Hirdetés
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- World of Tanks - MMO
- EAFC 25
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Last Epoch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ráczkölke
tag
Ezzazzz! Ma végre áttörtem
! Köszi a segítségeteket.
-Habár kicsit máshogy csináltam: egyfolytában gyártanom kellett a bányász-gépeket, mert mindig kicsinálták őket...a bázisom szépen felépítettem.. a bejárathoz pakoltam ''Tesla Coil''-okat és ''Sentry Gun''-okat (3-3) Miután megépítettem a rakétasilót, jöhetett a légvédelem...a nagy nyomulás a második visszaszámlálás idején volt esedékes (ld.: maradt 1-2 sentry gun-om és egy csomó ''Flak Trooper''-em maradt a pálya végére (aszittem megint nem jön össze)
//én csak a védekezést építettem ki, és asszem jó időt is futottam ---> 1:30 volt az átlagos játékidő, én durván 27 perc alatt a végére értem//
Mégegyszer köszönet. Most heppi vagyok!!!
-
Ráczkölke
tag
Nem a Yuri-k aggasztanak, mert azokat megsütik a Tesla-tornyok, inkább az Iron Curtain Device okoz gondot, mert sebezhetetlenséget ad a tankoknak, és így esélyem sincs silókat építeni, mivel a védelmem meggyengült...//ördögi kör vazz --> nem tudok ''mindentegylövésbőlpusztítónukleárissilókat'' felhúzni, mert mindig legyalázzák a seregem!!!
//
A Yuri's revenge is megvan, de a sztori szempontjából inkább az alappal végeznék...
Azért köszi, estére megpróbálom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest