Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Sziasztok! Boxon már nyomom egy ideje, de Pc-re is megvenném. A fiókokat össze lehet kötni?
Fully electric lifestyle!
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Ebben a két verzióban mi a különbség?
Olyan mintha az első verzióban nem lenne multi, vagy csak valami butított multi lenne...ElképzelhetőKöszi
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlen, mi a @-ért nem működhet játék közben, a Shift+ Tab steames ablak előhívása? Találkoztatok már ilyennel?
-
Sziasztok.
Haverom küldött pár Rocket League kódot, nem tudom érdekel e valakit:
truffleshuffle
Shazam
Popcorn
Wwedads
Wrestlemania
RLnitro
WWE18Állítólag skineket ad.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
HREH
senior tag
Ha valaki szeretne ma este 3v3 rankedezni, itt a Steamem: [link]
Olyan Gold 3/Plat 1 szint, de szívesen mennék alacsonyabb rangúak ellen is, unom már a sok Championt meg esetlegesen Grand Champion-t casualban"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
csuvicsuva
addikt
válasz #78687232 #286 üzenetére
Leventét rádumáltam competitive-re, jó kezdés után sajnos visszaesett silver 3-ba, úgyhogy szezonzárás előtt még szükség lesz rád. Én szombat este a derbin (Fradi-Újpest) leszek, aztán ki tudja hol végzem majd. Bokor alja, kóter... Majd hozzátok a reszelős kenyeret.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
törölt tag
válasz csuvicsuva #285 üzenetére
Tény, elég birka dolog. Tegnap nem tudtam válaszolni, épp meccsben voltam. Szombat este lehet fent leszek. Kéne megint valami nagyobb csoportként játszani.
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
Az Epic megvette a fejlesztő céget, Steamen még kérdéses hogy fent marad-e [link]
[ Szerkesztve ]
/s
-
törölt tag
válasz csuvicsuva #280 üzenetére
Részemről cél a plat jutalom elérése + szint elérése/megtartása
-
csuvicsuva
addikt
-
csuvicsuva
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #278 üzenetére
Van két másik is a #274-ben. RLNITRO, POPCORN.
[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz csuvicsuva #275 üzenetére
"shazam" most az új kód.
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
törölt tag
Besárgultunk -
csuvicsuva
addikt
válasz csuvicsuva #275 üzenetére
Agyhalott módban ne fórumozz. Nagyon benéztem, ez egy évvel ezelőtti kód, természetesen nem működik. Elnézést mindenkitől...
-
csuvicsuva
addikt
Új kód: Wrestlemania, 11 cuccból kettőt ad.
-
csuvicsuva
addikt
Három beváltható kód Én most próbáltam, elfogadta őket. Extras-->Redeem Code
-
törölt tag
Rocket Pass 3 tartalom
trailer
Április 17. - Július 29. -
Aby_2014
aktív tag
Sziasztok! Local coop játékkal van problémám.
Addig eljutok, hogy host-olom a játékot a másik gépen tudok is csatlakozni, de mikor belép, akkor a host gép csak "néző" módban lesz nem tudom kiválasztani a térfelet satöbbi, és a végén fekete képernyőt kapok. Közben a másik gépen látszik, hogy megy a meccs...
Járt már valaki hasonlóképp, van valami megoldás rá?
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
kemotox
addikt
Üdv! Valaki egy tanulni vágyó silveres plebet nem akar befogadni játszópajtinak?
-
törölt tag
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Valaki egy-két meccs?
-
tyielow
aktív tag
válasz #78687232 #264 üzenetére
Igen, ez mind igaz. Sajnos egyetlen hátránya a "random" játékostársak. Nincs sok kedvem meg energiám csapatba verbúválódni, így random játékosokkal megyek. Néha sajnos előfordul, hogy iszonyat béna társakat kapok, szinte sírni tudnék, mikor a lejátszott 9 meccsből 7 LOSE, úgy, hogy mindegyik meccsen én voltam az első scoreban... az olyankor nagyon fáj. Szerencsére ez nem mindig ilyen
Most kezdted el tolni, vagy mi? "...más emberek ellen..." eddig hogy volt?
YouTube: toty1ka
-
tyielow
aktív tag
válasz #78687232 #262 üzenetére
Király!
Erre most nem fizetek elő.
Meló meg más egyéb mellett nagyon kellett igyekeznem, hogy meglegyen a 70-es szint legutóbb... oké, lehettt volna több is, de azért 1,5-2 hónapig CSAK rocket leaguezni elég uncsi volt! Mindent mértékkel...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egy órája elindult a második rocket pass.
-
törölt tag
Sziasztok! Létre lehet hozni xbox/pc partit a játékban?
-
tyielow
aktív tag
Platinum montázs ha valakit érdekel. Esetleg team up?
-
HREH
senior tag
Lehet, de 2 kontroller kell hozzá, 1 kontroller + bill-egér kombóval elvileg nem megy. (legalábbis nekem nem ment régebben, azóta nem tudom mi változhatott.)
[ Szerkesztve ]
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Lehet úgy játszani a játékkal online, hogy 1 gépről ketten játszunk?
-
HREH
senior tag
válasz Mr.Csizmás #251 üzenetére
Hali
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
SkyS1gn
félisten
válasz }{3@Đ$}{0ot #244 üzenetére
Season 6 akkor február 6-án vége is?
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
HREH
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #244 üzenetére
Végre megcsinálják, hogy különböző csapatra különböző car body-t lehessen használni, 1000 éve kérés volt már feléjük
[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
SkyS1gn
félisten
ennyire halott a topic?
Felvennék platinum . diamon játékosokat 2v2-re, most lerankedeltem plat1-be megint, elegem van a randomokkal való játékból, mindíg keresek jó játékosokat de nem könnyű.
-
HaZsolt
őstag
válasz adamcadmon #240 üzenetére
A szerverek nem birják valószinűleg ilyenkor, mondjuk péntek este van túl sokan játszanak.
-
adamcadmon
csendes tag
Sziasztok,
Az mitől lehet, hogy játék közben hol 1-2 percenként, hol 30 mp-enként egy pillanatra megakad, megugrik a kép? Próbáltam már mindenféle grafikus beállításokkal, vsync nélkül stb, de a hiba mindig jelentkezik. Elég erős a gépem és a net is 120 MB/s. Találkoztatok már hasonló problémával?
Köszi
FX8320, 8 GB DDR3; Sapphire R9 390 8G, Asus Sabertooth 990FX R2.0; Samsung 850 EVO SSD 250GB, CHIEFTEC CTG-750C 750W;Benq G2222HDL
-
HREH
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #238 üzenetére
AlphaConsole Discord, akármilyen nevet betehetsz magadnak (de nyilván csak azok látják, akiknek ugyanúgy megvan a program, ill. nyilván pl. RLCS World Championt nem rakhatsz be custom névként). Az oldalon minden telepítési és hasznalati utasítás meg van adva, könnyű használni, és több más egyéb funkciója is van (bármiylen itemet rátehetsz a kocsidra, de csak te látod, vagy pl. MMR kijelzése).
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
3:21-nél azt nézem valami lila szintje van a gyereknek ezt lehet kérni vagy mi? (Pulse Leader)
-
Sz.antal
újonc
Sziasztok! Nincs valaki x1-ről? Jó lenne valami cspatfeleben menni legalább néha, mert agyrákot kapok a sok random hülyegyerektől. Én sem vagyok nagyon pro, de mintha direkt szabotálnának mindent
-
TotO'
aktív tag
Hali!
Hogy lehet a legolcsóbban hozzájutni a játékhoz? (PC)
Steamen 20 euró, azt hittem ez a játék ~4ezer forint körül van.
Pixel 7 || Neuzer Courier DT
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz salytmasztor #231 üzenetére
Baszki, nem is olvastam hogy PC-re nem is lesz.
-
S1M0N
senior tag
válasz salytmasztor #231 üzenetére
Ja, ráadásul PC-re is van CE, igaz, én nem regisztráltam be, mert a játékok és a DLC-ket is megvettem már korábban.
-
salytmasztor
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #230 üzenetére
Kivéve PC-sek...(only PS4+X1)
Ha már kivételesen összehoztak egy crossplatform játékot, nem értem miért kell külön kavarni cuccokkal.[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Akinek Collectors Edition-ja van az kap ilyent: [link]
-
HREH
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #228 üzenetére
Gondolom azért, mert benne van a top 3 leggyakrabban használt kocsik között, a DeLorean-t közel nem használják ennyien.
-
HREH
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #226 üzenetére
Ideje volt már, de már a Batmobile launchnál is ezzel kellett volna kezdeni.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Akinek megvan a Batman autó az kap hozzá ilyent: [link]
-
bigrob
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #218 üzenetére
Ez úgy mégis mi alapján vagy hogy müxik?
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
Lézerparaszt
őstag
-
Potyka03
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #220 üzenetére
bevan pipálva... vagy pont az a baj?
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Az mitől van hogy azt jelzi hogy Gold 1 vagyok.. de a Divisio-t nem...
Illetve most elkezdtem a 3v3-t a competititivbe és azt se jelzi hogy hány match-et kell tolnom még a rankedig.. csak annyit hogy current tier,unranked.Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Aki nyitogat dobozokat az próbálja erre: [link] Elvileg ha zöld lesz akkor nyithatsz, ha piros akkor még várj.
-
bigrob
őstag
-
gmx9
aktív tag
Nyitottam egy ilyen Reaper-es animációt gólnál, láttam hogy nincs olyan rossz ára, de nem nagyon tradelgettem eddig (igazából ezután sem tervezem). Annyit kérdeznék, hogy mit érdemes ezzel csinálni, érdemes várni vele, hátha drágább lesz? Nem vagyok otthon az RL-es piacon egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
SkyS1gn
félisten
válasz Lézerparaszt #212 üzenetére
Igen, azthittem a gold után nem ez vár de tévedtem... tegnap platinumban 10 meccsből reggel mind a 10et vesztettem.. de olyanokkal dobott össze meg olyan dolgok történtek csak lestem... aztán inkább abbahagytam mert mondom megint gold leszek plat 2-ről basszus.
Aztán este meg jól ment felvettem egy random csávót együtt arattunk rendesen. Én már magam fel sem merek menni.
Randomokkal vagy védek és semmi se történik, vagy megyek előre akkor meg jön mate is a seggembe nyilván átrugják felettünk aztán game over.
Kihagyja a labdákat én 1et nemtudok kivédeni 5-6 save után aztán én egyből noob meg lame vagyok
Hétvégén a sok gyerek is tolja gondolom... borzalom.
Meg szólok neki hogy pls segitsen már vagy cmon we can do it... erre mint egy megsértődött csicsolina ellenem fordul meg ilyenek.
De ezt rengetegszer látom hogy éppen hogy megkéred vagy szólsz neki akkor ellened fordul ez miféle taktika? Annyira pofánbaxnám a legtöbb ilyet... mások játékát cseszik szét.
Multkor meg azért hagyta enemyt gólokat lőni mer fogadott haverjával hogy 0-4ről visszahozza, másik meg AFK volt mert barátnője irogatott neki, vagy bejön 150-es pinggel RANKED-re....
Azt nem értem ezek hogy érnek el platinumig... maradnának el a silverbe komolyan.
Azt nem is említem fogalmuk sincs mikor menjenek egy labdára vagy mikor ugorjanak... késön ugrik elrugja mellette, vagy kihagyja, felrúg satöbbi.
Én is hibázok meg van hogy nem megy de azért van egy határ.
[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
Nem akarom elvenni a kedveteket a játéktól, de Diamondban is még amőbák vannak
Mondjuk egy fokkal már jobb a helyzet, de Platban tetőzik a jelenség. Ott annyira jellemző az elitizmus, hogy 1 gól után már mindenkinek az anyja szóba jön. A toxic playerek elmennek afkolni, saját kapura játszanak, feladják 10 mp után stb. Casual meccs meg kb havonta egyszer megy végig. Na és akkor a skillről ne is beszéljünk. Ok, mindenki hibázik, de platban azért már oda kell tennie magát az embernek hogy 2:32-nél érjen bele először a labdába. Viszed egyedül üres kapura, és a két csapattárs 3 oldalról ront beléd hogy ellopja a labdát. Sokszor még hátrafelé is, nehogy utolérd pontszámban, mert ha nyertek akkor nem ő lesz az MVP. Ja és ha casualban a meccsen minden bejön és nagyon sok pontod van akkor "mi az anyádér nem mész rankedezni és hagyod az embereket játszani?" szöveget kapod az arcodba, rankedben meg csakis smurf lehetsz és reportolnak.A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
HREH
senior tag
Én rankedben letiltottam a chatet, így lényegesen könnyebb a játékra figyelnem, unrankedben viszont maradt, azt csak gyakorlásból/szórakozásból játszom.
Szerencsére 2v2-t és 3v3-at is tudok ismerősökkel játszani, ott Silver III - Gold I között ingázok
Solo Standard 3v3 viszont borzalmas, hiába lövöm az összes gólt, meg általánosságban csinálok én mindent, ha a másik 2 kb. a botok szintjén van... én már inkább fel se nagyon megyek támadni, maradok kapuban védekezni."Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
S1M0N
senior tag
Egyre jobban kezd idegesíteni a ranked játékosbázisa...
Valahogy mindig a legszerencsétlenebbekkel rak össze a játék, védekezni senki nem tud/akar, de egymást is zavarva mennek mind a ketten arra a kicseszett 1db labdára...Most meg az egyik csapattárs meglátta, hogy a legújabb, ládából nyitható kocsival megyek, erre elkezd írni chatbe, hogy tradeljünk, közben meg emiatt kapjuk a gólt, mert pont ez a szerencsétlen állt a kapunkban, csak védekezés helyett engem zaklatott...
Az új szezon eddigi mérkőzéseinek 90%-ában ilyen csapattársakat kapok, hihetetlen... Meccsenként hozok le 3-4 védéseket, előre csak néha merek menni, mert helyettem nem megy hátrébb senki sem. Nagyon ritka az olyan random csapattárs, aki mindenféle kommunikáció nélkül képes megvalósítani azt, hogy felváltva támadjunk és védekezzünk...
Én sem vagyok egy szuper játékos (az elmúlt két évadban egyaránt silverig jutottam), de hogy lényegében tétmeccseken is ilyen szerencsétlenek legyenek a csapattársak, az már hihetetlen...
-
SkyS1gn
félisten
Nemtudjátok mikor lesz a Pullback Racer kocsikból EU-ban? Még júniusban írta Psyonix hogy lesz EU-ban is stock de sehol semmi, ebayen se meg sehol csak US-ből horror szállítással. 26$
DLC kódot megtudtam venni a Cold Fusion meg ZT17 megvan így, de egy kis makett kocsi kell
[ Szerkesztve ]
-
bigrob
őstag
Valaki tudja, hogy egy Dominus GT-t hány ládára illene elcserélni?
KösziNincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Na bakker, az előzőt privátban akartam.......
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Hali!
Lehet egy olyan kérésem, hogy akinek van Paypalon pénz, megvenne Steamen 3 autót? (batman + Delorean + Ice Charger)
Most pont le van árazva, 3.57 Eurora jön ki + Paypal fizetés. Ha valaki megvenné és ajándékként átküldené, annak persze kifizetném utána.Köszi szépen!
[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Payza-val lehet valahol fizetni további DLC-kért? Van egy fölös 5.77 $-om.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Valaki jön focizni? Gamepadot +-ba tudom gyakorolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest