Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz Angel2014 #3094 üzenetére
Hogyan lehet engedélyezni az USB hibakeresést Androidon fekete képernyővel
Ha a telefon képernyője elsötétült, akkor valóban nem sok mindent tehet a telefonjával. Ez azt jelenti, hogy még az eszközén tárolt adatokhoz sem férhet hozzá. Használhatja azonban az ADB nevű eszközt az adatok eltávolítására az eszközről és a számítógépről. Ehhez meg kell tanulnia, hogyan engedélyezheti az USB hibakeresést az Androidon fekete képernyővel.
Az USB-hibakeresést engedélyezni kell ahhoz, hogy számítógépről műveleteket hajthasson végre a telefonján. Ez az útmutató áttekinti, hogyan engedélyezheti az USB-hibakeresést Androidon törött fekete képernyővel, néhány különböző módon.
1. rész: USB-hibakeresés engedélyezése Androidon fekete képernyővel az ADB paranccsal
2. rész: USB hibakeresés engedélyezése törött képernyővel rendelkező Android rendszeren OTG-kábellel és egérrel
3. rész: Az elveszett adatok helyreállítása az Androidról fekete képernyővel
1. rész: USB-hibakeresés engedélyezése Androidon fekete képernyővel az ADB paranccsal
Az USB-hibakeresés engedélyezésének egyik módja az Android-telefonon fekete képernyővel az ADB parancs használata. Van egy parancs, amelyet az ADB eszközkészlettel használhat, és amely segít bekapcsolni az USB hibakeresési opciót a telefonon.Az alábbiakban leírjuk, hogyan engedélyezheti az USB-hibakeresést Androidon fekete képernyővel a számítógépen keresztül.
Töltse le az ADB eszközkészletet számítógépére, és bontsa ki a tartalmát egy mappába.
Az ADB megköveteli, hogy a telefonon engedélyezve legyen az USB hibakeresés. Mivel a telefon képernyője fekete, indítsa újra a telefont helyreállítási módba, hogy ezt elérje. Nyomja meg egyszerre a Hangerő csökkentése és a Bekapcsológombot a helyreállítási módba lépéshez.hogyan lehet engedélyezni az usb hibakeresést androidon fekete képernyővel
Csatlakoztassa a telefont a számítógéphez, nyisson meg egy Parancssor ablakot az ADB mappában, és írja be a következő parancsot.adb eszközök
engedélyezze az usb hibakeresést az Androidon fekete képernyővel
A listában látnia kell az eszközt. Futtassa egyenként a következő parancsokat.adb shell
csatolja az adatokat
rögzítési rendszer
A következő paranccsal húzza át a persist.sys.usb.config fájlt a telefonról a számítógépre.
adb pull /data/property/persist.sys.usb.config C:\Users\[felhasználónév]\Desktop\
Nyissa meg a persist.sys.usb.config fájlt a számítógépén egy szövegszerkesztővel, és szerkessze mtp,adb formátumra.
Futtassa a következő parancsot a fájl visszaküldéséhez az eszközre.adb push "C:\Users\[saját-felhasználónév]\Desktop/persist.sys.usb.config" /data/property
Töltse le a build.prop fájlt a telefonjáról ezzel a paranccsal.
adb pull /system/build.prop C:\Users\[felhasználónév]\Desktop\
Indítsa el a build.prop fájlt egy szövegszerkesztőben, például a NotePad++-ban a számítógépén, és adja hozzá a következő kódot.
persist.service.adb.enable=1
persist.service.debuggable=1
persist.sys.usb.config=mtp,adb
Mentse a fájlt, és ezzel a paranccsal vigye vissza a fájlt a készülékére.
adb push "C:\Users\[felhasználónév]\Desktop/build.prop" /system/
Indítsa újra az eszközt a következő paranccsal.
adb újraindítás
Készen vagy. A telefon akkor indul el, ha az USB hibakeresés engedélyezve van.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
Igen!
Csinálj egy wipe data factory resetet
és egy wipe cash partitiont.Most kéne odinnal flasheli miután letöltötted a romot és feltetted a drivereket.
Igen ám de nincs engedélyezve az USB hibakeresés így elhasal az odin.
Miután fent vannak a driverek azt kéne megkeresned a neted , hogy ADB-ből hogy lehet engedélyezni az USB hibakeresést.
-
bubus66
nagyúr
válasz Angel2014 #3090 üzenetére
Szia!
Hangerő fel + Bekapcsoló gomb, de semmit nem reagál rá.
Ha a Hangerő le + Bekapcsoló gomb akkor rezzen egyet és újra indul.
Flashel lehet, hogy lehetne csak előbb az aksit kellene feltölteni.
Nem Kínai klón itt lett vásárolva MediaMarktba.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Ami amúgy döbbenetes, mert a 2021-es középkategóriás Xiaomi 11 Lite 5G tudja... nekem számos hardver analizaló appal van tapasztalatom, de egyik sem írja ki, hogy melyik telefonban pontosan milyen WiFi modul van benne.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, a fiam egyik ismerősé-é a telefon. Töltőre csatlakozáskor, elindul a töltés 2% után pedig telefon elakarna indulni, de a képen látható módig jut csak el, és utána kikapcsolni se lehet, recovery módba se lépbe. Volt állítólag szervízbe de valami lesésre hivatkozva nem csináltak vele semmit (nem tudom én sem az előzményeket). Én alaplapra gondolok.
Azért kérdezem, itt mert hátha volt már valakinek ilyen, problémája a készülékével.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Mondjuk normál használat mellett - Stream-ek nézése - a töredékét tudod csak kihasználni.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz Viktor0610 #3084 üzenetére
Ha tetszik emlékezni , kipróbáltam amit kértél [link] .
Ugyan úgy működik nálam is mint nálad .
Azt , hogy hogyan kellene működnie az érzékelőnek azt nem tudom, meg az is lehet , hogy ezen a téren nem vagyok annyira háklis mint mondjuk te, “ értsd jól “ .
Plusz nálam most nincs semmilyen fólia a kijelzőn , lehet ezek összessége az ami nem okoz nálam különösebb problémát .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
MODERÁTOR
válasz Luck Dragon #3083 üzenetére
Igen, azt megfigyeltem, ha nem csak tartom, hanem nyomom a kamera körüli részt, akkor érzékeli, hogy van ott valami (ujj, fül, bármi).
De azért valljuk be, nem így kellene működjön az érzékelő.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
válasz Jack Oneill #3082 üzenetére
Belefutottam magam is ebbe a hibába , azért is adtam a tippet, hátha .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Luck Dragon #3037 üzenetére
A vegen igazad lesz. Beszelgetes kozben jobban odaszoritottam a fulemhez es nem eledt fel a kijelzo.
-
MODERÁTOR
-
Angel2014
addikt
válasz Viktor0610 #3078 üzenetére
Te erre gondoltál amúgy hogy hozzáadsz még több újat?
Vagy úgy is lehet amikor elkezded pl 50% ig a ball hüvelyk a másik 50% ig a jobb hüvelyk új legyen.
-
Angel2014
addikt
válasz Viktor0610 #3078 üzenetére
Köszi megnézem.
-
MODERÁTOR
-
addikt
válasz cintula187 #3063 üzenetére
amikor útlevelet csinaltattam az okmányablakban vagy minek hívják azt a helyet , a csaj adott krémet az ujjamra mert csak azután tudta az ottani ujjlenyomatolvasóval is rögzíteni az ujjaimról a barázdákat. Ebből gondolom, hogy velem lehet a baj. De már kezdem megszokni..már csak 3-4 naponta hangzik el egy "a jó kur#@× anyádat"
:)
-
MODERÁTOR
-
thboxx
aktív tag
Akinek az ujjlenyomatolvasóval van gondja, próbálja meg ezzel a módszerrel:
-kijelzőérzékenységet bekapcsolni
-a legtöbbet használt ujjat felvenni 2x, DE! 1x nedvesen és 1x pedig olyan szárazon ahogy csak lehet
-3. lehetőségnek egy tetszőleges tartalék ujjatNálunk így többedik samsunggal sincs probléma. Szinte 10/10!
Szerk. Ja és az ujjat lehetőleg abban a pozícióban kell felvenni, amiben használva is lesz (oldalról, függőlegesen, fentről lefele...stb.)
[ Szerkesztve ]
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
Jack Oneill
veterán
Ez tok jo, ezt nem is tudtam.
-
válasz Angel2014 #3068 üzenetére
Köszi, ez nagyon jó
-
-
Angel2014
addikt
válasz GoodSpeed #3062 üzenetére
Csinálsz csináltok egy tetszőleges képet!
Fogod és amit el akarsz küldeni emojiaek azt a részt kiválasztod és rajta tartod a képen az újad, ekkor megjelenik egy halvány kör ikon "ez a tárgy nagyságát és szélességét határozza meg" Ekkor elmozdítod jobbra, balra, le vagy fel mindegy, egy picit és kiveszed a képből. Utána elengeded és felajánlja a vágólapra másolást. Utána elküldöd a részt vagy magadnak vagy másnak hozzászólásként, csak be kel illeszteni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Háromszor néztem meg a legtöbb amit láttam, 1200 volt a linkspeed. Viszont a speedtestekbol ítélve sosem tudta.
Ez mind a Samsung A54-en mért:Ez pedig mind a Xiaomi 11 Lite 5G NE-n
Látszik a jelentős eltérés... A véletlen kizárható.
#3060Angel2014: Ezt hogyan lehet vele megoldani?
#3061rardodric: Az még márciusban volt. "Márciusban
210 E Ft-os áron debütáltak az A54-esek, és ez azt hiszem a 128 GB-osra vonatkozott, most félévvel később a listaára a 256GB-os verziónak 182 160Ft lett volna, de én Magenta 1-ben kedvezményesen 130 554 Ft-ért kaptam meg ami további 51 605 Ft megtakarítást jelent."[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz GoodSpeed #3055 üzenetére
Samsung ugyanott sosem hozott 2400-as linket? Ha csak 1200-at tud akkor vagy nem tud 160MHz-et kezelni vagy passz. AC-n megy a két antennás 866Mbit link csak ugye ott eleve 80MHz max van.
Ez így szomorú ha nem tudja a 2400-at
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
-
addikt
válasz cintula187 #3040 üzenetére
Én már vagy 3x újratanítottam az ujjaimat neki. De szinte mindig berezeg és kéri hogy próbáljam újra.
Lehet az ujjaim nem kompatibilisek..Igaz néha a kijelző simogatás is problémás, de ez a másik telefonommal is így volt. Lehet túl száraz a kezem
:)
-
Nekem ASUS RT-AX86S típusú routerem van (tudja a 160 MHz-et):
Xiaomi 11 Lite 5G NE-nél:SAMSUNG Galaxy A54-nél:
-
TeeJay
félisten
Ne a csíkokat nézd, azt bármikor lehet szoftveresen buherálni
dB értékek fontosabbak és lehet hogy abban alig van eltérés csak a kínai telefon erre 5csíkot mutat más telefon meg csak 3-4-etÉn eddig BP-en használtam a telefont, Yettel flottás vagyok de nekem tökéletes mindenhol a térerő és a VoLTE hívással kristálytiszta a hang. Ha eljutok vidékre Eger mellé szüleimhez azzal is tesztelem majd de nem hiszem hogy akkora baj lenne majd
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz GoodSpeed #3041 üzenetére
Igaz nekem csak AC wifi van de szobán belül 866mbit link és wifi letöltési sebesség picit gyengébb mint Snapdragon procis telefon esetén ellenben feltöltés bika.
Együtt tudok élni vele, majd ha lesz valami jó áron Asus AX routert veszek és akkor arra állok átValakinek van amúgy AX router ami 160MHz-et tud és legalább 2x2:2 MIMO-s?
Érdekelne hogy a telefon 2400mbit linket tud-e vagy megáll 1200-nálMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Ledi
aktív tag
válasz ProEvoFan #3032 üzenetére
" Kíváncsi leszek, hogy a vodafone december 31. után mit kezd velünk. Ajánlanak valami speciális előfizetést vagy hagyják elpárologni azt a 300ezer digi előfizetőt..."
Tudtommal amikor a Voda felvásárolta a UPC-t akkor a upc mobilos előfizetők kaptak speciális ajánlatot. Azt nem tudom most mi a terve aVodafONE-nak. -
I.P.M.
kezdő
válasz Viktor0610 #3048 üzenetére
Köszönöm a válaszod csak kicsit elbizonykodtam hogy valamit be kell álltini a frissességekhez. Én is Red-miről jöttem úgy hogy soha nem volt Samsung okostelefonon de remélem előbb vagy utóbb valamennyire megszokom.
A két telefonon nekem két világ .
De tudom hogy a megszokás a fejlődés kerékkötője.
Továbbra is jövök a a bugyuta kérdéseimmel mindenkitől elnézést előre is. -
Thyborønban alap és egy között ugrált térerő jelző . Így sem tapasztaltam hívás folyamán problémát , hozzáteszem meglepő módon .
Nem gondolom , hogy itt bármi baj lesz ezen a téren.
Bár tény ,jobb ha van nagyobb lefedettség , főleg üzemidő szempontjából is.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
MODERÁTOR
-
DJGABI
addikt
válasz ProEvoFan #3032 üzenetére
Kösz mindenkinek! A régiben egyáltalán nem működött a 2 kártya együtt, utóbbi időben le is dobálta a telefonálásra használt simet.
Megvan az A54, egyelőre úgy tűnik itt működik mindkettő. A térerő viszont ja, nem túl rózsás: ugyanazon a helyen digivel az én telefonomon 3/5 csík, a Samsungon épp csak 1. De a rendes voda kártyán is szintén csak 1-es érték. Nagyon óvatosak a koreaiak a sugárzásértékekkel úgy látom...
Hát igen, kérdés mi lesz digivel, van 3 kártya csak nálunk. Naggyon jó áron van, mondjuk nincs kihasználva egyikünknél sem a 30 giga, simán tudunk majd kisebb flottásra váltani, ha esetleg úgy adódik...
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Jack Oneill
veterán
válasz Luck Dragon #3037 üzenetére
Erre nem gondoltam, simán lehet tenyleg.
-
I.P.M.
kezdő
Megint láma kérdés hol tudom megnézni hogy be van-e kapcsolva az automatikus frissítés a rendszerhez illetve a google play protect-hez.
-
e72pali
tag
Szia! Egyenlőre rendben van a térerő...igaz én Telekomos vagyok de az A71 készülékem ezért cseréltem le itt vidéken lehet nem igazán baráti egyik szolgáltató tér"ereje sem""!
Bár Pesten meg nagon jó mert a Fiam meg ott használja az A71telóm...neki jó.
Az A54 még nem produkált hasonlót,de a Feleségem A51-es telója ugyan azt csinálja amiért leváltottam az enyém.....vagy térerő....vagy tervezet telefon csere áll mögötte az összeesküvés elmélettel egyben.... -
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.alwaysondisplay
Ezt használja valaki?
-
Valakinek sikerült már 900 Mbps felett WiFi6-on mérni vele
-
cintula187
addikt
user error!
Nekem eléggé vastag Nillkin üveggel is pazar,nem is kellett újra regisztrálnom miután cseréltem vékonyabbról. De mivel ez asszem optikai olvasó mindegy is.
Amúgy párom újja is olyan hogy képtelen feloldani ultrahangos olvasó esetén.De ennél mobilnál gond nélkül megy még neki is.Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
vízszintes videó készítettem. Többször előfordul,hogy lejátszáskor meghülyül a képernyő orientáció. Úgy játsza le,mintha függőleges videó készült volna. Xiaominál volt erre egy lakat ikon. Samunál van erre megoldás ?update. szerencsére "csak" galériából lejátszva.3rd party appban jó .
[ Szerkesztve ]
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
válasz Jack Oneill #3035 üzenetére
Lehet fólia a ludas ?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Lehe egyedi hiba is.
-
ProEvoFan
nagyúr
Digi/yettel, de ugye a digi már vodafone. Ha erre gondoltál, akkor a válasz; a mobilnet nem valami rózsás...mikor a digi még a románoké volt, akkor nem volt probléma a mobil nettel. Beszélgetési térerő gondom az nincs.
Kis off. Kíváncsi leszek, hogy a vodafone december 31. után mit kezd velünk. Ajánlanak valami speciális előfizetést vagy hagyják elpárologni azt a 300ezer digi előfizetőt...[ Szerkesztve ]
-
-
DJGABI
addikt
Sziasztok!
A topicban van valaki aki digi ÉS vodafone kártyával használja a készüléket? Azt hittük a mi készülékünkben van a hiba, de A52s topicban csomóan panaszkodnak térerő gondokra a fenti setuppal. Amúgy is tervben volt a csere és ilyen készülékre váltanánk. Ezzel minden rendben?
Köszi
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
vlevi
nagyúr
válasz Jack Oneill #3026 üzenetére
A hátul lévő ujjlenyomat olvasóra nagyon gyorsan ráállt a kezem, mert amikor kézbe vettem, akkor már azonnal úgy fogtam meg, hogy tettem rá az ujjam a leolvasora. A kijelzőn levőnél viszont még nem sikerült úgy megfogni, hogy kezbevétel közben azonnal fel is oldjam.
-
djtörök89
kezdő
Érdemes kikapcsolni a feloldási animációt, az is gyorsít rajta.
-
válasz calamites #3021 üzenetére
Ez a 3 ujjas limit engem is zavart az elején, ennek az az oka, hogy Xiaomi 11 Lite 5G NE esetében jobb oldalon van az oldalsó gombban. Ott elég volt 3 ujj is hiszen a jobb kezemmel oldottam fel általában, eléggé körülményes lett volna ballal ...
A54-nél viszont nem oldalt van, hanem a kijelzőbe építve, a telefon kijelzőjén alul, középen, így már használnám a bal kézzel is a feloldást. A hüvelykujjamat regisztráltam le harmadiknakA50-nél egyébként ugyanez volt. Ott lassabbnak éreztem én is a feloldást. A54 esetében az A50-nél gyorsabb, és mindig sikerülni szokott, de talán a fizikainál kicsit lassabb. A feloldási pontossággal azonban nincs eltérés szerintem.
-
vlevi
nagyúr
válasz calamites #3021 üzenetére
A fizikai gomb szerintem is jobb, a céges A20-ban az van, és tökéletes, sokkal jobb, mint a kijelző alatti, de ennek meg az az előnye, hogy autós tartobol nem kell kivenni.
Én már kezdem megszokni.Na, igen, ez a rákfenéje, hogy előbb a kijelzőnek kell feléledni, hogy beinduljon az érzékelő. Ezzel az egyérintéses feloldás válik okafogyottá.
[ Szerkesztve ]
-
-
calamites
őstag
Engem nagyon bosszant az ujjlenyomat olvasó.
Mivel max 3 lehet felvéve, nem tudok sokkal többször felvenni egy-egy ujjat.
Egyrészt nagyon lassú másrészt 50% kb hogy felold, vagy sem.
Nyilván bennem is van hiba, mert nem mindig talalok rá a felületre, de ez így akkor is katasztrófa.
Eddig fizikai gomb volt a telefon hátoldalan, azt meg ugye nehéz eltéveszteni. -
vlevi
nagyúr
válasz tDr1v3r #2404 üzenetére
"Nekem annyiban jó ez a lassabb ujjlenyomatolvasó hogy (ha nem fekete képernyőről oldom fel) meg tudom nézni abban az egy másodpercben az értesítéseimet melyik appokból vannak."
Nna, közben eltelt 1-2 hét, és rájöttem, hogy az ujjlenyomat olvasó működésén sokat gyorsít, ha nem tök kikapcsolt képernyőn csinálja az ember. Vagyis az a kb fél mp arra kell neki, hogy a kijelző magához térjen, és elkezdje érzékelni az ujjlenyomatot.
Az értesítéseket én úgy állítottam be, hogy az AOD csak akkor menjen, ha van új értesítés.
Nekem ez pont jó, mert azért nem ötpercenként pittyeg a telefon, és ha ránézek, és nem tök fekete, akkor tudom, hogy jött valami. -
Jack Oneill
veterán
válasz FattyDove #3013 üzenetére
Azert ez nem egeszen igaz. 5 eve irt eloszor a google arrol, hogy fokozatosan vezeti be az egyeb rendszerfrissiteseket majd gyartoktol fuggetlenul a google play aruhazon keresztül. Teny, hogy nagyon lassan halad ez az elképzelés, de nehany rendszerszintu dolog mar azon keresztul jon most is. Es a jovoben ha tetszik ha nem, a google fogja ezeket intezni pont azert, mert a gyartok csak kesobb adnak ki bizonyos frissiteseket, ami szettoredezettseget es idoben keseseket okoz. (Errol irtam egy kisebb anyagot is egyetemen).
[ Szerkesztve ]
-
Jabby
őstag
válasz Becksman #3011 üzenetére
Befutott az Android legújabb frissítése, mely minden 11-es verziószámú és újabb rendszert érint – és fontos hibajavításokat hoz.
Vagyis nagyon ajánlott a frissítés!
-
válasz Becksman #3016 üzenetére
Köszi, akkor az helyzet mint A50-nél, de egyébként gyorsan érkeznek a sec. update-ek.
-
Black_Raven
veterán
válasz FattyDove #3013 üzenetére
Annál egy picit több azért, feltételezem tudod te ezt, csak unatkozol. Ezek a hsz-ek azoknak szólnak akiket érdekel, vagyis nem neked. De azért köszi hogy billentyűt ragadtál.
GoodSpeed úgy hogy nem frissült a Sec.Patch-el, lemaradt hónapokat.[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Becksman
őstag
Van ket bluetooth eszkozom, ora + jbl fules. Hol tudom azt beallitani, hogy automatikusan ne kapcsolodjon az órára ha bekapcsolom a bluetooth-t?
Samsung A54 5G 8+256GB
-
válasz Black_Raven #3005 üzenetére
Amúgy ezt hogy vettétek észre? Mert ha nem írjátok külön, akkor eszem ágában sem lett volna megnézni, hogy talál e újabbat.
A másik, hogy talán lehet eltérés abban, is, hogy milyen kiszerelésű a készülék, vagy milyen régióhoz tartozik (bár ez nem rendszerfrissítés, meg nem is Xiaomi, hogy kijö9n a sec. update, aztán OTA-n ha átváltasz Svájcra, akkor azonnal megvan, egyébként meg vagy vár napokat, vagy manuálisan teszed fel).be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Becksman
őstag
Van valami elonye ha a legfrisebb a google play rendszerfrissités?
Samsung A54 5G 8+256GB
-
válasz Angel2014 #3009 üzenetére
.... és a feje is működik még?
Amúgy nekem a Xiami Mi A2-m rolleres esés után hajlott el, tört az üveg, elhajlott a készülékház, de még a kijelző akkor is működött:
Sikerült még így is, eladnom 10E Ft-ért.[ Szerkesztve ]
-
Ugyanaz a felbontás, mégis van eltérés az appok, vagy pl a böngészőben való megjelenés tekintetében:
A Samsungon nagyobbak a betűk, a Xiaomin meg több szöveg fér el. Csak azért raktam be, mert feltűnő és a felbontás meg ugyanakkora.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
FattyDove
őstag
válasz Jack Oneill #3003 üzenetére
Aztan milyen hatrany er, hogy nem frissul automatikusan azonnal? Ez nem rendszerfrissites
-
válasz Black_Raven #3005 üzenetére
De az is érdekes, hogy nem is egyben kapjátok meg.
-
Black_Raven
veterán
Nyomjad neki tovább, még jön 22mb+23
GoodSpeed Bizony nekünk nem frissül magától.[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Marad a legalábbis néhányaknál itt a topicban, mert sokuknál frissül magától.
-
válasz ProEvoFan #3001 üzenetére
Érdekes, amikor beírta megnéztem, én szerencsére nekem automatikusan frissül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest