Hirdetés
-
GAMEPOD
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
válasz
R3nts #153302 üzenetére
Kicsit összetetebb a dolog.
Pl a TCL leányvállalata a [CSOT] ami panelt gyárt,több márkának is,idén már a Samsungnak is,mert az LCD gyártását 2022-től a Samu befejezte.
Legtöbb listán már a TCL a 3. az eladások terén világ szinten.
Kicsit olvass utána.Inkább USA vagy India piacra viszi a jobb tv-it,ide eddig nem minden jutott el.
Idén már jönnek jobb medelek is ide
C735-835-935 is,utobbi 2 mini led. [TCL Modelek év szerint] -
falabu88
aktív tag
válasz
R3nts #153295 üzenetére
A két 65" nagyjából ugyanaz www.displayspecifications.com alapján. VA panel, úgyhogy a feketék/kontraszt viszonylag jó. A HDR-tpapíron tudja mindkettő, gyakorlatilag elég gyenge hozzá a fényerő. Nekem Tu8502 után lett Q80A, HDR-nél lett jelentősen szebb a kép. Kérdés milyen távolságról nézitek a tv-t, ha ilyen 2-2,5 méterről akkor 55" elég lehet (ebben az esetben én még megnyújtanám a keretet és az 55Q80A-t ajánlanám) , ha messzebbről akkor a két 65" közül bármelyik jó lehet (a TU 2 éves az AU tavalyi széria, más különbség nemigen van)
-
Teal'C
veterán
válasz
R3nts #153295 üzenetére
Nekem az 1 el régebbi 7102es van 75" méretbe szintén rengeteget megy pc-ről. Meg vagyok vele elégedve, a menü is elég fürge, a távja még a régi sok gombos mert valljuk be ezek az új pár gombos távok nem az igaziak. A képe szép ha 4k tartalmat vagy 1080p-t nézel hibátlan Tv hd adás szintén. Nyilván van jobb de azt a 3-4x es árat nem éri meg szerintem.
-
válasz
R3nts #107290 üzenetére
Cége válogatja, van aki olyan futárszolgálatot alkalmaz ahol ez belefér... van amelyiknél feláras szolgáltatás ez (mármint a futár cég kér érte többet, amit vagy vállal a küldő cég, vagy nem).
Ezt leszámítva sajnos tényleg (és érthetően amugy) csak a csomag épségét kell garantálniuk.
És még arra is hivatkozhat a futár cég, ha nem volt megfelelően csomagolva a dolog, pl ha törékeny volt és hiába írták rá hogy törékeny, ha pl a doboz nyiklik nyaklik meg benyomható stb. Ez egy magyar postás mondta nekem mikor egyszer hozott törékeny csomagot és össze volt nyomódva a csomagom.
Illetve bemehetek a legközelebbi postára átvenni akkor, és ott ki lehet bontani meg jegyzőkönyvezni, futárnál nem.
Vagy lehet rá biztosítást kötni ilyen esetekre. Ezis cége válogatja.
Nyugaton gyakori hogy törés és lopás ellen is biztosítva van a csomag, ha nagy értékű.
Gondolom itt is lenne ilyen, csak drágábban.Szóval ezt sajnos a céggel (eladó) kell leboltolni... csak sajnos nehezen bizonyítható, ezért bukta.
Vagy csak olyan cégtől érdemes venni, ahol rákérdezve megerősítik, hogy van ilyen szolgáltatás.
Pl az euronicsnál van olyan, hogy ők maguk mondják, hogy bontsuk ki és az általuk alkalmazott futárcég ki is bontja ott előtte saját maga és meg lehet mindent nézni szó nélkül.
Persze hogy a beüzemelést nem várják meg ők se az tuti... sajnos. De innentől meg csak a polgárjog van.http://www.forumkontroll.hu/szallitasbol-eredo-hibak-serult-csomagok-kezelese/
Egyébként lehet a legjobb az lett volna, ha csak simán eláll mindenféle hibára vonatkozás nélkül visszaküldi. Pl nem tetszik, mást várt, stb. Bár indoklást sem kell adni ugye.
Ez valószínűleg már nem menne, mert felhívta a figyelmet a belső törésre... lehet amugy nem vették volna észre ők sem. Legalábbis kötve hiszem bekapcsolják az így visszaküldött cuccokat. -
index31
tag
válasz
R3nts #107193 üzenetére
A Tv üzletből van Outletből, ha nem tűnt volna fel
Valamiért a Jófogáson ragadtál le
Én ennyiért vettem Tv-t igen, ami az eredeti ár kb 400 K nak majdnem a fele 250K volt és használom a legnagyobb megelégedéssel.
De itt van valódi 10bit-es panel, 1000 nit, YouTube HDR, Quantum dot, szóval parádés képminőség.
Ha műszakilag valami problémája lenne, akkor én sem venném meg de esztétikai cica-kaka itt ott, meg a távirányítóba nem volt elem
mit számít.
Ha 250 K-ba újonnan az üzletből rendeltem volna akkor fele ennyit se tudna de nem lenne rajta cica-kaka a sarkán
-
KD6-3.7
őstag
válasz
R3nts #107193 üzenetére
Hibas doboz, karc a kereten stb. Nyomott aron elado. Ennyi. Ha valakit nem erdekel, hogy van egy kis esztetikai hibaja akkor miert ne venne meg? Megkapja ugyan azt a TV-t kozel fel aron.
Itt angliaban nagyon elterjedt pl a refurbished (felujitott) termekek arusitasa eleg kedvezo arakon. Arrol ne is beszejunk, hogy sokszor talp nelkul vagy doboz nelkul 30-40% arengedmennyel el lehet hozni a TV-ket. Sokszor ingyen postaval kihozzak. A hasznalt piac pedig viragzik. Megveszik a TV-t vagy akarmi mast aztan surgosen akar felaron is elado dobozaval, mert veszi az ujabb modelt.
Nem kell ezert lenezni az embert. Okosan is lehet csinalni. Tudnek meg peldalozni... -
dethroner
veterán
-
válasz
R3nts #107098 üzenetére
Köszi.
Laptop kijelzőknél is hasonlót olvastam, hogy védelmi okokból ha már egy led is elszáll akkor nincs háttérvilágítás. Akkor ezek szerint ez a tévéknél sincs másképp.
Egyébként írtam, hogy tegnap este már csak halványan látszódott, ma meg már teljesen eltűnt a folt.Fene tudja, nem is érdekel.
Nálunk is megy rendesen, mindig be van kapcsolva, ha nézi valaki ha nem. -
-
PuMbA
titán
válasz
R3nts #107038 üzenetére
Nem vagy jó helyzetben. A KS7000 alatt egyik sem tud tisztán 24p-t, bár kérdéses, hogy ez zavarna-e téged, mert ma már jobban meg van oldva a dolog. A backlit technológiát pedig feleslegesen kajtatod a fél millió alatti kategóriában, ugyanis az edge lit ezerszer jobb a backlitnél. A backlit hálószerűen hagy foltokat, ahol nem ér össze a két LED határa és sokkal rosszabb végeredményt produkál, mint egy edge lit. Erről az RTINGS honlapján is olvashatsz, de személyes tapasztalatom is van vele.
-
sandró60
addikt
1.kérdés-" MM webáruházban vásárolok egy 48"-os J6200-ast,akkor a vásárlástól számított 14 napig visszacseréltethetem,ha nem tetszik,felhős,sávos,stb? Vagy csak 3 napom van erre?"
Indoklás nélkűl visszaviheted
2.kérdés-"Jó lenne a J szériás nekem,ha ajánlott,nem kell a 3D"
A fórumot gondolom olvastad-Igen ajánlott
3.kérdésedre a szakik majd biztos válaszolnak
4.kérdés a 2-év az 1+1regisztráció. -
Flashget
félisten
Picit javítanék rajta, mert a színkalibrációt igazándiból a BD lejátszóhoz vagy médialejátszóhoz csinálják, mert az onnan kapott filmek fixek, állandóak képileg. De az tény teljesen más kép fogadott utána mikor BD filmet néztünk.
A tv adás meg néha jó néha pocsék, de tény a kalibrált tv jobb mint amit a gyárban egy kaptafára csinálnak.
Egy dolgot viszont nem szabad elfelejteni a kalibrált értékeket elmenteni mobillal, mert a RF után újra be kell állítani és ha elvesznek a beállítások...
Az ilyen 48-50" vagy nagyobb méretű tévéket alapból kalibráltatnám, mert kellene is őket.Megéri azt a 10-15K-t rá áldozni. -
Imi1981
veterán
Lehet én is így leszek ezzel. Mielőtt eljöttem melóba még variálgattam és már eléggé tetszett de úgy már nagyon elállítottam mindent a film módban. Az tetszik a film módban, hogy ha még ráhangolom a saját ízlésemre akkor is jobb a fák zöld színe és a bőrszín mint a többi módban. Úgyhogy alapnak nagyon jó de nekem nem alap beállításon. Én alaposan átállítottam és így tetszik.
Lehet később nekem is változik a véleményem de egyelőre így tetszik .Vhiktor őszinte leszek nem volt rossz de azért, hogy igazán jó legyen számomra még sok mindent átállítottam.Szeretem a meleg színeket de szerintem normál színtónus állásnál is meleg és pont jó. Meleg 1 meleg 2 túlzás. Persze az is lehet, hogy az én készülékem alapból melegebb árnyalatú. De a gamma meg fényerő meg egyebeket is máshogy lőttem be. Holnap még azért próbálgatok.
-
BBéci
legenda
Ezt remekül összefoglaltad.
Számomra a laptop (nem a mostani, hanem az előző, még 5-6 évvel ezelőtt) volt furcsa 2-3 napig, ennek elteltével elviselhetetlennek, nézhetetlennek minősítem a korábbi állapotot. Pár kattintással lehet váltogatni.
Tévémen a sok közül 3 profil kalibrált, amikor el akarom rontani a jó kedvemet, átkapcsolok valamelyik nyers, gyárira, de csak másodpercekre, mert nem szeretnék rosszul lenni.
Van a fenti mondatokban túlzás, amivel érzékeltetni szerettem volna a lényeget. Aki kalibrálatlanul nézi a tévéjét, monitorját, vetítőjét, az egyrészt nem használja ki a készülék maximális tudását, másrészt műanyag világot bámul.(#88950) Vhiktor
Tükröződés ellen függönnyel, redőnnyel, vagy a TV elforgatásával is lehet védekezni. Bármelyik sokkal kellemesebb a szemnek, mint a fényerő vakítóra emelése. -
-
bul07
nagyúr
Nem hinném hogy lejárt garancia esetén megvásárolható (már ha jól értettem hogy 2015.07.02-ig volt rá garancia)
De hívd fel őket és kérdez rá 06-80-7267864Amúgy tuti az a 1alap +1év vásárolt, nem 1év alap+1év regisztráció miatt +1év vásárlás volt
Csak azért mert nem hinném hogy 1év garancia lett volna bármikkor tévére(bár ki tudja)
Lépj be és ott nézd meg mert ki kell írnia hogy meddig van -
BBéci
legenda
A TV nem indul 24p-n, amit kiír, az a beérkező jelre vonatkozik, tehát azt ad neki a PC.
(#76259) zolapapi
Teljes erőből tiltakozom!!! Nem ajánlott filmnézéshez 60 Hz-et küldeni a tévére, az a legnagyobb baklövések egyike. Minden esetben az adott film frekvenciájával megegyezőnek kell lennie!
3D-re ugyanaz vonatkozik, mint 2D-re.
A dinamikus kontraszt egy rettenetes mókusvakítás, az összes általam olvasott és írt tesztben, azonnali kikapcsolását javasolják, mert hazavágja a képminőséget. -
benjonino
tag
Ha teniszt nézek, még nem volt olyan TV amin ne egy csíkot láttam volna gyors ütésnél labda helyett. A Motion Plus azt okozta pluszban, hogy néha megszaggatta ezt a csíkot. Nagyon zavaró volt. Én kikapcsoltam, inkább legyen hosszabb a csík, mint egy rövidebb szaggatott vonal.
A legrosszabb jelenség akkor volt, mikor a játékos szerva előtt pattogtatta a labdát. Na az olyan volt, mintha egy akrobata egyszerre 3 labdával zsonglőrködne. -
BBéci
legenda
Mivel a kártya magában nem tehető be a tévébe, csak Conax (vagy más) modullal, ezért a kettőt együtt vesszük ki és tesszük át egy másik készülékbe, ez magától értetődő. Szerintem.
Soha, még halvány gondolati szinten sem merült fel bennem, hogy csak külön a kártyát mozgassam, hordozzam, rakosgassam. -
206 cc
senior tag
Ez azért nem teljesen így van.A Telekom pl. a sat tv esetén így működik hogy adott beltéri egységhez csak adott kártya működik....nem is adnak pl.CI modult vagy külön kártyát.Más szolgáltatónál tudsz venni esetleg csak kártyát és modult is sőt modult beszerezhetsz máshol is és működik a kártyával.Ez szolgáltatótól függ.
-
PuMbA
titán
UE48H6400
att88ila: Kérdés, hogy milyen minőségben akarod nézni a TV műsort
A TV, amit belinkeltél az a legalja kategória, az összefoglalót nézd meg előbb
sooma: Gondolom azért, mert a Samsung garancia kevesebb, mint 5 év és semmilyen előnyöd nem lesz, ha beregisztrálsz
-
Flashget
félisten
Ha egyszer újabb tv-t veszel az MM-ben, jobban jársz egy garancia+gold biztosítással. Ezt megkötve a gyári gari pl. 1+1 év után is van garanciád további 3 évig, de ekkor az MM-hez kell a készüléket eljuttatni, valamint biztosítva van a készülék tűz,folyadék,törés kár ellen. Szóval a lényeg így nekem 5 év garanciám van rá.
180K volt a tv ez a biztosítás 14K annyi a hátránya, hogy ezt csak a vásárláskor lehet kötni. -
Flashget
félisten
február elején a digi bevezette a kódolt filmcsatornákhoz a CI+-t. én kértem a Digifilmhez, de kiderült hibás a CI+ része a tv-nek 90%-nál mtovább nem ment a kártya felismerése. kicserélték garanciában a maninboardot ezután működött rendesen a CI+ mostanáig. Most már a Közös illesztőfelület ki van szürkülve mintha nem lenne bedugva a kártya. Természetesen szokásos körök meg voltak, másik készülékben a kártya ellenőrizve, hogy kizárásos alapon kiderüljön ismét a tv alaplapját kell cserélni. De ez lesz az utolsó, mert ha a hátralévő 8 hónapban megint behány akkor nem alaplapot cseréltetek, hanem csereutalványra tartok igényt.
-
206 cc
senior tag
Hmmm....erre csak azt tudom mondani ,hogy "nem szeretsz dolgozni a pultban".....A cd-s vackok közel sem mutatják a DJ tudását...beállítod az egymás után következő számokat és még össze is keveri ütemre őket...főleg ha még a digitális effekteket is beveted.Az utcán ha megkérsz egy hajléktalant az is elsőre levezényel egy estés bulit ezekkel a "digitális förtelmekkel"
...persze hozzátartozik a zenei világ "igénytelensége" is.
Nem vitának szánom félre ne érts!!!...de nekem aki E.W & F,Kool & the Gang,Tone Loc,Mc Hammer ...vagy épp Yazoo,Bad Boys Blue, C.C. Catch....Snap!,Real MCCoy,Dr Alban...számokat pörgettem bakeliten tűkopásig annak nehéz azt mondani hogy olyan "zaj" is lehet zene amiben nincs egy árva hangszer sem.Szóval más világ volt akkor ...a bakelit volt az isten..
Ez azonban bőven máshová tartozik..mára már csak emlék...sokan azt sem tudják mi a kazetta vagy a 8 sávos magnó szalag..A plazmára visszatérve nincs azon mit szégyellni hogy nem érdekel az a technológia....én az lcd-re tettem le a voksom és nekem megfelel...
-
McLaca
őstag
A CI az az interfész neve (Common Interface), tehát a foglalatot és a kommunikáció szabványát határozza meg, a CA modul (vagy CAM) meg az a kütyü, amit a CI foglalatba tolsz, és ebbe a CAM-ba teszed a kártyát.
Tehát a szolgáltatód adja a CAM-ot, benne az előfizetői kártyával, amit betolsz a CI foglalatba.
Jónak kell lennie.Apropó, mint 6030 tulajt kérdezlek, hogy nálad előfordul-e, hogy huzamosabb ideig nézve egy csatornát, csúszni kezd a hangja? HD és SD csatornáknál is tapasztaltam, azt még nem tudom, hogy a guide sűrű használatával összefügg-e, de egy csatornáról el-visszakapcsolással megoldódik. Melyik szoftver van rajta neked?
Üdv!
-
Flashget
félisten
szerintem nyugodtan vehetitek 221K a vége.
még adnak hangprojektort is ajándékba mellé.
az más kérdés a T-re hűséget kötni 2 évet... -
BBéci
legenda
A Natív és az Auto olyan mint a többi, gyári beállítás, a TV elektronikája megpróbálja színhelyesen megjeleníteni a képet, nem sok sikerrel.
Egyedi beállítás esetén az alapszínek egymáshoz viszonyított arányát optimalizálják. Azt, hogy a három alapszín - RGB, vörös, zöld, kék, ilyen pixelekből áll a panel - milyen keverési arányban adja a vörös, zöld, kék, sárga, cián és bíbor színeket.
Éppen ma zajlott nálam egy 55 colos F9000 kalibrálása, végre színhelyes lett.(#60626) w333
Te tényleg nem fogod fel, mit magyarázunk itt legalább hatan? -
w333
félisten
Ennyi
(#60500) rantotta
Mindenképp telefonálj az ügyfélszolgálatnak, én úgy tudom hogy a 32" TV -re is működik a prémium garancia (házhoz megyünk javítás)
(#60501) bluyoo
Igen mivel a TV nem támogatja az iso fájlokat ... valahogy konvertálni kéne X264 -be majd megosztani allshare funkcióval és működni fog
-
doc
nagyúr
Nalam az 'egyszeru' beallitasok (fenyero, kontraszt, stb) lenyegeben ugyanazok voltak mint a linkelt oldalon ajanlottak, szoval az a resze nalam OK. (marming ugyanazok voltak mint amiket en beallitottam magamnak, "szemre" ahogy jol nezett ki)
Az RGB beallitasokhoz nem nagyon tudok hozzaszolni, de azok a maximum 2-3%-nyi elteresek annyira minimalisak, hogy nem nagyon tudom elhinni hogy barki is meglatna, en legalabbis nem latok eszreveheto kulonbseget. Raadasul semmi nem igazolja, hogy a gyari alapbeallitas jobb lenne mint a 'megvaltoztatott', szoval az apro valtoztatas legrosszabb esetben is ugyanugy javithat mint ronthat szerintem.
Ettol persze mindenki azt csinal amit akar
De most mar csak kivancsi lettem, hogy vajon mekkora a gyartasi szorasa a paneleknek? Egyaltalan ez valtozik tipustol/kategoriatol fuggoen? Tehat pl. az F8000 szeria szorasa kisebb mint mondjuk a 6000-esnek?MOD: szerintem a TV-tulajok tobbsegenek totalisan mindegy hogy egy picit erre vagy egy picit arra van eltolva a kep egy-egy jellemzoje, szoval kb. felesleges nagyon piszkalgatni, aki kalibraltatni akarja a tv-t ugyis megteszi, a maradek meg ha akarja kiprobalja, aztan vagy ugy hagyja vagy (ha nem tetszik neki amit kap) akkor nem
-
Flashget
félisten
de lejátsza csak x idő elteltével működésbe lép a védelem. 2012 március óta csak az kap BD licenszt amibe ez a védelem benne van így a PowerDVD-nek is be kellett raknia.
itt leírják a lényegét a működésnek:
Cinavia – Nincs több médialejátszó BD licensszel?
van egy oldal is ahol írják mely BD filmekbe van már ez a védelem. -
törölt tag
....nem játszom a TV-n,sem konzol,sem PC-ről..... csak full HD filmeket tolok ki rászóval ilyenkor az a jó, ha "PC" a kiválasztott név a lejátszáshoz....?
Ha csak Full HD filmeket tolsz ki, akkor miért kéne, hogy feltétlen PC/HDMI legyen a kiválasztott forrás? Lehet Blu-ray is, nálam is az, de lényegtelen, lehet névtelen HDMI is
gyakorlatilag HTPC-ként használod, médialejátszóként működik.
Az automatikus frame rate váltásnak akkor van haszna, ha szeretnéd, hogy a PC mód 60Hz mellett 24p-s filmet 24Hz-en játsszon a tévé, és nem akarsz bemenetet váltani, átnevezni és hasonlók. Ha nincs nálad PC-s felhasználás, téged ez a kérdéskör nem érint. A téma többszereplős, akit érint a probléma, beleszólhat a kiterjesztett asztal is, ablak mód stb, ahol maga a lejátszó program sem tud automata képfrissítést és ahogy említettük, maga a tévé is.
Egyébként a Power DVD tud 23,976/24 és 60Hz között automatikusan váltogatni? Tehát teljes képernyő és kiterjesztett asztalnál? Nálam pl XBMC és MPC-HC képes erre, de két megjelenítő esetén klónozott asztal mellett.
-
BBéci
legenda
Szerinted, ha létezik olyan beállítás csomag, ami mindegyik tévén szabványos, színhelyes képet ad, a gyárból miért nem azzal jönnek ki?
Elárulom, nem létezik olyan, mert ahány készülék, annyiféle teljesen és nagymértékben eltérő beállítás eredményeként lesz színhelyes. Egy műszeres kalibrálás 2-3 óra hosszat is eltarthat, annyira összetett és aprólékos művelet. -
Flashget
félisten
Nem tudom ki mit írt, de jó nagy hülyeség.
Nekem E8400-as proci, 4GB DDR2 ram, Asus 6870 vga (DVI-HDMI átlakítóval a hang is kiment rajta) High Speed kábel (1.4-ews kábel nincs ha nem akarsz BBécivel vitázni) és a tévén néztem az Avtar 3D 50GB-os filmet.
Azért kell a powerdvd11 mert a 12-től már benne van a cinavia védelem.
Viszont én hamar meguntam a kábelt a lehaló youtubot a tévén, a homokórázását a tv médialejátszójának 24p filmnél, így vettem egy DLNA-t tudó asztali 3D BD lejátszót. Így a BD filmek is jóval szebben jelennek meg a tévén valamint a régebbi DVD filmeket is faszán felskálázza és szebben kapom vissza mint a dvd lejátszón. -
BBéci
legenda
Semmit nem ér a szoftver egy koloriméter és/vagy spektrométer nélkül. Szemre lehetetlen beállítani szabványos színhelyességűre egy tévét. Az utóbbi 10 évben kb. 60-70 tévét teszteltem, de meg sem próbálkozom műszer nélküli állítgatással. Némelyik tévén több mint 50 csúszkát kell jobbra, balra huzigálni, mire színhelyes lesz. Ez másfél-két órás művelet, még műszerrel is.
-
törölt tag
De van vízszintes banding is, pl ebben a nagyméretű ES8000 esetében keveredik a banding és a dirty sreen
-
törölt tag
banding és ds legjobban svenkelésnél látható, főleg homogén hátterű képnél. Pl focimeccsnél pásztáz a kamera oldalirányban, és a háttér színétől elütő csíkokat láthatsz a képen, esetleg kisebb-nagyobb foltot bizonyos helyeken. másik lehetőség egy halványabb szürke képet kiraksz a tévére, és ránézel középről, oldalról, ez pl a csíkokat tudja elég szépen megmutatni.
Töltsd le ezt az 1920-as szürkés képet és jelenítsd meg a tévéden: link vagy paintben csinálsz ennél sötétebb szürkét, ha nagyon akarsz hibát keresni a tévéden
-
szabochris
aktív tag
Köszönöm szépen!
Még arra akérdésre várom a választ,hogy ne nagyon próbáljak meg USB hub-on kerszetülmondjuk 3 eszközt csatlakoztatni abba za 1 USB aljzatba,ugye?Gondolom áramfelvétel miatt se jó ha osztódik, jól gondolom?
Illetve külföldi oldalon olvastam,hogy valamilyen ügyeskedéssel elő lehet hívni a PVR funkciót,létezne?Zotwoo!!
Én is láttam neten hasonló laggos dolgokat, én rákötöttem a laptopomat, f1 2013 esetén ( pedig ott igencsak van mozgás, sebesség) nem tapasztaltam olyan nagy laggot, sőt!
De Bbéci biztos azt írja majd,hogy ez nem igaz... -
szabochris
aktív tag
Szia!Látom neked is olyan tv-d van mint nekem,kérdezhetek egy párat?
Te találtál hozzá valami optimális képbeállítást? Nekem mégmindig a gyárin van...
MÁsik: firmware hackeléssel vagy valahogy nem lehet belőle kicsikarni a Pvr funkciót? ( tv adás felvétele)
Köszi a választ előre is -
Markizmark
addikt
Csak azért fikázzuk a MM-ot mert a tv árában benne van a biztonsági őr bére is. Annál 30e-el olcsóbban vettem meg ugyan azt a tv-t.
Amúgy secret és én ugyan ott vettük, ezért érdekes, hogy nekem nem adtak +1 évet neki pedig igen.
De mindegy, ezen nem húzom föl magam, ha gáz van alágyújtok a boltnak.
A bolt szerint amúgy 2 év samu EU garim van, az se lehet sokkal kevesebb, mint a hazai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen routert?
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest