Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
ezekre gondolsz? ár ezek inkább az sgm modokhoz vannak....
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Antonius1978
addikt
Nekem ezzel nem lenne bajom, marmint hogy feldobjuk valahova, de szerintem 2 szempont miatt nem fog ez megvalosulni,az egyik, hogy Free feltalalt egy dolgot, amit szerintem a mod elkeszitese elott nem szeretne nyilvanossagra hozni, a masik az en szemszogembol meg azert, mert ha most feldobjuk hogy nincs meg teljesen kesz, amikorra kesz lesz, addigra elveszitene a varazsat, mert mostmar meg 1-2 dolog es 1-2 ujdonsag van hatra amit meg kell csinalni benne, de azok mar korantsem akkora horderjuek, hogy arra sarkalljak az embereket, hogy megint ezzel jatszodjanak.
A tortenet kapcsan : igykeztem jopofaskodoan irni, hogy a tortenet elvezheto, de kisse humoros is legyen
-
Antonius1978
addikt
Nem, ezt az elvet nem ismerem,de tenyleg.
Meghallgattam a komcsi notat, de annyira nem jott be, de a hozzaszolasoknal valaki emlegetett egy Erdo szelen cimu dalt, rakerestem, itt van : [link]De valahogy ereztem, hogy nem errol van szo, igy kerestem tovabb, es ezt talaltam [link]
Ez mar sokkal jobb, porgosebb es utosebb, kar hogy ilyen rovid
Magyar sztalker mod : mindjart vazolom hogy mirol van szo.
-
' Tzs ,
senior tag
Kis érdekesség: [S.T.A.L.K.E.R]
S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/
-
-
Dhampir
félisten
Fel a fejjel, legalább zsozsót keresel időcséplés helyett.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
inkább magyarból kell anyanyelvi szintnél jobban beszélni.
Kazinczy már elcsavarta eme nyelvet.
Majd körülbelül Károly Gáspár korának nyelvezetéhez illeszkedően fordítsátok le, valahogyan ekképpen:
"Szidorovics úr pedig vala messzi földön híres és tehetős ember, az kinek nagy vagyona vagyon és ki mindenek szeme előtt ismeretes férfiember volt, kinek egy sorsfordító napon a Szóna édenében eleibe hoztak egy poklosnak tetsző kóborló vitézt, asztat, kit csudálatos szerencséje ím enyhet adó, hűs pincéjének honába báránykaként terelgetett, hogy kései épülése, majdan felterebélyesedése lőn mindenek számára delelő napnak kápráztató világossága."
[ Szerkesztve ]
-
kislaki92
senior tag
igen a warez...segítenék de sajna nem pontos az angolom...meg alapból németes vagyok...remélem azért forog...
ha lelősz egy embert a seregből szemétláda vagy, ha egy sötét bőrűt lősz le a Közel-Keletről,hőssé válsz, sikolyok melyet országod okoz,füledig sosem érnek el...
-
sklopp
őstag
Pedig könnyen megtalálhatók, igaz, elsőre körül kell nézni alaposan. Egy katona van a víz szélén egy lábakon álló tartálynál, a többi mind a nagy épület falai mellett, az egyik pl. nagy vasládában fekszik. Ha körbejárod az épületet a fala mellett, biztosan megtalálod. Nekem épp nincs fenn a mod.
-
rétisün
veterán
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
xFreex
aktív tag
Van egy zsoldos ruci kordonban a vasútnál bal oldalt az alagútban. Egy sisakot találsz szintén kordonban az ATP-nél jobbra az úton fel az átjáróban. Mindkettőnél magas sugárzás van.
Mocsárban találsz egy szabadságos páncélt a Géptelepen ami aknákkal van körbevéve. Az egyik teherautó platóján lesz.
- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...
-
ViZion
félisten
te mit olvastál?
Ismerem, meg van mind a 3 rész. De modokra sem idő sem szükség nem volt igazán. Sajnos ahogy írtam is, a SoC és a CS nálam iszonyat bugos volt, azokkal feladtam a harcot (OK, CS-t lehet még megpróbálom, de elég sz@r, h X órányi játék után nincs tovább).Volt pár játékom, pl. Metro2033 promo, Crysis 2, Mass Effect, Dead Space ezeket toltam. Crysis 2-t már csak becsületből vittem végig, ekkora csőjáték sz@rt Dead Space is jó... úgy ~2/3-ig bírtam, majd amikor a 327. eredj A pontba, vidd el a bigyót B pontba küldit megkaptam... ehh. A hangulat rendben van, látvány is, de unalmassá válik. Metro2033 egy vicc, annyira retek darabos, pedig hajlamos vagyok a kompromisszumra. Másrészt az is egy csőjáték, csak ott még azt se látod hol a cső
Far Cry 3 is megvan promoba, de 9 GB-t nem akarok mobilneten lehúzni...Tehát VISSZATÉRTEM a STALKER-hez, csak már X. alkalommal nem akarom az alapot végigtolni. Még a Quake 4-en gondolkoztam, h újrajátszom, szerettem nagyon. Halo-t, Deus-Ex -et sztem csilliószor újratoltam, amúgy meg ha csak kevés időm van, akkor Sauerbraten, Urban Terror, esetleg BF P4F (sok csalóval...) a nyerő. Sajna BF 2142 és Quake Wars szerókon már nem nagyon vannak, leszoktam róluk.
Egyéb kérdésekre is válaszolok , örülök, h ennyi ismerős van itt is
Korora ismerős? Leszedtem, majd meglesem miféle, ez is "Fedora"Physicist03: jajj, én is a másikat raktam fel, szerencsére csak belenéztem még. Valaki szólna modinak, h módosítson?
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
rétisün
veterán
3 helyet kell megvizsgálnod a katonák nyomait keresve, ha a többit is kipucolod, az bónusz ez melyik mod egyébként? elit stalker alakulat?
(#11946) Medvelászló: ha beszéltél a fejesekkel janovban, pár óra múlva (másnap?) itt lesz egy (ha jól emlékszem) szabadságos csoport, őket kell lelövöldözni. a vaserdő kerítésénél kihajolva szépen le lehet sniperezni őket
ja, azt nem tudom miért patakként emlegetik azt a helyet, semmi víz nincs a közelben
-
PeL
addikt
Igen csak elég sok a hibalehetőség, és ha egy záró vagy nyitókaraktert elszúrok a stringek között már el sem indul a játék crash miatt Egyszerű copy paste-vel meg nem merek másolni mert lehetnek új szövegrészek a fájlokban. Le fogom szedni a modot a napokban és kipróbálom, megnézegetem. Megnézem mennyire érdemes nekiállni
-
SetCHOO.
aktív tag
Rengeteg tartalmi lehetőség van eben a motorban, ami tényleg szabatolja a játékélményt.
Ha a vizuális élményt nézzük azért már az én gépem sem szolgálja ki.
Most ara gondolok ha az Af3-at és a mostanában kijött Natural 3-at akarom egyszerre futtatni.
Végülis hamrosan gépet fejlesztek. -
dodopek
addikt
3 hullám lesz.A harmadik végén ráadásul nem csak irányító jön,de nem lövöm le a poént... Jobbról nekem nem rémlik, de már rég csináltam utoljára a küldetést...
Nem használja, de hátha majd a következő rész fogja.Csak amiatt fejlesztettem a gépet....
Megaztán jobban néz ki egy 4 magos(ított) a felsorolásban, mint egy 3 magos,...[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
A gyári alapjátékban benne van.
(#5320) DVDk
Mértékkel adjál inni Kardánnak, hogy mihamarabb fejleszthesd a cuccaidat. A kis javításra szoruló, összeszedett fegyvereidet javíttasd ki vele, és add el Bagolynak.
Gyűjtsél mindenféle ereklyét, a jobbakat tartsd meg, a többit add el. Szakáll sokat fizet az éppen keresett relikviákért. Minden küldetést vállalj el, amit csak lehet. Kérdezz ki minden Stalkert, akivel jó sorsod összehoz, szerezz tőlük új információkat a küldetéseddel kapcsolatban.
Csak annyi terhet cipelj, amivel még jól tudsz szaladni. Megfelelő relikviákkal ne félj bemenni az erős anomáliák területére. Az ereklyék újratermelődnek. Érdemes anomáliamentes területen is detektorral a kezedben sétálni, mert úgy is ráakadhatsz "elfekvő" relikviákra, amelyek feltehetően a Kitörések alkalmával keletkeznek. Keresd meg az eltűnt Stalkereket, Kardán barátait.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
meg a szinkron hang is döbbenet.
Szerintem inkább vicces sokszor felnevettem ("Hol bújkáltok szarosok?") De amúgy valóban nem volt rossz próbálkozás.Én amit hiányolok, hogy ez mind egyszerre egy játékban. Júúúú Az összes helyszínnel, meg vagy 400 küldetéssel.
Voltak és szerintem lesznek is már erre próbálkozások, Narodnaya Soljanka mod a sima Stalkerhez, CoP-hoz meg hasonló lesz az új SMRTER mod és szerintem az SGM is ebbe az irányba fog fejlődni úgy tűnik, bár az új területeket nem nagyon tudták még megtölteni tartalommal.Más: Létezne, hogy vagy 5 éve sztalkerezek, de most szereztem be az első exot? Ezt nem lehet futásképesség tenni?
Mindent a maga idejében, igaz?
Amúgy lehet, szervómotort kell megfejleszteni vagy mi a fene a neve, aztán tudsz majd sprintelni a motorruhádban. (lehet hülyeséget írtam, de valamelyikkel meg lehet az 100%, és asszem mindegyik szerszám kell a szerelőnek hozzá )[ Szerkesztve ]
-
Iginotus
addikt
hát sgm 2.2 és rövid távra igen van de térképről-térképre még nincs. Még csak nemrég szabadítottam fel a módosító/javító ürgét. Szóval nagyon az elején vagyok a küldiknek.
Csak épp aknakeresöt gyártok és folyton ingázok a mocsár és az első pálya közt, és már lerohad a lábam a futásban[ Szerkesztve ]
Plug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
Ja ezt már csináltam
De most újra kezdtem ugye veteránon és a kezdőhely itt most nem a Zaton, hanem az alapjáték Shadow of Charnobil kezdő pályája utána meg mocsár van, tovább még nem jutottam.Itt is lesz olyan ember aki gyorsan elvisz egyik térképről a másikra?
[ Szerkesztve ]
Plug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
-
Iginotus
addikt
SGM ben csak fel kell venni őket nem kell odaadni a szerelőknek? Vagy itt is oda kell adni és mindegyiknek kell keresni? (Még én sem találtam meg a szerszámokat))
Egyébként veterán nehézség miatt ilyen kibaszott drága egy módosítás itt vagy csak mert sgm?
Ja igen és már a mocsárban vagyok de még sehol sem tudtam eladni a fegyvereket még a nagyon jó állapotuakat sem.. azokat hol lehet eladni? Illetve ki veszi meg őket? (COP ban a csillagos stalker is megvette it meg a boltos sem.)Plug and Pray... :)
-
Misua
senior tag
-
dodopek
addikt
Nem értek egyet veled.Szerintem épp ellenkezőleg.Ez legalább egy olyan változás, ami nehezebbé teszi a játékot.Szerintem direkt jó, hogy hiába tudod hol van az alapjátékban, semmit nem érsz el vele. Én úgy szoktam, hogy egy szerelőnek adok oda mindent,amíg meg nincs a többi...
Én is a Noé küldetést csinálom épp...
-
dodopek
addikt
Vladi!
Ez fájni fog! A modban nincs fix helye a szerszámoknak. Én 3x kezdtem ujra a 2.0-t, és mindíg máshol volt.Annyira, hogy most pl az egyik finom szerszám jupiteren, a másik meg Pripyatban van. Bagoly eladja a koordinátákat, de igen borsos áron...MedveLászló!
Az egy ismert, és szerintem igen vicces bug! Időnként az alapjátékban is előfordul.De ne keseredj el, nem olyan sok van benne...[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Fel tudsz velük fűzni gránátokat, aztán aki elmegy mellette az felrobban. Egy fajta orosz claymore.
A PDA feltörő progi a hulláktól tudja ki hack-elni a virtuális pénzt.
Az egyébként nem olvasható PDA-kból nem lehet szöveget, információt kinyerni."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
morbias2
aktív tag
Ennek a 800 megásnak kéne ,hogy jó legyen.
De nekem se akar elindulni azt csak várok ,gondolkodok hátha lehet valamit csinálni vele.
Már kavargatom össze vissza a dolgokat hátha lesz valami.pedig ezt is átírtam.
[ Szerkesztve ]
Ne próbáld! Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! (Yoda)
-
Piftuka
veterán
"Honnan tudod, hogy nincs éjjellátójuk."
Úgy, hogy banditák, és köpenyt viselnek. Nincsen nekik. Kár ezt ragozni... ilyen szempontból hülyén lett megcsinálva a játék. Szerintem egy nagyon fontos és érdekes lehetőséget hagytak ki azzal, hogy nem lehet a játékban "lopakodni".
(Egyébként, ha már itt tartunk, a "stalking" éppen azt jelenti. (A ragadozók csendes lopakodása, amikor becserkészik a prédájukat.)
A bug-ok nagy mennyiségére nem mentség a saját fejlesztésű "engine." Sok pozitív ellenpéldát lehetne hozni a témában. (Egyébként sajnos tény, hogy a számítógépes játékok piacán a '90-es évek közepétől-végétől egyre elfogadottabb lett a "bugosan kiadott játék" és az állando "patch-elés".)
Az AK kapcsán elhiszem, amit írsz. A helyzet az, hogy én az "extra" fegyvereket használom. AK-t nem is fejlesztettem tovább, csak a játék elején, amíg egy jobb "alap" gépkarabélyt nem tudtam venni/találni helyette.
Azóta viszont főleg Nimble uniqe fegyvereit használom, s most, hogy megvan Strelok SGi-5-öse, azzal próbálkozom.
"Az nem megbízhatóság, amiről beszélsz, hanem a tartóssága."
De bizony "megbízhatóság". Nézd csak meg jobban! A fejlesztési "fán" egy kis fogaskerék az ikonja, s fegyverek és páncélok esetében elvileg (és gyakorlatilag is; hiszen az esetek zömében még a skill leírása is említi) csak és kizárólag a tartósságot növeli.
Vagyis csökkenti az elhasználódás sebességét."Mit vártál? Az életben sem lehet a végtelenségig fokozni adott fegyver tulajdonságait. Jó ok, nem fegyver szimulátor a játék, de ennyi élethűség kell azért."
Ezt azért gondold meg alaposan szerintem! A +50% módosítás elvileg rendkívül nagymértékűnek számít.
Én pedig kipróbáltam, s a gyakorlatban (az általam használt fegyvereknél) nem sokat jelentett.
Egyébként pedig éppen ettől nem élethű a fegyverek viselkedése. Ilyen téren érdemes megnézni a grafikája miatt anno sokat szidott Delta Force 1-2 fegyverfizikáját.
De ilyen téren még a fentebb említett Project IGI is meglehetősen etalonnak számított a maga idejében. (Szerintem még most is.)
"Jó, csak azt nézd, hogy 3 méterről is alig sebez, megy 10 méterről is ugyan annyira alig. A sörét meg 10 méterről már semmit."
Te melyik puskát használod? Én a sörétek kapcsán az Eliminator fegyverrel nem ezt tapasztaltam. Még kb. 20-30+ méterre is elég korrekt sebzése van. Különösen, ha használom a rászerelt távcsövet, s úgy lövök. Ilyen távolságból nem ritkán elég 2-3 lövés egy zombinak.
(Ami persze megint logikátlan, de legalább hatásos. )
[ Szerkesztve ]
"Aquila non captat muscas."
-
Piftuka
veterán
-
Piftuka
veterán
1. Nem baj, ha nem szájbarágós. Éppen amiatt szimpatikus, hogy nem egy "lődd szét mindet" FPS, hanem sztori és küldetés alapú. (Mint egy egyszerűbb RPG és kalandjáték ötvözete.)
2. Komolyan olyan jó az a mesterlövész puska? Egyszer kipróbáltam, de igen kicsinek találtam a sebzését, ráadásul nagyon visszarúg. Szóval nem használtam. Viszont mivel az egyetlen, amit eddig találtam, "jegeltem" a privát ládámban.
Egyébként sem láttam eddig nagy hasznát, mert a lehető legkevesebb embert szeretném likvidálni. Eddig csak banditákat vadásztam le Szakáll megbízásából (amikor a Sztalkereket akarták kifosztani).
4. Hát ha nem kell később sehová az a 4 db papír ("Utasítás"), akkor természetesen eladom.
Azért kérdeztem, mert nem akarok úgy járni, hogy végigtolom a játékot mondjuk a 95%-áig, aztán ott derül ki, hogy tölthetem vissza a 15%-os állást, mert eladtam a papírokat, amelyek a befejezéshez kellenek. Vagy ennyire nem "kötött" a játék? Nincsen olyan tárgy, amelyet "ideje korán" eladva nem lehet befejezni?
5. Hát ugyebár Fürgénél lehet rendelést leadni különféle fegyverekre és két féle ruhára.
Egy bizonyos összeget előre kér, a többit a termék átvételekor kell kifizetni neki.Azt hallottam, hogy egy-egy fegyver kategóriában több féle fegyver is van, a ruhák esetében szintén ez jellemző.
A rendelést viszont úgy lehet leadni, hogy "Hozz nekem egy jobb pisztolyt/gépkarabélyt/páncélt/stb."
Ezek szerint teljesen véletlenszerű, hogy adott tárgykategórián belül milyen típust fog nekem hozni?
-
Piftuka
veterán
Most, hogy a "Vérszopós" küldetésen végigmentem (felfedtem a doktort, valamint elpusztítottam a vérszopók fészkét gázzal), s eladtam a "kacat" fegyvereket, és két olyat, amit egy-egy rejtekhelyen találtam, nekem is 29.000 rubel a vagyonom.
Alakul ez.
Fegyverben a gyorstüzelő shotgun-t (a lehetséges módosításokkal) használom a mutánsok ellen, valamint a Viper gépkarabélyt, szintén a lehetséges módosításokkal és hangtompítóval. (Az alap ruházatomat is a lehetséges módosításokkal használom.)
A többi módosításhoz már szükség lenne szerszámokra, amelyekkel Kardan több módosítást is elvégezhetne, de eddig nem találtam egyet sem.
Kérdéseim:
1. Van tippetek, hogy első körben melyik területen keressek szerszámot?
2. A "Leégett falu" egyik házában talált "Vintar Sniper Rifle"-t érdemes őrizgetni, vagy eladhatom?
3. Bagoly számára 1 Veles detektort találtam (Szakáll adta a vérszopók elpusztításáért), a másik kettőt hol érdemes keresnem?
4. El szabad adnom Morgan PDA-ját (még a játék elején szereztem meg) és a konvojban talált 3+1 db "Utasítást" Bagoly számára? Vagy érdemes ezeket/bármelyiket megtartanom, mert egy másik, későbbi szereplő több pénzt ad értük?
Esetleg szükség lehet rájuk máshol?5. Honnan tudom, hogy ha leadok egy rendelést Fürge (Nimble, a Szkadovszk hajón) számára, akkor az adott fegyver- és ruhatfajtából pontosan melyik típust fogja hozni?
6. Egyáltalán mit érdemes nála rendelni? (Olyasmit olvastam, hogy a "Clear Sky ruha" sokáig jó, de nem tudom, melyik ruhakategóriában - mivel kettő ilyen van - található. )
Megköszönöm a segítséget!
-
Piftuka
veterán
Köszi az újabb tippeket!
Így már világos, hogy ki a "kereskedő" és a "fegyvermester". Azt hittem, hogy az valami közösségek gyűjtőneve, mint pl. a "banditák". Természetesen az említett személyekkel már elbeszélgettem, s csinálom a küldetéseiket.
A "kísérő" az melyik karakter a hajón? Mert több olyan karakter is van, amelyik pénzért elvinne több helyre is.
Konkrétan melyik az, amelyikkel érdemes "barátkozni", hogy olcsón kísérjen?
-
Piftuka
veterán
Szia!
Köszi a segítséget!
Ha jól sejtem a holttestek átkutatását követően jelent meg a térképemen két helyen is zöld színnel jelölve, hogy "rejtekhely"? Azok közül az egyiket felkerestem, de semmit nem találtam ott.
(Viszont egy jelöletlen alagútban, a "vérszopók fészke" alatti csatorna egyik végében találtam egyet, amikor kiváncsiságból elmentem a zárt végéig. Ott volt 1 pisztoly, s némi felszerelés. Ellenben nem volt jelölve a térképen.)
A 15 óra játékon szerintem túl vagyok, ha nem is egy huzamban, hanem több részletben.
A részküldetéseket folyamatosan vettem fel, de egyelőre csak Szkadovszk-on.
A problémám az, hogy a távolabbi helyekre 2.000-3.000-ekért akarnak elvinni, s úgy nehéz, ha kb. 4.000-5.000 maximum a "forgótőkém".
Most Bagoly még 2.000 kér azért az információért, hogy hol találok mérgesgázt. Ha jól sejtem, azt mindenképpen ki kell fizetnem.
A rossz fegyvereket egyébként el szoktam dobni, csak olyat vittem el, ami alig volt sérült. Azt megjavíttatva több pénzt kaptam érte, mint javítás nélkül. Ettől függetlenül ez "aprópénz".
Az 5. helikopter helyszínnél találtam egy másik "artifact"-ot, azért már kétezer valamennyit adnának.
Ezeket eladjam? Honnan tudom, hogy melyik "artifact"-ot kell megtartani, s melyiket eladni?
BTW... kik azok a "kereskedők" és a "fegyvermesterek"?
-
rétisün
veterán
az, hogy nevelkedtem azért túlzás amikor nevelkedtem, még nem volt 50-100 tv csatorna tele amerikai akciófilmekkel, egyébként se vagyok egy filmnézegetős alkat
de ettől függetlenül engem valahogy nem igazán fogott meg a film, lehet hogy a magam egyszerű eszéhez nem való művészfilm. de kinek a pap, kinek a paplan...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest