Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
Csak nem bírok vele, a hűtőtoronynál kellene artifaktot keresni, a "lelátó" közepére megyek csak egy rádióadást hallok, a kereső semmit nem mutat .
Az élet kegyetlen .
-
emre
veterán
válasz romero28 #495 üzenetére
Ja nézegettem ezt is, meg az uhsf stalker fansite-on alakul valami.
Jó is lenne mert a Where do you vissza? kifejezésektől a könnyeimet törölgetem.mod: U20 magyar : olasz 1:0
érdemes nézni a meccset[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
snataniel
tag
Sziasztok!
Tudna Valaki segíteni.. priviben ^^ mert nekem nem sikerült fel tenni a játékot :S előre is kössz
Üdv![ Szerkesztve ]
Kárpátia!!!
-
- = Zk = -
félisten
az első pályára még mindig nemtudok visszamenni...
valakinek sikerült?
(ne olyanok írjanak, akiknek mindíg is hibamentesen mÚkodott...ty)" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
romero28
senior tag
-
BlackSpider
csendes tag
Meg egy kerdes - valoszinu lesz meg tobb is majd - a toolkitteket amiket az elso palyan talalok - ha joltudom 2 van itt beloluk - azt odaadjam a pias tech muksonak vagy cipeljem at a kovetkezo palyara a masik technek?Marcsak azaert kerdem mert ha itt megveszem az exoscheletont a masodik palyan a ficko nem tudja upgradelni a servokat de pias allitolag igen.
-
-
BlackSpider
csendes tag
Megmondana valaki az elso palyan a roncshajon osszeszedett feher spiralis artifaktal - a hajo kormanyanak a helyen volt - mit kell csinalni?Kozvetlenul a leszedese utan valami baromarcok el akartak tolem szedni aztan en kitomtek oket olommal,azota senkinek nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
romero28
senior tag
most vettem csak észre , hogy a kimérának 2 feje van . mozgás közben nem látni , olyan gyors ez a dög .[a két fejű szörnyeteg] - kórháznál éjszaka adtam a pofájára
-
lsc
nagyúr
válasz westcoastog #481 üzenetére
Ugyanez a gondom, remélem valaki beírja a megoldást .
Az élet kegyetlen .
-
skeleton91
tag
válasz skeleton91 #482 üzenetére
Asszem - = ZK = -nak volt ilyen jellegű problémája.
"Mess with the best, die like the rest." Freedom
-
skeleton91
tag
Üdv, lenne egy problémám a pripyatba vezető úton amikor ki kell menni az alagutakból fölmászom a létrán, jön a töltőképernyő és amikor betölt kivág az asztalra bugreportal. Veletek volt hasonló a játék során? Most újrakezdtem remélem nem fogja megint csinálni, addig is küldene nekem valaki egy mentés pripyatról, annak nagyon megköszönném.
"Mess with the best, die like the rest." Freedom
-
lsc
nagyúr
Üdv
Magyarításról van valami fejlemény ? Ezzel a gugli gánnyal nem egyszer nem értem mit csináljak .Kimaradt, a jupiter gyárban kellene egy feladatot megcsinálni, a leírásban metróalagutat és felüljárót is emleget . Nagyjából ott ahol az egyik helikopter volt az épületben .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
zuchy
őstag
Na találtam titkos ajtókat, (mindegyik kódos ajtó, fene tudja mi, vagy ki van mögötte ) kíváncsi vagyok, hogy lehet oda bejutni, eddig kettőt találtam, az első és második mapon. Meg megtaláltam a hídnál a 2 kulcsot, de nem tudom mit nyit ki.
Van egy kék ládám, de nem nyitja, de lehet én vagyok béna...[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
boeing
senior tag
Sziasztok jó lett a game??
1-10 ig -
Enton
addikt
válasz romero28 #475 üzenetére
A mosodában jártam, de nem láttam a sárgaruhás emberkét.
Nem mintha fontos lenne csak érdekelt hova tüntek."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Sörétes - 230 golyó
ak - 620 golyó
Dragunov - 30 golyó
Narancs Medikit - 11 db
piros kötszer - 30 db
antidrugs - 15 db
konzerv - 5 db
plusz a 4 papírdarab ami pripyatba jutatott
meg még pár gránát lehet nálam attól függ hányat találtam, a katonáknál eddig. plusz a ruha és rögtön meg is lett a 50kg+.
De most nerég találtam egy gyogyit, ami 20 kg plusz ad nekem. Na most azokat is gyűjtöm nagyon."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Nem rossz hely ez a Pripyat!
Sikerült átvinni mind a 4 embert. Erre mire megint én irányítok addigra el is tűntek.
Gondolom összevesztek a katonákkal.
Kellet nagyon az a Dragunov. Az Ak-val lehetetlen let volna a fenti sniper kiszedése.
Most még sötét van. Majd máskor folytatom, most nincs hozzá hangulatom, meg azt sem tudtam kit kell lőni az első misszióban.
Vannak jobb meg bal oldalt és ha meglövöm az egyik oldalt akkor elkezdik egymást lőni.A barátom menetközben beakadt egy kicsit:
[link]Aztán csak megadta magát:
[link](#470) sakto:
Nálam is jó a fraps(2.9.6)!"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
zuchy
őstag
válasz romero28 #463 üzenetére
Akkor úgylátszik nem azt az ajtót nyitja. hmm. Akkor hol lehet az a kulcs, ami azt az ajtót nyitja?
De majd megkeresem hol van az ajtó.Ezért is imádom ezt a játékot, van benne egy csomó titkos hely, találós kérdés stb...
Na meg az atmoszféra. Amit mások nem tudnak ennyire profin megvalósítani.[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
romero28
senior tag
köszi állítólag a híd alatt van a másik .
sakto : ezt csináld meg - és jó lesz a grafika .
más : feltettem az rtm-es win7-et , vistás mentéseket benyomtam a gammának , de ugyanúgy kivág a játék , mikor visszamennék creekbe - teljesen kikészültem
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Ha gondolod, újraírják neked a GSC-nél, csak szólj nekik!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
sakto
őstag
Köszi.sikerült megoldani, megy
Viszont a grafika,nem lehet valamit csinálni vele? Ocsmány... -
Enton
addikt
Tessék LINK:
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
romero28
senior tag
-
zuchy
őstag
válasz romero28 #440 üzenetére
Én találtam az első pályán egy ilyen kódos ajtót, valahol lenn a katakombákban.
Lehet hogy oda kell? Sajnos már nem emléxem, hol van az ajtó.Azt meg nem tudtam, hogy a fegyver scop-jára is lehet éjjellátót tenni.
Nagyon előrehaladtam a játékban, még nem tapasztaltam meg, hogy mit hol lehet fejleszteni.PC-STYLE.hu
-
- = Zk = -
félisten
baszameg, én az RC-t nem szedem le egy w...zolt játék miatt sem
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
romero28
senior tag
stamy : pripyat-ban az óvodába be lehet menni valahogy , nem tudod ?
win7-ed rtm-es[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
Nekem is win7 van igaz csak RC7232 de nekem is kifagyott amikor vissza akartam menni Creek-be.
Más[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
- = Zk = -
félisten
válasz romero28 #448 üzenetére
ha tudok, fellesek telóról....
(#449) stamy: sszameg...
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
stamy
csendes tag
-
romero28
senior tag
válasz - = Zk = - #447 üzenetére
9-10 óra körül jelzem majd , hogy mi a pálya
-
- = Zk = -
félisten
válasz romero28 #446 üzenetére
jólenne biztosra tudni....
-
romero28
senior tag
válasz - = Zk = - #445 üzenetére
holnap reggel hoznak egy vinyót és tolom fel rá a win7-et
- mivel rtm-es win7-en nincs ez az átjárás probléma , legalábbis úgy tudom .
sakto : egy sima directx frissítés is megoldja a gondodat .
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
ez egy kezdetleges "magyarosíítás" ...
nem, nemigazán...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
stamy
csendes tag
válasz - = Zk = - #443 üzenetére
mi a fene ez meg micsoda magyarítás
nem tudsz visszamenni creek-be mert kifagy? -
- = Zk = -
félisten
válasz romero28 #440 üzenetére
ó je.....
kimarad...
PDA-m" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
sakto
őstag
Nekem nem idul a game
d3dx9_41.dll ezt irja! -
romero28
senior tag
válasz - = Zk = - #438 üzenetére
van valami küldi a gauss mellett, amit sárgával jelöl a küldik között , viszont a térképen nem jelöl semmit
virkir : milyen op-rendszeren nyomod ?
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz romero28 #437 üzenetére
csak a Gauss után lesz küldi pripyatban?...nemááár....
akkor nekem itt a vége?!...439: ésmos ezzel mit akarsz mondani?...
[ Szerkesztve ]
-
romero28
senior tag
ne fuss az ellen elől , hanem ők fussanak előled ,és ők sz@rják össze magukat , vadásszál rájuk pripyatban a kórháznál szokott lődörögni mindig egy-egy kiméra , azokat punnyasztom unalmamban . - és már éjjel is
zk - asszem a gaussal az első pályára kéne visszamenni - itt akadtam el ugye... mivel lerohad a játék ahogy visszamegyek oda .
amúgy pripyat-ban még lesz küldi utána , nem csak ennyi volt .[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
1: pripyatból vissza kellett mennema "második pályára" a Gauss puskával?...nem semmi...ennyi volt Pripyat?.
2: távolban vannak monolith katonák, de szeretnének stalkerek lenni. elmegyek a bázisra, de bkit megkérdezek, nemet mondanak..a jelölés a terem közepére mutat...
szónokolnom kell?...#435) virkir: baaazki...de igaz
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz - = Zk = - #431 üzenetére
Nekem eddig csak akkor fagyott amikor vissza akartam menni.
Remélem átjutok Pripyat-ba."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
zuchy
őstag
Én sikeresen átjutottam Pripyat-ba, csak nem tudtam, hogy mikor lesz, és rajtam kívűl volt 2 ember, de sikerült megúsznom. Sajnos az egyik meghalt.
Amúgy a SEVA-n nincsen egy tetves éjjellátó?
Full sötét van Pripyat-ban és nem látok semmit. Éjszaka.PC-STYLE.hu
-
- = Zk = -
félisten
énis fagyok.....
már egyik mentésemet sem tölti be...[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
Az rendben van de te is csak kettőt, kettőt írtál most az a kérdés, hogy Jupiterben a kettő lenne a maximum mert annyi megvan és mint másonak nekem is gond a pályákon a közlekedés.
Legalábbis Jupiterből Creek-be vissza nekem is kifagyott Pripyat-ot még nem próbáltam.
Viszont a szerelő megadta feladatnak a 3.-at is."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
- = Zk = -
félisten
nemtok átmenni, mert kifagyok.....
(#414) Enton: köszi.....
(#420) romero28: köszi, köszi...
[ Szerkesztve ]
-
romero28
senior tag
pripyat-ban az óvodába hogyan lehet bejutni (persze ha egyáltalán lehetséges)
érdekes dolgok látszódnak az ablakból -
stamy
csendes tag
válasz - = Zk = - #413 üzenetére
- = Zk = - #413 : Ne a katonaságra vidd a fejlesztést hanem Jupiter-be
#412 virkir : Olvass vissza. Készítettem egy térképet a toolkit-ek lelőhelyeiről ahol az összes toolkit fel van tüntetve de h könnyebb legyen a dolgok itt van újra [Call of Pripyat toolkits]
[ Szerkesztve ]
-
-
romero28
senior tag
ha valaki még nem jött volna rá :
vannak helyek - polc alatt , cső mögött stb... ahonnan nehéz , vagy szinte lehetetlennek tűnik kibányászni dolgokat . ilyen esetben használjátok a guggolás és séta (walk) kombinációt . így kicsit mélyebbre lehet hajolni .
virkir szedd össze magad , milyen stalker vagy
[ Szerkesztve ]
-
romero28
senior tag
ugorj fel elöl az ütközőjére , majd az oldalsó korlátra és onnan tudsz ráugrani a tetejére .
zk : ez jupiterben van .
enton : CS-t én is megvédeném , még az sem rondított a képen , hogy nagyrészt a régi helyszíneken játszódott . amúgy is kicsit más látvány tárult elénk - átrajzoltak mindent a készítők . más : szerezz be egy jó detektort és kutasd az artifactokat , sok van belőlük és jó pénzt kapsz értük . minden hullát nézz át . volt olyan , hogy kitörés után kimásztam a rejtekből , és a környéken volt 2-3 új hulla - gondolom nem értek időben menedékbe , és nagyon jó cuccokat találtam náluk .
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Hogy jutok Pripyatba? Ott tartok, hogy elvileg vmi csapatot kell összeszednem és akkor Nitrogén megmutatja az utat, de nem találok senkit aki jönne velem
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Enton
addikt
válasz - = Zk = - #413 üzenetére
Eddig én úgy látom, hogy ha semlegeset lőttem, ha katonait, ha banditát lőttem semmi bajom nem lett utána, nem úgy mint a SoC-ban. Ott ha valakit leőttem akit nem kellet volna onnanstól kezdhetted előrébről, mert mindenki rádtámadt, de itt nem.
Itt megy mindenki rabolni a hullára."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
- = Zk = -
félisten
igen, újratermelődnek szerencsére....
de ugye ha vkit lepuffantunk, akkor nem kell tartani a többi haragjától, mert ugyebár semlegesek vagyunk....se stalkerek ,se banditák....ha lelövök 10 banditát, a többivel máshol tudok még beszélgetni, ugye?...én Pripyatban találtam fejlesztést, odaviszem a csókának a katonai bázison, de lese xarja a fejemet...esetleg lesz még máshol is ilyen "banda"?.....
-
virkir
veterán
válasz - = Zk = - #406 üzenetére
+Enton
A tuningolt SVDm-et még Crekk-ből hoztam a másikat meg a Vintart itt Jupiterben szedtem össze, fejbe lőttem egy Dutyi-s párost náluk volt mind kettő.
A CA "Lavina" amit most használok az itt Jupiterben van északnyugaton Kopachi mellett egy bádogbódé alatt lőszerrel egyetemben.
A sörétes bump szintén fejlövéssel került hozzám egy banditától.
A géppuskát egy zombitól szereztem amikor a tudósoknak mentem artiért a "Concrete Bathtube" anomáliához délkeleten.
Az artikat meg szorgalmasan szedegetem mivel sok helyen újratermelődnek.romero28
Hogy a nyavalyába lehet felugrani a mozdony tetejére?Valaki már megtalálta a 3. toolkitet a fejlesztéshez Jupiterben?
[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Enton
addikt
válasz - = Zk = - #410 üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy rossz lenne. Hisz végig se játszottam. Majd ha sikerül végigvinnem, majd nyilatkozok arról is. De most még fontos dolgom van itt Pripyat-ban.
-
- = Zk = -
félisten
PC Guruban olvastam egy képalát, miszerint a CS bukás volt.
Hát nemtudom, keményem megcáfolom..és vanmég a topicjában pár mókus, aki velem egyetért... ez van..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Enton
addikt
válasz - = Zk = - #408 üzenetére
A három rész közül én még mindig ezt találnám alapvetően, játszhatónak.
A SoC hát az tényleg olyan amilyen, de mára kiforrot, a CS meg hát nem is tudom, mostanában nem néztem még. Két misszió után arra azt kellet mondjam kszönöm de nem."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
- = Zk = -
félisten
az a jó ebben a stalkeres gémben, hogy mindenhol van valami az hogy hasznos-é vagy sem, azt majd a megtaláló eldönti...
a fehér karikás részeknél pl van artifact dögivel, de ezt is a hely válogatja...Imádom nagyon ezt a részt is...linearitás szempontból eltalálták megint, csakhát a bugzás...de felvoltam készülve lelkileg erre...
már most spórolok, hogy biztosra megvehessem" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Enton
addikt
Honnan szedtek ennyi jó cuccot. Nekem eddig két artifact-om volt. Azokat is eladtam mert vacakot sem értek, meg egy de azt misszióhoz adták váltságdíjnak.
-
- = Zk = -
félisten
nekem, nekem. plíííííz
honnan van, Pripyat "környékén" szedted?...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz romero28 #403 üzenetére
ez a helyszín már Pripyatban van?....
-
Enton
addikt
válasz romero28 #401 üzenetére
Hát ez az, mostmár rájöttem én is, AK-val nehéz messzire lőni ésmég sokáig is tart egy embet kicsinálni.
A vasútállomáson hol lehet Dragunovot szerezni?
Mert az első szinten ott a csóka, a halyón, a felső bejártatnál. De itt hol lehetne?"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest