Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveHutt
őstag
Tegnap megint mibe futottam. Békésen ügettem haza egy vadászat után Heartlandsen, amikor is belefutottam egy O’Driscoll bandába. A rohadékok voltak vagy öten-hatan, úgyhogy vágtára fogtam a menetet. Erre kiírta a játék, hogy ne vezessem a bandát a táborhelyre. Na mondom, akkor engem kibeleznek. Úgyhogy én érintőlegesen elszaladtam a kapu előtt, amíg Bill meg John leszedegette őket. Persze pont abban a pillanatban hunytam el én is, mire a banda, ezért már a táborban éledtem újra.
Aztán kilovagoltam nagy boldogan, hogy szabad a levegő, mehetek bountyt behajtani. Összefutottam egy fán lógó faszival, akit egy puma őrzött.
Nem tudom mi van ezzel a célzással a játékban, de kétszer lőttem fejbe a mocsokját puskával, és nem pusztult meg. Egy fejlövés azért legyen már fejlövés, még ha autoaimmel is csinálom. Nyilván elharapta a carotisomat ezek után, és jött a töltőképernyő.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest