- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
alas14
csendes tag
Szia a képek nincsenek már meg neked a szétszedésröl?(samsungD600)ELÖRE IS KÖSZI
-
biggamer
veterán
De jó látni, h vannak még D600-as tulajok.
Nekem is az van még, ha jól emlékszem már elmúlt 6 éves és semmi bajom nem volt vele.Éppen mostanában készülök lecserélni egy Nokia N8-ra ... hááát óriás ugrás lesz tuti.
Nagyon szép állapotban van, nem is látszik h olyan idős ... mondjuk minden cuccomra vigyázok nagyon ... az volt jó, hogy ővre akasztható tartóban hordtam nem a zsebemben.
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Nem tudjátok, hogy miért nem látja semmilyen samsung pcstudio a telefont? D600
A kábellel nincs gond mert ha háttértárra váltok a beállitásnál akkor gond nélkül látom a memóriakártyát és másolni is tudok rá.
köszi -
SzySza
csendes tag
Sziasztok!
Segítsen valaki plz!
Ugyan az a problémám amit feljebb Kiskrapek is leírt. Van egy 2gbos kingston memókarim de a teló hibát ír mikor formázni akarom. FAT-ra és FAT32 re is ugyanezt reagálja. Valaki tudna ezügyben segíteni? -
Nescafé
őstag
válasz
greatcsaba #1195 üzenetére
üdv
nállam is ez van néha,meg elfelejti hogy van benne memóriakártya.
Szoftverfrissités nem tom segitene-e,az a baj nincs olyan kábelem. -
greatcsaba
csendes tag
sziasztok nekem az lenne a problémám, hogy néha nem reagál a d600-asom a gombnyomáskra. mi lehet a baj? szoftverfrissítés vagy gyári beállítások visszaállítása segítene?
-
T.adee
csendes tag
Hali!
Próbálj egy full resetet csinálni : *2767*3855# = E2P Full Reset(előtte metsd el a telóból, ami kell!!!)
ha nem ok így sem akkor egy szoft.friss.
ha továbbra sem jó,ott vmi hardveres gond lesz ... -
djcsabee
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem neten egy Samsung D600-ast.
Nem is volt vele eddig semmi gond, de mostanában állandóan lefagy, újraindul, kikapcsol.
Nagyon ritka ha tudom normálisan használni.A telefon külföldről lett behozva, O2 menü van rajta, nincs rajta magyar nyelv, és független.
Vki segítsen hogy mi lehet a baja!! Ha lehet akkor privát üzeneben írjatok!
Előre is köszönöm.
-
Agi70
aktív tag
Még egy kis helpre lenne szükségem.
Lasy 1152 hsz. követve szétszedtem a telefont, hogy burkolatot cseréljek. Minden rendben müxik, csak azóta nem érzékeli a slide mozgását. Tehát, a gombok működnek, csak ha bezárom nem rakja rá a bill.zárat, ha feltolom nem gyújt villanyt. Valakinek valami ötlete mit mozdíthattam el?
-
Agi70
aktív tag
Sziasztok. Vettem egy ilyen telefont, de sehogy sem tudom rávarázsolni, hogy becsukott állapotban, ha már lekapcsolt a képernyő kiírja az időt, meg az elmulasztott eseményeket. Tudna nekem valaki segíteni?
-
MMS-profil neve: T-Mobile MMS Üzenetkiszolgáló: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms Kapcsolódás: T-Mobile_MMS A üzenet beállításokban kell megadnod MMS profilba. De ha nem megy hívd fel a T- mobile ügyfélszolgáltatót és kérj SMS-ben MMS beállítást. Talán ez volna az egyszerűbb!
-
Fasten
tag
Sziasztok,
Samsung D600, nem tud MMS-t fogadni, mert a beállításoknál a kinti mobilszolgáltató (tmobil.de ) címe van megadva. Kerestem a Tmobilon, gúglin, mindenhol, hogy mire kellene átállítani a tmobilos telefont, hogy tudjon végre mms-t fogadni, de nem találtam.
Tudnátok ebben segíteni?
Köszi,
üdv -
RidDiCh
tag
sziasztok szétszedtem a d600-amat. odáig jutottam hogy leszedtem a hátát és a kábelt kihúztam az alaplapból. összeraktam , de nem jó a billentyűzet , és ki be kapcsol a telefon
, valaki meg tudja mondani hogy mit ronthattam el ?
-
S.J.M.
senior tag
válasz
Kiskrapek90 #1179 üzenetére
Hi
Kipróbáltam egy 1gb-os SanDisk-el, mindegy mire formáztam FAT/FAT32 akkor is felismerte a telefon gond nélkül.Formázásra a sima sajátgépes formázást használtam XP alól.
Esetleg a kötetcímke, hossza, ékezet tartalma vagy nem léte zavarhat be neki?
Ha más eszköz olvassa minden gond nélkül, akkor valszeg a telefonnál lesz a gond, nem lehet hogy csak koszos lett a memória slot?Ui: formáztam telefonnal is, úgy FAT32-re formázta és KFAT4 lett a kötetcímke.
-
Kiskrapek90
tag
Hy!
Tegnap próbálgattuk a 2gigásat...belerakom, felismeri, hogy belerakam egy kártyát, de amikor rámegyek, hogy Memóriákártya, kiírja, hogy formázom-e...rámegyek, h ige, de azt írja ki, hogy hiba!
Formázom a gépen FAT-ba..belerakom, ugyan ez a baja!
Formázom FAT32-be..belerakom, ugyan ez a baja!Azátn kipróbáltam egy 1gigásat is, formázom és azt se olvassa!
Mi lehet a baj?
Valaki segítsen már, hogy mivel formázza, hogyan!
És ha lehet, akkor gyorsan, mert nagyon fontos lenne!
U.i: megformáztam már mind2 kártyát más telefonnal is, de nem működik!
Segítsetek, mert nagyon fontos lenne!
-
S.J.M.
senior tag
válasz
Kiskrapek90 #1176 üzenetére
Helló, nekem kezelte minden gond nélkül. Azt hiszem FAT-ra volt formázva, de ez nem biztos.
-
Kiskrapek90
tag
Hali!
Valaki meg tudná mondani, hogy a D600 kezeli-e a 2gigás micro sd-t?
Mert a D900asomból átraktam bele..kiírta, h memóriakártya van, mikor rámegyek a memóriakártyára formázni akarja..rámegyek, hogy ok, formázza és erre kiírja, hogy hiba, pedig már formáztam gépen is!
Légyszi válaszoljatok már hamar, mert nagyon fontos lenne!
Nagyon szépen köszi előre is!
-
mayerd87
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1173 üzenetére
hogyha nem témázhatóak akkor hg lehet az, hogy vannak olyan oldalak amik kínálnak hozzá témát????? www.zedge.com plédául...
-
mayerd87
csendes tag
sziasztok!
most kaptam a telcsit, és nem tudok témát feltenni rá! lehetséges ez????? azt írja nem megfelelő a formátum (.sis, .nth) vagy csak egyszerüen nem tudom használni.....
segitsetek!!!!!! -
-
Attila14
aktív tag
lehet valahogy témákat tenni a telóra?
-
djxp01
senior tag
Nem tudom mennyire megengedett ez, de eladósorba került a D600-as szeretett telcsim
esetleg akit érdekel : [link]
-
-
sanyex091
csendes tag
Haly all!
Nem tudom hogy felmerült e ez a kérdés, nem nagyon volt kedvem visszaolvasni több mint ezer kommentet.. Szóval az a problémám hogy nem valami sokáig bírja a telom ha például mp3-at hallgatok. Azt csinálja, hogy hallgatom kb 2 órát és azt jelzi hogy full az akku. Kb fél órával késöbb már kijelzi hogy túl kicsi akkumlátor szint.
Ezt meglehetne valahogy oldani? Én mindig bekapcsolva töltöm a telefont és elő fordul, hogy megnézek 1 esetleg 2 videót de semi több.
Ha valaki tudja a megoldást, írjon. Köszi -
B-L-A-C-K
titán
Hali, nem tudjátok szerviz kábelt ehez hol lehet venni? (nem adatkábelt keresek...
)
-
Ettyke
csendes tag
válasz
D.Orion #1163 üzenetére
[Sztem ezt]
Saját felelősségre, tapasztaltam, a wapom valszín emiatt lépett le. A kóddal sem jött vissza, de szerencsére nagyon nagyon ritkán használtam uh túlélem. (Megoldásokat azért elfogadok) -
D.Orion
veterán
Nemrég jutottam hozzá egy Samsung D600E mobiltelefonhoz. Itt a ph!-n vettem 2db-ot használtan összesen 20K-ért. Eddig nagy jól meg vagyok elégedve mind2 példánnyal.
Egy apró kérdésem viszont lenne. Hallottam,hogy nem egyszerű java játékot varázsolni a telefonra. Kérdés: Valaki le tudja írni ennek a menetét és az esetleges visszaállításokat?
Neten nem sok mindent találtam és az is elég hiányos, valszeg nem jól kerestem.
Thx előre is.
-
D@ni88
addikt
Hali, barátnőm most vett egy sim-kártyát és betette a telójába samsung D600. és valami kártyazár kódot kér... nem pinkód, nem pukkód.
valaki? -
Lasy
veterán
A képek feltöltve:
a telefon még egyben
a csavarhúzóval a 4db csavart kicsavarni
alul 2db középen 2db
innentől nyitható a telefon
a teteje egy kicsit feszülni fog ott fölfelé kell tolni
itt a panelt emeld fel óvatosan
itt láthatod a szalagkábelt amivel óvatosan kell bánni
a rajta lévő fóliát szedd le (ha már nincsen rajta akkor nem kell)
itt látsz egy fekete pöcköt amit fel kell hajtani, de azt is óvatosan, mert könnyen törik
ha kiszedted így fog kinézni
told szét a telefont
itt látod ezeket a takarókat ezt szedd ki
ezeket a csavarokat szedd ki
bocsi ezt a 6 db csavart kifelejtettem
ha ez megvan akkor emeld le a tetejéről, és láthatod a másik 2 db csavart is.
ha kiszedted csak pattintsd szét
a szalagkábelt óvatosan bújtasd ki, és itt is pattintsd ki a fekete pöcköt
visszafelé persze mindent csinálj ugyanígy csak (visszafelé) ÉS EZT KAPOD
Ezek után csaktudok ha sikerült.
-
Lasy
veterán
Hopsz az elözőből kimaradt egy e betű.
Készen van a sorozatkép a szétszedésről. Még délelött megprobálom feltölteni. Kis türelmet kérek. Köszönöm.
Addig reklám.Ez itt a reklám helye:
-
brd
nagyúr
Köszi, a szám ott az adataimnál, de hívnálak én inkább, csak nem arról a számról, mert a pannonos kártyámat csak ebben a telefonban tudom használni.
Nem gondolod, hogy majd a te költségedre szerelném az én telefonomat?
Viszont én próbáltam már szétszedni, de ameddig el mertem menni benne (dokumentáció híján -mellesleg, ha van valakinek, azt is megköszönném, és akkor az idődet sem rabolnám-), az kevés volt, valami pattintós módszerrel van rögzítve, amit viszont nem merek feszegetni. Nem a hozzáértés, vagy a félelem a baj, hanem nem tudom, hogy hol lehetne próbálkozni, és azt sem, hogy van-e megfelelő eszközöm hozzá. Nem tudom, a 820-as milyen, de ez egy slide-os telefon, ez szerintem kissé bonyolítja a dolgokat.
-
Lasy
veterán
szerintem egyszerűbb ha veszel egy hangszórót 5-600 ért, és kicseréled magad, csak ne kapkodd el, mert nem mindegy hogy szeded szét.
ha adsz egy pannonons számot elmondom. már szedtünk szét telefont telefonon keresztüól. igaz csak egy e820as volt, de az is ezen az elven megy. -
arcos
tag
-
brd
nagyúr
Valaki nem tud mondani egy olyan szervizt, ahol nem firmware-cserével akarnak rögtön szervizelni, és nem b*sszák szét a telefonomat, hanem tényleg azt nézik meg, amit én mondok, hogy hiba? Ugyanis hosszas döglődés (recsegés, egyre halkabb lett...) megadta magát a hangszóró (a beszélgetésre használt) a telefonomban.
-
Dorelli
tag
Jah,amit viszont nehezményeztem vele kapcsolatban,hogy a játékokat sosem sikerült telepítenem,mert nem értettem ahhoz a programhoz ami kell hozzá!
-
Dorelli
tag
Nagyon jó telefon a D600.Bár nem egy csajos mobil nekem amikor volt ,szerettem és elképedve látom,hogy mennyire leesett az ára!
-
Tofika01
csendes tag
Sziasztok!
Totál új vagyok itt és totál hülye is a telefonomhoz!
Szerencsés párosítás!
Szóval nagy segítséget szeretnék kérni: kellene nekem erre a telóra valahogy német-magyar és magyar-német szótár.
Tudtok esetleg ilyet? Amit a guglival találtam, az erre a telóra nem volt kompatibilis. Ha csak angol-magyar, magyar-angol van, azt is szívesen fogadnám!!
És hogy hogy kell feltenni erre a telóra, ezt is leírnátok nekem?
Annyira hálás lennék.Köszönöm
Egy "műszaki zseni"! -
Laceekaa
csendes tag
Hi ismét
Akárhogy nézegettem a topicot, nem találtam megoldást, de leht h csak elmentem mellette...
Az lenne a kérdésem h vhogy nem lehet a hangot kicsit felnyomni, mert elég halk a csengés is meg az mp3 lejátszás is. Vagy ez csak nálam van így
Köszi előre is. -
biggamer
veterán
Heeeelp !!!
Miért van az, hogy a memókártyán lévő számokat nem játsza le magától egymás után a teló ?
Miért kell mindig kilépnem a lejátszóból és kijelölnöm a következő számot, ha azt is megszeretném hallgatni ? -
Laceekaa
csendes tag
Megoldódott
Viszont azt nem értem hogy ha réteszek a mem.karira X mennyiségű zenét, akk miért csak kb a felét mutatja?
Ha rádugom gépre akk ott van mind, de a teló csak a felét mutatja...miért lehet ez?
Köszi. -
Laceekaa
csendes tag
Hi MIndenkinek!!!
Végre találtam egy rendes Samsung Fórumot
MInt Új D600 tulaj, lenne 1-2 kérdésem, de a gyik-ban nem találtam sajn.
Olyan problémám lenne, hogy amikor bekapacsolom a telót kéri a pin-t ugye, de nem tom beírni, mert a gombok nem reagálnak vmiért, elvileg nincsenek vele gondok,vajon mi lehet a hiba
A másik kérdésem hogy amikor töltőre rakom akk elvileg mennie kéne a kis elmenek fel-le vagy annak a kis nyilnak körülötte nem? Mert nekem az vmiért megáll, és sztem nem is tölt tovább.
Előre is köszönöm a segítséget!!! -
T.adee
csendes tag
Üdv mnki!
Teszt menühöz van vkinek magyar leírása? -
-
szamovar
tag
Lehet, hogy már volt de érdeklődnék, hogy tudok word doksit megjeleníteni ... vagyis nem is megjeleníteni, mert azt tudja, de nekem nagyon fontos lenne, hogy rátudjak keresni, az adott dologra, ami kell nekem. Ötlet?
-
Lacoska
csendes tag
nekem is ilyenem volt és nagyon megbántam h eladtam , de ilyen ez!! korrekt jó telefon
-
tamas63
csendes tag
Szia, én is a játékokkal próbálkozom, a gyermeknek vettem egy j700-ast, és nekem is kiírja, hogyha "nagy" a fájlméret.
A 300 kb-nál nagyobb fájlok esetében az alábbi módszert találtam ki, és működik:
1. készítsd el a szokásos módon a jad fájlt a jar mellé (jad makerrel)
2. nyisd meg (társítsd) a telepítési információkat tároló "jad" fájlt egy szövegszerkesztővel (jegyzettömb)
3. keresd meg azt a sort, ahol a fájlméretet adja meg, és írjad át úgy, hogy kisebb legyen mint 300 kb, mentsd el.
4. ezután telepítéskor már nem küld hibaüzenetet, és az általam kipróbált két játék esetében működött is a dolog.
Valószínű azonban, hogy a fájlméret szabályozása nem véletlen, tehát elképzelhető, hogy
olyan fájlok esetében, amelyek jócskán meghaladják a 300kb-ot, esetleg lefagy a rendszer, ezért csak óvatosan kísérletezz. -
R.P.
aktív tag
Hali!
D600E-t szeretném valahogy életre bírni fájlátvitel céljából XP SP3 alatt. De sajnos nem megy. Ugyan a másik gépen is kellett szarakodni vele egy kicsit, de itt amikor rakom fel a drivert kírja hogy a Windows nem tudta telepíteni a modemet. Ez a gyári CD ugyanúgy megtörténik mint a friss verziójú progival amit letöltök.
Van erre a problémára gyógyír, vagy dobjam újra az XP-t?u.i.: ha háttértárnak állítom be akkor pedig ugyan megjelenik a meghajtó, de helyezzek be lemezt (nem eléhető).
-
D27
aktív tag
Húú. Van egy kis gondom.
A Samsung hány kilobit felett nem kezeli a java programokat/játékokat?
300 kb.-osnál nekem már kiírja hogy átlépte a maximum java méretet.
-
-
S.J.M.
senior tag
válasz
Viktor0610 #1111 üzenetére
Ez már egy lefutott kör: #1092
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest