Hirdetés
-
GAMEPOD
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garry84
tag
válasz
kelzsoca #14771 üzenetére
Akkor mi a megoldás?
Nem kekeckedésből, de tényleg meglepődnétek, ha látnátok a kijelzőmet. Teljesen jogos, hogy ne rohangáljon mindenki minden szarért cserélgetni, ezt én is el akarom kerülni. Az elsőt sem cseréltem volna, ha nem dobálta volna el szinte minden hívásnál a 2G hálót. A készülék legtöbb hibája szoftveres, amit előbb-utóbb remélem javítanak. Ezt sem akarom cserélni, ha nem muszáj. Ezért akarom letesztelni, hogy másnak ez mennyire durva. Az enyém nagyon.
Keeperv85: Pár napja ex Blademmel hasonlítgattam össze, olyan helyzetben, ahol azt még simán látom, a GXI megfekszik. Pedig ezt leszámítva nagyságrendekkel szebb a kijelzője. Tényleg nem pár fokos tartományról van szó. Ha utcán vagyok, muszáj teljesen hátat fordítanom a napnak, és bevállalnom azt, hogy az erős fény miatt gyengén ugyan, de látom. Mondom, nem szőrszálhasogatok, napfényben nem lehet egyszerűen látni sok mindent. Nem ez a legfontosabb, de pl. névjegyzékben a neveket épphogy, a számokat (kicsit szürkébbek) már sehogy nem tudom kivenni.
Az járható, hogy beviszem ZTE-hez, hogy nézzenek rá, láttak-e már ilyesmit?
Ja, enyém az a kétes dicsőség, hogy elsőként említettem meg a fórumban a lilulást! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest