Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz kbyte1024 #5898 üzenetére
Mire váltasz?
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
MODERÁTOR
-
kbyte1024
veterán
Sziasztok, ha minden igez elbucsuzom innen kB 3ora múlva ha össze jön kitartást nektek és azért neha ratok nézek
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
veterán
válasz GoodSpeed #5893 üzenetére
5000mAh akkut ha 5 Watt töltővel töltöd, 5 órán túli lesz a töltés, és kb félóra után már tűzforró lesz szegény töltő. Az, hogy a töltés majd 95%-nál lehet hogy 5 watt alá is beesik, tök mellékes. Kérdés hogy a töltő addigra életben lesz-e még
18 wattra képes Huawei QuickCharge töltőt kapott hozzá a gyermek (többek között ez is volt a fiókban, a gazdája a Honor8 pedig már rég nincs meg), ez is felforrósodik, és másfél-két óra kell neki, töltöttségtől függően.
-
Igen, csak szerintem ezt a lecsökkentést elvégzi az 5W-os töltővel is a magasa töltöttségi szint fölött. Szóval az ember tölti 4x annyi ideig alapból azért, hogy kímélje az akkumulátort - én nem, nekem nincs ilyen igényem -, Ami itt normál esetben 0-ról 100-ra is kevesebb mint 2 óra, az ott akár egész éjszakás meló is lehet, tehát 8 óra pl... és a végén ugyanúgy beesik az 5W-os töltő képességeinek is az ötödére, pedig nincs melegedés.
#5891pitiless:
Ami érdekes, hogy az S23 Ultra a 40-et sem éri el, pedig az elvileg 45W-ot tud felvenni. (Lehet, hogy nincs olyan V/A kombináció, amin tudná.)
Érdemes lenne megnézni egy 45 wattos Samsung töltő + mérőműszerrel is.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
pitiless
senior tag
válasz GoodSpeed #5889 üzenetére
Nekem van 65W-os multiportos töltőm, meg egy kijelzős kábel. Az A54 alacsonyabb akkutöltöttség mellett 25 W-al tölt, majd beesik akár 10 W alá. Ami érdekes, hogy az S23 Ultra a 40-et sem éri el, pedig az elvileg 45W-ot tud felvenni. (Lehet, hogy nincs olyan V/A kombináció, amin tudná.) A céges A33 is beáll az elején 25W-ra, majd egyre inkább csökken az is.
-
válasz Luck Dragon #5888 üzenetére
De az mikori készülékhez lett adva? Csak mert ez 5 éve nagyon, nagyon soványnak számított. Az A54-nél is az a helyzet - ezt már cs.z kolléga is hardveres mérésekkel igazolta, és én is láttam szoftveresen -, hogy az egy dolog, hogy az adapter képes lenne a folyamatos 25W-os maximummal pumpálni az akkumulátort 🔋, csakhogy az utolsó negyedében folyamatosan csökken a töltési áram erőssége, 90-95% körül már akár 1000 mA-re is leeshet az értéke. Ebből következik - egyébként van itthon fogyasztásmérőm konnektorból majd megnézem, hogy mennyire van összhangban a szoftveres kijelzéssel - hogy átlagban 18-20 wattra jöhet ki a tényleges átlag teljesítmény felvétel ha kiszámoljuk a töltés teljes időintervallumára vetítve.
-
-
mano660
tag
válasz Jack Oneill #5885 üzenetére
Nekem ugyan A53 -as van, de ugyan azt tapasztalom mint Te (én sem használom a gyorstöltést).
"God did not create man, but man creates gods for himself." (L.A.Feuerbach)
-
válasz Jack Oneill #5885 üzenetére
Pfu vazze,én itt azzal vigasztalom magamat, hogy a 25w igaz, hogy 8-cal kevesebb mint a 33 Xiaominál, de cserébe 10-zel több mint az A50 15 wattja.😅
Neked akkor az A52-ben kipróbált marketing lett volna a jó: "A dobozban headset nincs, de Type-C kábel és 15 wattos töltőfej azért akad." Miközben a telefon képes volt felvenni a 25W-ot de a Samsung csak 15-ös adaptert tett bele, ha 25-tel akartad tölteni, akkor venni kellett hozzá egy külön töltőt!
Ha viszont tölteni kell, akkor csak 15 wattos adapterünk akad a dobozban, noha a telefon 25 wattot is fel tud venni — felhasználói döntés, hogy valaki beruház-e egy gyorsabb megoldásra, de ez egy kicsit skót megoldásnak érződik, pláne úgy, hogy az A72-ből nem spórolták el a 25 wattos töltőfejet.
Samsung Galaxy A52 - royal cuvée - Mobilarena Okostelefon teszt
Mondjuk itt azért kilógott nemcsak a lóláb, de maga a ló is, hogy a környezetvédelmi indok kamu, amikor berak egy adaptert, csak az kevesebbel bír tölteni!
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz GoodSpeed #5882 üzenetére
Nem hasznalok gyorstoltes semelyik telefonomon. Elso dolgom kikapcsolni az ilyen funkciokat. Eddig 2 ora volt a teljes feltoltes, most 2 ora 20.
(A gyorstoltes dolgot mar nem magyarazom senkinek, kozvetlen kozelrol tapasztaltam, szervizes csaladtagtol a hatranyait).[ Szerkesztve ]
-
Meg Apple mércével is.😅
De az akkor sem 2 óra 20 perc azaz messze nem 140 perc hanem kereken 60-nal kevesebb.[ Szerkesztve ]
-
válasz Jack Oneill #5876 üzenetére
Ott valami gond van, nálam is Android 14, OneUI 6.0 van és:
sokkal gyorsabban tölt mint Nálad.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
matt22
tag
válasz Viktor0610 #5871 üzenetére
Nálam is jelentkezik az "elvileg tölt de mégse" probléma. Előző Xiaomi telefonom töltőjével és kábelével használom ugyan, de eleinte semmi gond nem volt, pár hete kezdődött és azóta 3-4 alkalommal is előfordult hogy töltést jelez, de gyakorlatilag nem tölt hanem merül. Egyelőre lusta voltam kísérletezni hogy más kábellel/töltővel is csinálja-e, inkább rászoktam hogy este mikor rádugom pár perc múlva megnézem megy-e felfelé a százalék. Mindenesetre gyanús hogy a telefonnal nincs teljesen rendben valami... nálam a gyorstöltés ki van kapcsolva, és a max. 85 % beállítva, lehet hogy ezek valamelyike kavar be, bár kezdettől fogva így használom.
-
jotzo01
tag
Használ valaki audió adapter kábelt(3.5mm jack aljzat - Type-C)? Olyat keresek, ami biztosan működik ezzel a telóval, nem melegszik.
-
simico
aktív tag
Kb havonta egyszer velem is előfordul. Korábban azt hittem, hogy az időzítős konnektor vacakolt és nem kapott áramot a töltő, de legutóbb hajnalban pont láttam, hogy nekem is valami 5 óra feletti hátralevő időt írt ki a telefon. Előző telefon töltőjét és kábelét használom az éjjeli töltésre, valami kis koszra vagy egyéb kontakthibára gyanakszom. De tényleg az a fura, hogy havonta csak egy-két alkalommal fordul elő.
#5856Luck Dragon
Semmi vicces nincs a fordításban. A "közelében" nem az országra, hanem a teljes címre vonatkozik, aminek a végén ott az ország is. Hozzánk képest ugyanis kb. a világ összes országában fordított sorrendben van a címzés, azaz az ország van a legvégén. -
fogselyem
aktív tag
Nekem az A33-nál volt ilyen problémám, hogy a gyári kábel alig pár nap alatt kiszopósódott, ha nem izomból dugtam a csatlakozóba akkor órákat írt ki töltésre, ha megbirizgáltam a kábelt a csatlakozóban akkor elkezdett normálisan tölteni.
Meguntam a küzdés a kábellel és inkább a Xiaomi gyári kábeljeivel, töltőjével töltöttem a telefont.
Amikor porszívózni szoktam kiszivatom a porszívóval az össze telefonom összes lukát.
Ne verje ki, ne rázza ki, Erikával szívassa ki!
Nem érdemes belefújni, nem trombita, a befújással csak a port nyomjuk beljebb a lukba, szívni kell, mint sok mást is.
Kompresszorral meg főleg ne, hacsak nem az a célunk, hogy a nagynyomású irányított levegővel kárt tegyünk a csatlakozókban, hangszórókban, mikrofonokban.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
Jack Oneill
veterán
OneUI 6 ota lasabb lett a toltes. Ugyanugy teszem fel es eddig 2 ora volt, most 2 ora 20 perc.
[ Szerkesztve ]
-
válasz GoodSpeed #5873 üzenetére
A megoldás:
Csak kifutottam a szerkesztési időből. Mondjuk azt nem tudom mi állította el, mert a visszaállításhoz szükséges panelt is úgy kellett előbányásznom. 😆[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Luck Dragon #5872 üzenetére
Ezt nem csekkoltam, de igazad lehet, ezt megnézem majd.
Xiaomi 13T
-
válasz Luck Dragon #5870 üzenetére
De ezt hol tudom visszaállítani? Felraktam hetekkel ezelőtt a Good Lockot, lehet az csinálta? Amúgy még nem is használtam, egyszer elindítottam talán...de az sem most volt.
Találtam ezt:
De itt nincs fehér színű, az utolsó meg nem színkeverő, hanem szivárvány...Szerk: megvan. Alul meg lehetett húzni.
[ Szerkesztve ]
-
Két készülékemnél egyiknél sem sikerült ilyennel találkozni.
Nincs valami szennyeződés a csatlakozó belsejében ami a kábel csatlakozását elvezeti?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
MODERÁTOR
válasz GoodSpeed #5869 üzenetére
Azt hittem, a sötét mód miatt, de nem.
Nálam maradt fehér (alapból nem használok sötét módot).Más.
Már másodjára játssza el a teló, hogy ugyanazzal a kábellel és töltővel reggelre nem tölt fel, sőt, inkább csak merül. A pár nappal ezelőtti esetnél az tűnt fel, hogy 2x órát írt a töltési időre.
Két külön kábellel is beadta. Valaki járt így rajtam kívül?Nem lenne vele akkora baj, mert indulás előtt felteszem töltőre, de ez nem Xiaomi, a szupergyors töltés is majd' két óra alatt végez...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
-
A zárolt képernyőn a betűk és számok nekem úgy rémlik, hogy fehérek voltak. Nektek nem? Tegnap csinált magától egy restartot utána tűnt fel. Mintha téma lett volna cserélve.Ja és most nézem, hogy tényleg fehér lenne:
[ Szerkesztve ]
-
Itt jobban leírják , mint én ahogyan tudnám [link]
Samsung telefonok közelében is tudd jelet venni, ha van. De önállóan a beépített GPS vevőjével is tudd pontos meghatározást és applikáció belül X időközönként naplózza vagy folyamatos követheted ha a frissítés gombra kattintasz .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
addikt
válasz Luck Dragon #5861 üzenetére
Én is vettem egy ilyet. A gyerek iskolatáskájába szántam volna. Közben a gyerek meg a kulccsomójára szeretné rakni
Kérdés hogy milyen telefon kell a működéshez? Csak samsung telefon közelében működik? Vagy más gyártóval is kompatibilis. Csak azért kérdezem, mert én vegigsétaltam a faluban és egyik nap semmit nem jelzett, egy másik nap 1 pontot.:)
-
TeeJay
félisten
Továbbra is 4:3 arányú a Sony 50MP érzékelő így a 16:9 kép és videó cropolva van a teljes szenzorból, videónál nem emlékszem de sok eszköz 60FPS-re szintén cropol nem a teljes szenzort olvassa be mert úgy lehet játszani EIS-t meg gyorsabb a kiolvasást. Mindjárt megnézem hogy itt is van-e plusz crop ha 16:9 videót nagyobb FPS-en rögzítesz
Megnéztem és igen a fullHD 30 és 60fps között is van eltérés de meglepő módon 30fps a crop 60fps esetén meg nagyobb szenzorterületet olvas
[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
-
válasz Luck Dragon #5861 üzenetére
Nos én pl a rollerjeimre gondolnám, abból is a kisebbikre, mert néha kint kell hagynom... csak ugye a gond ezzel az, hogy nem kellene látszódnia, meg leszedhetőnek lennie...
#5860atosan: Ja, köszi az infót Nektek Beugorhatott volna, csak másra gondoltam, mint E = Edge:! Szóval adatátviteli technológiára. Szóval így már tiszta
-
válasz GoodSpeed #5858 üzenetére
Azt, hogy ki mennyit venne belőle, ez teljesen szubjektív. Van, aki kulcsra, pénztárcába, házikedvencre, gyerektáskába, és még sorolhatnánk, hogy mire lehetne használni.
Hiszen ennek felhasználási köre végtelen.Részemről elsősorban inkább egy plusz biztonságérzetet nyújtó eszközt látok benne, mint egy általad megnevezett összegű ketyerét.
Mert csak egyszer veszik el a csomagom, és akkor késő bánkodni azon, hogy miért nincs ilyenem.
Második rész pedig a kíváncsiság hajtott, hogy mennyire megbízható, és van-e létjogosultsága." .
-
-
válasz Luck Dragon #5856 üzenetére
A térerő jelző felett mit jelent az R?
Amúgy néztem a cuccot 16K körül van itthon, de gondolom egy megy a kulcscsomóra, egy a hátizsákba, ez már kettő és ki tudja még hányat lenne célszerű elhelyezni?be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
kbyte1024
veterán
-
SmartTag szépen teszi a dolgát , ami új , hogy visszamenőleg is naplózza a helyeket , így visszamenőleg tudom merre járt a csomagom vagy éppen én .
Bár a fordítás kicsit viccesen sikerült , mert minden adott ország esetében azt írja közelében és nem az adott országban .
Telefon pedig folyamatadon értesít ha valami változás történt , valamiről .
-
Köszi.
-
vlevi
nagyúr
Nem tudom, hogy hogyan készül az eredeti, az érzékelőre leképzett képből a 16:9-es. Egyszerűen csak annyi, hogy csak azokat a képpontokat olvassa le, vagy közben van valami konverzió?
Mert pl. a FF-re tervezett objektívet, ha APS-C DSLR-en használod, akkor annak van egy olyan "előnye" is, hogy a FF objektív szélein lévő torzítás, vignettálás (kép széleken sötétedést), a kisebb érzékelő már nem rögzíti. -
veterán
válasz GoodSpeed #5845 üzenetére
Adott érzékelő fölött, adott lencsével,
minél jobban haladsz a "szélesvásznú" felé, annál nagyobb a veszteséged, azaz az érzékelőből a kihasználatlan terület. Ez a rajz arányaiban mutatja meg, hogy ahol 1:1 arányban még 20 MegaPixelt ki tudsz használni, mik a számok ha szélesítesz.
-
MODERÁTOR
-
unravel
őstag
Nektek is van ez a Camera Assistant hiba?
¯\_(ツ)_/¯
-
Skod
aktív tag
válasz Luck Dragon #5841 üzenetére
Köszönöm! Jó helyen voltam, jó időben.
-
Ja régen ezt analóg gépeknél is megoldotta a képérzékelő alakja, de most is a képérzékelő alakja miatt nem kör . Régen nem kellett digitálisan vágni abszolút, mert ami nem fért rá a képérzekelőre az nem rögzült, és elveszett. Most meg dupla vágás is van, mert 1x a vágás ha natúr 4:3-ba toljuk, de ha 16:9-ben akkor, van még egy vágás.
Hmm, mivel mindenképpen vágja, így visszaraktam 9:16-ra
[ Szerkesztve ]
-
Én is visszaálltam így ennek fényében 4:3-ra. Bár videóba illesztett képeknél jobb lenne elvileg, csakhogy nemcsak videókba mennek képek. A lencse fizikai kialakítása meg ugye eldöntött, 4:3 abból kell levágnia. Amúgy érdekesnek tartom ezt a dolgot, mert a 16:9 vagy a 16:10 ami általában el van terjedve a 4:3 vagy az 5:4 már nem igazán, csak Apple iPad-ek esetében, de a képeket monitoron vagy tv-n-nézve általában "szélesvásznon" nézzük.
-
-
MODERÁTOR
-
veterán
válasz Viktor0610 #5837 üzenetére
Full = full kijelző.
Ebben a módban a kijelzőformátum / arány játszik. -
Skod
aktív tag
-
MODERÁTOR
-
-
fogselyem
aktív tag
Fentrol lefele Full, 1:1, 16:9, 3:4.
[ Szerkesztve ]
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
Tehát alul és felül levág. Na majd a napokban megnézem.
-
válasz fogselyem #5828 üzenetére
Megoldható.
-
válasz fogselyem #5826 üzenetére
Tripod van, türelem van, csak nálam eldőlt, hogy 16:9!
-
fogselyem
aktív tag
Valakinek van turelme, hogy ugyan arrol a temarol minden elerheto keparanyban csinalna kepeket, hogy kideruljon, hogy melyik keparannyal a legjobb a kamera?
Tripoddal, muteremben, hogy ki legyen kuszobolve minden zavaro tenyezo.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
Bizony. Megmondom őszintén - ismerhetitek itt a topicban, ha valami nem tetszik azt is leírom őszintén lásd UFS 2.2 - GPlay - nekem annyira tetszenek a kamerás képességei, hogy már-már nem lennék meglepve, ha a következő A modelleknél kicsit visszább vennének belőle... mert szerintem ha az olvasnánk alul, hogy S23 Ultra, sem lenne sokkal másabb!
-
Skod
aktív tag
válasz Luck Dragon #5823 üzenetére
Szerintem jó képeket csinál sötétben.
-
-
Skod
aktív tag
válasz Luck Dragon #5817 üzenetére
-
vlevi
nagyúr
válasz Jack Oneill #5818 üzenetére
Ez már réges régi vessző paripam. A fenének ennyi kép formátum?
Annak idején a filmre, fenykepre elég hamar beállt a 24x36mm, azaz 3:2 kép arany, a kepcsoves TV-k voltak 4:3-asok. Aztán a széles vasznu mozik, amiből egy kicsit le vágták, így lett a lapos tv-s 16:9
Miért nem volt jó a 3:2?
Amúgy én is 16:9-ben használom a telefon kamerajat, pont azért, mert a legtöbb eszközöm ilyen.
Kivéve a DSLR fényképezőgépemet, ami persze a régi 3:2-es. Még persze a telefont, mert asszem az se pont 16:9 -
fogselyem
aktív tag
Érdemes a kamera natív képarányát használni.
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
válasz Jack Oneill #5818 üzenetére
Nekem az utóbbi a videózás miatt. De úgy rémlik régről, hogy az előbbinél volt meg a teljes pixelszám ha valaki arra hajtott.
-
-
válasz Luck Dragon #5815 üzenetére
Köszi . Nagyon meg vagyok elégedve a fotós képességeivel a telefonnak!
16:9-ben fogom mindig használni[ Szerkesztve ]
-
-
válasz GoodSpeed #5795 üzenetére
Nos, nem torzítja a vízjelet 16:9-nél (12MP):
-
válasz Jack Oneill #5811 üzenetére
Mondjuk engem ez mindig idegesített
-
-
I.P.M.
kezdő
válasz Jack Oneill #5804 üzenetére
Én Pénteken eltávolítottam az alkalmazást és újra letöltöttem a Samsung storból. Visszakapcsoltam az automatikus frissítést is azóta kétszer néztem és nekem se pörgőt de akkor lehet más volt az oka. Viszont továbbra is azt mutatja mintha Google playről töltöttem volna le, na de lényeg hogy megszűnt az anomália.
-
válasz GoodSpeed #5806 üzenetére
Tény , hogy nem azonosak a felhasználási feltételeink . Nekem nincs is rollerem , nem is tudnám kihasználni ,szállítása is macerás lehet.
Fülesem és a notebook is USB-C csatlakozóval rendelkezik és , hogy a topicnál is maradjunk a két A54-es is, de ezt persze ti is tudjátok. Így kényelmes egy kisebb tatyóban elférnek , amúgy sem hagynám bőröndben .
5. laptop töltő lenne, de a laptop még nem hagyta el a lakást :D
-Ennek pont az ellenkezőjét képviselem , holnap irány újra Dánia, onnan egyszer lesz még egy átutazásom Hollandiába és vissza Dániába , hétvégén pedig Magyarországra vissza.Kíváncsi leszek , mennyire fogják bírni most a hideget a telefonok , mert az iPhone már délben a töltőn volt.
Így kíváncsian várom a fejleményeket.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Az én laptopom tudtommal USB-C-n maximum 65 wattal tölthető, miközben a saját töltője 130 wattos!
Asus ROG Strix G713QM-HX1139T
-
veterán
válasz GoodSpeed #5806 üzenetére
...és gondold el, mekkora királyság, ha a laptopod PD-töltővel USB-c-n tölthető, sőt mi több: 100 wattos PD töltője van !! [kép]
1 db laptop, és 2 telefon van nálam. Ha a közelben jövök-megyek, csak a Redmi 9T 22,5 wattos töltője van nálam, 1 db C kábel, és 1 db régi fajta Micro USB kábel.[ Szerkesztve ]
-
válasz Luck Dragon #5805 üzenetére
Mindannyian mások vagyunk... amikor én utazom ennyi töltő kell:
1.Telefontöltő
2. Xiaomi elektromos roller töltő
3. PowerBank
4. Sony SBH20 töltő
Az elektromosfogkefe töltőjét nem mondom, mert utazótokban van, akksi a markolatban, és egyébként pár napig kibírja, ha továbbra tervezek, akkor annak a töltője is! Ez mind a hátizsákba.
5. laptop töltő lenne, de a laptop még nem hagyta el a lakást
illetve
6. iPad töltő, de az most jelenleg nincs. Mármint iPad nincs!be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Érzés mikor szembesülsz , hogy elegendő egy töltő adapter és egy c-c usb kábel mindenre , felbecsülhetetlen érzés utazáskor .
-
Jack Oneill
veterán
Na megszunt a play aruhazban a clock, calculator beragadasa. Mar nem forog akkor sem, ha ujrainditom a telefont.
-
válasz Jack Oneill #5802 üzenetére
Közben meg lett a megoldás, úgy néz ki nem egyedi a hiba, van rá megoldás. Külön be kell kapcsolni a Gboard und-t .
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz Luck Dragon #5801 üzenetére
Ilyennel nem talalkoztam meg. Azonnal mennie kellene, latszodnia kellene. Letorol, majd megint telepit?
-
válasz Luck Dragon #5799 üzenetére
-Gboard app megnyitás
-Enable in settings
-Alapértelmezett billentyűzet (kiválasztása)
-Csak a Samsung van ott.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest