Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
Én még bőven élvezem a játékot, 101 óránál tartok, van, hogy fél, de van, hogy 3-4 órára is le tud kötni, bár ez függ a formámtól és a random csapattársaktól is. Van, hogy összerak a játék olyanokkal, akik ésszel játszanak, tudják, hogy mikor kell hátul maradniuk és mikor mehetnek előre támadni, sőt, még azt is tudják páran, hogy mikor kell a csapattársnak hagyni a labdát, bár ez igen ritka.
A competitive-be még bele sem kezdtem, de ahhoz lehet, hogy egy állandó csapat (2-3 fő rajtam kívül) kellene, hogy ne ész nélkül menjen mindenki a labdára, ha még valami normális eredményt is szeretnénk elérni...
Jelenleg Vetaran szintű vagyok, általában védekezni szoktam, előrelőtt labdákból, illetve kontrából szoktam gólveszélyes lenni, de van, hogy szinte egész mérkőzésen át elöl vagyok, attól függ, hogy a csapattársak mit csinálnak.
Ami nagyon nem megy, az a kosaras játékmód, ott szándékos gólt szerintem még nem szereztem.
Valahogy nem sikerülnek a magas labdák "lekezelése", pedig az alap játékmódban egész jól megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eBay
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- További aktív témák...
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Samsung LS27BM500EUXEN 27" Smart Monitor eladó (bontatlan)
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest