Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Last Epoch
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Dark Souls sorozat
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tofitofi
tag
válasz
Viktor0610 #499 üzenetére
Ezt nem mondod komolyan?
Hogy ez mekkora egy grrrrr..nem írok már csúnyát...
Nem csörög+rezeg,nem írja ki a helységneveket,mi jön még?
Azért köszi!
[Szerkesztve] -
-
Tofitofi
tag
Kérdés!
Hol lehet beállítani,hogy ha pannonos vagyok,kiírja,hogy melyik városban járok?Mert ez eddig alap volt,de ezen az istennek nem találom!:S -
Tofitofi
tag
Megérkezett!
Jaj nagyon szép,nagyon nagyon,de még nem tudtam kiélvezkedni magam,mert rányomtam töltőre a SIMre meg mentem a másik telóból a cuccokat!Alig fér rá vmi :S Franc!
Egy vmin meglepődtem!A töltő ilyen átalakítóval együtt dugható csak normális konnektorba és nem volt benne magyar használati utasítás a dobozban.Ezek normális dolgok?
Köszi a bíztatást mindenkinek,jövök még!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
serious
tag
-
Tofitofi
tag
Hello mindenki!
Ma rendeltem meg,holnap érkezik a d600.
A k500i-met sikerült rá lecserélnem,aminek már minden baja van(nem tölt,kikapcsol,rossz a joy,stb..)
Remélem,h jó vásárt csináltam vele,nagyon félek,mert ennyi pénzt kiadni a telóra,hát fájt a szívem,de megtettem....Legalább megvalósult egy régi vágyam.Baromira régen(kb fél éve)szenvedek,hogy milyen telót vegyek,ennek a dilemmaáradatnak a k500i meghalásából adódó idegbetegségem vetett véget és hirtelen felidulásból megrendeltem.Így állok,remélem ti szeretitek,és én is szeretni fogom.NAGYON!!!Ha meg nem,akkor túladok rajta,de nem nagyon szeretnék.
Kérek egy kis bíztatást,h jó telót választottam!
Köszi! -
Badb0y
addikt
válasz
Viktor0610 #487 üzenetére
Nem tom hol lehet, de nagyon hülyén van megoldva, ha ennyire nem lehet megtalálni.
-
-
-
S.J.M.
senior tag
-
@kos
tag
Még annyit, hogy mennyire divat-gagyi ez a telefon? K750-ben utáltam, hogy minden fiatal hülyegyerek ilyennel rohangál. Anyagok minősége milyen? Meg a külső hangszórója?
-
Badb0y
addikt
PC studio hova menti a telefonkönyv számait, ha lementem PC-re
-
DeadMeat
nagyúr
Sziasztok
Az lehetseges,h ez a lemerulos ''bug'' fel ev aktiv hasznalat utan jon elo? Csakmert kb 6-8 orat bir ki a telefonom toltes utan,aztan full lemerul... ezt tegnap kezdte el.Aksi felforrosodik,aztan lemerul.Vagy ez inkabb aksizarlat?
Csak azert gondoltam ''bug''ra,mert nekem is meg az xdej5 os szoft van fent.
Mas:Ha szoftvert frissittetek a telon az osszes adat elvesz? -
-
RAM
őstag
Help!
Szitu: BT-ozástel-gép között, mikor bejött egy hívás, azóta nem műxik a BT adatáramlás..
[Szerkesztve] -
RAM
őstag
Teljes Háttérnek megfelelő méretre hogyan lehet egyszerűen a képeket (idegen) átállítani?
-
@kos
tag
Remek, akkor ilyen telefont keresek, sürgős lenne a dolog. Emai címem: akos.j@freemail.hu Üdv és köszi!
[Szerkesztve] -
@kos
tag
Ok. Akkor még csak annyi, hogy ha beállítom, hogy külső meghajtóként lássa a kártyát a gép akkor is kell hozzá drivert feltenni?
-
@kos
tag
Hi! Olvastam, hogy ez a telefon csak a belső memóriába tudja a képeket + videókat menteni. Át lehet helyezni ezeket a memókártyára anélkül, hogy rákötném a gépre?
-
papp-imi
csendes tag
Usb kábellel és a pc studio programmal
-
papp-imi
csendes tag
d 500-as samsungomat nem ismeri fel a gépem már letőltöttem hozzá minden programot?Mit csináljak a d 600-al jol müködik
-
Badb0y
addikt
válasz
Viktor0610 #463 üzenetére
Nyelvészprofesszorok
[Szerkesztve] -
RAM
őstag
válasz
Viktor0610 #463 üzenetére
elfelejtem olykor-olykor, hogy nem tudhat újmagyarul ez az atomókor :
Használd egészséggel!
[Szerkesztve] -
-
RAM
őstag
Mute-zni hogy lehet?
-
S.J.M.
senior tag
Minden JAVA játékot optimalizálnak valamilyen telefonra, bár vannak olyanok is amik elmennek az összesen. De ha teneked van egy SE-re optimalizált JAVA-d akkor nem biztos hogy Samun is elmegy és fordítva mivel lehetnek olyan utasítások benne amit az egyik tud kezelni a másik meg nem. Az tény hogy a Samu kicsit gyengusz a JAVA terén, mert pl nem mennek rajta a Bluetooth, Kamera, Fájlkezelő használó progik, de lehet csak így akarják védeni a telót az ártalmas JAVA-któl.
-
eddie17
addikt
Üdv mindenkinek.
Lenne egy olyan problémám hogy nem tudok telefonról SIM-re másolni a telefonszámokat.
Egyesével kicsit körülményes lenne.
Most pedig hogy más teló lesz jó lenne ha a számok rajta lennének a SIM-en.
Tud valaki valami megoldást erre?
#454: a térerő villogás játék alatt nekem is volt de csak akkor amikor először elinditottam telepítés után. Másodszorra már nem volt nekem ilyen probléma.
Többire nem tudom a választ
[Szerkesztve] -
BRobee
tag
#450-es kérdésemre valami választ pls.
-
tween
őstag
válasz
Viktor0610 #452 üzenetére
Köszi a választ,de inkább a 20 ezerből veszek egy tartálykocsira való szúnyogriasztó spray-t
Csak az büdös -
-
tween
őstag
Bátyám okos telóján van egy szúnyog riasztó program
Nos!Mivel én nagy pecás vagyok,nem lehetne a D600-ra valahogyan(java) feltölteni ezt a programot?
Tudnám hasznát venni eme vámpírok elleni egyenlőtlen küzdelemben -
BRobee
tag
Sziasztok!
Megpróbáltam feltölteni pár java-s cuccot a telóra,(nem a hogyan a kérdésem, az megy simán) de egyes alkalmazásoknál kiírja, hogy érvénytelen jar, avagy töltés után kiírja, hogy hiba, viszont egyes progik pedig csont nélkül, semmi nyivákolás nélkül felmennek.
Továbbá, feltöltöttem egy game-t, de a játék alatt a fejléc(töltés és térerő) villog.
Mitől lehet ez? K750i-re letölthető java játékokat fel lehet tölteni a samura?
(Tudom, hogy jad-á kell alakítani a jad makerrel, de egyeseknél ez után is hibát ír ki. pl. milliomos, ami a 750i-n lazán elfut...) Most én vagyok hülye, vagy ennyire bajos ez a telo? -
Badb0y
addikt
Holnap ismét visszaviszem
Felmentem freemail oldara (mini operába), akartam válaszolni, és mindig resetel
Van vmi messenger progi ehez a telefonhozHa van, akkor honnan lehet letölteni
-
tween
őstag
Ki lehet kapcsolni a billentyűzárat,hogy becsukott állapotban sem legyen rajta(tehát soha)?
Köszönöm a választ -
Badb0y
addikt
válasz
Viktor0610 #437 üzenetére
Nem találtad ki. De azokat kitaláltad, amik a legjobban idegesítenek rajta
PH-s teszt meg ismerős tapasztalatai alapján ez bizonyult a legjobbnak. -
wertu
csendes tag
sziasztok tud valaki olyan progit amivel web kameraként tudom használni?
-
serious
tag
Sztem erre a kérdésre hogy Panasonic vagy Koss bővebb válszt adnak a megfelelő topicban [link]
Amúgy én is sokáig gondolkoztam azon hogy normálisan felszerelem a telót az mp3-azásra de kiszámoltam hogy ha vennék egy 1gb-os kártyát egy átalakítót és egy megfelelő fülest az elég sokba jönne ki és +pár ezerért meg már kijön egy normálisabb mp3 lejátszó úgyhogy még gyűjtök
De sztem akármeik fülest is válsztod mélyhangban nem lessz hiányod. Ien fülessel bele fog remegni a fogad a basszusba
[Szerkesztve] -
Wini
aktív tag
Szerintetek akkor melyik a Koss The Plug vagy ez a Panasonic füles?? Mert most találtam egy boltot ahol lehet kapni Koss fülest is. És pont 1 árban vannak.
Időtálóság szemponjtából melyik a jobb.(Nekem eddig az volt baj a hagyományos fülesekkel, hogy csak akkor szólt normálisan, ha nyomtam az újjammal, lehet nagy a füllukam)
Várom a véleményeket.;) -
-
Wini
aktív tag
Hy mindenkinek!
Szerintetek ez jó füles lenne a D6-oshoz??:
[link] -
tween
őstag
Lehet csinálni valamit a telón,hogy 5-ös hangerőn ne torzítson a csengés?
Valamin állítani?
Köszönöm,ha valaki tud segíteni -
S.J.M.
senior tag
T-mobilos a telefon szoftvere? Mert lehet azért nem működik, nem sem működik rendesen. A legegyszerűbben úgy tudod megcsinálni a netet, ha a Samsung PC Studio-ban kiválasztod a Manage Internet Connection menüt majd itt a megfelelő paramétereket kiválasztva kész is a műkdödő internet. Benne van a magyar T-mobile, Vodafone és Pannonn-ak is a beállításai.
-
Wini
aktív tag
válasz
Viktor0610 #429 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!!!
Már nézem is! -
Átalakítót a speedshop.hu és a gigatel.hu oldalakon találsz, mindkettőnél megoldott az online rendelés.
Fontos, h. ezeknél nincs mikrofon, tehát hozzácsatlakoztatott fülhallgatóval nem használható headsetként.
Zenehallgatáshoz pl. Koss the plug fülest ajánlanék vagy pedig [link] ill. [link] -utóbbi kettő Sony. -
Wini
aktív tag
Hy mindenkinek!
Légyszíves írjatok már privit, hogy hol lehet jó áron átalakítót venni a headset-hez.(online rendelés érdekel)
Mert normális headset kellene hozzá és mit tudtok ajánlani???
Előre is kösz a válaszokat. -
Badb0y
addikt
1.
Igen PC --> BT --> telefon --> EDGE Kell ehhez vmi progi? Mert próbáltam sima csatlakozásnál, kijelöltem a telefon com6 portját, de nem tudom milyen hívószám meg ... kell neki.
2.
Viszont van egy bajom. Mitől lehet az, ha bekapcsolom az edge-t, restartolom a telefont, és se az opera mini, se a beépített böngésző nem megy (mármint nem kapcsolódik). Ha visszaállítom sima gprs-re akkor megy minden. Elképzelhető, hogy vmelyik d600-nak nem tetszik az egprsÉs ez mind azóta van, mióta visszavittem a telefont. SŐT!!!! MA olyat csinál, hogy freemailba bemegyek, akarok válaszolni egy levélre, és amint a válaszra megyek, resrartól a telefon
3.
Van vmi olyan progi, amivel lehet MSN-elni
4.
Melyik az eddigi legstabilabb, mindenttudó SW -
-
DTF
aktív tag
Mitől lehet az, hogy a Samsung D600-ra SonyEricsson W800i-ről küldött képek a D600-on nem nyithatók meg, mivel azt írja ki, hogy nem támogatot fájlformátum (a képek jpg. kiterjesztésűek)?
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan gond egy D600-sal, hogy:
Volt benne egy t-mobile-s kártya, és egy kis időre bele lett rakva egy másik T-mobil-os kártya, és utánna vissza az eredeti. Na most, azóta azt csinálja, hogy kb két óránként kiírja azt a telefon, hogy illetéktelen felhasználó... mi lehet a gond? -
eddie17
addikt
Üdv mindenkinek!
Lenne egy nagy kérésem.
Valaki el tudná küldeni az email cimemre(adataimnál) ezeket a progikat?
Softpick ppp221
Uploader
Előre is köszönöm szépen. -
Badb0y
addikt
BT-vel lehet netezni EDGE-vel
-
tween
őstag
válasz
Viktor0610 #415 üzenetére
Gondoltam Viktor
-
-
RAM
őstag
válasz
Viktor0610 #407 üzenetére
a bekapcsolt BT meríti az akksit pluszban, vagy elhanyagolható?
-
tween
őstag
válasz
Viktor0610 #407 üzenetére
Hogyan kell bekapcsolni az EDGE-t?
Építő javaslat?
Köszönöm -
-
bALagA
csendes tag
Ja és még annyi lenne hogy egy nagy tudású guru vagy valaki tudna segíteni abban, hogy az EDGE-t hogy a viharba lehet kikapcsolni?
-
bALagA
csendes tag
Mármint a telefont kapcsoltam ki, újra bekapcsol ébresztő beállít és mintha jó lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Autós topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asztalos klub
- Last Epoch
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest