Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Elden Ring
- PlayStation 5
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Last Epoch
- Xbox Series X|S
- Diablo IV
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveHutt
őstag
Tegnap megint mibe futottam. Békésen ügettem haza egy vadászat után Heartlandsen, amikor is belefutottam egy O’Driscoll bandába. A rohadékok voltak vagy öten-hatan, úgyhogy vágtára fogtam a menetet. Erre kiírta a játék, hogy ne vezessem a bandát a táborhelyre. Na mondom, akkor engem kibeleznek. Úgyhogy én érintőlegesen elszaladtam a kapu előtt, amíg Bill meg John leszedegette őket. Persze pont abban a pillanatban hunytam el én is, mire a banda, ezért már a táborban éledtem újra.
Aztán kilovagoltam nagy boldogan, hogy szabad a levegő, mehetek bountyt behajtani. Összefutottam egy fán lógó faszival, akit egy puma őrzött.
Nem tudom mi van ezzel a célzással a játékban, de kétszer lőttem fejbe a mocsokját puskával, és nem pusztult meg. Egy fejlövés azért legyen már fejlövés, még ha autoaimmel is csinálom. Nyilván elharapta a carotisomat ezek után, és jött a töltőképernyő.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Milyen videókártyát?
- Motoros topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Eladó Spiderman Limitált PS5(Garanciás)
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest