Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz Black_Raven #2298 üzenetére
2021. Decemberében vettem, még garanciális... de na.. azért van benne elég sok ciklus már ... amúgy nem akarom elhinni, de lehet, hogy akár mégis valós.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
A Samsung nem ad töltőt, viszont kábelt igen, ami Type-C - Type-C kábelben végekkel van szerelve, viszont nekem van itthon Xiaomi MDY-11-EZ, ami elvileg tudja a PowerDelivery-t, de a töltőfejen USB-A-nak van hely... tehát logikusan a Xiaomi kábelét kellene használnom. A kábelnél van valami szabvány, ami miatt esetleg nem menne a töltés vele 25w-tal, vagy használhatom a Xiaomi töltőt a Xiaomi fejjel?
#2296cs.zs.
Hát ott 100%-os töltöttségnél azt írja, hogy 73%-os az akkumulátor állapota.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
veterán
válasz GoodSpeed #2293 üzenetére
Az a baj, hogy az csak azt mutatja meg, hogy a 4250mAh-ból a jelenlegi töltöttséggel mennyi áll rendelkezésre.
Olyan kellene, ami azt mutatná meg, hogy abból a 4250-ből még mennyi van meg, és mennyi használódott el (lehet hogy végleg - időnként visszahozható)
10 hónaposan 6,7% veszteség: [kép][ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
Szia mindenki, használ itt valaki Hidrogél fóliát? Ha igen honnan vette?
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
PeteePeti
őstag
Használ valaki Gcam-ot a telefonhoz? Esetleg linket az apk-hoz elfogadok! És egy jó config is jöhetne!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
válasz ProEvoFan #2288 üzenetére
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
Angel2014
addikt
válasz Luck Dragon #2290 üzenetére
Google vagy Samsung Account?
Nekem mind a kettő van.
Szóval csinálsz egy 50mp-és fényképet és egyből ott van a google fényképek között?
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
Angel2014
addikt
Nálatok mennyi idő kell hogy a fényképeket a goggle szinkronizálja?
Valamiért nem jönnek át vagy csak 1 nap elteltével jelennek meg.
Amúgy olvasom a topikot tényleg kezd ez hasonlítani a 2011 Alcatel OT-995 topikhpz.
Akinek nem frissül a telója az csináljon biztonsági mentést és az IMG filét egy notepad++ szerkesztővel meg lehetne nyitni és megnézni kinek milyen a bootloader verziója.
Szerintem az FW szám a végén amit írtatok semmi köze.
A másik ha még létezik a budaörsi Telemxot keresném. Ők voltak a hivatalos samsung szervízesek. Nekem is oda kellett vinnem a telómat hogy ott frissítsék az elhasalt vagy nem frissült FW végett.
-
ProEvoFan
nagyúr
Melyik appot ajánljátok, hogy megnézem az aksi élettartam állapotát?
-
wzol
tag
válasz Black_Raven #2286 üzenetére
Is-is Bár a biztonsági aug 1, de itt is meg a logban is szeptember volt: https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a54-5g/firmware/#SM-A546B - ez lett: a546bxxu5awha
-
PeteePeti
őstag
Ne bánd! Nálam most van mindkét telefon, amit említettél! Lehet, hogy CPU jobb, memória kezelés jobb F5-ben, viszont felhasználói élményben az A54 sokkal jobb és stabilabb! Amúgy szerintem a rendszer sebessége bőven kielégítő! Játékokat meg nem használok! Ott biztos kijön a CPU/GPU különbség F5 javára! Kamerába nagyjából paliban vannak! Igaz a 2x-es zoom a Samunál jobb, bele nagyítva több a részlet! Üzemidő első osztályú mindkettőnél! Töltés sebességben sincs óriási különbség! Talán, ha 15 perc differencia van közöttük 0-100-ra! Kijelző nagyjából ugyanazt tudja szemre, max fényerő is hasonló, bár szemre az automata max talán az A54-nél magasabb pár nittel! Viszont szoftveresen szerintem A54 sokoldalúbb! Good Lock-al sokmindent állítható és személyre szabható! Az ígért és tényleges frissítések is egyértelműen jobbak Koreában! IP védelemben és hátlap anyagában is a Samu a jobb! Árban nem értem amit írsz! Én Samsung.hu-n 129 ezer forintért vettem a 8/256-ot (természetesen kuponokkal), plusz 15 volt a official szilikon tok és fólia! 145-ből kijött a szett! 25 és 45 wattos Samsung töltöm van itthon több is, szal az nem jelentettek költséget! F5 12/256-ot viszont 154-ért vettem szürke importban! Vagyis a hivatalos garanciás A54 kb. 9 darab ezressel olcsóbb volt, így nem kérdés, hogy ár/érték arányban bőven az A54 a nyerő nálam!
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
wzol
tag
A Samsung Supporttól van az infó: Smart Switch a PC-re, rádugni, várni egy kicsit, kiírja, hogy van frissítés (az Outlook szöveg alatt), és elkezdheted a frissítést. Így Május 1-ről ment augusztusira elsőnek, most pedig a szeptemberire. Közben a telefon belép egy fura módba (nem látom az elejét, ....IN MODE (by PARAM Download)), de utána friss lesz.
Hogy miért, arra nem tudtak válaszolni. Hogy ezután lesz-e OTA, erre sem tudtak válaszolni - ezek szerint nem, hiszen a szeptemberire sem jelzett.
-
Alex123
senior tag
válasz Jack Oneill #2277 üzenetére
Szia, nincs.
Holnap újrateszem majd a mobil appot és meglátom, hátha...
Minden más jó rajta, küldi is a felugrókat pl. messenger, ez az app egyedül nem...
Törlök majd gyorsítótárat, beállítást, appot és újratéve meglátom, hogy muzsikál...
De még csak tegnap lett aktiválva, lehet kell neki egy kis idő...[ Szerkesztve ]
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
A54-re fel lett telepítve a bank - unicredit - telefonos appja, be is lett állítva az appon belül minden, telefonon is "elvileg" Link minden engedélyezve van, hogy tudja fogadni a felugró ablakokat - push üzeneteket de semmi, nem kapok értesítést ha számlaművelet történik, a bank szerint a telón valami blokkolja...
Oké, de mi?
Van ötletetek, hogy mit érdemes még megnéznem/engedélyeznem, hogy működjenek a push üzenetek? -
addikt
-
kiro76
tag
válasz Black_Raven #2271 üzenetére
Nekem is 63 a vége.
Magyar Auchan-ban vásárolt.
Frissül. -
-
veterán
válasz Luck Dragon #2265 üzenetére
Mennyivel egyszerűbb az én helyzetem. Nyáron 1x úgy kellett leordítani a gyermek fejét, hogy frissítse már a telefont legyen szíves. Mondván hogy azért vettem ilyen telefont, mert ez milyen fasza, szupport meg minden...
Válasz:
Apa, működik, leszarom, hagyjál ezzel a baromsággal...
Majd hétvégén, ha hazakeveredik a "gyermek" (egyetemista a messzi távolban) belekukkantok.. ha merek...
-
-
addikt
válasz Luck Dragon #2260 üzenetére
Nekem ennek a vége 13_0063. Német média markos.
Szerencsére működik és jönnek a frissítések.:)
-
-
kbyte1024
veterán
válasz Luck Dragon #2260 üzenetére
Ugyanaz mint nekem. Ugylatszik ezzel verzióval nincs gond
-
válasz Luck Dragon #2259 üzenetére
Ha talán ez még segíthet , vagy ha kell valami akkor kérdezzetek és ránézek .
Telefon szoftver adataiban ;
Alapsáv verziója : A546BXXU5AWGJ
Szolgáltatói szoftver verzió ;
SAOMC_SM-A546B_OXM_EUX_13_0060A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
kbyte1024
veterán
Mibro ndjuk kíváncsi lennék a Samsung mit mond erre a frissítés és régió mizériára.
-
addikt
válasz Luck Dragon #2254 üzenetére
Pontosan melyik menüből látjátok, hogy melyik országnak lett konfigurálva? Én sehol nem látok országot
:)
-
válasz pulyka jocó #2245 üzenetére
Szintén eMAG mind a kettő és indiai , mindegyik frissül gond nélkül. Mindegy , hogy Mon & Hollandia vagy Dániában vagyok . Mobilnet vagy wi-fi esetében is megy.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
djtörök89
kezdő
Nálunk is van egy nem frissülő készülék, eux/o2c kódos (cseh régióba szánt készülék)
Kíváncsiságból kipróbáltam sim kártya nélkül, cseh vpn- en keresztül, de úgy se talált frissítést
Úgyhogy egyelőre marad a manuális mód.(Odin, egyébként 5 perc alatt megvan, csak kell egy pc)
Bár továbbra se értem mi köze a régiónak a frissítéshez.[ Szerkesztve ]
-
Sima Knox mellett a Knox Vault is benne van, vagy az csak az S széria privilégiuma?
-
ZN1980
csendes újonc
válasz cintula187 #2238 üzenetére
Az enyém szerintem arab emirátusi piacra szánt, a frissítésekkel eddig nem volt gond, jól is működik. Ma is jött rá éppen egy frissítés, de a security path level maradt augusztus 1.
Az "About Phone" menüben United Arab Emirates-ot látok...
Így kevesebbet ér a teló? Az XXL GSM-nél vettem...[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
Ez akkor is a Samsung buzisága. Mi az hogy az EUX-román piacos? Talán európai piacos. Érdekes ha észak-Koreában veszel egy Iphone-t, itthon azon is van 1 év gari, szóval a Samu mehet a p*csába. uff vagyis off vége.
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
-
kbyte1024
veterán
válasz pulyka jocó #2245 üzenetére
Biztos van ilyen is, de ez hogy nem Magyarországra szánt készüléket adnak az felháborító. Ráadásul ugye sokkal drágábban mert hogy a GARI milyen jó....
-
pulyka jocó
senior tag
válasz kbyte1024 #2242 üzenetére
Én őszinte leszek, az elmúlt kb 1,5 évben bármilyen új elektronikai szart vettem, azt az emagból vettem. Már csak azért is mert van/volt dolgozói kedvezmény
Na de lényeg a lényeg, nemtudom hova tenni ezt a problémát, hogy nem frissül a teló. Az enyém is emag vásárlás, 0 perctől frissül, a samsung tabom is emagos, azzal sincs baj.
Persze nem tagadom, sokszor tetten érhető a román virtus, a szervízzel is csak egyszer volt dolgom (hála istennek nekem a garanciajegy mindig is csak gyújtósnak volt jó, le is kopogom), de ott patentül intéztek mindent, cserélték is a cuccot (füles volt).
De persze ez én vagyok, és nem is vitatom hogy másnál sajnos máshogy alakul(t).
Remélem mindenkinek gyorsan és problémamentesen megoldódik a sztori, és boldogan tudja nyomkodni a telóját
Ui: ja még annyit, hogy az enyém made in india. A tiétek is indiai? Vagy kínai? Mintha olvastam vna valamit hogy a kínaiakkal van gáz.[ Szerkesztve ]
-
jano33
csendes tag
Sziasztok.
Régóta figyelem a fórumot és meglepődtem a frissítés problémákon és csatlakozom az előttem szólóhoz. Az hogy melyik európai országban vettem egy telefont annak semmi köze nem lehetne szoftverfrissítése. Ha egy hosszabb külföldi tartózkodás alatt a telefonom meghibásodott nem fogja megjavítani senki mert haza kell jönnöm Magyarországra? Én a Konzolvilág nál vettem mert akkor épp ott volt a legolcsóbb bekapcsolás után azonnal frissült és azóta is folyamatosan frissíti magát. Biztos vagyok benne hogy ez is valami külföldi termék hisz csak bolti garancia van rá. Az embereknek több idejük energiájuk lenne a fogyasztóvédelemnél be kéne perelni az egész samsungot úgy ahogy van. -
kbyte1024
veterán
Az Emag is meg az Alza is egy rakat szemét cég!! Már többször volt nem csak Samu telokkal gáz a garinál. Ennyit arról hogy "én meg páran" Ali-rol 120-ert megvettuk és frissül.
[ Szerkesztve ]
-
szjoci
őstag
Detto, nagyon off de azért itt hagyom: vettem egy samsung fagyasztót, ott van a lap alján értékelésben a sztorim. Azzal zárult, hogy bocs, de magyar piacra szánt termékből kispórolták a wifi adapter támogatást, így jártam...
-
veterán
válasz ProEvoFan #2239 üzenetére
Nekem már volt hasonló élményem, és én most is azt mondom: nem a bolt a hibás. Amikor az a termék a gyárból/vezérképviselettől kijött, azt valaki kifizette. Teljesen mindegy, hogy Don Pedro, Braziliából, vagy Juszuf, Törökországból. Innentől a gyárnak garanciát kell(ene) vállalnia, akkor is, ha az a telefon (és gazdája) Grönlandon bukkan fel.
A Samsung ezekkel a mismásolásokkal csak mondvacsinált indokokat talál ki, és a saját vásárlóját sz.patja szét, és innentől kezdve a vállalt sok éves támogatás soksok eszköznél egyszerűen csak kamu. A Samsung a magyar raktárban kiírja hatalmas betűkkel hogy csak MAGYAR TULAJDONOSNAK ÉRTÉKESÍTHETŐ ?
ugyan már...
Simán kitiltanám az EU-ból. -
battag
aktív tag
Sziasztok!
Többen írtátok, hogy epekedve várjátok a fejleményeket elmaradt frissítés vs garancia ügyben, íme!
Kb. 10 nap alatt a Samsung szervíz (Oktogon) csak addig jutott, hogy megállapították, a leadott készüléket nem a magyar, hanem a román piacra szánták (nem a Samsung Electronics Magyar Zrt. által forgalomba hozott készülék) így kezdjek vele amit akarok, értsd vigyem vissza az eMag-hoz. Arra még rákérdeztem az ügyintézőtől, hogy van-e ötletük, mi lehet a baj, arra tipelt, hogy alaplap hibás ( vagyis inkább ), mire mondtam, hogy több telefonunk sem frissült, nem lehet mindegyik alaplap hibás erre nem volt más ötlete...
Ezzel a lendülettel vissza is vittem az eMAG-ba, számon kérve, hogy miért szürkeimportos terméket kaptam. Sajnos cserélni nem már tudják (mivel 30 napon túl vettük), jött a válasz, csak javítani. Azt javasolták, hogy kérdezzem meg a tőlük 20 méterre lévő másik Samsung szervízt (Westend) is, hátha ott rugalmasabbak. Megtettem ha már ott voltam. Ott rögtön megállapították ők is, hogy valóban román piacos a készülék, annyit tettek hozzá, hogy a "Samsung már kihátrált az eMAG mögül", mivel nem én vagyok az első aki így jár (bármint, hogy nem magyar terméket kap és nem tudja a magyar Samsung szervízben érvényesíteni a garit), Alza állítólag szintén zenész... Annyit mondott még, hogy szerinte a frissítés elmaradása arra vezethető vissza, hogy román piacos a készülék. Ezt a gondolatot majd az utolsó előtti bekezdésben folytatom!
Visszamentem az eMAG-ba, elmondták, hogy van magyar és román raktáruk is és valószínűleg a megvett készülékeink egy kis része a magyar, nagy része a román raktárból érkezett a boltba (mint korábban írtam, van pár A54-esünk ami frissül, feltételezem ezek a magyar raktárból érkező, magyar piacra szántak, a jövőre nézve azt javasolták, hogy a következő vásárláskor már előre jelezzük, hogy magyar raktárból kérjük a készüléket... ). Bevették végül a telefont, kérdésemre, hogy mi fog vele történni, hogyan javítják az elmaradt frissítés problémát, nem igazán tudtak mit mondani. 30 nap a gariztatás. A készüléket - így, hogy román piacos - visszaküldik Romániába és majd lesz valami. Mindenesetre jeleztem, hogy az nem megoldás, hogy valaki valahogy felhekkel rá egy frissebb patchszintű ROM-ot majd utána sem frissül. Will see.De ezt viszont meg nagyon nem értem, hogy miért lenne különbség a frissíthetőségben egy magyar és egy román piacra szánt telefon között, mivel nincs román vagy magyar ROM, EUX/EUX/EUX-os ROM van az összes készülékünkön, mégiscsak pár darab frissül. Egyáltalán, a román piacos telefon Romániában vajon frissülne? Ha igen, mitől? Honnan tudja, hogy jó helyen van (mobilhálózat)? Ez azt is jelentené, hogy ha külföldre utazom (mondjuk hetekre), akkor nem frissül a telefon? Ez nonszensz lenne és a gyakorlat nem is ez... De akkor mi a különbség két A54-es között azon túl, hogy melyik EU-s piacra szánták? Egyáltalán mi értelme külön piacos telefonoknak?
Miért nincs normális hibaüzenet frissítéskor, miért azt írja ki, hogy nincs elérhető frissítés ahelyett, hogy tájékoztatna, hogy nem a megfelelő ország SIM kártáyjáról használod, vagy, hogy nem éri el a frissítőszerver stb...Egyébiránt a Samsung és az eMAG egy nagy kövér 0-ás user élményt hozott össze, csak gratulálni tudok mindkettejüknek. Ha lenne komolyan vehető Androidos szereplő, amely a Samsungéhoz mérhető support vállalást tesz, akkor korántsem biztos, hogy a Samsungot ajánlanám a jövőben. Tudom, iPhone, de az meg drága...
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
A gyermekem az A54-hez a néhai Honor8 telefonunk 18 wattos HuaweiQC töltőfejét kapta meg (a fiókból) [kép]
De ez amúgy (egy PD-hez képest) elég ergya, 5V és 9V között tud kapcsolgatni, és csók.
A telefon kér valamit, valahány Voltot meg valahány Ampert, a töltő meg vagy tud annyit adni, vagy nem. Aztán ha nem tud, akkor ad kevesebbet, a telefon meg vakargatja a tarkóját, hogy "biztos hogy ezzel akarták az én életemet összekötni..?"Egyszer megkérdezte a gyermek, hogy
-Apa, nincs ettől gyorsabb?
-A telefonod mindig éjjel van a töltőn?
-Aha...
-És ha elköltünk párezret, és fél órával hamarabb feltöltődik, jobban alszol?
- ...[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz kbyte1024 #2230 üzenetére
Nem a C-C-ben van a gyorsaság, hanem a PD-ben.
Ha olyan töltőd van, ami A-n ad PD-töltést, akkor ugyanolyan gyors lesz, mint ha egy C-s PD töltőfejről C-C kábellel töltöd.
A PD töltés nem kötelező, hanem egy gyorsított lehetőség. Más esetekben ennél a telefonnál tovább tart. QC-vel is tölt, mi 18W QC töltőt használunk hozzá. Korábban leírtam itt, több töltővel, 700-800-900-as hozzászólások körül. Nyilván nem éri el a 25-26W PD gyorsaságát, de teljesen élhető. (éjjel van ideje töltődni)
(arról meg nem is beszélve, hogy az A54 csak a töltési folyamat legelején vesz fel 25-26wattot, aztán pikkpakk lemegy 15watt alá - ezért tök felesleges sok pénzt beleölni, egy 15-20 wattossal alig kerül hátrányba)[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz GoodSpeed #2228 üzenetére
Mit számít az most hogy két évvel ezelőtt ugyanilyen erős telefont kaptál? Teljesen vállalhatóan működik, abból kiindulva hogy az A03-am milyen SW updateket kapott egy év alatt (két verziólépés, és inkább javult a teljesítmény) én azon sem aggódok hogy hosszútávon megfelelően lenne támogatva.
Én iPhone-ról jövök és teljesen meg vagyok elégedve. Amivel bajom van az nem teljesítmény miatt van, hanem appos probléma (back gesture elég hülyén működik Fb alatt, Reddit meg sima képnél szeret laggolni). Ez szerintem jelenleg a legjobb telefon egy átlagembernek ennyiért. Az öt év SW support csak nagyon jövőbiztossá teszi a szememben.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
kbyte1024
veterán
Ez engemis érdekelne ha type c-type c-vél töltöm akkor gyorsabban tölt?
-
Jogos felcseréltem De megmondom őszintén, még nem jött elő, hogy új telefont lenne időszerű venni, és az ,hogy Samsung kell, hogy legyen, mert az A50 felülete is hiányzik sok év távlatából, meg az egész SAMSUNG ökoszisztéma (akkor még adott töltőt), és ameddig ki nem derült, hogy lényegesen drágább lesz az A50-nél is, de már az S23 Ultrához sem jár töltő (lol), így ez lesz az első mobilom életemben (pedig 1999-ben vettem az elsőt), amihez külön kell töltőt vennem, és most hoztam magamat képbe a topicot olvasgatva, hogy abból is milyen kell Egyébként a Xiaomi 11 Lite 5G NE-nél is drágább egy kicsivel, Magenta 1- ben:
S23-at akartam, de aztán megnéztem, hogy az egy mini telefon
Az alapból duplaannyi lett volna, a vele azonos méretű S23+ meg triplaannyiÍgy - ilyen sem fordult elő velem - most veszek elsőnek olyan erős telefont két év elteltével, mint két évvel ezelőtt -, de ez legalább 5 évig támogatott, és Samsung, meg vannak előnyei mint pl 120Hz-es képfrissítés. Az eddig 33W-os gyorsöltést 25W-os fogja váltani... hát az nem előny, de ehető...
-
-
LDNIO A4809C GaN hálózati töltő 2x USB-A + 2x USB-C 100W fekete (aqua.hu)
Van már 100W-os is Szerintem ez is jó, hozzá, viszont Samsung töltőből van kettő:
Samsung hálózati töltő adapter (25W) fehér (EP-TA800NWEGEU) (aqua.hu) ez az olcsóbb, ez pedig a drágább:
SAMSUNG hálózati töltő Type-C aljzat (5V / 3000mA, 25W, PD gyorstöltés támogatás + EP-DG980BBE Type-C kábel) FEKETE (EP-TA800EBE / EP-DG980BBE) (aqua.hu)
Samsung EP-T4510XBEGEU hálózati töltő 45W fekete (aqua.hu)
Az elsőnél nincs ott, hogy DP-s lenne.[ Szerkesztve ]
-
mtm800
senior tag
Google Play augusztusi frissités kint van 65Mb
-
Angel2014
addikt
válasz Jack Oneill #2216 üzenetére
Ez lehet nem biztonság frissítés volt,
Lehet a Bootloadert készítették fe vagy elő a 14 .es android frissítéshez.
[ Szerkesztve ]
-
Jabby
őstag
válasz Luck Dragon #2220 üzenetére
Lila, az annyiba került, mint a 128GB-os, a tok úgyis eltakarja a hátlapot.
-
-
veterán
válasz aerosmith #2217 üzenetére
Ezt törvényalkotó honatyáinknak köszönd! Egészen más szabályok vonatkoznak a magánszemélyekre és a jogi személyekre/cégekre.
Egy ismerősöm nemrég vett egy amúgy teljesen normális boltban egy laptopot. Cégre.
Pixelhibás volt, másnap visszavitte.
Bolt válasza: - arra nem vonatkozik a garancia.
Vásárló: -semmi gond, akkor elállok a vásárlástól, netes rendelés volt, vissza minden.
Bolt: -törvény szerint ez csak magánszemélyekre vonatkozik, cégként vásárolta, így nem állhat el.Van egy pixelhibás laptopja...
Jó hosszú a lista, én kb 144.000-től elég sokmindenkiben megbíznék[ Szerkesztve ]
-
aerosmith
őstag
Sziaszok hol lehet ilyen telót jó áron áfásan cégre venni?
Az árukeresőn a legtöbb olcsó cég ilyen áfacsalós dobós cég akik kifejezetten kiírják hogy az akciós ár csak magánfelhasználóknak érvényes vagy hogy céges vásárlóknak nem vállalnak semmilyen garanciát, cserét, visszavételt, csak kellékszavatosságot.
Egyáltalán jogilag megtehetnek ilyet? -
Morph33
tag
Jött egy frissítés ma, csak 228 mb és még mindig az augusztusi biztonsági frisítést tartlamazza. Vajon mi lehet? A leírásban semmi konkrét.
[ Szerkesztve ]
-
Jabby
őstag
válasz Luck Dragon #2211 üzenetére
Köszi!
-
-
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Az eMAG által forgalmazott telefonhoz adja/kitölti a Samsung gyári gari papírját? -
válasz Jack Oneill #2208 üzenetére
Én fázok a bétázástól, meghagyom a bátraknak .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Jack Oneill
veterán
Betara speciel nem jelentkezek, de ha valakit erdekel.
[link] -
Angel2014
addikt
válasz Jack Oneill #2206 üzenetére
Volt időm tanulni
Android 2,0 val kezdtem 2011.ben. Alcatel-OT 995 nagyon pörgős topik volt itt annó. Volt egy bizonyos teló aminek a bootloadreja miatt nem frissített 4.0-ra.
Kiadtak vagy 8 fajta bootloadert erre a telóra de ez az egy az istenért nem akart frissíteni.
-
Angel2014
addikt
Mikor megvettem a telót én bontottam ki email nélkül próbáltam ki össze vissza nyomkodtam mindent.
Mikor haza értem csináltam egy recovery -ből egy wipe data factory resetet és egy wipe cash partitiont.
Majd már emaillel léptem tovább. És egyből fel is ajánlotta a frissítést.
De ennek a frissítésnek nincs köze a szolgáltatókhoz? Én Yetteles vagyok..
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz Luck Dragon #2201 üzenetére
(De bármilyen elméletet kidolgozunk rá. Igény szerint)
-
válasz PeteePeti #2197 üzenetére
Nálam eddig 10/9 , fényévekkel jobb mint egy Xiaomi .
Johanson
Ahogyan fentebb fejtegettük , ezt csak belső ember tudná megmondani , mert tény , hogy ez létező probléma . Csak a miértjét nem ismerjük .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest