Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sada88
aktív tag
Tiszteletem!
Keresgéltem itt a topicba de nem igazán találtam ilyen problémát , adott egy Samsung UE32ES6100 smart tv beépített wifivel ... és egy TP-link WR1043ND router .szóval konfigurálnám fel a hálozatot kiírja,hogy eléri a routert nincs internet ... na mondom ez érdekes mert a telefonon meg azonos wifi hálózaton volt .. oks tv restart router restart retry .... kiírja,hogy nem éri el a hálózatot se...
ok biztos a router firmje régi frissítsük , gyári beállítás jelszó nélkül minden oké . kapcsolódik internet elérve done...
indítanám a böngészőt erre megint benyögi,hogy nincs kapcsolat hálózati beállításokat nézzem meg és kezdi előlről...Létezik ,hogy hibás a tv wifije ? a router egy fal mögött van és max jelet ír ki rá a tv . vagy milyen probléma lehet?
köszönöm a válaszokat előre is
www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
sarkan
aktív tag
válasz kissadam22 #37584 üzenetére
A Fuso tv "két oszlop" csak? Az egyik oszlop az index meg miegymás a másik oszlop meg mindenféle nézhető filmek?
-
sandró60
addikt
A hangolásnál válaszd a kábel-hálózat beállitásal ezen a fórumon több segitséget kapsz
[ Szerkesztve ]
-
Rota
tag
Hello
Adva van egy Samsung UE - 5500 tv és hangolás után hiányzik néhány csatorna a digitálisak közül.
Digi a szolgáltató.....
Próbáltam már a teljes analóg-digitális hangolást digitálison belül antenna -légi - kábeles hangolást...
Frekvenciára konkrétan még nem kerestem...
Máshol ezek a csatornák bejönnek a kerületen belül.
a Samu használatija, amit letöltöttem elég szűkszavú. Hogyan kellene még hangolni? -
torma1981
veterán
válasz WoodooKilla #37588 üzenetére
Aha. Igényelsz egy keretet pl: 250k amennyibe kerül a tv persze sikeres igénylés után. Annak a 10%-át levonják. Tehát csak 225k-t vonnak le. Ezzel az összeggel megterhelik a számlaszámodat. Ha nincs rajta pénz akkor is 45 napod van visszafizetni kamatmentesen. Én 2 napja vettem, de még nem vontak le semmit. Nem tudom mennyi az átfutási idő.
[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
válasz WoodooKilla #37585 üzenetére
Ha egyben fizeted( Levonják a számládról) nincs THM. Ilyenkor van a 10%-os kedvezmény. 45 napig kamatmentesen elutalhatod ha netán nem tudtál levonni a számláról.
Csak a kedvezményt nem könnyű megkapni.[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz kissadam22 #37583 üzenetére
És mi erre a megfelelő ember, lol!
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
WoodooKilla
csendes tag
válasz VW-Corrado #37567 üzenetére
Hali!
Ma megyek érte, le van foglalva. Két fajta Euronics van, két üzemeltetővel, nem tudom, lehet, a KÖKI és a Budaörsi nem ugyanabban a kézben van.
Weblapról hamar lepucolták, írtam mailt, fél órán belül hívtak, hogy van, ne aggódjak, két konstrukció, egyik, amit írtál, másik a plusz TV-s, és nem 2, hanem 4 szemüveggel.. Hát, kíváncsi leszek. Viszont lehet, hogy a második TV-t akkor nem kérem, jó esetben is 40-ért tudnám eladni, úgy meg max egy 10est nyerek, meg egy csomó cécót az eladásával.. Ezt estig megálmodom.
Cetelemmel vigyázok, utálom őket, anno vettem laptopot 10%-os THM-el, ezek finanszírozták, rendben volt, cserébe az előző TV-t is rajtuk keresztól akartam.. aha.. elutasított kérelem! Mondom WTF? Ja, mert küldtek hitelkártyát, és így akarnak rákényszeríteni, hogy azt használjam.. Még jó, hogy volt OTP, olcsóbban is, hát onnantól semmi Cetelem. Gyanús, hogy 25-el olcsóbban odaadták így, azért nézz utána, nincs-e apróbetű, meg súlyos THM.. -
kissadam22
tag
Láttam hogy be lehet állitai a Fuso-t. Azt hogtan lehet...köszi
-
Dictator^
veterán
válasz kissadam22 #37576 üzenetére
Ezt az Euronics akciót sehol nem látom, illetve az oldalukon szerintük nincs is 40-es 7000-res Samu, csak 46os..
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
JoeYi
őstag
válasz kissadam22 #37578 üzenetére
belehet hanoglni rajta egy csomó tévé csatornát. Lehet internetezni rajta. Lehet skypeolni. Lehet külső HDD-ről filmet nézni. Ezt mind kilehet hózni belőle, csak kapcosld be
-
kissadam22
tag
Sziasztok milyen okosságok vannak a Tv-re... Infokat tudtok mondani. Mit lehet kihizni a Tv-böl... Köszi....
-
torma1981
veterán
Neked mit mondtak mikor vonják le a számláról a pénzt? Mert én 3 napja vettem, de még nem vontak le semmit.
(#37572) CoolBoy323
Dec.1 meg Dec 15. a munkanap.
[ Szerkesztve ]
-
kissadam22
tag
Sziasztok.. igen én is az Euronics-ban vettem az ue40es7000 245e+ plussz szemcsi és plussz samu bill=260e lett... Igy megérte.....
-
scorpyo
csendes tag
Sziasztok !
Valaki megtudná mondani, hogy milyen hatótávolságú a samsung tv-k beépített WIFI-je ?
-
Jadro
veterán
Értem. Akkor marad a másik routerrel való teszt, pedig az elsőn is tuti okés a dhcp, hisz más eszközök kapnak szépen ip-t. A tartomány is bőven nagyobb mint az a 3-4 eszköz ami éppen rajta lóg. Végső esetben meg visszaviszem a boltba, hogy varázsoljanak rá netet. Ha nem tudnak, cserée. A 3 nap az hogy van pontosan? Ha tegnap este vettem, akkor a szombat délelőtt még játszik a bolti 3 napos garanciában?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Shocker
csendes tag
Még egy kérdésem van. A 6100-ast, vagy általában a WiFis tévéket mennyire kell közel pakolni a routerhez?
-
VW-Corrado
csendes tag
válasz WoodooKilla #37463 üzenetére
UE40ES7000:
Tegnap voltam Euronics-ban Budaörsön, ott most 249.999, a szórólapban is benne van, netről letülthető és ha sikerül Cetelem-re elhozni, akkor 224.999-ért odaadják.
A pár napja honlapjukon is beharangozott UE40ES7000 + UE22ES5000 már nincs sehol sem és az eladó nem is hallott róla.Én nov.30-án vettem meg náluk, már akkor is 249-ért. Cetelembe is beleugrottam, remélem nem lesz gond vele és csak az éves kártyadíjat kell pluszba fizetnem.
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
válasz KisApám #37540 üzenetére
megnéztem 67k-val olcsóbb...
hát ahogy nézem javított/kifutó dolgokat árul. ezt már Neked kell eldönteni,h be mered-e vállalni egy ekkora összegnél,h javított tv-t veszel. szvsz nagyon sok az a 67k, de ha később baja lesz, akkor viszont azt ki fogod fizetni szervízre. illetve ahogy levettem ő adja a garit és nem a samu, azaz ha ne adj isten bedől a vállalkozása akkor buktad azt a garit is (igaz erre nem sok esélyt látok, mert több mint 2éve árul vaterán)djadji: specifikációban ott van,h wifi ready, azaz vehetsz 10kért samu wifi sticket és azzal menni fog. szerintem az android dunglevel jobban jársz.
-
-
JoeYi
őstag
esetleg arra a portra és kábelre köss egy laptopot és nézd meg hogy kap-e ip-t. Ha igen és a tévé továbbra sem akkor garanciális probléma lesz.
Esetleg érdemes lementeni a router konfigját egy fájlba és resetet nyomni neki, csak hogy kiderüljön nem-e szúrtál ki magaddal az advanced konfigurálás közben (rossz mac lett beállítva, vagy limitálva van a kiosztható ip-k száma)
-
Jadro
veterán
Tegnap este küzdöttem a TV hálózati elérésével, de sajnos nem jutottam előrébb. Automatikus beállításnál a képen látható címek kerülnek beállításra, ami egyértelműen nem jó. Fogalmam sincs honnan szedi ezeket. ZYXEL típusú, inviteles dsl routerre van kötve kábelen a tv. A router minden eszközömnek (telefon, laptop,pc) szépen kiosztja a 192.168.1.x-es címeket dhcp-n, de a tv ezt kapja valahonnan. Ha DNS-nek beállítom a 192.168.1.1-et, akkor a próba után a TV és a router közti kapcsolatot zöld pipával jelzi, de a routerről már nem megy ki. (Miért is menne a képen látható ipvel...) Ha kézzel állítom be, akkor már a tv és router közti kapcsolatot sem jelzi jónak. A routeren a porton látszik, hogy a kábel be van dugva. Próbáltam más porton, más kábellel. Eddig jutottam. Biztos, hoyg valami router beállítás lesz, csak nem tudom, hogy a tv-nek miért nem oszt ki egy jó címet. A tv mac addressét felvettem egy a tartományba tartozó ip címmel a routerre, próbáltam kikapcsolni a tűzfalat is, de egyelőre semmi. Közben még eszembe jutott hogy van egy másik routerem, azon majd megnézem hogy ki tud-e osztani egy jó ip címet. Ha valakinek lenne valami jó kis tippje, megköszönném.
-
northbr!ght
csendes tag
-
Willie
őstag
válasz nightshadow #37559 üzenetére
Nagyon köszönöm.
-
Bogyi007
veterán
Végre működik nálam is a Fuso.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
BBéci
legenda
válasz Tippmix46 #37553 üzenetére
Google-ba beírod a film címét címét és a "felirat letöltés" szavakat, aztán válogatsz a találatok közül.
Én úgy szoktam keresni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz szunyog199 #37550 üzenetére
Igen, csak akkor nézheted HD-ban, ha arra fizettél elő. Viszont - ha nem tévedek - a T-sat nem sugároz 1080-ban, csak 720-ban. Egyik fórumtársunk emiatt váltott UPC-re.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
szunyog199
tag
Sziasztok!
T-home SAT TV előfizetésünk van, és a Set Top Box-on van HDMI kimenet, amit össze is kötöttem a LED TV-vel. Ha egy olyan csatornára váltok, amit HD-ben sugároznak pl.una vagy M2, akkor semmi különbséget nem látok a sima SCART kábeles összeköttetés és a HDMI kábeles összeköttetés között, hiába van a STB 1080p-re állítva. Elképzelhető, hogy erre külön elő kellene fizetni a szolgáltatónál? Mik a tapasztalataitok a HD TV nézéssel kapcsolatban?
-
Jadro
veterán
Bocs ha már volt, de első körben nem találtam a megoldást. Szeretném kábellel routerre kötni a tv-t, de automatikusan nem kap IP-t sehogy sem. Ha kézzel belövöm, úgysem lesz jó. Van valami beállítás még ami kell hozzá? Elvben kellene működnie dhcp-vel is nem?
-
kissadam22
tag
válasz WoodooKilla #37531 üzenetére
Szia mit probáljak ki az es7000-n mit szeretnél. Hol van hack...
Tesztelhetem a Tv-t.... -
Petrica
csendes tag
-
zlot
csendes tag
válasz donjohnson #37238 üzenetére
Nem értem pontosan a fent leírtakat, regisztráltam a fuso-n, beléptem a TV böngészőjével a fiókomba, de onnan nem boldogultam tovább, megnyomtam a Tools gombot a távirányítón, de ott nem jelenik meg a Beállítások/Fejlesztés.
-
-
KisApám
addikt
válasz tomazin #37537 üzenetére
Igen, hiába kb. 80 000 Ft-al olcsóbb, mint a boltban, azért vigyázni.
Bár az eladó visszajelzése korrekt.
No meg én szeretem kibővített garival venni a dolgokat, itt esély sincs rá.
1 év meg nem elég nekem arra, hogy nyugodt legyek, mondhatni semmire nem elég...[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Tippmix46
senior tag
-
tomazin
veterán
válasz djadji #37530 üzenetére
én a 6030 mellett döntöttem okosítással.van amúgy már mk808 is belőle, én meg Imito-t vettem, árban ugyanott vannak kb
sima wifi 6030? nézd már meg a specifikációt azért mielőtt kérdezel....
share mind2-n működik.
KisApám: dehogynem. csak tudod szürke/feketeimport ilyesmi...nem érdemes szvsz párezret spórolni azon,h nem rendes magyar garisat veszel...(ui. az eu garisat nem szerelik neked itthon gariban)
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Ehhez mit szóltok: SAMSUNG UE40ES8000
Vaterás hirdetés, 269 000 ft, DE
1 év garanciával...
A gyári gari nem alapon 2 év?̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
BBéci
legenda
Persze, hogy vibrált, mivel a szemüvegen keresztül láttál más fényforrást is, nem csak a tévét.
Kalibrálatlan tévék színeit és fogyasztását teljesen felesleges hasonlítgatni. Adott konkrét modellek között is van szórás, eltérés.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
VaDy
tag
-
VaDy
tag
válasz KisApám #37521 üzenetére
Másfél méterről nem láttam csíkokat az lg-n, de a samsungnál 6 méterről is be-bevibrált a kép
Egyébként szerintem a a 2D képe fontosabb, gondolom te is több sima filmet nézel, mint 3Dset, ha meg azt mondod szebb a képe a samunak megeszem a kalapom!
Fogyasztást, csak azért írtam mert kérdezték fentebb Szerintem is mindegy az a pár száz ftViszont ezzel a hsz-el befejeztem a vitát, egy szubjektív véleményt írtam le, szerintem ennyire nem fikáztam a samsungot, csak azt mondom szerintem jobb a másik, ennyi. Akinek ez tetszik, vegye ezt, végülis ezzel se lő nagy bakot
-
WoodooKilla
csendes tag
Jut eszembe, valakinek tapasztalat simulview-ről? Youtube-on találtam egy homályos videót, de ott nagyon hack-et emlegetnek, es7000-ren vajon megoldható?
-
djadji
senior tag
HAli!
A 6100 és a 6030-as között gondolkodom. Nem tudom ez a Smart funkció ér e annyit, amennyivel drágább lenne. Az a Share dolgo csak a SMART TVken működik? vagyis letöltök a gépre egy filmmet, és azt a gép HDDjéről tudom lejátszani közvetlenül? VAgy ezt tudja a 6030as is (Abban is van wifi ha jól tudom...)
SAjnos azt sem tudom pontosan mi a különbség a SMART-os 6100 és a sima wifi 6030 között?
Valaki tudna tanácsot adni?UI: Arra is gondoltam, hoyg a 6030oshoz veszek egy minPC-t, és meg is van oldva minden. Azzal akár közvetlenül is tudnék letölteni és a TVn lejátszani. VAgy ez nem így működik?
Ilyenre gondolok:
http://www.ebay.com/itm/Android-4-0-Mini-PC-IP-TV-Google-TV-Box-A10-1-5Ghz-WiFi-HDMI-MK802-1GB-DDR3-NEW-/150957138424?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item2325bf21f8http://djadji.fw.hu
-
sandró60
addikt
válasz drmotto #37525 üzenetére
Sajnos google-szerint csak külföldi oldalt adott ki .Elég borsos ára van.Lehet,hogy a házimozi rendszeredet kell kicserélni a linken ajánlott adapter helyet
digitális-analóg adapter -
vacs
veterán
A pcálom megszüntette a "2 év csere garancia" -t.
Éppen mire rendelni akartam.(^)(>.<)(^)
-
drmotto
őstag
Sziasztok!
Adott egy UE32EH5300 tévé és egy Hyundai HT-101c 5.1 Házimozi rendszer. A házimozin csak RCA csatlakozó van, a tévén meg csak optika és jack.
Van valami mód arra, hogy a kettőt összekössem, és 5.1 hang legyen a végeredmény?Köszi!
-
Petrica
csendes tag
Szia mindenkinek! Még nem vagyok készen az uj Samsung UE40ES6580-as témával. Progikak sorba átirtam a samsung szerkesztövel, köszönet érte! Most az az ötletem jött hogy osszam meg a laptopomat a tv-vel routeren keresztül. Ezt azért hogy letöltött filmeket megjelenitsek USB HDD hiányában. Lehet ilyet megvalositani és hogyan? Ugy irjátok hogy meg értsem, nem vagyok szöke (remélem) de kopasz igen!!!
-
TechN7ne
nagyúr
Elég kimerítő és hozzá nem értő hozzászólást olvashattunk végig,tulajdonképpen te melyik 620S-röl beszélsz mert kb. van belőle 4-5db ami így végződik sorozatszámilag...? Ezek mellet nem azért védem a Samsungot mert épp egy ilyent árulok,mivel már nem aktuális mert a mai nap el is adtam,hanem csak ne beszéljünk már azért ennyire hülyeséget.
Fogyasztása meg kijavítalak,összesen 63w.
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Nálam pl. az LG alapon kiesik a passzív 3D miatt.
Miért?
Utálom nézni a 3D-ben azokat a "gyönyörű" vízszintes csíkokat,
amit az LG ad "extraként" a szemekbe jutó felezett Full HD 3D miatt.
Ahhoz meg túl messzire kell ülnöm, hogy ne lássam,
de ekkor meg elveszik az igazi 3D élmény.
Rettentően idegesít.Fogyasztás?
Kibírom azt a havi nagyon max 100 ft különbözetet, csak rendes 3D nézzek.Az aktívval szerencsére nincs bajom,
és sokkal jobb, szebb a 3D a passzívhoz képest, szerintem.[ Szerkesztve ]
-
hamat5
csendes tag
UE37ES6100 helyett most már sajnálom, hogy nem 6300-ast vettem. Műholdas adásokhoz egy külön doboz, még egy távirányító kell...
Médialejátszót legtöbben különállót javasolnak, mert jobb és több funkciói vannak, mint a tévékbe beépítetteknek. Így van ez a SAT-tunerrel is? Tudja valaki tapasztalatból, milyen a 6300-as beépített tunere a ma kapható középkategóriás HD-tunerekhez (Optibox, Amiko, Dreambox) képest?
[ Szerkesztve ]
-
VaDy
tag
válasz Shocker #37470 üzenetére
Szia!
Én is ezt a Tv-t néztem, egészen addig amíg el nem kezdték ajánlgatni az LG620S-t, ezer oldalt tudnék írni, miért jobb mint a Samsung, bár ezt lehet nem ebbe a fórumba kéne írnom, mert lelőnek, de próba szerencse!
- nagyobb képméret +6 centi (ami azt hittem semmiség , mígnem egymás mellett nem láttam a 2 tv-t)
- passzív 3D - egyedüli hátrány hogy nem full hd (asszem függőlegesen csak de nem akarok hülyeségeket mondani), de észre nem veszed, viszont nem vibrál, nem fájdul tőle meg fejed/szemed, szemüveg hozzá 3-4száz ft (aktív 3-4ezer), ja és ugye le se merül ...
- egymás mellett néztem meg a képét, lg sokkal jobb, a samsung színei nagyon furák nekem, nem is tudom hogy írjam le, túlzottan erősek, de ha nem hiszed, menj el egy médiába pl és meglátod, megéri meggyőződni a saját szemeddel!!
- 4 hozzáértő embert kérdeztem meg, abból 3 az LG-t venné, az egyik ember samsungos értékesítő volt...
- végül fogyasztás, fúúú pontosan nem emlékszem te samsungé valami 92 körül volt, lg-é 75! tehát ebben is jobb.Egyedül, ami a samsung mellet szól, hogy van beépített wifi, ami neked pont kell mondjuk Nekem meg pont h nem, minek?! Összedugom gépemmel, kapja netet, meg összes filmet róla hálózatban, és wifi ide vagy oda, soha nem lesz olyan jó mint a kábel, ha meg annyira kell, veszel egy sticket 10ezer ft-ért!!!
Full ideg vagyok, nagy nehezen eldöntöttem hogy 6100, aztán jöttek haverok, hogy lg-t, utánajártam, beláttam igazuk van, meg akartam venni de sehol nem volt, 4 boltot hívtam fel, mindenhol hiány van belőle, és tegnap du, az összes boltba felment az ára, eddig 158 körül meg lehetett kapni, most 165től felfele és az a legszebb hogy sehol se tudják megmondani mikor érkezik meg a boltjuka a tv. wáááá
A samsung 6100as meg hegyekben áll mindenhol ... vajon miért?!?! De nem érdekel, most már csak azért is megváromDe egy szónak is száz a vége, menj el egy edigitalba, egy média márktba, kérdezd meg eladókat, akik kicsit is értenek hozzá, az lg-t ajánják, itt a Samsung fórumba, persze hogy ezt mondja mindenki!! Kategóriájában, no meg ennyi pénzből tényleg én is ezt venném, kár h ott az LG.
-
pokers
senior tag
Srácok, most már egyáltalán nem bánom, hogy SMART TV-t vettem, tegnap sikerült beállítanom a fuso-t
Egyre jobban elgondolkodom azon, hogy ennyi adó után szükséges-e előfizetnem bármilyen tv csomagraSzóval, olvasgattam itt, hogy páran kijelentik kategorikusan, hogy nekik nem kell a smart funkció. Nos, nekik ajánlom, hogy gondolják újra, mert szvsz ez irányba mutat a fejlődés
-
Jadro
veterán
Köszi a válaszokat, hajlok a 40-es felé.
-
KisApám
addikt
Ha 72 cm-es CRT TV-ről váltasz, és akarsz is egy kis képernyő növekedést is,
a 32 colost el kell felejteni!!!A 32 colos majd nem hogy visszalépés lenne méretben
a 72 cm-es CRT-hez képest...Miért? Ezért: klikk.
A 40 colost vennék!!! Ezért: klikk.
És egy kis spórolással a Samsung UE40ES6100-at.Következő hozzászólással ((#37516) nightshadow) egyet értek!
[ Szerkesztve ]
-
Shocker
csendes tag
válasz nightshadow #37512 üzenetére
Világos, köszönöm. Emellett akkor azt is mondod, hogy maradjak meg a jő öreg Samsungnál és ne engedjek a sötét oldal(ak) csábításának, kipróbálva mondjuk egy Sonyt, Philipset stb.? (Nem vagyok biztos benne, de mintha azok amúgy is drágábban adnák ugyanazokat a szolgáltatásokat.)
-
nightshadow
veterán
Ha szigorúan a kettő között kéne választani, én a 40EH5300-at választanám a méret miatt. Szerintem tévénél ez a legfontosabb, utána jön minden más. De ha őszinte akarok lenni, a 32ES6100 árához csak egy nagyon keveset kell hozzátenni, hogy meglegyen a 40EH6030, ami jelenleg best-buy, én ez alá nem mennék.
-
Jadro
veterán
Ha azonos árban lévő két tv között kellene döntenetek, melyik lenne a befutó? (Most abba ne menjünk bele, hoyg árgépen hol olcsóbb stb, vegyük alapfeltételnek, hogy a két készülék fillérre ugyanannyiba kerül és ez a két választási lehetőség van.)
32" - 50 Hz (CMR100Hz) konkrétan SAMSUNG UE40EH5300WXXH
vagy
40" - 100Hz (CMR 200Hz) konkrétan SAMSUNG UE32ES6100WXXHMi tud zavaróbb lenni? A kisebb átmérő, vagy az 50 Hz? 72 centis CRT tévéről lépek felfelé ha ez még számít a döntésben. Egyszerűen nem tudom, melyik lenne a jobb választás.
Szerk: Látom vagyunk így páran.
[ Szerkesztve ]
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Még most is a legolcsóbb valódi 100 Hz-es Samsung FullHD TV az EH6030, igaz?
Ezalatt az ár alatt mást nem igazán éri meg vásárolni, jól gondolom?Előre is köszönöm a választ.
Üdv.
-
Shocker
csendes tag
válasz TechN7ne #37505 üzenetére
Igen, ezen magam is elgondolkodtam. A mostani tévé ugyanis 51-es még, és ahhoz képest ugye a 80-asok, 90-esek is nagyok már. Viszont - ahogy már itt is olvastam - van az a mondás, hogy TV-ből nem lehet elég nagyot venni. Viszont ha ennél vannak olyan, jóval nagyobb tudással bíró készülékek, amik ebben az árkategóriában vannak, de kisebbek, akkor elgondolkodnék esetleg arról, hogy lejjebb adok az átmérőből.
Van esetleg konkrét ötlet?
-
nightshadow
veterán
válasz maxika2004 #37506 üzenetére
Akkor szerintem felejtős.
-
maxika2004
őstag
válasz nightshadow #37501 üzenetére
Sajna nem uj, kivolt rakva a többi mellé, és hát kitudja mióta, vagy miért vitték vissza....
-
Shocker
csendes tag
Ott feljebb volt egy kérdésem, de válasz nélkül hagytatok, így most rövidebben.
170 ezer körül a Samu UE40ES6100-nál szerintetek van jobb, vagy megvásárlásra érdemesebb készülék?
Köszi.
-
Arween
senior tag
-
didros
senior tag
Sziasztok! C-s szériához (40C650) melyik a legjobb firmware amit érdemes feltenni? Tegnap frissítettem 3009-ről 3015-re de úgy vettem észre, hogy a gyengébb felbontású videókat most szemcsésebben játssza le, mint előtte. Szóval most a downgrade-en gondolkodom ,csak nem tudom, hogy melyik firmware-t rakjam fel.
-
nightshadow
veterán
válasz maxika2004 #37493 üzenetére
Tavalyi, kifutott modell. Ha valóban új, bontatlan, akkor 69k-át megér. Az E420-nál mindenképp jobb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest