Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gejala
őstag
-
Anonymus23
veterán
Megnéztem most, és én mivel Asus O!Playyel játszottam le, azon van egy beállítás, hogy 1080p 24Hrz támogatás, kvázi mozimód, amit ha bekapcsolok, akkor eltűnik ez a röccenés, az egész szép folyamatos lesz, viszont ez meg nekem nem jön be annyira, lehet hozzá vagyok már szokva a röccenésekhez
Gyakorlatilag úgy tűnik, hogy a film kódolásában lesz a gond, lehet neked is az aNyaM verzió van meg;) - The Power of the Light Side
-
senior tag
-
Farkash
csendes tag
Nekem D6500-as van, maximálisan megvagyok vele elégedve! A beépített médialejátszó mindent visz, én még nem tudtam kiakasztani, a 3d meg valami fantasztikus rajta.
Ami nem tetszett:-Igaz hogy teljes böngésző van benne, de mire a kurzort odaviszed a kívánt linkre, kétszer agylobbot kapsz! Remélem ezt valamikor egy szoftverfrissítéssel kijavítják!
- A youtube néha vacakol, egyszer megnyitja a kívánt videot, egyszer meg nem, ez néha dühít.
- A szövegbevitel lassú, és fárasztó távirányítóval, de ha van egy okostelefonod és telepíted a samsung remote app-ot akkor viszont olyan lesz mint egy álom! -
sonye
senior tag
Hidd el annyit nem ér az a 3D!
Még van mit fejlődni a technikának. jó szebb picit az élmény, de csak olyan mélység érzés van sok film esetén. Azért amit a reklámfilmeken lát az ember mesterkélten úgy van elkészítve. A mesék azok jópofák 3D-ben de a filmek zöme nem sokkal jobb.
-
Flashget
félisten
az mindegy, hogy 2D vagy 3D ha mkv a fájl! Egy és ugyanannak számít a tv beépített lejátszójának, mert a 3D mkv csak felezett felbontást takar. Az igazi 3D, 2db 1920x1080 képkockát jelent egymáson míg az mkv csak 1-t rak, ezért a felezett felbontás a tv lejátszónak mezei mkv csak.
Amitől szaggat (homokórázik) az a rendes gyári 3D, 40-45GB-os m2ts fájl 24p-ben, de igaz ez 3D nélkül is arról nem is szólva a tv lejátszója nem tud kandencia helyesen lejátszani.
ilyen filmekhez valamilyen külső 3D-s lejátszó kell (PC,média lejátszó, asztali BD lejátszó)[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
PuMbA
titán
válasz Jassz #112795 üzenetére
Érdekes probléma, de csak valami nem nyilvánvaló, pici beállítás gond lehet, hiszen ha megveszel egy drága Blu-ray lejátszót, azzal is tudnia kéne ugyanazokat a bemeneteket, mint amit a PC ad HDMI-vel. Nekem F6100-on pillanatok alatt ment a 23p, 24p, 29p, 59p, minden videó. Hozzáteszem, hogy újabb Intel vagy újabb AMD VGA-val, NVIDIA-val sose próbáltam.
(#112790) paraszt2: A PC ellenőrzéséhez egyébként a legjobb módszer, ha MPC-HC-ban a TV-n történő videó lejátszás közben megnyomod a CTRL+J billentyűket, ami kiírja, hogy a TV vagy a PC oldalán van a gond. Ilyet a VLC nem tud, ezért nem a legszerencsésebb lejátszó, mert találgathat az ember, hogy most akkor mi is van.
[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
válasz Jassz #121804 üzenetére
Kérdezd meg, hogy 2 éven belül regisztrálhatsz-e.
"Amennyiben az új termékregisztrációs felület megnyitásáig a már megvásárolt termékeihez kapcsolódó 2 éven túli jótállás igénybevételével összefüggésben bármilyen kérdése, problémája merülne fel, kérjük, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a 06-80-SAMSUNG (06-80-726-7864) ingyenesen hívható telefonszámon."
Ha érted, akkor már elavult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Viccrovat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest