Hirdetés
-
GAMEPOD
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
emre
veterán
válasz
romero28 #2639 üzenetére
A vérszívók fészkét lehet kiírtani vele.
Valami keresd meg valakit (talán Gonta-t, vagy csak az eltünt stalkereket nem tudom.?) küldetéssel kezdődik az egész.
Itt lehet olvasni róla Egyébként jártál már a bis circle-ban?
A először asszem Gonta-nal lehet felvenni, a küldetést a keresésről. Utána jutsz el Gontával a bis cicle alá. Erről jelentesz Szakállnak hogy megtaláltad a fészket és utána kell felvenni a gázpalackos küldit. -
emre
veterán
válasz
romero28 #918 üzenetére
Engem inább most ez foglalkoztat: S.M.R.T.E.R. Pripyat v.041.
meg itt van egy ShoC INFERNO jellegű mod a COP-hoz Szerintem ez lesz a következő.
A feliratnál kicsit furcsa volt, hogy mikor a vadásszal beszélgettem néha egészen hülye neveket adott a mutánsoknak, ami inkább vicces volt mint zavaró. Egyébként teljesen jó a feliratozás.BMW001 Számomra a többi sem lerágott csont hiszen annyi féle képpen lehet mod-olni a játékot hogy szinte megunhatatlan.
R1200GS Nekem kb 1,5-2 napba tellett, és legjobb tudomásom szerint minden küldetést megcsináltam. Viszont nem a legkeményebb, hanem "csak" stalker fokozaton toltam egy könnyítő mod-dal. Ehhez az is hozzátartozik hogy semmiféle bug nem hátráltatott.
-
emre
veterán
válasz
romero28 #911 üzenetére
A rar változatot használom, másolós megoldással, mert nem a C:\-n van a game.
Egyelőre tökéletes, de elölről kezdtem és még a game elején vagyok. De az eddigi párbeszédek nagyon tetszenek, nem egyszerűen arról van szó hogy érthető, hanem az atmoszférát is jól adja vissza. Még a pda-t illetve az eszközöket-fegyvereket néztem át de ha akarnék sem tudnék belekötni semmibe.
Akárki is csinálta úgy tűnik profi munka, óriási köszönet érte. -
Zorro555
tag
válasz
romero28 #824 üzenetére
Ahha. Mondjuk annyira nagyon nem ástam bele magam, de majd megnézem.
Most viszont újra telepítettem, mert valami bug miatt átváltott olyan felbontásra amit a monitor nem támogat és egyszerűen lekapcsol. Így viszont nem tudom visszaállítani.Nekem működött, én nem tettem szóközt a true után, igazából bele sem nyúltam miután átmásoltam, és működött.
-
muxi-muxi
senior tag
válasz
romero28 #815 üzenetére
Így van, a CoD-sorozat mindig olyan volt, mint egy cső, vagy egy folyosó. Semmi kalandozás, viszont játszható terep behatároltsága miatt sokkal jobb grafikája van a Stalker-sorozatnál.
Személy szerint inkább a hosszantartó Pripyat-érzésre botozok. Már másodjára viszem, és már megint a végénél járok. Legközelebb valami DX11-es vassal nézem majd meg, remélem szép lesz, mert ami most van, az a 2007-es év grafikája...
U.i.: amit személy szerint a CoD-okban utálok az a halára scriptelt játékmenet, amit "folyamatos akció"-nak adják el a reklámszakemberek. Holott csak kevéssel több interaktivitás marad a kezedben, mintha távirányítót markolnál.
Végső soron a S.T.A.L.K.E.R.-sorozat is lineáris, de egészen máshonnan közelíti meg a kérdést. Az ideális megoldás a GTA-féle sandbox játékmenet lenne, de ne legyek telhetetlen...
-
emre
veterán
-
emre
veterán
válasz
romero28 #616 üzenetére
Itt vannak, de ha nem veszed fel a küldetést szerintem nem fogsz tudni lemenni, mert a társad tudja kinyitni a liftaknát ahol leereszkedtek. Ha csak nem tudsz visszamenni a csatornán kesztül, de az necces. A csatorna az épülettől északra levő füstölgő tó partjára ér ki.
A küldetést meg a hajón, szemből a jobb sarokban ücsörgő stalkertől kaptam.
A gázos vérszívóírtást is kipróbáltam nem olyan izgi mint szemtől szembe, mert nem kell leereszkedni. Viszont 1-2 vérszívó így is valahogy feldiffundálódik a felszínre, nem véletlenül az a feladat hogy várj míg vége.mod: ha visszamész a csaposhoz kiadja az utasítást a gyilokra, de elöbb meg kell szerezned a gázt, meg a kulcsokat a gázhoz, de erről már írtunk.
-
-
zuchy
őstag
válasz
romero28 #463 üzenetére
Akkor úgylátszik nem azt az ajtót nyitja. hmm. Akkor hol lehet az a kulcs, ami azt az ajtót nyitja?
De majd megkeresem hol van az ajtó.Ezért is imádom ezt a játékot, van benne egy csomó titkos hely, találós kérdés stb...
Na meg az atmoszféra.Amit mások nem tudnak ennyire profin megvalósítani.
-
zuchy
őstag
válasz
romero28 #440 üzenetére
Én találtam az első pályán egy ilyen kódos ajtót, valahol lenn a katakombákban.
Lehet hogy oda kell? Sajnos már nem emléxem, hol van az ajtó.Azt meg nem tudtam, hogy a fegyver scop-jára is lehet éjjellátót tenni.
Nagyon előrehaladtam a játékban, még nem tapasztaltam meg, hogy mit hol lehet fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Sweet.tv - internetes TV
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Starlink
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Sorozatok
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest