Hirdetés
- EAFC 25
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 4
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendeltem magamnak is egyet . Ideje volt leváltani Note 8-at. Meg kihasználom amíg él az akció .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Ledi
aktív tag
Sziasztok!
Túl vagyok a kezdeti beállításokon és azóta megjött a töltőfej is. Ki is próbáltam.
10%-ról 96%-ra 1 óra 17 perc alatt végzett(vagyis 86% ment bele) gyorstöltéssel.
Sajnos azt nem tudom, hogy a 100%-t mikor érte el.Ezután jött néhány alkalmazás telepítés, frissítés. Most 86% áll az aksi.
Másnál mikori az Android bizt. csomag? Nálam 2023 február 1.
És hiába nyomok a szoftverfrissítésre, azt írja a rendszer naprakész.
Egyébként a dobozon Made in India szerepel. -
mcs
veterán
Két simes használattal lenne igazán értelme a 256osnak a hibrid foglalat miatt, amúgy a 128 is bőségesen elég.
Ha néhány napot vártam volna, kb ugyanannyiért rendelhettem volna 256osat, mint amennyiért a 128ast vettem, de rá se rántottam.
Szintén 128as Samsung Evo kártyát ültettem át.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Becksman #1095 üzenetére
Én március végén vettem Telekomtól 22x 7900.- Ft-ért fehér 8/128-ast. (173.800.-) Örültem annak is, hogy a prémium törésbiztosítás (pl beázásra is) csak 1990.- Ft, azt is kértem. (Kifejezetten fehér telefont akartam)
Amikor hazaértem, akkor láttam a Telekom honlapján, hogy a 8/256-os mindössze 5.000 Ft-tal drágább - de csakis fekete volt belőle. Vakartam a fejem rendesen, mert 5 ezret mindenképp megért volna a dupla tárhely, de a fehérhez is ragaszkodtam, váááá
De mivel az előző telefonból átugrott bele a 128 GB Samsung Evo microSD is, így elengedtem hamar a dolgot.
Azóta pedig azt is örömmel tapasztalom a számlákon, hogy a törésbiztiből is levonnak Magenta 30% kedvezményt, így csak 1400 Ft/hó. A nagyobb, prémium csomag. Telenornál ez 2-3-szorosa.
Ez jó! -
Becksman
őstag
Vettunk kettőt 256/8gbost, 8300 a részlet 20 hóra így a voda ár alatt kaptam dupla akkora verziót.
Samsung A54 5G 8+256GB
-
válasz Jack Oneill #1093 üzenetére
Köszönöm , lehet amíg tart az akció magamnak is rendelek egyet . Note 8 már kezdi feladni a küzdelmet .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Jack Oneill
veterán
-
-
veterán
válasz Luck Dragon #1089 üzenetére
Nem baj, rendeld meg, lesz rendelésszámod, utána meg írsz nekik egy emailt
-
-
-
Tiédetis
senior tag
Mert emag hivatalos samsung forgalmazó egyébként?
Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
veterán
válasz Luck Dragon #1084 üzenetére
Jaja, kérd az eredeti Samsung garijegyet is, kitöltve-lepecsételve. Fogják tudni miről van szó.
-
Láma kérdés következik .
eMAG esetében mikor megrendelem megjegyzéshez “ hivatalos samsung garanciajegyként” hivatkozzak rá ? Vagy van ennek valami más “spéci” megnevezése?
És kérni kell őket a kitöltésére vagy maguk ezt már megcsinálják ?[ Szerkesztve ]
-
Becksman
őstag
A galaxis kód csak a "raktaron" lévő telonkra vonatkozik? Vagy az üzletben átvehetőknel is használható valahogy? Mert a 256gb grafitbol sajnos csak üzletben átvehető van.. 128gb van raktáron azt látom, de inkább 256gb hajlok.. Fehér asszonynak lesz nekem meg a grafit kellene.
Samsung A54 5G 8+256GB
-
Becksman
őstag
Emag árak forradalma címen most a 128gb kapott 6% learrazast. Így a galaxis kuponnal 143ezer.!
Samsung A54 5G 8+256GB
-
mcs
veterán
Olvastam az Exynos 1380ról a Samsung oldalán, hogy van benne fm rádió vételi képesség. Megfelelő fm rádió alkalmazással működésre lehetne bírni?
-
veterán
Húú, ne is mondd, ebbe jobb nem-belemenni.
Mávnál (is) vagyok műszaki hibaelhárításban, életképtelen boomerek irányítanak mindent, tonnaszámra fogy a papír...MINDENT KI KELL NYOMTATNI, (ráírni valamit) MAJD VISSZASZKENNELNI, EMAILBEN KÜLDENI, IRATTÁRBAN ELRAKNI
(1 db tableten meg lehetne oldani mindent) -
Ledi
aktív tag
Megérkezett az A54 telefonom. A csomag mellett volt egy lepecsételt és aláírt hivatalos garanciajegy viszont a termék megnevezés és típusszám valamint a vásárlás napja nincs kitöltve.
Most ez mennyire hivatalos?
Az is igaz, hogy a cég e-mailben küldött egy másik sztem forgalmazói Garanciajegyet ahol minden adat szerepel.
-
-
veterán
válasz Luck Dragon #1070 üzenetére
Ha a megrendeléskor látsz megjegyzés mezőt, írd bele hogy ezt is kéred. Nem kell túlbonyolítani.
-
-
gyuri2008
veterán
válasz Luck Dragon #1066 üzenetére
Ha tudod üzletbe vedd át.
Ott adnak Samsung gar.papírt. -
-
veterán
válasz Luck Dragon #1064 üzenetére
Valamit nagyon elnéztél. Sose' volt annyi.
210.990 a listaár, mellette ott van a feltöltőkártyás ajánlat,
177.990.-De akkor is az emag nyer.
-
-
gyuri2008
veterán
válasz Luck Dragon #1064 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz Luck Dragon #1062 üzenetére
Nézd meg a yettel feltöltős árat is, ott is független készüléket kapsz
-
válasz Luck Dragon #1061 üzenetére
Közben megnéztem Telekom oldalát , 172,000-Ft jönne ki. (Dominós) így drágábban jönne ki mint az eMag esetében .
-
-
veterán
válasz Luck Dragon #1059 üzenetére
A miénk Telekomtól lett vásárolva 2023 márciusban, Netfone kártya ment bele, ami Voda hálózatot használ,
hibátlan.Kicsivel drágább volt mint amilyen árak most vannak, 22x7900 Ft, de Telekomnál lehet legolcsóbban törésbiztihez jutni, így vmi 1400 Ft/hó a prémium, ami beázásra is térít. Osztottam/szoroztam, megvettem.
-
Pont most fedeztem fel én is.
Anyunak szeretnék venni egy ilyen készüléket. Láttam, hogy kezd szépen beesni az ára.
De mielőtt megrendelés gombra kattintanék, megszeretném tőletek kérdezni , hogy térerő probléma van-e a készülékkel?
videó hívás esetén problémamentesen működik minden?A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
veterán
válasz Becksman #1056 üzenetére
Munkáltatói nem is kell, ha van 3 havi bankszámlakivonatod, ami igazolja a fizut.
Barátomnak csináltunk múlt hónapban ilyen kamatmentes 10 havi témát, én laptopomról. (Gorenje termékekre volt ilyen)
Nem kellett lefoglalni sem semmit.
Végigvittük az internetes vásárlást, fizetési mód Cetelem online áruhitel, feltöltöttük az okmányokat, kivonatokat, másnap hívták Cetelemtől (kamerával, online), és kb 3 nap múlva lerakták a kapuba a nagy 2 ajtós hűtőt, meg a gáztűzhelyt... -
Becksman
őstag
-
veterán
-
TeeJay
félisten
Éppen tegnap rendeltem 3darab 180centis Blitzwolf USB-A-C kábelt banggood-ról és fizettem 3276 forintnyi dollárt érte.
3A-es kábel és ez ugye hosszú. Nekem bőven elég 9V3A is de ha csak 2A-t visz át ott is 12V-on 24watt átmegy rajta lazánMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
veterán
Szorozd meg 1,7-tel...
Szóval mai nagy akkukhoz az a kis 5V x 1A = 5W töltő már tényleg gáz - igaz, sokadszor is elmondjuk páran: a jó üzemidő fontosabb mint a gyorstöltés.Egyrészt éjjel van idő feltölteni,
másrészt meg nem biztos hogy nulláról indulsz. Ha nem vagy heavy user, lehet hogy este még 40-50-60% benne lesz az akkuban, és akkor egy kis töltő is végez 2 óra alatt... -
Ledi
aktív tag
válasz knltuning #1049 üzenetére
Nem biztos.
De mivel a jelenlegi töltőm 5V/1A, így nem alkalmas gyorstöltésre.
Csak azért gondoltam töltőt is venni, ha már az új telefon támogatja ezt a funkciót.De ahogy elolvastam még egyszer cs.zs. tag hsz-t, most elbizonytalanottam, hogy megéri a gyorstöltés, mert csak alkalmanként használnám.
A kérdés, hogy a jelenlegi töltő mennyi idő alatt tölti fel az 5000 mA aksit?
A mostani telóm 2990 mA ezzel kb. 2 óra alatt végez.[ Szerkesztve ]
-
knltuning
tag
válasz Jack Oneill #1046 üzenetére
Igen erre kivancsi leszek én is, mi lesz itt. De ha beigazolódik akkor marad ez a rendszer az biztos.
-
Jack Oneill
veterán
válasz cintula187 #1044 üzenetére
Az erdekes lesz. A huawei oram alkalmazasat kulso forrasbol kell telepitenem a huawei oldalarol, mert play aruhazban nincs. Illetve regen volt, de osregi verzio. Na erre kivancsi leszek. Biztos, hogy nem eszik olyan forron a kasat. Rengetegen hasznalnak huawei orat nem huawei telefonon. Akkor mindenki dobhatna ki.
Na, galaxy storeban fent a legfrissebb.
[ Szerkesztve ]
-
knltuning
tag
válasz cintula187 #1044 üzenetére
https://index.hu/tech/cellanaplo/2023/01/28/google-android-14-regi-alkalmazas-tiltas/
Meg redditen olvasok ilyeneket h .apk kiterjesztessel nem tudnak telepiteni már programot rá akik probálgatják a bétát. Persze lesznek biztos kiskapuk de már nem lesz olyan egyszerű mint most.
[ Szerkesztve ]
-
knltuning
tag
válasz Jack Oneill #1001 üzenetére
Sajnos én nem várom az android 14et, sok embernek nem fog tetszeni benne az h nem enged bármit telepíteni a telora kb olyan zárt lesz mint az alma. Sok programot használok ami már vagy nincs fent playen vagy sokkal rosszabb a frissítéssel. Nekem a mostani verzióval teljesen megfelel. Két parancsal le is tiltottam az updatet adb-ben. A másik meg az amortizáció, ez nem csak legenda tényleg egyre kevesebb akksi idők jöttek ki majdnem minden nagy frissítés után. Saját tapasztalat. De van egy samu tablet amin nem tiltottam azon majd persze követni fogom az aktuális verziókat és meglátom miben változnak majd.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Javaslom hogy tekerj oda, olvasd el a
916-os, majd a 780-as és 855-ös hozzászólást.
Előbbiben meglátod hogy bizonyos töltöttségnél mekkora teljesítményt vesz fel a telefon, a 780-asban , 855-ben pedig hogy egy kisebb töltővel, ami nem tud 25-26 wattot, hány perc hátrányba kerül. Érdemes a 90% idejét nézni, afelett lóf.sz teljesítményt sem vesz már fel.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Emelkedő ársorrendben,
836 Ft-ért is van már 3 Amperes, meg 950-ért is, szóval lehet hogy belefér majd valahogy a büdzsébe...
Legjobb kábelek szerintem a Baseus nevet viselik, és ha arra is rászűrsz, még az sem olyan sokkoló.
Laptopokon meg kb 10 éve mindíg van C-csati, és akkor a gyári C-C kábel is mindenre is jó -
veterán
-
Ledi
aktív tag
Sziasztok!
Hamarosan én is csatlakozom az A54 használók táborához.
Sikerült egy grafit színű példányt beszereznem 150 k-ért 2 év gyári garival.Találtam egy töltőt a kérdés, hogy ez jó lesz-e hozzá? A leírás szerint támogatja a Samu gyorstöltést. Használ valaki ilyet? [link]
Vagy inkább vegyek egy gyári Samsungot?A másik, hogy van egy Samsung Jack csatis headsetem amihez [ezt] meg [ezt] találtam. Igaz mindegyik Huawei, de remélem, hogy ugyanúgy fog működni mint most a sima jack csatlakozóval.
[ Szerkesztve ]
-
Tiédetis
senior tag
Megkérdeztem nemzetközi garit, alapvetően EU belül működik de Svájc nem az. Így arra nem.
Mondjuk érdekes, mert huawei esetében az okosóra zokszó nélkül vihető volt.Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
veterán
Mindenki "forgalmazói" garit ad, mert ezt írja elő a törvény.
Saját garijegyet tölt ki az emag is, a telekom is, yettel is, stb, a saját rendszerükből, automatikusan. De pl ha emagtól kérsz eredeti Samsung garijegyet, kipostázzák utólag.
Alapértelmezetten senki nem akar már plusz papírokat tárolni, töltögetni, stb.
Ha így teszed fel a kérdést, Aquánál is jobban megértik majd, miért kérdezed. -
Ferink
tag
Sziasztok!
Ajándékba szeretnék venni power bankot egy ilyen telefon mellé.
Tud valaki ajánlani olyat, ami a 20W körüli gyors töltést fogja tudni?
Előre is köszönöm. -
Tiédetis
senior tag
azt tudja esetleg valaki, hogy mi a helyzet akkor, ha svájci, hivatalos samsung beszerzésből vennék telefont? hazai gyári gari?
-
-
Tiédetis
senior tag
jól látom, hogy gyári garisok 150-180 körül vannak?
-
Becksman
őstag
válasz szimpláncsak #1016 üzenetére
Azt láttam, amúgy is várok munkáltatóira mert a 0% thmmel vennem.. Úgyhogy addig meg hátha lesz fekete is 256gbos emagosba. Úgy láttam a kód 06.25ig van.
[ Szerkesztve ]
Samsung A54 5G 8+256GB
-
Becksman
őstag
válasz szimpláncsak #1011 üzenetére
Köszi ranezek akkor már inkább a 256gb rendelnem.. És még olcsóbb is 100fttal
Samsung A54 5G 8+256GB
-
ocso
tag
válasz szimpláncsak #1011 üzenetére
Én sem értem még, Aqua-ban 143 ezer: https://aqua.hu/mobiltelefon/samsung-galaxy-a54-5g-8128gb-dual-sim-mobiltelefon-kiraly-feher-sm-a546bzwc-t1315719
-
gyuri2008
veterán
válasz Jack Oneill #1006 üzenetére
Azért kérdeztem, hogy nem csinált valami galibát.
-
gyuri2008
veterán
Érdemes frissíteni a telefont?
Most érkezett 1046.24 MB -
FattyDove
őstag
válasz pulyka jocó #1002 üzenetére
A CIB-nel van kozvetlen Gpay, szoval szerintem OTP-nel is. Ha nem, meg max kersz egy Curve kartyat aztan berakod moge az OTP-t, aztan azzal megy a Gpay
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok.
Úgy néz ki 3 év almázás után visszatérek android frontra, és erre a célra az A54-et néztem ki.
Viszont én csak kártyával szoktam fizetni az esetek 98%-ban, a revolut tudom hogy megy Google pay-el, viszont mi a helyzet az otp kártyákkal? Ahhoz még mindig a simple pay kell?
Ha valaki tud jó megoldást, megköszönöm ha megosztja velem -
Jack Oneill
veterán
One UI6 Majd nekunk is kesobb.
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest