Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz4b70
aktív tag
válasz cintula187 #1699 üzenetére
Ha Hangerőgombok használata a médiához opció be van kapcsolva akkor ha megnyomod a hangerőgombot akkor a Médiahangerőt állítja, ha pedig ki van kapcsolva akkor a Csengetési hangerőt.
Illetve ha lenyomod a hangerőgombot és előugrik a csúszka, akkor a tetején a 3 pöttyöt lenyomod és akkor tudod állítani az összes hangerőt.
-
cintula187
addikt
Van arra beálítási lehetőség, hogy a hangerő gombokkal ne csak a csengőhangot változtassam hanem minden hangot?Vagy erre való a "H.erőgombok használata a médiához"?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
ZN1980
csendes újonc
Ma vettem egy A54-et. Egy az egyben összehasonlítottam a videófelvételeit egy A34-el. Gyenge fényviszonyok között ég és föld a különbség az A54 javára. A kijelzője egy kicsit fényesebb az A34-nek szerintem...
-
tDr1v3r
veterán
válasz Luck Dragon #1692 üzenetére
Este 10 körül 6%-on voltam asszem, akkor dugtam töltőre.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Nekton
aktív tag
Ezt még privátban kaptam 7.-én:
"Hali neked az akku mennyi kijelzoidot hoz? 85%rol azoktam indulni es sztem ha lemegyek 10%ig kb 5.5-6 orqt tudok kihozni. Tegnap 17%nal dugtam fel 5 ora volt."
Válaszolok itt. Meg ez amúgy is ide tartozik és lehet, hogy valaki jobban tudja.
Én a telót csak használom. Nem nézek semmit. Reggel kicsit rádugom töltőre a reggeli erejéig. Ezzel simán kihúzza a következő reggeliig. Sokat olvasok, hallgatok zenét. Nem tudom, mennyi a sot, de biztos több, mint kéne.
Az 5G-t is visszakapcsoltam a balcsi mellett. Ott jobban kellett. Azóta itt a nagyfaluban is azzal megy.
Ez a telefon mindenre is jó és elég.
Egy bug van jelenleg, de nem vészes: írás közben a samsung billenytyűzet néha nem hozza elő az emoji, gif, egyéb keresőt. Ilyenkor appot váltok és az megoldja.
Üdv. Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
-
tDr1v3r
veterán
Zenehallgatás BT-n, netezés, navigáció BP-n (ez bajos DE lehet user error), Salvador Dali kiállítás fotózás, most meg netezés és fejhallgatón zenehallgatás. Lassan töltöm mert fosok hogy 21:30ra nem lesz Simple-re energia.
Szerintem ez nem olyan rossz azért. Semmi low power mode vagy ilyenek, zene is Spotify-ról megy mobilneten (vagyis már mávos wifin). Fingom sincs hogy ez a SOT adat reális-e vagy az appok százalékai (többet voltak az appok használva azért) de máris tovább bírta mint a szifonom.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
-
veterán
válasz Luck Dragon #1686 üzenetére
A10 van nálam,
Beállítások,
keresőbe beírod hogy "hívóazonosító"
odavisz hogy "saját hívóazonosító megjelenítése"
és alapértelmezett helyett kiválasztod hogy MINDIG -
Sziasztok. Most derült ki , hogy mindenkinél magántelefonszámon vagy ismeretlen számként jelenek meg.
Beállításokon belül hol találom meg a szám rejtése - mutatása beállítást ?A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
GreatL
őstag
Érdemes megvenni. Miért ne lenne? A fórumos-sírásos hülyeséget meg engedd el.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
hevizms
addikt
Sziasztok.
E sim-el kapcsolatban kérdeznék. A tesztben és a kézikönyvben is az szerepel hogy modell függő. Ez igaz? Honnan tudom majd hogy melyiket vegyem? -
Redchucky
aktív tag
Sziasztok, aqua.hu illetve firstphone hivatalos viszonteladó? Nem akarok sufni garanciát.
-
rolkaDb
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a választ!
Amit linkeltem, közben megtaláltam alin is, de a fő csapásvonal az a kialakítás, fogalmazzunk úgy "extrém" védelem a cél, nillkint ismerem, az sajnos nem elég vastag, illetve spigen volt más készüléken, most az sem játszik.
Szóval ahhoz mérten várnék még ajánlást, ha akad. Love meit is átfutottam, van ehhez a típushoz is, bár az már tényleg talán a mindenség netovábbja. -
tDr1v3r
veterán
Az első telefontokot Alin potom pénzért meg lehet vásárolni. Nekem új fiókkal a cégeshez valami három eurocent volt talán.
Én a Spigen Rugged Armor-t néztem hozzá, neme az előző telefonomon az volt és védte rendesen. Nekem most átlátszó Nillkin van a telefonomon most, elég merev cucc az is, nem fosok tőle hogy baja lesz benne ha leesne - de munkában nem használom.
[ Szerkesztve ]
-
Ledi
aktív tag
-
rolkaDb
aktív tag
Sziasztok!
Gyors keresés után nem találtam érdemleges választ a topikban, ezért kérdeznék!
Tudnátok ajánlani valami betonbiztos tokot?
Amit találtam : [link]
Maga a márka elvileg egész korrekt, valami gyakorlati tapasztalatra lennék kíváncsi! -
Jack Oneill
veterán
Azt vettem eszre, most jobban kezeli a rendszer a folyamatokat. A Fcebook eddig nekem manualis alvason volt (nem melyalvas, mivel hasznalom, igy melyalvasbol tobb energia fogyna a felelesztessel). Most rendszer kezelésre tettem, optimalizalt azt hiszem a neve, kivalncsi voltam, valtozott-e a rendszer folyamat kezelese. Es valtozott. Nagyon keveset futtatja a hatterben. Neha erdemes megnezni, valtozott-e a rendszer hatterfolyamat kezelése.
-
Becksman
őstag
válasz bodorjanos #1673 üzenetére
Kivancsi vagyok, hogy one ui 6.0 mit fog ujitani. Nekem adaptivval tegnap elott toltotem delutan, most reggel dugtam ra 28%al . Kb 4.5 otan allt a kijelzoidom.
Samsung A54 5G 8+256GB
-
Becksman
őstag
válasz bodorjanos #1669 üzenetére
AOD ha koppintasra van allitva ugy fogyaszt ?
Ha meloban vagyok este 50% korul szoktam vele hazamenni . Reggel ratoltok igy kb 1.5 nap lenne az uzemidom ha nem toltenek ra
[ Szerkesztve ]
Samsung A54 5G 8+256GB
-
bodorjanos
aktív tag
válasz Becksman #1668 üzenetére
Ma direkt megnézem én is este 11 körül került le e töltőről és reggel 6:30-ig 3%-ot merült. Nem lőttem semmilyen appot ki és sok szarom van a mi a háttérben is fut. Szerintem ez így teljesen reális. Nálam napközben olyan 2%-ot merül óránként alapból, ha nincs képernyőidőm igaz wifin és nem mobil neten lógok, bár a mobil térerő gyengébb.
-
-
gyuri2008
veterán
válasz ViharVadász #1660 üzenetére
Ez a 3 Meta applikácio mire jó?
-
tDr1v3r
veterán
válasz ViharVadász #1660 üzenetére
Gyorsaságot tudom én is igazolni. A kijelző nekem fura egyelőre (sárgás kicsit - IPS-ről jövök mondjuk), de szép mély a feketéje, kamerát és üzemidőt még értékelnem kell később.
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
Szia,
Én nálam is volt ilyen probléma, hogy egy éjszaka alatt merült akár 15-19%-ot az akkumulátor. Amióta kikapcsoltam a 3 Meta applikációt, azóta max 3-4%-ot merül a telefon. Ezt a kis incidenst leszámítva hihetetlen jó a telefon. Szép képeket csinál, akkumulátor nagyon jól bírja azóta, rendkívül gyors is, szóval én tudom ajánlani.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
tDr1v3r
veterán
válasz Jack Oneill #1658 üzenetére
Igen, megy minden úgy néz ki, értesítések is megjöttek.
-
válasz Jack Oneill #1655 üzenetére
+ Szinten zenész
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
vlevi
nagyúr
válasz Luck Dragon #1651 üzenetére
Köszi, láttam is valami hideg-meleg, RGB dolgot, csak nem nézegettem túl sokáig.
-
addikt
-
-
vlevi
nagyúr
válasz tDr1v3r #1597 üzenetére
Én is emiatt szemezek mostanság a Samu telefonokkal. Xiaomi se egy olcsó telefon manapság, de frissrteren sehol nincsenek a Samu 4 fő verziójához képest.
Viszont az OLED valahogy nem tudom, nézegettem a MM-ban, és valahogy van valami zöldes beütése, vagy mi a fene.
Ja, meg az üveg hátlap. Egyik legutálatosabb fícsör, amit telefonban el tudok képzelni. Mintha meleg nyúlós takonyt tapicskolnek. Redmi note7 is ilyen, addig nem voltam hajlandó kepzbe venni, míg valami normális tokba bele nem tettem. De akkor a francnak az üveg hátlap???
A34 éppen ezert nekem kellemesebb tapintású.
Egyáltalán nem biztos, hogy cserélném a Redmi note7-et, lehet.[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz tDr1v3r #1647 üzenetére
Azért a Spotify többet ment... de estig eddig bírtam. Csak délután nyomogattam különösebben, reggel 5 körül szedtem le a töltődről.
Tanulja még a szokásaimat, de egyelőre egész jól bírja. Meta appok (Messenger, Fb) telepítve vannak.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz Luck Dragon #1645 üzenetére
Sanszos. Reggel óta nem töltöttem, estére kíváncsi leszek hol áll majd meg merülésben.
-
veterán
válasz Luck Dragon #1645 üzenetére
(persze én könnyen vau-vau, a miénk pont egy hibátlan példány. A gyermek eléggé heavy-user, és nagyon szereti a telefont. Azt mondta, ettől csak 1 jobb telefonja volt, a Z-Flip 3 5G, de annak a törékenységétől féltünk és eladtuk. Iphone 12-13 barátai vannak, az nem hatja meg, de a nagytesója 14 Pro-ja igen. Egyebek nem érdeklik)
-
-
veterán
Mennyire számít gyakorinak, ha több ezer fogy belőle, és találsz 10-20-40 panaszt?
Ha ezt Sony TV-nél teszed, vagy Whirlpool mosógépnél, ugyanez lesz. A fórumokon keresik a megoldást, a vásárlók 99%-a pedig elégedetten használja a cuccát fórum nélkül.
(100%-os, hibátlan műszaki cikket Föld bolygócskán még nem sikerült gyártani)
Másrészt meg mindig kiderül, hogy vmi beakadt alkalmazás meríti a telefont...[ Szerkesztve ]
-
Azerty
csendes tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy A54 5G telefonnal tényleg ennyire gyakori az akkumulátor probléma?
Több oldalon panaszkodnak arra, hogy az A54 telefon használaton kívül is (pl. éjszaka) képes akár 15-20%-ot merülni úgy, hogy minden alkalmazás be van zárva, semmi nem fut a háttérben, AOD, wifi és mobilnet kikapcsolva, akár repülő üzemmódba téve…stb.
Ezt a telefont szerettem volna megrendelni, de ez egy kicsit elbizonytalanított.
Volt már valakinek ilyen problémája ezzel a típussal?
Szerintetek érdemes megvenni ezt a telefont, vagy keressek másikat?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
-
palwolf
tag
Sziasztok!
Közel 2 hete újonnan vásárolt A54 (Aqua-tól, O2C szoftverkódos készülék egyébként) nem találja a frissítés(eke)t, factory reset-et is próbáltam már. Visszaküldeni ezért nem feltétlenül szeretném, így kérdezném hogy van-e rá mód hogy valahogy rábírjam hogy frissítse magát a készülék? Adott esetben Odin kell hozzá vagy van más PC-s program ami segítene?
Válaszokat előre is köszönöm!
(illetve ha volt már akkor elnézést) -
Jack Oneill
veterán
válasz bodorjanos #1639 üzenetére
+1 a google keepre. Sokkal jobb. Foleg az egymassal valo megosztas, szinkronizalas, ha valaki bele ir.
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz bodorjanos #1634 üzenetére
XR-t vált le.
Kíváncsi leszek miket hoz át majd az iCloud-ból. Írta, persze, de a jegyzeteim pl. elég fontosak, üzeneteket is áthozhatná, nyílván tizenév képeit, ilyeneket remélem áthoz.
-
bodorjanos
aktív tag
válasz tDr1v3r #1633 üzenetére
De működik a fizetés, csak a google wallet-be az otp nem drótozható bele. Revoluttal megoldom azért, de az apple pay ilyen szempontból egyszerűbb volt. Az ment minden bankkal lényegében és sosem volt vele gond. De azért ezzel együtt tudok élni azért
Kíváncsi leszek milyen tapasztalataid lesznek az új telefonnal. Milyen iphone-t vált le?
-
tDr1v3r
veterán
válasz bodorjanos #1632 üzenetére
Nekem semmiben sem hiányzik, hogy őszinte legyek. Na jó, csak az hogy az MBP-n gombnyomásra, kikapcsolt gép mellett is láttam az akkutelítettséget, meg a MagSafe... de ezutóbbira van azért megoldás (USB-C port). Minden más amire használom ugyanolyan.
Galaxy Watch-on nem működik az NFC-s fizetés itthon?
Na megjött végül a telefon. iCloud backupot most tölti le telefonra, meg mellette syncelem le a W11-es Photos appból is a képeket. iTunes-al egyelőre feladtam a küzdelmet.
-
bodorjanos
aktív tag
válasz tDr1v3r #1631 üzenetére
Nem tudom, pár dologban nagyon nem hiányzik az alma, de pár dologban igen...
Mindegyik jobb valamiben... Nekem az apple watch-os fizetés hiánya fáj legjobban egyelőre
De ettől eltekintve nekem olyan régi apple cuccaim vannak (watch 3, macbook air 2015), hogy ha mindent cseréltem volna, akkor csúnyán legatyásodtam volna
Így lett helyette egy olcsóbb asus vivobook, samu a54 és egy galaxy watch 4-es. Szerintem ezzel most pár évig elleszek És winnyózra úgyis mindenféle program kijön... -
tDr1v3r
veterán
válasz bodorjanos #1630 üzenetére
Köszi a tippet, tippeket. (Srácok, nektek is!)
Hosszú, de meguntam igazából. Mac-ről Windows-ra váltottam előző hónapban (macOS fejlődés belassult, Windows-on meg egész jó lett a 11 UX + a Copilot nagyon tetszik), iOS-ről Androidra meg azért mert tetszik a rendszer. Direkt olyan cuccokra váltok hogy ha nem jönne be le tudjam passzolni asszonynak: neki a laptopja régi eleve, a Xiaomi telefonja meg kb használhatatlan sokszor, az új cuccok landolnak nála ha visszaváltok almára (újabb eszközre nyilván). Szifont is ő kapja meg, ha bejön neki kap új akkut és használja tovább. MacBook nővérem lányának megy mert suli mellé jó lesz neki - ha asszonynak nem jön be a szifon akkor a lánynak lesz első telefonja is.
Szifonnal akkut kivéve nulla bajom van, a MBP-mnek meg a kijelző felbontása zavart. Ha ezek nem lettek volna maradtam volna valszeg, de ezek löktek előre hogy kipróbáljak valami újat.
[ Szerkesztve ]
-
bodorjanos
aktív tag
válasz tDr1v3r #1621 üzenetére
Szia!
Én is 2 platformot használok párhuzamosan. Most éppen az A54 az elsődleges telefonom és nulláról laktam be 2 hete. Egy átlagemberhez képest egész sok cuccom van beállítva az iphone-on és az előző androidos telefonomon is, de ennek ellenére inkább nulláról laktam be. Főleg azért is, mert az első samsung telefonom és így többet nézelődtem a beállításokban. MIUI és IOS után meg kell szokni ennek a beállításait Mondjuk 2 napot elvacakoltam vele, míg minden a helyére került, de nekem így jobb volt.
Én a képeket le szoktam menteni az icloudból a webes felületen és elrakom szépen biztonsági mentésbe, mert úgy van a telefonom beállítva, hogy az eredeti méretű képek csak az icloudban legyenek meg és a telefonon csak a lebutított változatokat tárolom a kevesebb helyfoglalás miatt. Ha neked is ez van beállítva, akkor a 3utools-al szerintem csak a kisebb felbontású képeket tudod a telóról lementeni. Ilyenkor icloud webes felületén 1000 képenként le tudod húzni zip-be a fotóidat. Ha a teljes felbontású képek vannak a telódon, akkor a 3utools-al jobban jársz tényleg. Illetve nekem a iphone-on is fel van telepítve a google fotók és abba is mentettem a képeket, így azt meg zsigerből látom a androidon is.
A nulláról költözés egyik előnye, hogy rájössz, hogy mennyi jelszavat elfelejtettél az elmúlt x évben az egyes appokhoz
Megkérdezhetem, miért hagytad ott a apple ököszisztémát? Nálam a szokásos kiváncsiság és volt pár dolog, amit nem tudtam megoldani IOS alatt. Illetve a megfelelően hosszú szoftveres támogatás és az élhetőbb ár is a samsung irányába billentett...[ Szerkesztve ]
-
-
tDr1v3r
veterán
Ez iPhone-ról váltásnál is igaz? Direkt nem androidról váltok (cégesről tudnék költöztetni is dolgokat), viszont a szifonon van bő négy évnyi szutykom amit átvinnék.
A virtuális RAM-ot akkor elengedtem, köszi srácok.
-
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz csaba1203 #1619 üzenetére
Persze, ez evidens.
Mindegy is, talán holnap megjön, ma adta fel a Telekom elvileg, kíváncsi leszek. Videókat nézve meg élőben látva (nem nagyon belakott készüléket) nagyon tetszik.
Két kérdésem lenne így elöljáróban: elvileg 128/8-as készüléket kapok (remélem nem elírás mert US piacon 6 GB-os az alapmodell), van értelme virtuális RAM-ot hozzáadni? Ha igen, mennyit?
Van olyan közületek aki iPhone-ról váltott úgy hogy átvitte az adatait? Mennyire pontosan viszi át azt amit át kell? Van iCloud-om amiben a képeim backupolva vannak, azzal pl. lövésem sincs mi lesz mert a telefonon csak alacsony felbontású preview-ek vannak.
-
tDr1v3r
veterán
válasz Luck Dragon #1614 üzenetére
Nincs úgy nagyon fejben semmi, csak néztem több tesztet róla és szinte mindegyik említette hogy néha-néha megakadhat, nem mindig vajsima a rendszer. Persze ezen tesztek elkészülte óta volt pár frissítés is, lehet már meg lettek oldva.
-
kreg
aktív tag
válasz Jack Oneill #1611 üzenetére
Ha be van kapcsolva a duplakoppos ébresztés és zsebben van hordta akkor bizony csinál. Random hívogat számokat,feloldja magát (??) és elkodorog menü legmélyére. Saját tapasztalat.
Kikapcsoltam,azóta ez megszűnt. -
-
tDr1v3r
veterán
válasz Luck Dragon #1606 üzenetére
Mindenképp próbálok időt keríteni rá. Érdekes váltás lesz az biztos, videók alapján számítok rá hogy itt-ott fog nyögni majd (nem játszok, csak pár appot használok igazából), de bízok benne hogy összességében jobban fog teljesíteni mint az XR így négy évesen.
Néztem hogy Windows-al is jobban együttműködik (macOS-es laptopot cseréltem W11-esre egy bő hónapja így profilba vág úgymond), erre is nagyon kíváncsi leszek majd milyen szinten tudom összehozni a kettőt. Remélem a legjobbakat... meg azt hogy tényleg időtálló lesz hosszútávon. Nem vagyok az a sűrűn telefoncserélős fajta.
A virtuális közelségérzékelőtől félek kicsit, azt bevallom.
[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
Próbáld meg a felettem szólók megoldásait is (nem akartam a duplakoppos ébresztéssel kezdeni, mert amúgy hasznos funkció, nekem pl. hiányozna, ha ki lenne kapcsolva; de mondjuk az tuti elintézi ezt a problémát, szóval ha neked nem hiányozna nagyon, kapcsold ki).
Haverom A33-ja csinált olyat a zsebében, hogy Messengeren küldözgetett random embereknek képeket. Az már tényleg necces. Kikapcsoltam nála a duplakoppot, azóta minden oké.[ Szerkesztve ]
-
-
-
szjoci
őstag
Sziasztok!
Némi anomáliát véltem felfedezni az a54-es telóm kapcsán: az hogy lehet hogy telefon a zsebben, és facebook messengeren felhívtam vagy 5x valakit... Mindeközben a képernyőzárat csak ujjlenyomattal vagy pinnel lehet feloldani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Prime Video
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest