Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz Zsolesz1885 #854 üzenetére
Hú, hát a csapattársak/ellenfelek "minősége" tényleg nagyon ingadozó, hogy finoman fogalmazzak...
Azért az számomra még mindig érthetetlen, hogy Gold/Plat szintű játékosok (itt mozgok, bár leginkább Gold teteje, random társakkal szinte lehetetlen már a Plat) miért nem képesek pl. kezdéskor a kapuban maradni, miért kell egyből boostért rohanni, vagy a legelöl lévő játékos miért nem megy a labdára, hanem inkább áll egy helyben vagy tolat hátra...Innentől kezdve a többi dolgon már meg sem lepődök, főleg, amikor olyan elit pro az ellenfél egyik játékosa, hogy mellette senki nem tud labdába rúgni.
Mondjuk egy ideje el is engedtem a dolgot, úgy sikerül a Competitive, ahogy, felesleges ezen is idegeskednem.
Persze nekem se megy mindig jól a játék, de próbálok a csapat hasznára lenni, aztán ha nagyon nem megy, akkor nem is erőltetem. -
S1M0N
senior tag
válasz Zsolesz1885 #851 üzenetére
Én játszok, de nem igazán van mit írni róla, azt meg felesleges ismételgetni, hogy sz@rok a csapattársak...
-
S1M0N
senior tag
válasz #91456768 #382 üzenetére
Ez az, ugyan úgy lejjebb megy a rangod, akár már egy meccs után is, míg sorozatban aratott győzelmeknél (5-6, vagy több is akár) volt, hogy nem változott...
Az ilyen esetekben azért valamilyen védettséget adhatnának, mert volt, hogy simán vezettünk 3 góllal, aztán az addig remekül játszó csapattársnál valami bekattant, elkezdte védeni az ellenfél kapuját, a miénket meg támadni.
De valószínűleg nem fognak vele törődni komolyabban. Persze van, amikor random emberekkel is remekül lehet összejátszani, tudják mi a dolguk, de sajnos a legtöbb esetben megy egymás akadályozása, 2-3-an megyünk egy labdára, miközben én vezetem azt, tehát semmi értelme nincs, hogy ők is ott legyenek, középre helyezkedni persze nincs eszük. Valakiknek meg állandóan labdába kell érni, ellehetetlenítik a többieket, ezzel is csak ártva a csapatnak, aztán meg anyáznak, hogy miért van csak annyi pontom, amennyi, miközben mindig oda kell tolakodnia. -
S1M0N
senior tag
válasz salytmasztor #231 üzenetére
Ja, ráadásul PC-re is van CE, igaz, én nem regisztráltam be, mert a játékok és a DLC-ket is megvettem már korábban.
-
S1M0N
senior tag
Egyre jobban kezd idegesíteni a ranked játékosbázisa...
Valahogy mindig a legszerencsétlenebbekkel rak össze a játék, védekezni senki nem tud/akar, de egymást is zavarva mennek mind a ketten arra a kicseszett 1db labdára...Most meg az egyik csapattárs meglátta, hogy a legújabb, ládából nyitható kocsival megyek, erre elkezd írni chatbe, hogy tradeljünk, közben meg emiatt kapjuk a gólt, mert pont ez a szerencsétlen állt a kapunkban, csak védekezés helyett engem zaklatott...
Az új szezon eddigi mérkőzéseinek 90%-ában ilyen csapattársakat kapok, hihetetlen... Meccsenként hozok le 3-4 védéseket, előre csak néha merek menni, mert helyettem nem megy hátrébb senki sem. Nagyon ritka az olyan random csapattárs, aki mindenféle kommunikáció nélkül képes megvalósítani azt, hogy felváltva támadjunk és védekezzünk...
Én sem vagyok egy szuper játékos (az elmúlt két évadban egyaránt silverig jutottam), de hogy lényegében tétmeccseken is ilyen szerencsétlenek legyenek a csapattársak, az már hihetetlen...
-
-
S1M0N
senior tag
Én veteran vagyok, de sokszor olyan ellenfelekkel rak össze (3v3), hogy sima 5-6-7 gólokat kapunk, a veteran/legend, stb. ellenfelek úgy röpködnek a sztratoszférában, hogy én csak nézek ki a kapuból és reménykedek.
De vannak jó meccsek is, amikor kb. azonos képességűekkel akadok össze, ilyenkor én is meg tudom mutatni, hogy mit tudok.
Ami viszont feltűnt, hogy az esetek 90%-ában az eddigi kapuban várós, majd onnan megindulós stratégiám itt kb. semmit nem ér, sokkal agresszívabbnak kell lennem.
Unranked meccseknél szeretek kapuskodni, rankednél meg többször is megszóltak az elején, hogy ne ácsorogjak, csak én meg olyan vagyok, hogy nem szeretem üresen hagyni a kaput, így most is azért kb. a félpályánál szoktam mozogni.
Ami viszont negatívum, az az egyes csapattársak hozzáállása. Ha 3 emberből 2 csak 40-50 pontot tud összehozni, a 3. meg tart mondjuk 200-nál, akkor egyből megy az "én egyedül vagyok, 3v1" sírás, miközben nem gondol bele, hogy bárkinek lehet rossz napja, vagy csak rossz köre, plusz az ellenfél is erősebb.
Mondjuk az ilyen beszólásokat én elengedem, persze a durvábbaknál azért elgondolkozok, hogy kell-e ez nekem, illetve, hogy igaza van-e valamilyen szinten, de ahogy írtam, nagyon függ ez az összesorsolt játékosok képességeitől is.Nekem is van, hogy minden összejön (rankeden is), valamikor meg a már említett 40-50 pont sem, pedig próbálkozok, védekezek, de nem ad mindenre pontot a játék, pl. a védéseknél is igen furcsán adja be a save és epic save-eket.
-
S1M0N
senior tag
válasz Yodamest #135 üzenetére
Remélem is, mert nagyon jó, amikor a kezdőket és a profikat is pont úgy osztja el a játék, hogy pont együtt legyenek, véletlenül sem vegyesen, aztán jött is a 7-0 (igaz, itt a végére 3 az 1 ellen maradtam), meg az 5-0, ezek után meg tényleg nem sok kedve van a játékhoz az embernek... De ha már belekezdtem, végigszenvedem, mondjuk alapból nem vagyok ma túl jó, remélhetőleg lesz ez még másképp.
-
S1M0N
senior tag
válasz Yodamest #133 üzenetére
Én most egy kapuba visszatolatós epic save-et mutattam be, nem kicsit meglepődtem én is.
Elkezdtem a ranked meccseket, te jó ég, hogy mennyire sz@r vagyok...
Mondjuk a csapat összeállítások is nagyon "jók", már értem, hogy miért idegeskednek annyian emiatt...Látszik, hogy itt nem az eddig megszerzett alap rangok alapján megy a játékoskeresés, már itt az elején is voltak páran, akik igen jól nyomták. Mennyivel nyugodtabb az élet az unranked meccseken...
-
S1M0N
senior tag
válasz Yodamest #131 üzenetére
Én a kapuban egész jó vagyok, általában ezért is szoktam védekezni, az valamivel jobban megy, mint a támadás, plusz a társak 99%-a csak megy előre, a kapu meg ott tátong üresen, ha én nem maradnék hátul.
Mondjuk nálam eléggé számít a pillanatnyi forma, mert van, hogy minden összejön (kivédek mindent, védésből gól, saját kapuból megindulva gól), valamikor meg a legegyszerűbb dolgokat is képes vagyok elszúrni.
Ma is játszottam pár meccset, az elején ritka rossz voltam, most a végére viszont belejöttem. Lehet nekiugrok a rankednek, amíg még a jobbik formámat mutatom.
-
S1M0N
senior tag
Már minimum 1-2 hónapja nem játszottam, most viszont mentem minimum 15 kört, ebből az utolsón voltam csak a vesztes csapat tagja, igaz, csak unranked.
2-3 állandó emberke is összejött, de balance miatt dobált minket össze vissza.
Jól mentek a védések, szinte mindent fogtam, 1x sikerült melléugranom, de pár gólt is szereztem. -
S1M0N
senior tag
Én még bőven élvezem a játékot, 101 óránál tartok, van, hogy fél, de van, hogy 3-4 órára is le tud kötni, bár ez függ a formámtól és a random csapattársaktól is. Van, hogy összerak a játék olyanokkal, akik ésszel játszanak, tudják, hogy mikor kell hátul maradniuk és mikor mehetnek előre támadni, sőt, még azt is tudják páran, hogy mikor kell a csapattársnak hagyni a labdát, bár ez igen ritka.
A competitive-be még bele sem kezdtem, de ahhoz lehet, hogy egy állandó csapat (2-3 fő rajtam kívül) kellene, hogy ne ész nélkül menjen mindenki a labdára, ha még valami normális eredményt is szeretnénk elérni...
Jelenleg Vetaran szintű vagyok, általában védekezni szoktam, előrelőtt labdákból, illetve kontrából szoktam gólveszélyes lenni, de van, hogy szinte egész mérkőzésen át elöl vagyok, attól függ, hogy a csapattársak mit csinálnak.
Ami nagyon nem megy, az a kosaras játékmód, ott szándékos gólt szerintem még nem szereztem.
Valahogy nem sikerülnek a magas labdák "lekezelése", pedig az alap játékmódban egész jól megy. -
S1M0N
senior tag
válasz Lézerparaszt #69 üzenetére
Ha "látják", hogy a közelükben vagyok, akkor nekem szokták hagyni a labdát. Nem mindig, de többször, mint az ember társak.
-
S1M0N
senior tag
válasz Lézerparaszt #66 üzenetére
Ja, én azt rühellem, amikor kezdésnél már mindenki megy előre, még a legutolsó ember is, aztán kapjuk is a gólt, mert senki nem marad hátul... Pedig eléggé alap szerintem, hogy középkezdésnél a leghátsó ember a kapuban marad, de elég gyakran tapasztalom, hogy sokan nem így gondolkodnak. Ezért is szoktam hátul maradni, elöl elbohóckodnak a többiek.
Persze én is előre megyek néha (plusz ha eleve előre tesz be, akkor támadok), de általában védés utáni előrerúgásokból, megindulásokból szoktam gólt szerezni.
Ez a védekező stílus mondjuk nem mindig jár túl sok ponttal, de többször is volt már, hogy 5-6 védés is összejött (+ 2-3 gól), mi meg nyertünk.A botok meg zseniálisan hülyék, van amikor olyan gólt szereznek, hogy csak nézek, máskor meg olyan bénák, hogy már kínomban nevetek.
Ebből a szempontból mondjuk az ember csapattársakat jól pótolják, viszont abban jobbak, hogy a botok félre tudnak állni, ha látják, hogy jövök és jobb pozícióban vagyok, embereknél ez igen ritka...
-
S1M0N
senior tag
válasz Lézerparaszt #63 üzenetére
Én még nem ugrottam neki ennek a rangos cuccnak, 91 óra után is a tét nélküli meccseket csinálom, de ott is lehet találkozni furcsa emberkékkel.
Múltkor én voltam a csapatban a legtapasztaltabb (rang alapján), a két társam röpködött össze-vissza, én meg ott röhögtem rajtuk a kapuban állva (védekezni szoktam leginkább), hogy mit össze nem szerencsétlenkednek azok!
Volt, hogy 10-20 másodpercig ott gurult a labda az ellenfél gólvonalán, de egyik sem tudta bepöckölni... Persze azért idegesítő is, de aztán a továbbiakban belejöttek, és nyertünk is.
Amúgy nekem is vannak mérkőzések, amikor szinte minden összejön, máskor meg semmi, és ez egymás után is összejött már nem egyszer.
Amúgy meg tétre menő küzdelemnél biztos nem random emberkékkel mennék, bár azért kilehet fogni jó csapatot.
-
S1M0N
senior tag
Na, mentem 4 mérkőzést a kosárlabda módban, piszok nehéz!
Mondjuk az elsőn elsőre kosarat szereztem...
Az utolsóban meg kétszer sikerült betalálni, így nyertünk, plusz meglett a Witcher medál is, így már ez díszíti a kocsi antennáját.
-
S1M0N
senior tag
-
S1M0N
senior tag
Pontos dátum még nincs, csak egy képet közöltek róla.
A hokis nagyon rossz, igaz, csak egy mérkőzést játszottam, ki is kaptunk 1-0-ra, de a labdához képest tényleg sokkal másabb játékmenetet követel.
A kosár viszont jónak ígérkezik, bár a magas labdákkal megszokott gyűlni a bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest