Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz - = Zk = - #199 üzenetére
valami szerintem nem jó a drivereddel. Mondjuk atinál ez nem meglepő
-
- = Zk = -
félisten
részemről majdnem jó ez a lista...
ugyanis a hálószerű felszín enyhén látszik még mindíg....." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
acura
tag
Akinél grafikai bugok vannak (sötét négyzet árnyék helyett, csíkos textúrák, stb.) az illessze be a "user.ltx" fájlba az alábbi sorokat:
r1_detail_textures off
r1_dlights on
r1_dlights_clip 50.
r1_fog_luminance 1.
r1_glows_per_frame 16
r1_lmodel_lerp 0.1
r1_pps_u 0.
r1_pps_v 0.
r1_ssa_lod_a 64.
r1_ssa_lod_b 48.
r1_tf_mipbias 0.
r2_aa off
r2_aa_break (0.800000, 0.100000, 0.000000)
r2_aa_kernel 0.5
r2_aa_weight (0.250000, 0.250000, 0.000000)
r2_allow_r1_lights off
r2_detail_bump on
r2_dof -1.400000,0.000000,555.000000
r2_dof_enable on
r2_dof_kernel 10.
r2_dof_sky 30.
r2_exp_donttest_shad off
r2_gi off
r2_gi_clip 0.001
r2_gi_depth 1
r2_gi_photons 16
r2_gi_refl 0.9
r2_gloss_factor 3.
r2_ls_bloom_fast off
r2_ls_bloom_kernel_b 0.7
r2_ls_bloom_kernel_g 3.3
r2_ls_bloom_kernel_scale 1.
r2_ls_bloom_speed 10.
r2_ls_bloom_threshold 0.3
r2_ls_depth_bias -0.0001
r2_ls_depth_scale 1.00001
r2_ls_dsm_kernel 0.7
r2_ls_psm_kernel 0.7
r2_ls_squality 1.
r2_ls_ssm_kernel 0.7
r2_mblur 0.5
r2_parallax_h 0.02
r2_slight_fade 1.
r2_soft_particles on
r2_soft_water on
r2_ssa_lod_a 48.
r2_ssa_lod_b 32.
r2_ssao st_opt_high
r2_ssao_blur off
r2_ssao_half_data off
r2_ssao_hbao on
r2_ssao_hdao off
r2_ssao_mode hbao
r2_ssao_opt_data on
r2_steep_parallax on
r2_sun on
r2_sun_depth_far_bias -0.0001
r2_sun_depth_far_scale 1.
r2_sun_depth_near_bias 0.00001
r2_sun_depth_near_scale 1.
r2_sun_details on
r2_sun_far 100.
r2_sun_focus on
r2_sun_lumscale 1.
r2_sun_lumscale_amb 1.
r2_sun_lumscale_hemi 1.
r2_sun_near 22.
r2_sun_near_border 1.
r2_sun_quality st_opt_ultra
r2_sun_shafts st_opt_high
r2_sun_tsm on
r2_sun_tsm_bias -0.05
r2_sun_tsm_proj 0.18
r2_tf_mipbias 0.
r2_tonemap on
r2_tonemap_adaptation 1.
r2_tonemap_amount 0.7
r2_tonemap_lowlum 0.0001
r2_tonemap_middlegray 1.
r2_volumetric_lights on
r2_wait_sleep 0
r2_zfill off
r2_zfill_depth 0.1
r2em 0.
r3_dynamic_wet_surfaces on
r3_dynamic_wet_surfaces_far 30.
r3_dynamic_wet_surfaces_near 10.
r3_dynamic_wet_surfaces_sm_res 512
r3_gbuffer_opt on
r3_minmax_sm autodetect
r3_msaa 4x
r3_msaa_alphatest st_opt_atest_msaa_dx10_1
r3_use_dx10_1 on
r3_volumetric_smoke on
r4_enable_tessellation on
r4_wireframe on
r__detail_density 0.2
r__dtex_range 100.
r__geometry_lod 1.2
r__supersample 1
r__tf_aniso 16
r__wallmark_ttl 120.
renderer renderer_r3
rs_c_brightness 1.
rs_c_contrast 1.3
rs_c_gamma 1.5
rs_cam_pos off
rs_fullscreen on
rs_refresh_60hz off
rs_skeleton_update 64
rs_stats off
rs_v_sync off
rs_vis_distance 1.5Csak ezeket és semmi mást!
Természetesen az ezeknek megfelelő bejegyzéseket előtte törölni kell!
Nálam minden gondot megoldott.
Normális árnyékok, rendes fények, nincsen barna négyzet, nicsenek csíkok és állati jól néz ki a játék.
Miután beírtad a fentieket, az opciókat a játékban már úgy állíthatod át, ahogy Neked tetszik. -
CptMisi
őstag
válasz - = Zk = - #194 üzenetére
és virkir kösz, de "becsületes" gémer leszek, és várok...no persze csak azért, mert karácsony körül veszek új gépet
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
hülyegyerek
addikt
Sziasztok.Szeretném angolosítani a játékot,de a gugli fordítós verzió sokak szerint igen gány lett.Van esetleg valami jobb megoldás? (privátban is jöhet ötlet)
Köszöntem.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
- = Zk = -
félisten
őő, az czink?
ha help kell, privit nekem
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
CptMisi
őstag
válasz - = Zk = - #192 üzenetére
nekem simán nem megy
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #191 üzenetére
user.ltx-ből a beírt 1680X1050-et játékon belül lelövi 800X600-ra...
ó je..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
igen, ki
(#189) VinoRosso :hát más megoldást nem látok rá sajnos.....köszönöm, a segítséget.
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
VinoRosso
veterán
válasz - = Zk = - #181 üzenetére
1.re: próbáld meg konzolból vagy user.ltxből belőni.
-
VinoRosso
veterán
Semmi, illetve futtatás x64 Vista vagy x64 Win7 -en 4G rammal . A térparticionáló fa miatt van, amikor átmész egyik szektorból a másikba, és még nem töltött be minden adatot. Normális memóriakezelésnél sokkal kevesebbszer jelentkezik, mert akkor nem pakol ki olyan hamar az OS a vinyóra.Nálam Clear Skyban a fent említett OSek alatt nagyon riktán laggolt, akkor is csak pár tized másodpercre, észre sem lehet venni.
-
Kr/\toS
senior tag
válasz - = Zk = - #185 üzenetére
Priviben kifejtenéd?
-
romero28
senior tag
van megoldás az xp-n és vistán való futtatásra-priviben keress !
-
- = Zk = -
félisten
nem, Ő másképp nyomul a játékkal, ahogy énis..és még páran ugyanígy sztem
de ezmár súlyos OFF" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
9.9....
priviben küldöm a képet róla" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
virkir
veterán
válasz - = Zk = - #181 üzenetére
Melyik Catalyst van fent mert én lusta vagyok és még a 9,6-al nyomom.
Merre van az az ember?"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
- = Zk = -
félisten
1: nekem pl nem adja be a 1680-at
2: a nap árnyékot nem tudom elővarázsolni, ha előjön, akkor fekete körrel vesz engem körül..
3: a helikopterhez úgytudsz a legkönyebben feljutni, ha elmész és beszélsz a kutyás hajólakóval, aki rádlő, ha rányitsz. nem téged lő, csak vmitől fél. (kutyáktól)...
beszélsz vele, hogy segítsen feljutni, és segít. vele vagy nélküle is mehetsz...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
virkir
veterán
válasz - = Zk = - #175 üzenetére
Ez nem rohanás a délelőttöm üres volt és bóklásztam vagy 4-5 órát most jutottam át a 2. pályarészre úgy hogy az első fő küldetésből az egyik helikopterhez nem tudok feljutni és még be sem jártam mmindent.
Nagyon könnyen össze lehet szedni sok mindent csak az a baj, hogy nincs kinek eladni egyedül az arti amit elég jó áron és mindig megvesznek.
Hát a grafikával nem tudom mi a gondod de én minden csúszkát feltoltam koppanásig 4xAA 1680x1050, átlag 40 fps megvan."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
- = Zk = -
félisten
áhh, az a kis "floppy" ikon alul?....asszem a CS-nél az volt..
erre tippeltem énis, de köszönöm a megerősítéstVladi: ez van
Virkir: igen, az nekemis feltünt, hogy odamegy a hullához, és ott gubbaszt valami miatt. azthittem bug. de nem. mert mire sikerült elhessegetnem, szépen kipaklta a hullát....
sztem az "angol" változatban ilyen nem lesz, az oroszok csak ilyen hullagyalázók[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
Menet közben jutnak eszembe az újdonságok.
A legyakott ellent most már iziben át kell kutatni ha van a közelben más élő stalker mert a gép is gyűjtöget szorgalmasan.
Már nem lehet megcsinálni azt mint az előzőkben, hogy eldobtunk valamit és az 3 nap múlva is ott volt.
Láttam már harcot ahol még jóformán el sem dőlt a pali aki meg lelőtte már ment hiénázni."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Vladi
nagyúr
Az a lag a memória/swappal függ össze és a chernobil óta megvan. Nem tudom mi a megoldás.
il sole non sorge più ad Est!
-
dunc
nagyúr
Nem lag egyszerüem megakad(akkor tölt) a régebbi részeknél is ez van és ott fejött a töltést jelző "ikon" is.
-
- = Zk = -
félisten
mi a laggolás oka?....
kipróbáltam CPU Controllal, de akkkor is laggolt a drágságom...én még nem ROHANTAM így előre....egyelőre a grafikával harcolok
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz - = Zk = - #173 üzenetére
Ez a lagg már a CS óta megvan bár itt mintha kevésbé lenne.
Viszont alapból nem igazán használja ki az összest.Igen.
Fejlesztés.Amúgy jó arc a technikus ahányszor meglátogatom mindig vodkát kunyerál, majd ha kap akkor jól benyom, sőt valamelyik fegyvernél egy fejlesztés is 1 üveg vodkához is volt kötve.
Kereskedés
[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
- = Zk = -
félisten
nekem 4 maggal is laggol. ezt nemtudom mért csinálja...
futok, vagy sétálok, majd pár másodpercre megfagyok...állóra.. ez mitől van?apropó, a fegyverek moddingolásának metódusa egyezik a CS-ével?..tehát előbb a fejlszetés, aztán a kellék...
[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Ez a Skeleton koma 2oldalon keresztül csak a gameplay linkeket ossza.
Mennyit kapsz a youtube-tól te sumák ?Ne vedd sértésnek tényleg fasza , komoly meg minden de sztem itt mindenki betudja írni a "Call of Prypat gameplay" szavakból álló mondatocskát.
Bocsi .
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
úúú, bazz....
pedig az a kép fegyó volt, ami örök életű volt a két részben...itt ezek szerint nem..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
virkir
veterán
No némi info a játékról.
A gépigénye elsőre a CS-re hasonít talán egy pöttyet erősebb dx10-ben alátvány elsőre se nem rosszabb se nem egetverően jobb. Azért már találkoztam egy két ocsmány textúrával.
A játékmenet vannak változások kinek tetszik kinek nem.
Az alvás bekerült a játékba annyi megkötéssel, hogy csak bázison lehet a kijelölt helyen viszont be lehet állítani szabadon az időtartamát. Tehát ha elmegy az ember aludni 23 órakor akkor meg lehet adni, hogy reggel 7 kor csörögjön a vekker.
Kereskedni lehet mint eddig a boltosnál, a csaposnál és bejött egy orvos is aki egészségügyi csomagokat + pirulákat árul ráadásul gyógyít is.
Megjelent 3 fajta bogyó vérzés, tűz, sugárzás ellen fél egy játékórás hatóidővel.
Viszont még nem egészen tiszta a rendszer mert a kereskedő ötletszerűen vásárol fegyvert.
Van már egy rakat cuccom de kb minden ötödik alkalommal tudok csak eladni 1-2 fajta fegyvert, viszont a csaposnál is lehet artit eladni.
Fegyverek.
A játék elején már igen hamar hozzá lehet jutni jobb darabokhoz viszont a régi favorit a TRs-301 itt sz@rt sem ér pontatlan hamar elakad IL86 detto. A leghasználhatóbbak egyenlőre az AK-k."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
- = Zk = -
félisten
válasz VinoRosso #165 üzenetére
persze, mimáshoz...
-
CptMisi
őstag
válasz skeleton91 #164 üzenetére
érdekes, nekem úgy tűnt használta, legalábbis különben sz@rrálaggolta volna magát
-
VinoRosso
veterán
válasz - = Zk = - #163 üzenetére
az orosz xml-ekhez nem kellett gémdata, azok benne vannak a dbfájlokban, persze kicsomagolhatod, de sok értelme nincsnen újra berakni. Persze ha valami turpisságot akarsz művelni az xml-ekkel, akkor már lehet értelme
-
- = Zk = -
félisten
válasz VinoRosso #161 üzenetére
de gamedata kellett hozzá, nem?
[ Szerkesztve ]
-
stamy1
csendes tag
Láttam hogy a CoP-ban van kétféle SSAO van a HBAO meg a HDAO és azt szeretném kérdezni hogy ezek között mi a különbség ? Mivel csak annyit sikerült talánom hogy a HDAO elvileg jobb minőségű, de képet nem találtam hozzá.
-
- = Zk = -
félisten
csak szeretnéd komám
(#156) Vladi: mivel ez CoP topic, így vagy a CS topikba, vagy PÜ-be kapod a választ
igen, ezeket is szerettem....meg a " nesze te fa..szopó, itt egy kis gránát":C
hiába na, ettől volt jó a játék. (sztem!)(#160) stamy1: éncsak annyit tudok, hogy mind2 "disabled" legyen és kész...
[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
tehát novemberben Németországban ezek alapján akár a lokalizáció is lehet a csúszás oka, egy felirat jól jönne, egy szinkron megfelelő hangokkal csodálatos lenne
Vladi: volt pár nagy szöveg, de harcközben se volt rossz: nesze egy gránát, te k*cs*g stb.
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
válasz - = Zk = - #152 üzenetére
Mit hallottál róla?
Egyébként nemek bejött a szinkron 90%-a. Volt pár fura, de azért illett a karakterekhez.
Egész jó szinkronszíneszek amúgy.Kedvenceim: szabadság kereskedő: Merkantilizmus... ugyan máár!
és technikus: Na halljam... ezúttal mit törtél el?il sole non sorge più ad Est!
-
CptMisi
őstag
válasz - = Zk = - #154 üzenetére
elakadtál a menüben, mi?
-
- = Zk = -
félisten
pech ......
én már lassan visszateszem...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
CptMisi
őstag
válasz - = Zk = - #148 üzenetére
elég sokáig tart levenni a polcról
-
- = Zk = -
félisten
válasz skeleton91 #151 üzenetére
nekem bejött a CS szinkronhangja. pláne mivel láttam(hallottam), hogy készítették szerencsétlenek....de attól függetlenül is....
-
skeleton91
tag
válasz - = Zk = - #150 üzenetére
Jó lenne ha ezt is leszinkronizálnák, de az is jó lenne ha nem kiheréltekkel szinronizáltatnák mit a CS-ban. Némely hang olyan volt mint a 9 éves öcsémé, vagy még rosszabb, de angolul is megfelel.
"Mess with the best, die like the rest." Freedom
-
- = Zk = -
félisten
válasz skeleton91 #149 üzenetére
...türelem, tornaterem!
-
skeleton91
tag
Nem lehet kivárni az angol verziót, hol van még tavasz, most akarom.
-
- = Zk = -
félisten
megbeszéltük....
apropó, hol jársz?...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
CptMisi
őstag
válasz - = Zk = - #144 üzenetére
bocsánatodért esedezem
-
-
- = Zk = -
félisten
nemvagyok kedves!!!! kikérem magamnak
-
CptMisi
őstag
válasz - = Zk = - #142 üzenetére
milyen kedves vagy amúgy
-
-
CptMisi
őstag
kihaltabb, mert később játszódik
Zk: tudod, mit? megtaláltam működőképes verzióját a "polcomon" 5.1 nekem is van, az más dolog, hogy grafot le kell húznom, de nem bánom
-
Vladi
nagyúr
válasz skeleton91 #139 üzenetére
Kicsit kihalt, mint az első rész. A CS ennél sűrűbben lakott volt.
De az orosz dumák annyira jók. Így kéne játszani magyar felirattal.
Még egyet értettem is:sto to ject. Asszem. Vagyis: ki van ott?
Mégegy: davaj zamnyoj. Vagyis gyerünk lefelé. :[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
hátnemtudom.
Nekem bolti CSm van, de egykezemen megtudom számolni, mennyi buggal találkoztam a grafikával is megvoltam elégedve, hiszen lefoglalt az atmoszféra.A cop ot meg egyelöre csak tesztfázisban használom. Sokat nemtudok nyilatkozni róla.
-
BalaNce87
addikt
válasz Ateszzero #136 üzenetére
Hát maga a környezet grafikája volt eddig durván megcsinálva, de az első stalker óta nem lett szebb a grafika csak többet eszik. Maga a fegyverek kidolgozása, fű kidolgozása elég gyérül néz ki, mintha műanyagból lenne a távcső meg a fegyverek. Az első stalker simán futott a gépemen a 2. már nem igazán akart normális eredményt mutatni, a 3. meg hát lehet el se fog indulni Tele van bugokkal és hülyeségekkel, de itt inkább a hajmeresztő hangulaton van a hangsúly, igaz én eddig egyiket se vittem végig az elsőt meguntam azaz semmi nem vezetett rá hogy folytassam, a bátyjám tolta végig az 1-et, a CS-t meg félbehagyta mert sok hibája volt, azt azóta nem vette elő.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Hát nem tudom hogy most én vagyok a vak, vagy valamit kihagytam, de a videók alapján nem sok változást nem látok a C.S és a C.O.P között.Talán szebbek lettek a textúrák.A helyszín ugyanolyan és a a játékmenet is.A C.S nem tetszett mert túl sokat kellett az ellenbe lőni és mert nagyon lassan tárazott a főhősünk.Amíg betárazott , és ha egyedül voltam mindíg meghaltam.Elfogyott a türelmem és Uninstall lett a vége.
-
- = Zk = -
félisten
nem nagyon akarok banánt....de mutatnék képet...
teszek feltöltőre, oszt kapsz egy linket..megfelel?...
vagy gyere lökj félre, és játsz helyettem.. bocs, hogy 5.1 is van hozzá" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
CptMisi
őstag
válasz - = Zk = - #133 üzenetére
persze zaklass... és fogadjunk azért írsz csak így néha-néha, mert közben sétálgatsz Bugokkal mi a helyzet? egy képet tudnál besz(a)úrni?
-
- = Zk = -
félisten
jah bocs, énkérek elnézést..
azthittem irigy vagy, mert fullHD-ben DX10-ben sétálgatok Pripyatban" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
CptMisi
őstag
Ukrajna vagy Oroszország? "Az adott Egyezménynek megfelelően Magyarország polgárai vízum mentesen utazhatnak Ukrajna területére, amennyiben az ukrajnai tartózkodásuk ideje 6 hónapon belül nem haladja meg a 90 napot, úgyszintén Ukrajna területén tranzit vízum nélkül átutazhatnak."
[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
válasz - = Zk = - #129 üzenetére
nem, de ha megtudom a címed, nem szakadok el a csöngőtől, amíg be nem engedsz
-
- = Zk = -
félisten
Engem érdekelne, max megveszem aztis, amit idehaza a cd galaxis KIAD ( )....
Nekemis okt 2 van felirva a noteszembe....énis széttárt karokkal lesek....(#128) CptMisi: gyááááh! bocsi, de nem haragszol rám, amiért én már tolom? inglisül méghozzá...valóban 8k. azvolt a kikötésem tavaly, hogy 8k-ért még megveszem...7990HUF volt. itt a blokkja
[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
engem érdekelne, sőt ha hétvégén mennél, még ki is ugranék veled
- = Zk = - 8k (cdg-ben 7200 ) volt a sima kiadás 14 a gyűjtői belekötök még a nevedbe is azért is kiadja
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
Hmm... most ezen nagyon komolyan elgondolkodtam. Ha tényleg ennyire olcsó Ukrajnában, lehet érdemes lenne beszerezni.
Ha angol nyelvet lehet rá heggeszteni, és eredeti a lemez az onnan már csak "szürke szoftver"Vélemények? Kit érdekelne?
Vagy csak Vladi simán hülye és menjen má aludni?
(#126) - = Zk = - :
Dede. Lehet az ukrán bolt csak fantáziaképet rakott fel?Egyébként ott is megjelenést Október 2-re teszik.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
ha menni akarsz a Zónába, szólj. megyek veled
ezt a borítót nem láttad?
a CS ára idehaza nagyon barátivolt tavaly. asszem 6(-7?)k-ért vettem megjelenése napján....örültem, hogy nem szálltak el az árazással, mint az EA szokott
(#125) CptMisi: bocsánat izgalmamba félrepötyögtem, bocs nekem ellehet most perpill nézni sztem...
[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
válasz - = Zk = - #123 üzenetére
szerintem az elgondolás jó: több honosított játék kellene, mert nem mindenki tud angolul pl...
remélem tényleg nem lesz kisfiú hang a játékban, de ha szinkron nem is lesz, egy felirat jó lenneCD Galaxis árusít, nem kiad... Fejlesztő GSC; Kiadó Deep Silver; Forgalmazó CD Projekt...
Vladi: nekem nagyon bejön ez a borító, látszik, hogy miről szól a tündérmesénk
oroszul telepítettem már játékot, nem volt egyszerű nem volt ugyanott a folytatás, mint máskor, és nem volt kijelölve...és akkor 10lépésen át min. 3közül kellett kilogikáznom a jót[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
válasz - = Zk = - #123 üzenetére
Szinkronost szeretnék én is.
Egyébként eszem megáll. Azt hiszem kezd kitörni rajtam a stalker láz.
Ukrajna csak 100km ide. Biztos találnék kárpát aljai magyar ismerőst aki jár haza...
Azt mondja... 146 hrivnya, az annyi mint... váááá 3000 forint???Meg milyen borító ez?
-
- = Zk = -
félisten
" De azért felhívják a figyelmet arra, hogy ez egy békés esemény, fegyvert lehetőleg
senki ne hozzon magával. Más világ az no... "
a hozzáfűznivalódtól bepisiltem a röhögéstől, kösziÉnis meglepődtem, mikor ATI majd AMD logó befigyelt....Hát ez van. Elfogyott a ...-nek a pénze, vagy nagyobb "powert" láttak a DX11-ben.... Nagyon remélem, hogy a CD galaxis kifodja adni szinkronosan....Megszoktam, CS után...
-
Vladi
nagyúr
válasz - = Zk = - #120 üzenetére
Mik vannak!
Google fordítóból ennyit tudtam kihámozni:
S.T.A.L.K.E.R fesztivál október 3.Aki S.T.A.L.K.E.R jelmezben megy, az ajándék CD-t kap.
De azért felhívják a figyelmet arra, hogy ez egy békés esemény, fegyvert lehetőleg
senki ne hozzon magával. Más világ az no...il sole non sorge più ad Est!
-
Vladi
nagyúr
Szép dolog. Megjelent a játék, de a weboldalán nincs erről hír.
najó az oroszon lehet van, de az meg nagyonciril.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
Í. J.
121: fórdítód nincs a böngésződben?
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
AMD ATI logó befigyel indulásnál.....
-
CptMisi
őstag
válasz - = Zk = - #115 üzenetére
bakker te is 27en nyomod, azt hittem már, megy valakinek vistán
Lauda: látod, te neked megy, és billeg...nekem nm megy...egy kérdés: "dobozos" kiadással próbálkoztál CS-ben? mert lehet valami akörül lehet a gond...[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
nem biza ...angolul, ráadásul
kajálsz, és csámcsog..mekkora flash
116: qrva gyorsan töröld amit írtál, mielőtt kokit kapsz!
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz skeleton91 #111 üzenetére
Itt is billeg jobbra -balra jarasnal.
CptMisi: nem csak ott szvsz.
-
VinoRosso
veterán
mi ez a pangás? Kijött a játék és semmi hype? Vagy már mndeki játszik vele..
-
skeleton91
tag
Gameplay:[link]
-
titán
válasz Dark KillerX #106 üzenetére
Az hogy lehet h nem fut egyiken se, infot tudsz errol? Szvsz kizart, h csak win7-en futna.
-
Dark KillerX
addikt
Első komoly hátránya a Dx11-nek;Xp-n(ez még érthető),és Vistát nem futtatható a játék,lehet hogy beteszi a kiskaput ez sok játékosnál.Amúgy lesz Dx11-es folt Vistára?
-
keIdor
titán
Kint van az orosz verzió... sajnos mint tudjuk az angol csak tavasszal jön.
Akinek van tapasztalata a bugokról ne fojtsa magába!Addig is remélem lesznek lelkes emberek, akik majd angolosítanak.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
skeleton91
tag
Azért kár hogy csak jövőre jelenik meg, de nem baj mert addigra már lesznek hozzá peccsek.
-
CptMisi
őstag
ezt a S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl topikban már jó ideje belinkelték...(ott is a helye)
Vladi: óóó én tudatlan
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest