Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz r.levente75 #798 üzenetére
Nekem boxon elég sokszor miután ki akarok lépni a meccsből befagy a loading képernyő. Csak úgy tudok visszajönni ha elindítok egy másik játékot és utána visszalépek RL-be…
Fully electric lifestyle!
-
HREH
senior tag
válasz r.levente75 #798 üzenetére
Már megoldódott.
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
Windows újratelepítés után vagyok, és eléggé microlaggol a játék, van erre valami megoldás?"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
fatal`
titán
Na elindítottam, 4x léptem be casualba, mindegyik laggolt. Ismét fos az egész, szuper jó...
-
csuvicsuva
addikt
válasz Guitar14 #793 üzenetére
Én mostanában hanyagoltam. Nem tudom mi történt, amikor ingyenes lett, akkor sokkal többen voltak rászabadulva és nem voltak ilyen gondok. Kicsit csömöröm lett a játéktól - szerintem a heti challenge-eket és a Stage 4-eseket is elengedem -, illetve beszippantott a Gears 5 co-op.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Guitar14
senior tag
Látom itt a februári kommenteket hogy "napok óta sz*rok a szerverek".
Közben a mai napig ez megy, valami katasztrofális... de minden 5. meccsben kb. s legalább 2 játékosnak 150-es pingje.
Most mentem 3 competitive-t elsőben 2db 150 pinges, másodikban én egyedül 150 pinges, harmadikban 2 player piros felkiáltójeles (100 ping) és kettő köztük én is 150 ping. Minden szervert reportolok már... De szerintm így le is törlöm lassan már a játékot, epic előtt soha nem volt ilyen...
Más nem pipa kicsit? Mivel összes ismerősöm aki játszik vele ezt tapasztalja, így gondolom ti is.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
csuvicsuva
addikt
Ha nem írjátok, észre sem veszem. Akkor csak "megérte" anno kinyitni néhányat a nagy büdös semmiért.
[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
A lootboxos/crates rendszer miatt perelték az Epicet, 78 millió dolcsira büntették, akik meg virtuális pénzben fizetik ezt ki, csak a játékosoknak
RL-ben ezért mindenki aki valaha nyitott egy crate-t, kapott 1000 kreditet."Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
h1mpi
félisten
Sziasztok, lehet tudni miért kaptunk 1000 kreditet?
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #783 üzenetére
Botokkal ellen is izgalmasabb lett a meccs szvsz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
csuvicsuva
addikt
Gondolod, hogy "egyedül" képes lehet lehozni a meccseket két ilyen figurával a csapatban? Először azt hittük, hogy csak játszanak velünk, aztán majd jól megfordítják a meccset, de a labdát alig találták el.
-
fatal`
titán
válasz csuvicsuva #781 üzenetére
Nem arra gondoltam, hogy kölcsönadja (bár az is lehetséges), hanem Supersonic Legend játékos (main accon), a champion smurf accjával lehoz egy tournamentet a két gold haverjának.
-
csuvicsuva
addikt
Ez az egy nem jutott eszembe, hogy kölcsön adják a fiókot valakinek. Ha ismerősükkel beneveznek, akkor sincs az az Isten, hogy ezek menjenek akár egy kört is három champion ellen. Mondjuk Gold III-ba sem maguktól jutottak fel, az is biztos. A felső meg nem lehetett a felszopójuk, mert az se vitte túlzásba.
Közben jött egy update, látom javították benne a hibákat (van xp, nincs xp, villódzó textúrák, satöbbi).
CHANGES AND UPDATES
Two-Factor Authentication (2FA)
Starting with v1.93, players that want to participate in player-to-player trading must have 2FA enabled on their Epic Games Account
BUG FIXES
Fixed a bug preventing splitscreen players from matchmaking in Competitive Playlist
“Invite to party" option in Friends List now displays properly for all players
Fixed lighting on Forbidden Temple
Removed animations added to the Playlist Menu in the last update
Fixed a bug causing the ball to turn invisible in Spectator Mode when using Fly CamSzerk: én is gondolkoztam rajta, hogy megkérek innen valakit, hogy vigyen el Diamond Tournament negyeddöntőig, hogy megnyíljon a harmadik reward, de ahhoz nekem is kölcsön kéne adnom a fiókomat.
[ Szerkesztve ]
-
KD6-3.7
őstag
Az kemény! Szombat óta nem tudunk competitive-et játszani. Amúgy meg 150-es ping...
-
KD6-3.7
őstag
Srácok!
Nálatok is előjött a hiba? 42-es hibakód. PS-en ès Boxon is. Kèt külön háztartásban. Router, net kapcsolati hiba kizárva. -
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #771 üzenetére
3 challenge van, de max XP farmra jó. Konkrétan mindenki a labdàt kergeti.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Hú b+, ez a Gridiron kegyetlen. Ez a Chaos, nem a 4v4.
-
csuvicsuva
addikt
válasz Lézerparaszt #767 üzenetére
Annyira nem érdekel, előző szezonban is elengedtem. Csak meglepődtem, hogy lehet valaki ekkora... Bár nem tudom miért lepődöm meg még bármin is ebben a játékban.
Igen, ellenfél chat kikapcsolva vagy két éve.
-
Wesder
félisten
válasz Lézerparaszt #767 üzenetére
Az se rossz, csak nekem, meg szerintem neki is offos a chat. Àllítgatni meg emiatt nem fogom. Tudod ki kivàncsi a sok hülyére.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz csuvicsuva #764 üzenetére
1v1-ben beírod hogy 1000 score challenge és 2 perc alatt mindkettőtöknek megvan. Általában el szokták fogadni.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #764 üzenetére
Tyű
Competitive-ben csinàltam meg, bàr ott is van hogy az első kapott gól utàn viszlàt van.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
csuvicsuva
addikt
Mi köcsög? Heti challenge, szerezz 1000 pontot egy meccsen. Duel casual, 985 pontom van, erre a gyökér kilép. Pedig wesder tanácsára inkább a védésre koncentráltam, igaz becsúszott néhány ügyes kontra, de hát csak 4-2-re mentem. Nyilvánvaló, hogy miért lépett ki. Füstöljön el az Xboxa. Végén még meg kell próbálnom competitive-ben...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Bejutottunk a tournament döntőbe, az első meccs megvan, erre AFK lesz az egyik csapattárs.... egy hajszál kellett a win-hez...
-
r.levente75
addikt
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #757 üzenetére
Elfelejtettem, majd legközelebb figyelek.
-
Wesder
félisten
Na ez màr valami.
-
r.levente75
addikt
[link]
Egy jól eltalált korong -
h1mpi
félisten
válasz r.levente75 #753 üzenetére
Nekünk nem, de rájöttem azonos szintű játékossal érdemes indulni, mert ha nem baj van
A hétvégén volt egy 4. hely, egy 8. hely, de igazából csak a fiammal mentünk 2-en plusz egy random palyer. De majd egyszer összejön, most kezdtük el igazából.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Sziasztok! Egy erős goldos jönne 3v3 tournamentbe15 órakor?
Egy valaki hiányzik. h1mpi az ingame nevem isFully electric lifestyle!
-
fatal`
titán
-
r.levente75
addikt
Hány tour győzelem kell, hogy a banneren zöld legyen a felirat?
-
Wesder
félisten
válasz r.levente75 #743 üzenetére
Ja, 22:0
Jól is jött.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz r.levente75 #741 üzenetére
Ez hol jött össze?
-
Wesder
félisten
válasz r.levente75 #739 üzenetére
Persze hogy leszek.
Azért nem olyan hamar. Az első achievement 2018.07.07.-én esett.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
csuvicsuva
addikt
Hoppá, kösz a tippet. Nem is tudtam, hogy olyat is be lehet állítani.
Az "új" taktikával már ti is találkoztatok? Az ellenfél verőembere már nem kirobbant a kapuból, hanem odajön és csak bököd, meg feltart, hogy ne tudj koncentrálni. Esküszöm idegesítőbb.
Eszembe jutott még egy: van még rosszabb a competitive-ből kilépő csapattársaknál. Az, aki ha nem megy a játék, akkor téged kezd el lökdösni és még arra is van ideje, hogy chatben írjon valami szépet.
Ráadásul mostanában feltűntek a random nyomorékok Chaosban (ez lehet, hogy eddig is így volt, csak korábban nem voltunk négyen), aki egy idő után semmi mással nem foglalkozik, csak azzal, hogy téged üldözzön egész meccsen. Jól el szoktam szórakozni az ilyenekkel, köszönhetően a hátsó kamerának. Aztán amikor megunja, akkor jön neki a meglepetés.
-
tyielow
aktív tag
válasz csuvicsuva #732 üzenetére
minden szavad arany... én odáig jutottam hogy csak tactical team quick chat only.
YouTube: toty1ka
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok! Nektek se jó a szerver? Én PC, spanom PS és folyamatosan szétdobál minket, még játékot se tudunk indítani
[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
Sziasztok egy pár éve játszok már a játékkal PC-n (kisebb-nagyobb kihagyással). 3v3 haverokkal rankedbe csak kettőjük rajtam kívül nagyon hardkórba nyomják így ők már bőven Dia rangba vannak én meg csak lehúzom őket.
Keresnék játékostársat itt hátha valakinek lenne kedve néha egy pár rankedet játszani 3v3-ba.
Plat II jelenlegi rangom de bárkivel eljátszok. Akár Xboxon is. Írjatok aki jönne! TS/Discord/Xbox party voice talkba természetesen.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
csuvicsuva
addikt
Amikor viszed a labdát a falnál és éppen beadnád középre, a csapattársad addig nyomja a boostot mögötted, amíg ki nem lök.
Amikor meccs elején rájössz, hogy bizony neked kell a kapuban maradnod, mert a másik kettő egymást kergeti, hátul elvétve járnak - akkor is csak azért, hogy téged kilökjenek, miközben védeni készülsz -, de ha gólt kapsz, megy a What a save gazdagon.
Napestig lehetne sorolni...
-
Omi1988
lelkes újonc
minden skillem ami van az tiszta playből van. Nem véletlen van 11k lejátszott meccsem. De az kiégető hogy mondjuk pont úgy állok hogy szinte full egyenesen kéne nekem ellőni a labdát erre a társam lehetetlen szögből inkább ráugrik és elkúrja mintsem hogy hagyná nekem. 50 körből 47 fixen ilyen Mondjuk már megszoktam csakhátna...........
-
tyielow
aktív tag
Amit leírsz jelenség inkább a plat2-3-ra jellemző. Diában többnyire ismerik a teamplayt. Én itt már éreztem mindig is a különbséget. Viszont az hogy nem léptél feljebb... hát én se. De tudom az okát is: nem gyakoroltam eleget air dribblet, meg wall-playt. Mert az már kell hogy ösztönösen menjen mint a labdagurigálás. Én ráadásul amúgy sem vagyok egy skillzsák, csak jól védek a kapuban meg átlátom a pályát, ki hol merre. De mindenki másban jó / gyenge... 1-2 hete én be se léptem, úgyhogy úgynézki én is pihenőben vagyok
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok! Kb másfél évig gitár controllerrel játszottam (csak funból), és ez lett az eredménye:
[link]
Nem egy Henkovic, de elmegyA játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Omi1988
lelkes újonc
Ez hihetetlen. Képtelenség 1edül Dia 1-2 nél feljebb menni. De most komolyan. Diamondban mér nyomorék mindenki? Driblingezik a kapunk előtt. Beadja free gólnak. Csapatjátékot senki nem ismeri. A szó jelentését se tudják szerintem. Amíg nem találok valakit akivel normálisan tudok gamelni sztem szünet 1700 óra játék után Plat 3 és Dia 2 között beragadva. Nemtom hogy sírjak vagy nevessek. De asszem inkább nevetek
-
Wesder
félisten
-
r.levente75
addikt
válasz csuvicsuva #714 üzenetére
Ne is mondd, nem volt egy sétagalopp!
Este leszel?! Persze hogy igen... -
csuvicsuva
addikt
válasz r.levente75 #713 üzenetére
Gratula, ma egész este ezt fogom hallgatni.
Ráadásul egy 420-as csapattárssal.
-
r.levente75
addikt
válasz r.levente75 #712 üzenetére
-
csuvicsuva
addikt
válasz csuvicsuva #710 üzenetére
Hárommal, a negyedik te magad vagy.
-
csuvicsuva
addikt
4v4 természetesen csak négy ismerőssel partiban. Egyedül, ketten, vagy hárman mi sem játszanánk, mert szó szerint Chaos.
-
fatal`
titán
válasz csuvicsuva #707 üzenetére
4v4 az borzasztó A hoki nem rossz, előző szezonban azzal húztam ki a champ rewardot.
Most mondjuk áttértem más játékokra, kicsit hanyagolom a Rocket Leaguet.
-
csuvicsuva
addikt
Ez általában így szokott lenni. Én is akkor nyertem a tornáimat, amikor nem ment a játék.
h1mpi: Persze, hogy lehet. Egyedül bejelentkezel és berak két másik tag mellé. Már amikor az egyik nem tűnik el kezdés előtt. Nekem olyan volt egyszer, hogy döntő előtt lefagyott a töltőképernyőnél a játék, kénytelen voltam újraindítani és legnagyobb meglepetésemre vissza tudtam csatlakozni pont kezdésre. Azóta kiderült, hogy azért, mert az első győztes meccs után hiába rak össze partiba a csapattársakkal, nyugodtan ki is léphetsz belőle, akkor is velük mész tovább. Volt már olyan is, hogy ellenfélnél az ember két perccel a kezdés után jelent meg, de mivel 4-0 volt, ki is lépett.
fatal`: Pont ezt hiányoljuk mi is, főleg, hogy a 2v2-t játsszák a legtöbben. Lehetne akár 4v4 is, vagy hoki (mostanában inkább arra kaptunk rá), illetve egy 4v4 chaos/hoki competitive is mehetne, szerintem lenne rá kereslet.
[ Szerkesztve ]
-
tyielow
aktív tag
Na. 19:45, csatlakozás tournamentre. Az utóbbi néhány alkalommal a homokórázás végén beadja hogy try again, és másodjára joinolt. Az egyik fickó iszonyat béna volt, csak úgy halmozta az amatőr hibákat. Szóval egy vicc volt a csapatunk.... és megnyertük a tournamentet Mindezt diában. Talán most meglesz a zöld title is
-
csuvicsuva
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Google Pixel topik
- Tippmix
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest