Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
válasz kareszka1984 #38299 üzenetére
tedd rá egy 2m-es usb kábel végére, és máris megnő a hatótáv
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
kareszka1984
csendes tag
válasz csacsi1899 #38231 üzenetére
Tegnap előtúrtam a régi laptopos wireless egerem. Egyszerű Canyon egér és simán kezelte a nyilat még a smart hub-on belül is, még a tv műsoron is lehet huzigálni szép-szép, csak egy a bibi...1-2méteres a hatótáva, így ugrik a rendszeres használat
-
hanesz005
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy EH6030-at. Minden szép, minden jó egy dolgot kivéve. Ha SCART-on ill. COMPOSIT bemeneten összekötöm bármivel, elkezd sípolni a TV. :S Valaki tud segíteni? Vigyem vissza? Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
onlány
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz donjohnson #38292 üzenetére
Nem ajánlanék olyan üzletet, amelyik csak bolti garanciát ad a tévékhez, tehát szürkeimportos.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
theooracy
aktív tag
Akkor még egyszer:
"Üdv. Érdeklődnék, hogy használ-e itt valaki EH6030-as-t T-Home sat tv-vel? Milyen a képminőség?" -
197505
csendes tag
Aki 40EH6030 készüléket szeretne rendelni a pcálomboltól,ne tegye,elfogyott
"Sajnos a készülékből nincsen raktáron, és az idén már nem is
fogunk belőle kapni.
Kérem jelezze, hogy töröljük a megrendelést vagy tartsuk."Na most gyorsba jöhet egy másik shop
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz matarese82 #38287 üzenetére
Támpontnak jó, de annak alapján szinte lehetetlen (egy hozzánemértő számára) tuti döntést hozni.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
197505
csendes tag
Sziasztok!
Nagy vajúdások és rengeteg olvasás után végre valahára megrendeltem az UE-40EH6030 készüléket.
Nagyon sokat segített a fórumbeli tulajok véleménye és ajánlása
Köszönöm szépen nekik,nektek
Már csak arra lennék kíváncsi,hogy vajon mikor szállítják házhoz?"Köszönjük a vásárlást! Ügyintézőink kiszállítás előtt egy nappal keresni fogják a szállítás időpontjával ! Az év végi időszakban fellépő túlterheltség miatt kérjük szíves türelmüket !"
Még ami fura,hogy nem is kellett az elején regisztrálnom az oldalra.A kosár után csak a szállítási adatokat kellett megadnom és kész.
Ha jól emlékszem máshol minden ilyen vásárlásnál regiznem kellett előtte.Na mindegy
Van valakinek ilyen téren tapasztalata ezzel a shoppal?Remélem nem karácsony után kapom meg,mert ajándék lenne a tv[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Killerlaca #38279 üzenetére
A Samsung honlapot nézd, ne mindenféle boltokét. Teljesen egyértelműen kiderül a jelentése: nem kel router sem a kapcsolódáshoz.
(#38280) vacs
A bitráta jelentős mértékben meghatározója a képminőségnek. Ugyanúgy, mint az MP3-nál. Bár azokból mindegyik egy rakás kaki a FLAC-hoz és WAV-hoz képest.[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
Mi a különbség a két verzió között (a méretén kívül) ?
Melyikkel érdemes próbálkozni ?
A nagyobb tényleg jobb ?A sötét lovag - Felemelkedés - The Dark Knight Rises (2012) 1080p BluRay x264.Hun.DTS-(13,4 GB)
Videó információk:
FORMAT..........: MKV
FORMAT VIDEO....: AVC
CHAPTERS........: NEM
EXTRAS..........: NEM
MÉRET...........: 13,4 GB
ViDEO.CODEC.....: x264
KÉPARÁNY........: 16:9
FORMÁTUN PROFIL.: High@L4.1
FRAMERATE.......: 23,976 fps
BiTRATE.........: 8 954 Kbps
RESOLUTiON......: 1920x1080Audió információk + Felirat:
AUDiO.........: Angol DTS 5.1, Magyar DTS 5.1, Magyar AC3 5.1
SUBTiTLES.....: Magyar, Magyar kiegészítőA sötét lovag - Felemelkedés(The Dark Knight Rises)(2012), Full HD 1080p,x264,mkv,5.1-(28,1 GB)
General : TDKR.mkv
Format : Matroska at 24,4 Mbps
Length : 28,1 GiB for 2 óra 44 perc 33 mp 888empVideo #0 : AVC at 23,5 Mbps
Aspect : 1920 x 1080 (1.778) at 23.976 fpsAudio #0 : AC-3 at 448 Kbps
Infos : 6 csatorna, 48,0 KHz
Language : huText #0 : UTF-8
Language : hu/forced/ui.: lehet nem ide kellett volna írnom.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Tutu7030
veterán
válasz Killerlaca #38277 üzenetére
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Killerlaca
senior tag
Értem nem is úgy értettem...
A legtöbbet azért viszi nem?Egy kérdés ha egy tévé Wifi direct az mit jelent pontosan?
Tud kapcsolódni egy routerhez vezeték nélkül?
ez a tv az:
http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/samsung/ue40eh5300-p79828383/termek-leiras.htmlköszönöm
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
BBéci
legenda
válasz KisApám #38273 üzenetére
Amennyiben a videokártya 3D-s és a kimenete HDMI 1.4-es.
Valóban érdemes valami normális minőségű kábelt használni, nem olyan hulladékokat, amiket ma linkeltek.(#38274) Killerlaca
Arra ne számíts, hogy mindent le fog játszani. Arra az 50-100000 forintos dedikált médialejátszók sem képesek.[ Szerkesztve ]
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Ehhez mit szóltok illetve mit ajánlotok ti ilyesmi árba USB ről jó lenne ha játszana mindent.http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/samsung/ue32es5500-p80009179/termek-leiras.html
Köszönöm
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
BBéci
legenda
"40-50 gigás hd (3d) filmeket néznénk"
Azokhoz külső médialejátszó kell, ami 3D-képes. A tévébe épített nem fogja felismerni és lejátszani, mert azok frame packed rendszerűek, pontosan olyanok, amik az eredeti Blu-ray lemezeken is vannak.
-
JoeYi
őstag
válasz matarese82 #38269 üzenetére
szerintem jó választás. Elméletileg játékra is jó. Egyedül a 3D a kétséges, azt nem tudja senki 100%-osan biztosan hogy fullHD-e
-
jefte
csendes tag
Samsung 7000szériájában nem lehet pipnél kiválasztani a forrást hogy miből "pippeljen"?
-
matarese82
csendes tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok, szeretném kikérni a véleményeteket.
A jelenlegi igen szegényes tudásommal a Samsung UE46ES6100 tv-t néztem ki a korábbi hozzászólások, vélemények alapján.
A kérdésem az lenne, hogy
- dvd, BRD nézésre használnám és xbox360 játékokkal játszom
- NAS-ról néznék filmet, így a wifi, vagy az UTP-s lehetőség hasznos lehet
- milyen a 3D minősége?
- egyáltalán, ilyen ár kategóriában ajánljátok ezt a tv-t?Előre is köszönöm a segítséget!
thx
m
-
csacsi1899
csendes tag
Köszönöm újra Tippmix46 és sandró60!
Közben rákérdeztem samsungéknál chaten:
Ahol Kinga bemásolt valami leírást, hogy usb 2.0, max 1 tb, meg 2,5", meg max 5400 rpm, mert a nagyobb energiaigényű 3,5"nál nem garantált a működés.Szerintem ez hülyeség, és inkább nektek hiszek, meg
HoReSz1975 ezt írta egy éve:
Megjött a csere: 2TB WD 3.5" My Book Essential WDBACW0020HBK külső winchester USB3.0 fekete.
Kicsit pánikolva, de azonnal bedugtam a SAMSUNG LE40C530F1W -be és lásd csodát, azonnal felismerte
Kérdem én, akkor, hogy lehet, hogy a saját márkájú 2TB Samsung 3.5" Story Station külső winchester HX-DT020EB/A62 -vel semmit sem tudott kezdni, csak a firmware lehet a gond Mindegy, lényeg, hogy jó lett és jobban is néz ki, kisebb is.http://firstshop.hu/termek/23926/kulso_wd_mybook_essential_2tb_wdbacw0020hbk_eesn_usb_2_0_3_0
Szóval szerintem ez a típus nyer nálam is, ha nincs ellenvetésetek, és szerintetek se lesz vele gáz...! ??
-
Flashget
félisten
az 5xxx széria 50 Hz, hogy abból 100Hz legyen két kép kocka közé feketét rak be a teknyika. ezt hirdetik 100Hz-ként de ez a CMR mi kamu 100Hz-nek hívjuk és biza sport eseményeknél, gyors jeleneteknél szaggathat a kép (van akinek szaggat is)
valódi 100Hz esetében mint a 6xxx széria két kép kocka közé egy képet rak be és nem kell használni a CMR-t amit 200Hz-nek hirdetnek. csak rontja a képet a sok képjavító bekapcsolása.
100Hz trumotion ez jelenti a valós 100Hz-et.
a CMR a képjavítókkal elért Hz-et. van 400 meg 800 is...Realme GT Master Edition
-
sandró60
addikt
válasz hapcijenő #38255 üzenetére
Megnyomod a Smart bilt-a menűben -csatorna ikon-és már bent is vagy ahol ide-oda teszed a csatornákat
A kis ördög ott van a részletekben.Sajnos a Samsung elb....ta,hogy ilyen körülményesen oldotta meg a csatorna rendezést.Amúgy van jobb rendezés ennél.A pendrive-re lementett csatornákat számitógépen erre fejlesztett programmal rendezed.A billentyűzettel kapcsolatban ha csak a mai napot visszaolvasod kapsz rá választ -
Kickass
őstag
az én igényeimet teljesen kielégíti, nekem tetszik az aktív 3D is, ha a szüleid szintén Samsung készüléket próbáltak akkor emiatt nem lesz gond, nyilván nem azt kell várni tőle mint egy többszázezres és sokkal nagyobb készüléktől
nem edge led paneles így felhősödés nem jellemző, tényleges 100Hz
laptop: ha a vga-d nem 1.4 HDMI-s akkor arról a 3D bukó, de olvastam itt olyanokról akik LAN kábelen is szívtak mert akadt, én spec egy külső vinyóval használom usb-n keresztül, nem volt eddig gond
sport: 50HZ-es tv-t nem próbáltam, de ezen pl az m1 HD forma-1 közvetítések illetve a digisport HD adásai kifejezetten élvezetesek, a baj az hogy ezek után a sima SD adás egy kínszenvedés, de NBA-t pl csak sport tv ad, végülis élvezhető ha az ember elvonatkoztat hogy nem hd
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
Köszi mindkettőtöknek! Most adtam el éppen az Xbox-ot, úgyhogy az nem szempont már Tényleg nem vagyok benne a témában.. Laptopot rákötve (tekintsünk el attól a kérdéstől, honnan van a film beszerezve) lehetséges rajta 3D-s filmeket nézni? Meg még egy kérdés. Én szinte kizárólag csak sportközvetítéseket nézek a tv-ben, ezeknél tényleg sokat számít a képfrissítés? Mintha régen ezzel reklámozták volna a 100hz-es tévéket.
-
sch_a
addikt
-
nagysandor79
aktív tag
wáá. az auchan Debreceni áruházat miért nem lehet felhívni? 0652510500 hívom és mondja hogy hívjam a központot .
-
sch_a
addikt
Sziasztok!
Érdemes ilyen tv-t vásárolni? Euronicsben akciós, 99ezer 4db szemüveggel. Próbáltam rákeresni a topikban, de a hosszú típusszám miatt elég nehéz. -
hapcijenő
csendes tag
Helló!
Lenne egy problémám és segítséget kérek.
6560 készülékemnél nem tudom a csatornák sorrendjét állítani. Én vagyok a hülye vagy a TV-vel van valami gond?
Megköszönöm, ha tudnátok valamit mondani.
+ milyen klaviaturát és egeret ajánlotok a géphez. Kösz. -
GyávaNyúl
csendes tag
Én pontosan ES6540-re gondoltam 3D ügybe.a PcDream.hu nál venném.Valami info róluk?
-
kerekfej
addikt
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
válasz donjohnson #38243 üzenetére
Kösz a javítást (vágólap hiba
Már többször volt erről szó. A 6500 nem ide készült tipus, de még csak nem is a környező országokba.
Ha jól tudom Franciáknak..ott asszem van 6900 is.
samsung.hu oldalon nincs fenn a 6500-as tipus.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Kickass
őstag
válasz donjohnson #38216 üzenetére
ezt a linket utólag is köszi szeptemberi vásárlást regisztráltam be és megkaptam rá a 12 hó garit
-
GyávaNyúl
csendes tag
Sziasztok Vennék 1 ES6500 tévét ez letudja játszani a saját lejátszójával a 3D filmeket?És ha igen milyen minőségbe?
-
sixer66
senior tag
Jó kapós lett ez 6100-as Samu, vagyis inkább jó akcióban adják Auchan-ban.Itt Kecskeméten már nincs is belőle, sőt minuszba vannak, mert eladtak olyat is amit valakinek már hitelre elintéztek szal tök jó.Még jó, hogy 24-ig szól az akció.
-
J054
csendes tag
válasz Tutu7030 #38230 üzenetére
igen, a "gyári fájl megosztóval" próbálom, az AV uPnP szerver van csak indítva, és itt megosztva a nas hdd-n lévő mappák, a C650 simán látta és lejátszotta a fájlokat.
kerestem már a nas oldaláról is, de a minidlna telepítés nem tűnik nagyon egyszerűnek, ha jól láttam linux-ban kell bűvészkedni, ami nem az erősségem...
ha azt mondjátok, hogy az EH5300 tényleg nem tudja fogadni az AV uPnP stream-et, akkor elindulok a minidlna irányba, de jobban örülnék egy könnyebb megoldásnak -
Tippmix46
senior tag
írtam már, de akkor újra:
1 TB-os, 3,5"es, usb 2.0-ásom van, Western Digital, azzal tökéletes minden
Jobb a külső tápos, azaz a 3,5"es, és USB 2.0-ást is mintha jobban szeretnék a D szériás tv-k....
2 TB nem tudom menne-e, 1 TB tutti... -
rasky
senior tag
válasz Flashget #38220 üzenetére
A gyártó által lenullázott termékekre gondolok, logitech hangfal megjött , szépen becsomagolva, fólia rajta, leszedtem a fóliát és ütött-kopott volt a külseje, pedig gyári módon volt csomagolva. Vagy ott az LG tv, amit vettem, az is szépen becsomagolva, fóliásan, kibontottam és már látszott, hogy a kábel se úgy van, ahogy kellene gyárilag, sőt már a TV üzemideje sem 0 napos volt.. A gyártók csinálnak ilyeneket és aztán nem kerül rá a refurbised matrica, vagy én nem tudom, de mindkét eset az edigitálnál volt. Ezektől eltekintve sokat rendelek tőlük, de akkor is érdekes dolgok ezek.
-
sandró60
addikt
Hallgas a szivedre.Vegyél 2terrásat.Általában usb2.0 kimenetű,de lehet usb3.0-is 3.5"házban vannak.Ezt külső áramforrásra csatlakoztatod(230V)A benne lévő winchestert számitógépen NTFS-re formázod és már töltheted rá a különböző videó formátumokat(mkv-divix stb)Utána a hozzáadott usb kábellel összekötöd a tv-vel Nézheted a jobbnál jobb filmeket köztük ha tudja a tv-a 3D-t.Ezt az utóbit ilyen formátumban kell beszerezni
[ Szerkesztve ]
-
keszo
őstag
válasz kareszka1984 #38214 üzenetére
ehhez a típushoz nincs gyári bil.
viszont simán megy pl.: logitech K400 vagy a logitech Mk220
én az mk220-at használom simán felismerte hogy magyar karakter kiosztású(vékony nagyon tetszetős)[ Szerkesztve ]
Attila
-
csacsi1899
csendes tag
Még mindig érdeklődnék a következő felől:
Tiszteletem a szakembereknek!
Valószínűleg nagyon amatőr kérdés lesz, amit felteszek, (és biztos ki is lett már tárgyalva téma), de nem vagyok nagyon otthon a műszaki dolgokban. Szóval:
Van egy UE40D6500 as tévénk, amihez szeretnénk venni valamilyen külső adathordozót (1-2 terrás), amiről 40-50 gigás hd (3d) filmeket néznénk.
Mit javasoltok, mi az ami tökéletesen működik, és mire kell odafigyelni?Közben próbáltam utánaolvasgatni a dolgoknak, de minden csak egyre bonyolultabb lesz....
Szívem szerint a két terrásra voksolnék, de valahol azt írják, azt nem is tudja kezelni a tv. Igaz ez?
Meg energiaellátás, meg usb 2.0, vagy 3.0, meg 2,5" vagy 3". Azt se tudom, mi micsoda...
Szóval ha valaki tud tapasztalatból írni még egy megfelelő 2 terrás külső hdd-t a D6500-hoz, amit ha rádugok a laptopra, akkor le tudok tölteni rá filmet, aztán rádugom a tv-re és le tudom játszani, az kérem válaszoljon!Előre is köszönöm!
-
Tutu7030
veterán
A minidlna alkalmazással próbálod a nasról, vagy a nas "gyári" fájl megosztójával?
Ha a gyárival, akkor próbáld meg telepíteni a minidlna-t. Nekem a router (d-link dir-825 openwrt)+ minidlna szépen kiszolgálja a két tv-t, mkv-val is.
A nas-nak van külön topicja, ott találsz leírást a funplug telepítéséről.LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
J054
csendes tag
Sziasztok,
tanácsot kérnék hozzáértőktől
Volt egy LE40C650 tv-m, amin NAS-on keresztül tudtam avi-t lejátszani (D-Link dns-320).
(igaz, hogy így nem volt srt, és az mkv sem ment, de a mezei xvid avi-kat vitte)
Vettem egy UE40-EH5300-at, és ezzel nem megy.
Látja a nas-t a hálózaton, de azt írja, nincs rajta film (pedig de)
Elvileg ugyanúgy DLNA képes mind a régi, mind az új.
Elképzelhető, hogy az 5300-as ezt nem tudja? (esetleg "rábeszélhető", hogy megtanulja?)
vagy csak vmi hálózati beállítás hiba? -
sandró60
addikt
válasz kareszka1984 #38226 üzenetére
Amikor beüzemeled mindenre OK-t nyomsz semmi nincs túl bonyolitva.A menű végig vezet.Én is vettem hozzá egy egeret azt hittem,hogy megszokom a tapi padot-nem sikerűlt
[ Szerkesztve ]
-
kareszka1984
csendes tag
válasz sandró60 #38225 üzenetére
Köszönöm szépen az infót Több helyen is olvastam időközben, hogy alogitech billentyűk okéssak lehetnek hozzá. Nemrossz ez a K400, csak nekem a touchpad nemigazán bejövős, laptopon is útálom hasnzálni. így lehet egér+billentyűzet kombó melett maradok.
Van valami trükkre az aktiválásnak, vagy csak sima plu and play?
Menüben találtam egér és billentyű menüt, gondolom ott sem árt okoskodni...?![ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
Létezik más billentyűzet ami jó az EH5300-hoz.Én ilyet használok az EH4500-hoz Logitech K400 Általában a Logitech billentyűzetei kompatibilisek.nem muszály ezt meg venni,mert a márkán belűl van olyan ami combó(bill-egér)páros
[ Szerkesztve ]
-
roby42
csendes tag
válasz donjohnson #38216 üzenetére
Köszi!
Én a samsung oldalán:
http://www.samsung.com/hu/support/warranty/extendedWarrantyRegistration.do?page=SEARCH.EXTENDED.WARRANTY itt próbáltam.
Ha Neked ott sikerült,akkor én is megpróbálom,köszi.
A számlán szereplő névvel kell regisztrálni?A haveromnak volt euronics kártyája,vele vetettem meg a tv-t,így a számla az ő nevére szól.
2 hónapot hosszabbítottak?[ Szerkesztve ]
-
JoeYi
őstag
más: ajánlok a figyelmetekbe egy "trükköt". Én ma rendeltem TV-t és a webshop úgy hírdette, hogy + ajándék szemüveggel (2+2). A számlán amit kaptam külön fel volt tüntetve a TV és külön az "ajándék" szemüveg 6e forintért. Felhívtam őket hogy nekem nem kell a szemüveg, megkaphatom-e így olcsóbban a cuccot. Végül szemüveg nélkül, 5 e Ft-al kevesebbért megrendelhettem.
-
Flashget
félisten
a cég aki hozta a tv-t a srácon fehér szövet kesztyű volt és ő mondta mielött bármit csinálunk nézzem meg a csomagolást, hogy ép nem sérült stb. Ha újra csomagolt lenne azt felkell tüntetni egy matricán amennyiben azt letépik nyoma marad.
Ezután a kibontott csomagolásból kivettük és megint csak átkellett néznem, hogy nem sérült, nem hiányos, minden tartozék megvan hozzá stb. És csak ezután fizettem ki.
Mivel hideg volt a kocsi platóján (kb. olyan hideg volt mint most van)nem kapcsoltam be azonnal vártam vagy 2,5-3 órát. De nem volt semmi baja a készüléknek és azóta sincs kop-kop.
Azért edigital mert akkor náluk volt 10 havi részletfizetési akció. Sajna a pcálomnál nincs semmilyen lehetőség hitelre.Olyat olvastam, hogy asztali DBV-T tunert így küldték..ami vagy igaz vagy nem.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
nightshadow
veterán
Vásároltam egy UE32EH5300 típusú készüléket. Kérdésem, hogy létezik-e a gyári samsung billentyűzet+touchpad kombós kivitelen kívül más is, ami használható hozzá?
Szerintem ahhoz egyáltalán nincsen billentyűzet, ugyanis a két gyári Samsung is, a VG-KBD1000 és a VG-KBD1500 is csak ES6100-től kompatibilis.
[ Szerkesztve ]
-
kareszka1984
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, valamint új Samsung smart tv tulaj
Vásároltam egy UE32EH5300 típusú készüléket. Kérdésem, hogy létezik-e a gyári samsung billentyűzet+touchpad kombós kivitelen kívül más is, ami használható hozzá? Beszéltem a samsung ügyfélszolgálatosokkal chaten keresztül és ők azt mondták nem létezik...igaz nemis vártam mást, minthogy a saját terméküket ajánlják
-
roby42
csendes tag
Sziasztok!
A Samsung oldalán próbáltam regisztrálni a garancia meghosszabbítása miatt.
Kiterjesztett garancia keresése fejezetnél a modellszámot beírtam,feljött két ablak "modelszám" és "garanciabővítés modellszáma" .Ezekután mindig lefagy az oldal.Valakinek sikerült regisztrálnia? -
Flashget
félisten
válasz torma1981 #38206 üzenetére
én az edigitaltól vettem teljesen zsír újat február 24. körül a tv gyártása amit találtam dátumot február eleje volt.
ezek az újra csomagoltak esetében jelezniük kell a csomagoláson refurbished jelöléssel.
vannak nem hibásak de sok órát ment készülékek amik kiállítva voltak..egy ilyet venni rizikósabb mint amit meghibásodás utáni javítást eszközölnek rajta és hivatalosan 3x ellenőrzés után csomagolnak újra.Realme GT Master Edition
-
Zoty4
őstag
szerintetek melyiket érdemes venni ES5500 vagy EH5300 vagy EH6030 és miért?
-
dReFiX
senior tag
Tv szeretném összekötni a számítógépemmel, erről mi a véleményetek ? : [link]
-
gorgocska
tag
Az lehetséges hogy ez a TV samsung ue40eh6030 az Euronics-ba 3év a gari ha a Tesco-ba veszem akkor csak 1 az euronics-ba mondta az eladó csaj.(valami Ukrán depóból szerzik).És most a Tescoba 4 szemüveg van hozzá és a csajszi szerint igy is csak 2 adnak hozzá.Vélemények?És a Tescoba most minden 0% nincs egyszeri kamat stb.Az Euronics- ba peddig kérnek 18000ft egyeszrí kezelési költséget.(részletnél)
Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
torma1981
veterán
Én azért óvatosan bánnék ezzel a januári vételekkel. Kitudja mennyi az újracsomagolt, visszavitt műszaki cikk.
Ami karikor nem kellet vagy volt egy kis baja. Ilyenkor előszeretettel adják el azokat. -
sandró60
addikt
-
JoeYi
őstag
válasz nagysandor79 #38186 üzenetére
szerintem nem lesz. Ez a típus már így is olcsóbb itthon mint a környező országokban. Esetleg még a 46 és nagyobb modellek esetében lehet áresés, pl az UE46ES6100-at németországban 200e Ft-ért meglehet venni míg itthon 215e, vagy az 55" változata külföldön 300e Ft, itthon meg 330
-
sandró60
addikt
Ezt a linket nézted már.Itt az van a csatlakoztathatóságnál irva,hogy van scart
[link].Ha kimondottan nincs rajta scart csatlakozó akkor találsz a készülék dobozában egy olyan adaptert amit használhatsz átalakitásra.Van még a dobozban egy komponens-kompozit átalakitó adapter is.Ezt amit felsoroltam az én D-sorozatú(tavalyi model) tévéhez kaptam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest