- OLED monitor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Videós, mozgóképes topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Canon EOS DSLR topic
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Ezt remekül összefoglaltad.
Számomra a laptop (nem a mostani, hanem az előző, még 5-6 évvel ezelőtt) volt furcsa 2-3 napig, ennek elteltével elviselhetetlennek, nézhetetlennek minősítem a korábbi állapotot. Pár kattintással lehet váltogatni.
Tévémen a sok közül 3 profil kalibrált, amikor el akarom rontani a jó kedvemet, átkapcsolok valamelyik nyers, gyárira, de csak másodpercekre, mert nem szeretnék rosszul lenni.
Van a fenti mondatokban túlzás, amivel érzékeltetni szerettem volna a lényeget. Aki kalibrálatlanul nézi a tévéjét, monitorját, vetítőjét, az egyrészt nem használja ki a készülék maximális tudását, másrészt műanyag világot bámul.(#88950) Vhiktor
Tükröződés ellen függönnyel, redőnnyel, vagy a TV elforgatásával is lehet védekezni. Bármelyik sokkal kellemesebb a szemnek, mint a fényerő vakítóra emelése.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest