komoly routerhez ami neked van, kellene egy 50 megabites net minimum a HD filmekhez. Ugyanis 20-30 megabitek röpködnek egy HD film lejátszásánál, ez kéne neki mint sávszélesség a másik szoba fele minimum...
[ Szerkesztve ]
-
Game78
tag
válasz sepsi0 #46809 üzenetére
Szia!
Már odáig eljutottam,hogy a nas-on fent van a PlexMediaServer,azzal megy minden Mkv/7-12Gb-osak is/
A gépről meg nekem 1szerűbb Xbmc-vel.Már csak annyi a gond,hogy a Plex-et még finomítani kell a nas-on,mert valamiért az AllVideo-ba mégsincs all video benne nem lát csak párat,de a között van Mkv és elég gyorsan teker,lejátszik,stb.
Úgyhogy még vacakolok vele,de köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
panpeter92
tag
válasz sepsi0 #46897 üzenetére
Vannak tudatos LCD vásárlók is, nekik megvannak a maguk érvei. A másik dolog, ami az LCD-k felé billenti a statisztikák mérlegét, azok a tévhitek: A mai plazmákban nincs ventilátor, nem fűtenek, kb 5cm szellőzést igényelnek és fogyasztás szempontjából havonta +párszáz forint többletet jelentenek egy LCD-hez képest. Konzol is sokkal jobban mutat a plazmán, mert gyakorlatilag 0 a válaszidő. Szerintem a felhasználók töredéke akarja a 40"+ tévéjét monitornak használni. Beégetni sem egyszerű őket, persze nem arra valók, hogy éjjel-nappal a retekklubb menjen rajtuk.
-
krx21
nagyúr
válasz sepsi0 #46897 üzenetére
Ahova edzeni járok, ott 6 éve megy 8db samsung plazma 24 órában!... Egyiknek sincs semmi baja... Ez a tény gondolom teszt értékű nem? Vannak a plazmának gyengéi: a fényerő, a vibrálás és a statikus tartalmakra érzékeny, de általános képminőségben kenterbe veri az lcd-t az nem vitás... (Színek mennyisége, mélysége, fekete szint, kontraszt, mozgásmegjelenítés stb.) A gyengébb fényerő és a tükröződő üveg miatt kevésbé feltűnő a megvilágított áruházakban az lcd mellett... Sötétebb helyen mutatja meg mit tud... Igazából pont az ellentéte az lcd-nek... Ami az egyik erőssége az a másik gyengéje...
Egyszer 1.5 év után egy Panasonic 55VT30 helyére beállítottam egy 55D8000-es lcd-t... Azt a különbséget nehéz leírni... Talán úgy fogalmazhatnám, hogy egy számítógépen butított, konvertált képet láttam a plazmához képest... Én sem gondoltam volna annyit mondhatok... Az ilyen különbségek észrevételéhez hónapokig kell nézni a plazmát, hogy megszokja az ember azokat a finom részleteket amelyek az lcd-ből hiányoznak... A minőségi lépcső mindig jobban érződik, ha lefelé lép az ember.
Ezektől függetlenül most, nem házimozira lcd TV-t keresek, persze nem a plazma helyére...[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz sepsi0 #47223 üzenetére
" A fenti kis gépen vettem észre, hogy a router mellett ott a tv wifi jele is. "
Bocsi, hogy kinevetlek, de szerintem hatalmas hülyeséget írtál.
Ha jól értelmezem, akkor egy pc-n/laptop-on te látod a tv-d által sugárzott wifi jelet?
A tv nem sugároz wifi jelet, ő veszi a router jelét!Flashget: Nekem kábellel van összekötve a tv és a router, de néha bizony meg-meg akad az adás a youtube app-ban. Akkor úgy fogalmaznék, hogy a Smart Youtube app a hibás.
krx21: ma és holnap ünnep van, semmi sincs nyitva, még az MM se.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Real_Necro
veterán
válasz sepsi0 #48897 üzenetére
Akkor marad a NAS. Pedig már reménykedtem, hogy ez a tv mindent tud.
Ma vettem hozzá egy Logitech k400-at is. Így már könnyebb netelni vele.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz sepsi0 #48899 üzenetére
Na ebben már nem vagyok jártas. Hogyan működik ez? Valamilyen megoldást kellene találnom arra, hogy a tv-vel elérjek egy külső adattárolót, amire tudok menteni akár tv-ről, akár pc-ről, valamint tv-n le is tudjam játszani.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz sepsi0 #48906 üzenetére
Tp-link tl-wr841nd routerem van, nem is olyan régen szereztem be, szóval lecserélni most nem szeretném. Ebben az esetben akkor lehet marad a nas. Gondolom ott is DLNA képes kell.
-
Real_Necro
veterán
válasz sepsi0 #48912 üzenetére
Külső vinyóm sincs most szabad, így gyakorlatilag nulláról indulok. Még azon agyalok, hogy van egy AC Ryan mini-m, annak van USB-je, esetleg ott megosztani...bár az megint csak olvasás lesz. No mindegy, ennek utána járok még.
-
Saua
tag
válasz sepsi0 #49558 üzenetére
Win7 és Win8 alatt nem használok semmi különösebb programot, az adatátvitel a PC és a TV közt így történik:
1.bekapcsolni a TV –t.
2.a számítógépen a lejátszandó film, zene, kép jobb klikk és a legördülő menüben megjelenik a " Play To TV UE26EH4500 " menü …… és a TV-n már megy is a film.Serviio mivel tud többet?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- EAFC 25
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy topik