Hirdetés
- Elden Ring
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- EA Sports WRC '23
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
- Polgári repülőgép-szimulátorok
Új hozzászólás Aktív témák
-
distvan1
tag
Kissé befagyott a dolog úgy látom
Én most win10-el küzdök,az istennek se akad működni rendesen...
Full random lefagy a játék,próbáltam a kompatibilitást is.. -
degec
senior tag
Tiszteletem !
Elkapott a nosztalgialáz.. szeretnék eme remek gémmel játszani, van rá esélyem win10 64 bit alatt elindítani? ha igen valaki segítene..kérem szépen..Köszönöm !!!
a majdnem eredeti van meg
-
Hack3er
őstag
Látom hogy meghalt ez a topic, de hátha fel lehet éleszteni.
Szivesen játszanék valakivel / valakikkel online cncnet-en.Értelmes játékmenetre gondolok nem a rushosan.
-
S.P.Q.R.13
csendes tag
Üdv mindenkinek nem tudom hogy ide kéne-e írnom de nem találtam az első részhez topic-ot olyan gondom lenne hogy felraktam a Ra95 és a kiegészítőket is el is indul a színek is rendben vannak elkezdek játszani az első pár másodpercben minden rendben utána hírtelem lelassul mintha szaggatna valaki tudna segíteni?
-
Dealer95
őstag
Nekem eredeti Red Alert 2-m van és hibátlanul megy win7-en.
Gépem az adatlapomon.
FullHD-t pedig úgy kel beállítani hogy: a főmenüben (main menu) ezt csak simán be kell írni: HIRES[ Módosította: #65675776 ]
-
törölt tag
válasz
CoolBoy323 #170 üzenetére
Mint írtam: a TFD-es verzió hibátlanul megy. Szóval nem kell megöngyilkolnod magad.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
#65675776 #168 üzenetére
Nekem csak a 2 kellene, de azt nem találom sehol, boltban...
És az eredeti sem fog hibátlanul futni, erre mérget merek venni... több verziót is próbáltam, és mindenhol fekete képernyő, kurzor és ennyi...
de ha kattingatok össze-vissza, akkor néha látom a menü hátterét, és középen lesz egy fekete téglalap...
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
CoolBoy323 #167 üzenetére
Ha annyira veszett jó, akkor vedd meg. Az eredeti verzió fut hibátlanul.
Origin-en most kemény $10 a C&C Ultimate Collection. [link]
-
törölt tag
válasz
CoolBoy323 #165 üzenetére
Akkor felesleges foglalkozni vele. Tré a törés. Ezzel a problémával a törés készítőjét zaklasd.
-
törölt tag
válasz
CoolBoy323 #163 üzenetére
De legalább eredeti?
-
törölt tag
válasz
CoolBoy323 #161 üzenetére
Az érdekes. Nekem mondjuk The First Decade-es verzióm van, azzal semmi probléma. Természetesen eredeti.
-
törölt tag
válasz
CoolBoy323 #159 üzenetére
Nálam az XP SP3 kompatibilitás beállításával megy a játék. mondjuk hang az nincs, de meglátom tudok-e csiholni azt is.
My bad. Van hang. Nem kell semmi egyéb neki. kompatibilitási réget meg elég az RA2.exe.re. És mindegy melyik, Vista SP2-vel is megy.
-
CoolBoy323
nagyúr
Windows 7 64 bit fekete képernyő... valaki tud MŰKÖDŐ megoldást? Ez a képernyő észleléses dolog nem működik, nem találok újakat, csak azt a kettőt látom, ami csatlakoztatva is van (logikus mondjuk
)
elindítom a játékot, hang van, kép semmi, csak feketeség
-
-
boogie84
veterán
Üdv!
Én hasonlót kérdeznék de kicsit tovább fokozva.
Fullhd felbontást be tud állítani valaki? Esetleg aki többet tud angolul és érdekli a téma utána járt már ennek a kérdésnek?
Kellene egy igazi rts mostanság, de az új generals free to play lesz, uh valszeg a minősége nem fog vetekedni a red alert 2-vel, sem a generals első részével.Aki olvas külföldi fórumokat és valami hekkelt verzióval lehetne fullhdben játszani ne fogja vissza az infót, köszönöm!
-
Gyuri27
félisten
Üdv.
Win 7-n tolja valaki?
Nekem sajna lefagy. Kompatibilitás állítgatás nem segít. -
Újoncka
aktív tag
Aki tud esetleg elérhető mod-okat esetleg kiegészítéseket RA2-höz az írja már meg a régieknek a nagy része már elérhetetlen
-
Újoncka
aktív tag
Valószínű hogy a Red Alert lehetett az az intró nem véletlenül "Vörös Riadó"(vagy lehet a ruszkik miatt) de én úgy emlékszem hogy a Red Alert az mert megvolt mindegyik gém
!
Mióta az eszemet tudom egyik gém se überelte ezt! Se tiberium wars se egyik újabb! Nem jöttek be még a Star Craft 2 se nyert abból is jobb az 1
-
rii
nagyúr
hellll
én csak azt szretném megkérdezn, hogy melyik gém'ben van az az intro, amikor a térkép átszineződik vörösre?
red alert vagy command'n'conquer?
97-98 környékéről ...
már régóta keresem ... lyútyúb nem haver.
-
naster
csendes tag
Van valakinek kedve jatszani?
Leiras az online jatekhoz:
http://naster90.uw.hu/share/uploads/ra2_yuri.htmlnaster "kilencven" (at) gemel (dot) com
mail/msn cimem -
Black Dragon
addikt
Senkinek sincs kérdése?
-
törölt tag
válasz
maszekember #141 üzenetére
Vedd meg az eredetit.
-
Black Dragon
addikt
Mellesleg a játék nagyon király, a kedvenc játékom amióta az eszemet tudom.
-
Black Dragon
addikt
válasz
Lotusomega #130 üzenetére
Megy vistán, mivel az van nekem.
-
Black Dragon
addikt
válasz
maszekember #141 üzenetére
Igen.Ez a problem nekem is jelentkezett, ha másoltban van meg a játék akkor az lesz a gond, ha nem akkor nem tom mi történhetett, amióta nekem megvan eredtiben azóta nem volt ilyen gondom. Vagy rakd ujra a játékot, vagypedig veddd meg eredtiben, vagy a végső lehetőség az oprendszer reinstall, máskép nem javul meg.
-
maszekember
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Én is elég régen tolom már a játékot,most azonban elakadtam...
Történetesen a C&C 2. Yuri's Revenge-el játszom,ami ma reggel mintha meghibbant volna,mivel kb. 3 percnyi játék utána felrobban mindenem,tank,bázis minden,és az összes emberem egyszerre esik össze,úgy,hogy a szövetségeseimnek kutya baja,valamint az ellenek még nincs Weather Storm-ja,vagy Chronosphere-je.
Ráadásul ha elküldöm őket a térkép különböző pontjaira külön-külön,akkor is egyszerre halnak meg...Semmit sem állítottam el,és tegnap még simán ment minden gond nélkül...
pls segítsetek!
-
Black Dragon
addikt
Én nem próbáltam a red alert 2 nél a hamachit, de a többi játéknál ugy csiáltam hogy hamachin csináltam egy külön szervert vagy minek hívják azt és megadod haverodnak az címét, akkor ők rácsatlakoznak akkor látjátok egymást ezek után felmész a multiplayerhez és megkeresed ott a lant ha van olyan és elkezdesz egy pályát, utána hvaerod látni fogja és rádtud csatlakozni
-
laolaj
aktív tag
na akkor hogy kell tolni Hamachi segítségével??
üdv.
-
Ataxia
tag
válasz
KiLlHeIm13 #136 üzenetére
nemtudom miről beszélsz.
Ha akarsz játszani ahoz hamachi kell. -
KiLlHeIm13
csendes tag
nekem van!Gennyestus? hmmm....
Paksi vagy?
Ismered a Wolf Márkot? -
Ataxia
tag
valakinek nincs kedve hamachin játszani red alert 2 -t?
-
Jackson v
csendes tag
hamachival keresztül lehet jáccani ra2-vel haverokkal ha nem eredeti a game?
-
joki19
tag
Van ilyen igaziban is. Tesla Coil
-
Dilikutya
félisten
-
Lotusomega
senior tag
hi!
megy ez vistán?
pls help -
karnokd
tag
Hello!
Az a gondom, hogy bármely missziót vagy küldetést indítom el, az egységeim 10-15 másodperc után maguktól meghalnak. Tapasztalta ezt más is? A konfigom alant. -
Zaparozset
tag
segítsetek!!!
-
Zaparozset
tag
up
-
Zaparozset
tag
up
-
Zaparozset
tag
Adott a Red Alert 2 nevezetű játék!
Problémám a következő:
- van két asztali pc és egy laptop
- ugyanabban a munkacsoportban vannak
- ipx/spx protokollt beállítottam mind a három gépen
- routeren keresztül kapcsolódnak egymáshoz
- intézőben, total commanderen hiba nélkül látják egymást a gépek tudok oda-vissza másolni mindenhonnan
- játékban patchelve van mind a három gépen
- játékok külön kóddal vannak felrakva
- mind a három gépen elindul a single player
- network beállításoknál különböző sorszámú ip vagy mi van megadva
- asztali pck tudnak csatlakozni egymáshoz és játszani is lehet
- laptop nem látja egyik gépet sem, a két gép viszont látja a laptopot és egymást is látják a pck
- két routeres hálózaton is ki lett próbálva és ott is ugyan ezt produkálta
- tűzfalak ki voltak kapcsolva, meg úgy is volt próba hogy be van kapcsolva a tűzfal
- ha a laptoppal hozok létre új játok akkor a két már nem látja a laptopot és nem is tud hozzá kapcsolódni
Erre kéne valami megoldás!
Köszi előre is! -
Dilikutya
félisten
Nem találtam jobb C&C topikot. Az eredeti Command&Conquer megjelenésének 10. évfordulójára az AE kiad egy pofás kis csomagot: [link]
Ez a 9000. hozzászolásom.
[Szerkesztve] -
Konflikt
addikt
UPUP, nemhiszem h senkise probált neten ra2őzni!
-
Konflikt
addikt
Nmetudjátok mért nem lehet neten tolni? 1006tal vagyok, yuri nélkül. Csináltam accountot is, de a serial miatt nemenged talán
-
-
Ráczkölke
tag
Ezzazzz! Ma végre áttörtem
! Köszi a segítségeteket.
-Habár kicsit máshogy csináltam: egyfolytában gyártanom kellett a bányász-gépeket, mert mindig kicsinálták őket...a bázisom szépen felépítettem.. a bejárathoz pakoltam ''Tesla Coil''-okat és ''Sentry Gun''-okat (3-3) Miután megépítettem a rakétasilót, jöhetett a légvédelem...a nagy nyomulás a második visszaszámlálás idején volt esedékes (ld.: maradt 1-2 sentry gun-om és egy csomó ''Flak Trooper''-em maradt a pálya végére (aszittem megint nem jön össze)
//én csak a védekezést építettem ki, és asszem jó időt is futottam ---> 1:30 volt az átlagos játékidő, én durván 27 perc alatt a végére értem//
Mégegyszer köszönet. Most heppi vagyok!!!
-
Ráczkölke
tag
Ezért érdemes volt megrugdosni Yurit...
-
Vallon
tag
Az igen nagy szívás, ha három kell, de mint már mondtam, ínyenceknek azt ajánlom, hogy tankkal támadjon. (így nem kell a sílót felépíteni, nem jonnek a Kirovok.) És ezen apályán rengeteg érdekesség van. Pl: van vagy ezer olajtorony, több hektárnyi bányásznivaló. (valamiből biztosítani kell, hogy az ellenség támadni tudjon
)
-
Archer
őstag
válasz
Ráczkölke #107 üzenetére
Ha jó emlékszem a kirovok addig nem támadnak, amíg fel nem építed a rakétasilót.
Tehát az elején nem törödsz semmivel csak, hogy jöjjön a pénz és a védelemről gondoskodsz(3-4 tesla torony tesla katonákkkal feltöltve+2-3 gépágyú). Ezen már nem nagyon jutnak át. Ezután felhúzol 3-4 légvédelmi tornyot aztán jöhet az atomsiló. Ezután már csak meg kell küldeni 2 atomrakétával a Kreml-t(van amikor hárommal kell). -
Vallon
tag
válasz
Ráczkölke #109 üzenetére
Remélem nem hardban játszol, mert akkor nem csodálkoznék. Egyébként mindenre a válasz: Apocaliphsis. Ha ezekkel sorfalat állsz a félszigeted északi részén, akkor az atyúristen sem zavarhatja az építkezéseid. Az Iron izét meg szard le! Csak pár másodpercig halhatatlanok azok a tankok. Szerencsére ezen a pályán nincsenek anyagi prblémnák, ha mégis, van északra egy-két fúrótorony. Atomerőművet remélem építettél, úgy mint sílót. Több tíz-ezer ember megcsinálta már ezt e pályát. Neked is sikerülnie kell
-
Ráczkölke
tag
Nem a Yuri-k aggasztanak, mert azokat megsütik a Tesla-tornyok, inkább az Iron Curtain Device okoz gondot, mert sebezhetetlenséget ad a tankoknak, és így esélyem sincs silókat építeni, mivel a védelmem meggyengült...//ördögi kör vazz --> nem tudok ''mindentegylövésbőlpusztítónukleárissilókat'' felhúzni, mert mindig legyalázzák a seregem!!!
//
A Yuri's revenge is megvan, de a sztori szempontjából inkább az alappal végeznék...
Azért köszi, estére megpróbálom! -
Vallon
tag
válasz
Ráczkölke #107 üzenetére
Ez pofon egyszerű: A jelszó: Apocalipszis. Ezek a tankok kivédik a léghajókat, és megsemmisítik az ellenséges tankokat. Azt gondolom tudod, hogy a Kreml-t 2 db atombombával kell kiiktatni.(röhej) Gyalogosok ellen érdemes olyan elektro-tornyokat felhúzni. (A pontos nevére nem emlékszem, már vagy 3 éve nem játszottam vele.) Ha már profibb lettél, ajánlom csináld meg úgy, hogy felderíted az egész pályát, és tankokkal mész a Kreml-nek. Ajánlom továbbá a Yuri revenges c. kiegészítőt, ebben faszábbnál faszább új egységek vannak.
-
Ráczkölke
tag
Help meeee
!!! Elakadtam: RA2.: Szovjetek élén Yuri ellen ---> Kreml megsemmisítése! Mocsok nehéz pálya... olyan ph!-s segítségére lenne szükségem, aki a kisujábból megcsinálta a pályát!!!
//mielőtt lehurrogna vki, használtam a google-t, de elég vérszegény leírásokat találtam róla!!!a legzavaróbb a sok kis g*ci Yuri és az Iron Curtain Device --> Kéne a legjobb taktika!!!//
Előre is köszönöm... -
Up!
-
Up!
-
Nos azt hiszem 1, másfél hónap tökölés után sikerült rájönni a titok nyitjára
Gamespy Arcade bárminemű patchelés és egyéb addonok, crackek hozzáadása nélkül is képes játékosokat összehozni... Én már intenziven nyomon neten. Aki szeretne magyarokkal játszani (jelenleg én és két barátom vunk egyedül), az szóljon rám MSN-en (sandorcsz@gmail.com).
Remélem segítettem, és remélem jöttök majd -
Up!
-
-
meg egy UP! 100-ik hsznek
-
A hsz végén megtaláljátok lefordítva
Please red this to the bottom....
There IS a solution. Howeve, I think what you are about to read is right abot the serials. if its illegal it wont work. I had problems connecting until i bought the thing.
I found the followning text at:
It works..just go to your network game folder and have a look...thats really cool, and i think its better that Westwood Onlines tournament modes.
Red Alert 2 ONLINE Without a valid cd key!!
With a program called kahn its possible.
INSTRUCTIONS !!!!PLEASE READ TO SAVE YOURSELF HOURS OF TIME!!! You will need three files.
1.kahn13-installer.exe installs the program
2.3.games.txt copy this into the directory you installed kahn and ovewrite the current file.
Next, make sure u have ipx enabled and installed on the Network Card or Dialup adapter you use to access the internet. (please direct any help requests to the message board)
After restarting launch kahn from the start menu. Either connect to the kahnserver.net server or host your own server by right clicking in the window and selecting start local server. This might open up a chat window, just ignore this as it is not a necessary part of the program to play RA2 and will probably just confuse people. The only window you need open is the kahn control panel.
You can add another persons server by right clicking and selecting Insert server.
Once connected.. all you have to do is manually launch the game, and go to NETWORK game, and you will see all the people who are connected to the same server as you.. and u can play as if u are on a giant LAN.
-=IMPORTANT NOTES!!!!!!!! READ!!!!!=-
If you experience trouble.. like, your game quits after 10 seconds or all your guys blow up, make sure you have not used the serial changer by class, or used the latest patch for that game. Also make sure you have not used the cd key provided by fairlight in thier nfo or class, as these are probably very common and will already be used by someone else. We suggest using the Key generator by class available here
Dont be afraid to reinstall your game! especially if u have used the serial changer or the patch.
We believe these are 2 causes for the game stopping play.
Also, This program only works in WinME and Win9x. Not win2k.
Any questions? please direct them to the message board.
the file in question can be found at:
http://www.kahncentral.net
which is a very good free online gaming service.
while im at it: some ppl asked for the 1.01 update?
Find it at http://www.tynthro.com if its not at GCW
Have phun
Tehát elmondom magyarul is annak, aki nem vágja a dolgot (vagy csak nem tud angolul). Létezik egy kamu szerver, ami hasonló a kani.hu szisztémához (tört StartCraft, Diablo2, WarCraft 3 Bnet szerver). Ez a cucc a Kahncentralon érhető el
Bővebben: link és 3 fájl szükséges: kahn13-installer.exe, games.txt illetve az a .reg fájl ami az oldalukon van a download szekcióban... az exe-t telepiteni, a reget elinditani a games.txt-t asszem a telepitett kahn könyvtárába berakni és kész. Asszem el kell inditani az kahn-t aztán a ra2-t és egy golbális lannak látja a netgame-eket. Remélem müxik egyelőre még nem próbáltam ki csak ezt a segédletet forditottam le... Sok sikert
Jah FONTOS!!!!! Csak Win9x és Millenium alatt megy, nos tudom hogy sokaknak van xp-je. Ha nem akartok Win-t telepiteni, akkor MS Virtual PC, pofon egyszerű a használata, Arra telepitetek egy Win98at mondjuk (a virtuális gépre) és azon belül játszotok. Ennyi lenne! Üdvözlet
[Szerkesztve] -
Nos én találtam vmit, rendszerezem, és beirom ide is... (mármint a neten játszhatóságra gondolok)
-
-FreaK-
veterán
Jah ilyet szeretnék én is
-
Up! plz help meeeee! A haverommal szeretnénk játszani ra2-t neten de nem megy csak dial-uppal azt meg nem szeretjük mert pénzbe kerül, minek fizessünk pluszba, ha van adsl is meg egyéb... Szal ha vki tud segiteni akkor legyen szíves help me
-
Archer
őstag
válasz
qpakcovboy #92 üzenetére
Olvass vissza pár hozzászólást!
-
qpakcovboy
őstag
Valaki mondaj meg!!!
-
qpakcovboy
őstag
Senki?
-
qpakcovboy
őstag
Valaki megtudná mondani, hogy kell a neten játszani ezzel a játékkal?
-
Jazz
veterán
Üdv. Végigolvastam az egész topic-ot, és hát ez elég szégyen. Valami IQ, vagy korhatár limitet kéne eszközölni, mert ez így nagyon undorító lett. Vagy I_AM-nek egy gyors del-t kellett volna nyomni. Na mindegy, csak egy kicsit felhúztam magam.
Szóval amiért írtam, az az, hogy nekem nagyon kedves ez a game, csak hát nincs eredeti, de azért szeretném Multiban nyomni. Az egyik Diablo-s fórumon olvastam, hogy van nekik valami; <portal.kani.hu> szerver, azon játszanak tört játékokkal! Biztos létezik valami ilyesmi a RA2-re is. Tud valaki valami hasonlót? Thanks!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Archer
őstag
-
Jazz
veterán
Hali! Nekem egy olyan problémám lenne, hogy most fogok először interneten keresztül játszani, ha tudok. Eddig nem volt netem, és semmit sem tudok a Multi Playerről interneten kersztül. Ehhez lenne a kérdése, hogy hogyan tudom mindenzt megtenni, mi szükséges hozzá, hogyan tudok egyáltalán játszani? Pl.: le kell tölteni a game spy arcad-ot, vagy valami ilyesmi? Köszi!
-
Gleatcher
aktív tag
Esetleg SP1-el próbáltad már?
Soksok gondot okozott a Picipuha az SP2-vel, még egyszerűnné tették a gépet, h egy hülegyerek is eligazodjon rajta. Van kismillió BIZTONSÁG fülecske, meg minden, de sok játékom azért nem indult el, ert az SP2 nem engedélyzete őket, hasonlók.
Én még most is XP Profot használok SP1-el+2 (!) db frissítést, az egyik a ''60mputánújraindulagépmiutánbecsatlakoztamanetre'' vírus ellen van.
Eddig nem volt olyan progi, ami ne indult vona el... -
mkbla
senior tag
........
-
mkbla
senior tag
-
mkbla
senior tag
-
mkbla
senior tag
-
mkbla
senior tag
UP
-
mkbla
senior tag
UP
-
mkbla
senior tag
na? senki se tudja a választ? csak én UPpolgatok?
-
mkbla
senior tag
UP
-
mkbla
senior tag
UP!
-
mkbla
senior tag
Aszongya hogy, nagyon nagy gondom van:
Nem igazán akar működni ra2, se a yuri kiegészítése....
vindóz ikszpé espé 2 alatt feltaktam mind2-tőt, de a yuri valami main exe hibát okozott stb.... és nem megy, a sima ra 2 megy...
ugyanezt a telepített cuccot elindítom vindóz 98 alól akkor elindul (még a yuri is) csak az a gáz h 10-20 mp játék után felrobbanak az épületek és meghalnak a katonák...
vindóz 2000 alatt meg se nyikkan egyik se, el se indulnak, se 2003 server alatt...
ugyanazt a vindóz 2000-et tettuk fel haver gépére is (700-as cerka, nem tom milyen alaplap, 256mb ram) neki csak a yuri nem ment, bejött a képernyő, hogy tölt... és azóta is tölt...
csak azért szenvedtünk a z egésszel mert multiba akartunk jáccani... régebben már sikerult...
egyébként szedtem le patch-et a yuri-hoz, felraktam, de ugyanaz...
a ra2-patchet nam akarja felrakni....
na? most mit csináljak????? csak hálóztban szeretnénk jáccani...
a yuri eredeti cdről lett másolva, 1ik haver csinálta... az a gáz h az eredeti cdk már annyira le vannak strapálva h nem lehet beolvasni se róluk sokmindent.... -
Spy89
aktív tag
Hali! Az a prob, hogy a régi konfigommal ( 1.8Athlon XP,SoltecSL75DRV5-c 512 ram) kgond nélkül ment a red 2.Mióta a vasat lecseréltem(Abit IS7, P43gHzPrescott,1GRam,a videokártya pedig maradt a régi Ati Radeon Atlantis 128Mb+ ugyanaz a driver catalist 4.7)nem a kar menni. Próbáltam új driverrel(05.01.29-kei), Windows reinst, SEMMI
gondoltam már bios flashrre is. Lövésem sincs, hogy mi lehet a hiba.
Az érdekes, hogy tesóm konfigja is hasonló uaz a proci és nála se akar menni.Szivesen fogadok bármilyen választ
-
em-tomi
csendes tag
válasz
Mr.Skyline #62 üzenetére
megbrobálom oké és akkkor nem fogok senkit idegesiteni remélem. szerintem nem is fogok tőbbet fellépni erre az oldarra mert nekem nem jőn be mert én idézőjelebe én még gyerek vagyok lehet hogy azért nem értem ezt az egészet de lehet hogy nem.sokan irnak minden féléről én csak meg nézem én csak hiába irok nekem mindig ugy irtak visssza de senki sem reagál csak egy csomo idővel késsssőb na még ezt amit leirtam ezt nem értem
nagyon nem mert irnak csak lassan
-
Mr.Skyline
senior tag
Spec. nem csak játékokról van szó! mivel az oldal inkább a Hardver felé húz ahogyan az oldal nevében is bennevan! természetesen szoftverekről is van szó ill. ezen belül játékokról is! (az alapelvek keretein belül), ha valamit nem tudsz v. nem érted vagy csak egszerűen infót akarsz valamirő akkor írhatsz és ha szerencséd van akkor épp van fent a forumon egy olyan ember aki tud neked segíetni, ha nincs akkor nem kell hisztizni hanem türelmesen várni és addigis használni a Google-t hátha ráakadsz a problémádra! én nem haragszom, igazábol nem tudom mit tettél hogy I_Am rádszállt, de hogy őszinte legyek nem is akarom tudni...
továbbiakban remélem az alapelveket betartva tuddhatunk téged a forum tagjának...
by Mr.Skyline -
em-tomi
csendes tag
válasz
Mr.Skyline #54 üzenetére
mongymár valamit it miről kel beszélgetni
nem tudom
-
I_Am
veterán
Elsőnek tényleg szépen megkérlek olvasd át a linket. (klikkelj rá felugrik egy ablak tele szöveggel, azt a szöveget kérlek olvasd el)
Másodszorra elmagyaráznám azt, hogy egy fórum nem hasonlít a chat-hez. A chaten másodpercenként érkezhetnek az egyszavas hozzászólások, de egy fórumon nem. Itt bizony számít az is mikor írsz. Értelmetlenül egyszavas hozzászólásokat gyártani nincs értelme, mert az zavaró és rombolja a fórum átláthatóságát és szerkezetét. -
Viktor77
titán
Az a lényeg, hogy ez nem chat, itt nem biztos, hogy perceken belül kapsz választ, lehet, hogy csak napok múlva válaszol valaki. Ez egy fórum aminek vannak szabályai, amiket elolvashatsz az ''Alapelvek''-nél, itt felül.
MOD: És hidd el, érdemes elolvasni, és beilleszkedni ide, nagyon jó ez a társaság.
[Szerkesztve] -
em-tomi
csendes tag
válasz
Mr.Skyline #54 üzenetére
bocs én most regisztáltam egy 10 perce nem értem ennnek az egésznek a lényegét oké majd megértem amugy 13 éves vagyok bocs nem nagyon tudom hogy mifojik it meert én azt hittem hogy it játékokrol fogunk beszélget akkor szerintem roszzul hittem vagy nem?? akkor mondjátok itt mi a lényeg?
-
Mr.Skyline
senior tag
-
I_Am
veterán
Kérlek klikkelj erre --> Bővebben: link és olvasd el !
-
I_Am
veterán
Figyi azt hiszem kicsit félreérted a dolgokat. Javaslom olvasd át figyelmesen Bővebben: link-et.
Amennyiben ezt megtetted kérlek tartsd be a benne foglaltakat. -
Bencom
senior tag
elég behalt egy topic
UP! -
Attee
csendes tag
tud valaki valami jó weboldalt amiről jó cuccokat lehet letölteni a red alert 2 yuri's revenge-hez?
-
Mr.Skyline
senior tag
Egyik kedvenc játékaim közé tartozik a mai napig, csak mostanra már egy kicsit unom, de néha néha jól esik előkapni! Volt egy pár álmatlan éjszakám vele, LAN-ban is sokat nyomtuk haverokkal, és azóta se láttam ebben a kategóriában jobbat a Generals meg se közelítette azt a feeling-et amit a RA2 nyújtott...
így kb. ennyi jó lenne látni már egy 3. ver.-t -
dj.saabe
aktív tag
-
dj.saabe
aktív tag
cska annyi hogyeleve rossz helye nvan a topci mivel szerintem a Játékok hoz kellne ott meg már van olyan aszem. de ha tévedek javitsatok ki netalán az alaplaokhoz kell a topic ??
-
Dilikutya
félisten
Példás újonc. Használta a keresőt. Akkor az összes többi miért nem tudja?
-
RéNyBoY
csendes tag
Akkor köszi szépen!
-
RéNyBoY
csendes tag
ez biztos megoldja a problémát?
-
RéNyBoY
csendes tag
Hy All!
Lenne egy kérdésem:
A red alert 2-vel, hogy lehet hálozatban játszani?
Mert az optionsben meg kell neki adni a Destination Adress-t és ott nem tudom megadni neki a másik gép IP címét, mert xx.xx.xx.xx formátumban kéri és kér még egy port számot is.
Előre is köszönom! -
JulWCZar
senior tag
Red Alert 1 rulez.
2ről jót vagy semmit. Nálam ez utóbbi. -
Peet
senior tag
válasz
Bálintosz #17 üzenetére
Hűha!
Már tényleg régen játszottam a játékkal. Most nem is tudom kik is azok a csövesek pontosan. A kiegészítésbe van Yuri csapatában valami óriás mutáns szörny, de gondolom nem arra gondoltál.
ötletek:
1.
A küldetésekben sose arról szól a dolog, hogy mindenkivel végezz, hanem, hogy a célt végrehajtsd. Sokszor végtelen sok ellenség jön és sose fogynak el, ekkor lehetetlen mindenkit kinyirni. Szerintem olvasd el a feladatot mégegyszer és ha nem tudod teljesen lefordítani használj szótárat, mert minden szó fontos lehet.
2.
Minden fegyvernek megvan az ellenszere. Próbálj ki mindent.
3.
A neten sok hely van ahol küldetésről küldetésre minden le van írva. Keress rá! Ha nem megy szólj és segítek!
Sok sikert! -
Shim
őstag
Húha akkor vagyok én vagyok nagyon fáradt vagy te fogalmaztál rosszul: '' A csövesek mindig a Yuri csapatával vannak ! '' Szerinted ez mi??
-
Bálintosz
senior tag
Meg a beton !
-
Bálintosz
senior tag
Kössz ! Szóval Amerikai küldetés harmadik misszió ! A repülőim sztrájkolnak, a
ro@dt zombiféle csövesek támadnak ! A csövesek bázisa holvan ? Mikor fogynak el ? A csövesek mindig a Yuri csapatával vannak ! Miért sztrájkolnak a repülőim ? Miért nyirják ki mindig a seregem ? Tudsz adni egy jó taktikát ? -
Bálintosz
senior tag
Jól van , akkor mostantól a topic célja : Red Alert 2 és minden ami Red Alert !
Realist kérlek ne offffffffffolj már bazz.......
És kérem mások is kíméljenek az ilyen marha hozzászólásoktól !
Kszönöm ! -
Bálintosz
senior tag
Hahó !
Most szereztem meg ezt a játékot ! Nagyon teccik ! Asszem a harmadik küldetésnél járok !(Amerikai) Nem tudok továbbjutni ! Please help !
Aki valamit szeretne erről a gaméról írni nyugodtan írja le !
Köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gitáros topic
- Elden Ring
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- AmD - Ryzen5 - ös Gamer - Pc1 - Eladó - Számla - Ready !!
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest