Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Sziasztok!
game.co.uk kinéztem egy boxot, most hívja fel rokonom van még nekik.
Elég jó áron van sztem.
Kérdésem, hogy mit jelent a one day edition?
A garancia úgy működik, hogy ha bármi gond van, akkor Angliába kell visszaküldeni?Fel se veszik a telefont, érdekes, mert csak itt van elvileg, mert mindenhonnan elfogyott.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
djgeg
őstag
Ejjjj, mekkora egy kamu láda vagy xD. Azt se tudom már melyik topik volt(azóta xxxxx kommenteltem már), átnyálazni az összes kommentedet a forumon meg nem fogom. Keresd te vissza, ha annyira keresős hangulatodba vagy. Ezt írtad, még páran emlékezhetnek innen is mivel ott is részt vettek a beszélgetésben. Hülyeségeket kommentelsz. Így gyenge a konzol úgy gyenge a konzol, amikor valaki megkérdezi, hogy hallottál e arról, hogy egy optimalizált platform már 8 éve szolgáltatja (az utóbbi években csak majndem ) ugyan azt min t a friss PC konfig, akkor lehülyézed, Miután linkeltem egy Crysis 3 PC(közepes)/PC(max)/PS3/Xbox360 ,videót, és tesztet, akkor meg eltűntél mint szürke szamár a ködben. Majd kezdted az egészet előröl... Bemész egy Konzollal kapcsolatos topikba majd még a frisset is leszólod, még teljesítményre is.
Azon csodálkozom, hogy most reagáltál...
Abbahagyhatnád az értelmetlen, hozzáértést minden téren nélkülöző kommenteket... Szeresd a PC édet, és ölelgesd, ha meg rühelled mellette a konzolokat akkor nyeld le és ne hülyeségeket kommentelges.[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
tskó
tag
"Fogalmad nincs a témáról, már jó pár topikban bizonyítottad a hozzá nem értésedet, a konzol témával kapcs, kezdve csak azzal, hogy a PS3-Xbox 360 már 5 éve (3 évvel a megjelenés után) nem képes normálisan, játékokat "
Hát idézd már be hol irtam ilyet (nem fog menni). Az baj veled, meg a fajtáddal, hogy olvasni írni megtanultál úgy-ahogy, de azt amit olvasol egyszerűen nem érted meg és csak szarod a hülyeségeidet. Vagy csak szimplán hazudozol ami már csak azért is ostoba dolog, mert minden visszakereshető. Nade mit is mondott nagyapám anno? Hülyével ne vitatkozz mert a végén összekevernek vele. Na innentől irhatsz bármilyen hülyeséget leszarom és ezzel sokan vannak így, hidd el.
Szóval hajrá öcsi.
-
goamantra
tag
-
goamantra
tag
Nálam már elásták magukat...
egy darab update-el bevezethetik később, hogy mégiscsak kelljen a net .. ez az M$ One olyan mint a fasiszták álma, ahol minden és mindenki ellenőrizhető, megfigyelhető .. (tuti az USA kormány is támogatja a projectet..)
Remélem az emberek nemet mondanak egy 1984 világát idéző konzolra....
-
djgeg
őstag
"An internet connection will not be required to play offline Xbox One games – After a one-time system set-up with a new Xbox One, you can play any disc based game without ever connecting online again. There is no 24 hour connection requirement and you can take your Xbox One anywhere you want and play your games, just like on Xbox 360.
Trade-in, lend, resell, gift, and rent disc based games just like you do today – There will be no limitations to using and sharing games, it will work just as it does today on Xbox 360."
-
djgeg
őstag
tskó.... Ásd el magadat ilyen hozzá állással, meg olyan kommentekkel amit te itt csináltál... Fogalmad nincs a témáról, már jó pár topikban bizonyítottad a hozzá nem értésedet, a konzol témával kapcs, kezdve csak azzal, hogy a PS3-Xbox 360 már 5 éve (3 évvel a megjelenés után) nem képes normálisan, játékokat megleníteni és már akkor "hátrányba" került a PC vel szemben.... Meg hasonló kommentek... Arra meg, hogy ha valaki értelmesen, videó, és elemzéssel, leírás linkeléssel bizonyítja azt, hogy nincs igazad, majd erre már válaszolni már minek, csak nyomni tovább az "okosságaidat" még 20 topikban.
Menjél és rakj össze magadnak egy PC ét 150 e ért és örüljél neki, a hülyeségeidet meg kéretik mellőzni. (hogyan írtad is)"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
-
Slade92
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
Majd ha kijön a kaveri apu asztali verziója (november körül) akkor lehet összehasonlítgatni az árakat, de az 250 csöppet túlzó árszarbás.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
djgeg
őstag
80-90 xD...
Fejlesztési költség? Marketing? Szerver oldali fejlesztés? Szoftver fejlesztés? Ez mind költség, de ezt nem is kell számolni?! Amúgy nem valószínű, hogy az első szériás Xbox One, meg a PS4 egyáltalán a nyereséges eladás/konzol, lenne még évekig.A Kolléga (Slade92 (#397) ) Meg gondolom arra gondolt, hogy maga a GPU, az olyan értékben van (PC és verzió). Az egy dolog, hogy azt bele integrálták egy APU ba.
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
Mert lesz benne kulon vga? En ugytudom csak apu lesz benne ami cpu+vga 1 foglalaton.
Bar akkor sem lesz 250 mert durvan veszteseges lenne 400€-ert.
Integralt apu+gddr5 ram talan 80-90 korul lehet, a maradek a haz a tapegyseg es a dizajn.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
goamantra
tag
a játékok 98%át konzolra fejlesztik.. nekem van pcm, konzolom is.
az elmúlt évek tapasztalataiból kijelenthető: a pc-s játékokkal rendszeresen optimalizálási
problémák vannak! a játékokban szaggat, akadozik a kép.. (Micro stuttering)
a windows7-8 egy vicc, teljesen instabil alap és ráadásul lassú is.. (4-6magos procival, GTX 660 al lassabb a gépem mint egy xbox).. az új ATI/Nvidia driverek összecsapott hulladékok, vga kártyákról ne is beszéljük.. (amellett, hogy brutálisan túlárazottak, vgak közt rengeteg gyári hibás van,, bios hibák , blank screen ésatöbbi)...a 90es évekbe imádtam a pc-t, de ha játékról van szó, már rá se tudok nézni ...
(kivéve persze a stratégiát..)[ Szerkesztve ]
-
djgeg
őstag
A Szony meg simán elsunnyogta, hogy majd szabad kezet ad a régió kód, a DRM és online szükségletek beállításaira a kiadóknak.. Sokat érsz, hogy maga a sony nem korlátoz, ha majd megteszi helyette a játék kiadó... Plusz ahány kiadó annyi szokás... De pl EA, től várhatsz majd egy adag állandó bejelentkezős játékot... Grat a Sony nak. Kamus banda.
[ Szerkesztve ]
-
tskó
tag
-
djgeg
őstag
-
Ádám16
addikt
válasz tomee007007 #381 üzenetére
Vagy eladod a játékaidat...
-
Slade92
aktív tag
válasz tomee007007 #379 üzenetére
Kevés a remény rá mivel ez üzlet politika!Addig míg a 360-ra is adnak ki játékokat nem hiszem, hogy kompatibilis lesz a one!
-
tomee007007
őstag
válasz Napfénysüti #380 üzenetére
Sajnos én is így hallottam, de azért még reménykedek....legrosszabb esetben lesz otthon két konzol
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz tomee007007 #379 üzenetére
Márpedig egyelőre úgy tűnik nem fogja vinni, eleve tök más architektúra van bennük. Max tényleg valami emulátorral lehetne talán megoldani ezt de kérdés az MS ezt akarja-e meg energiát áldozna-e rá ha igen.
Més que un club!
-
tomee007007
őstag
-
wii90
tag
Hát jelenleg bármit olvasok vagy bármennyi képet nézek a konzolról sem előrébb sem pedig hátrébb nem visz. Amondó vagyok jó áron kerüljenek a polcokra és akkor be kell ruházni egy One -ra és egy PS4 -re már csak ugye a játékok miatt is.
-
sad_Vamp
őstag
Tudtommal ez nem hűtés problémája volt, hanem a forrasztás volt gyatra. 95-1X0 fokon hajlamos volt elengedni. Miközben legalább 200fokig bírnia kéne (az ipariaknak talán még magasabb az olvadáspontja).
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
dezz
nagyúr
válasz tomee007007 #369 üzenetére
Jó, de nem csak amiatt fordult elő. Sok lapot úgy javítottak, hogy leszedték, reballozták és visszatették a Xenost. (Vagy simán betették egy konyhai sütőbe az egész lapot. Ez persze nem mindig működött. )
[ Szerkesztve ]
-
dezz
nagyúr
Ahogy vesszük... Azért csak kibővítették az első Xbox 360-asok elég egyszerű hűtését hőcsövesre. (Később már nem volt rá szükség, amikor csökkent a chipek csíkszélessége.)
(#367) tomee007007: Mármint hogy az is okozott gondokat, nem? (Már akkor tudtam, hogy gond lesz vele, amikor megláttam. Nem 10 évre tervezték ezeket a gépeket.)
-
ultradave
csendes tag
Csak legyen normális hűtése!
-
djgeg
őstag
-
djgeg
őstag
Én meg nem értem mit nem értesz
Nem írtam, hogy "csúnya" dolog lenne eladni a használt játékokat / licenceket... Annyit írtam, hogy bizony törvénytelen volt, és igen még az EU ban is amíg az adott szerv nem hozta meg a linkelt döntést. Ezek mellet még azt írtam, hogy eltévedt képzelgés az, hogy "bármit" csinálhatsz a szoftverrel mert éppen megvetted.+megemlítettem, hogy jogi ügyeskedésekkel csűrés csavarással mindent ki lehet kerülni mint ezt is (mármint az MS az EU döntését... Más néven lesz nem eladja max béreled a licencet aztán kész. stb)
Ezen mit nem lehet érteni?[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
Nem értelek... #349-nél még arról beszélsz, hogy milyen csúnya dolog nekünk felhasználóknak a licenc tovább adása stb stb.. És ilyet nem szabad..bla bla bla..
Itt meg már arról írsz, hogy pont lesz@arja az MS, hogy az EU mit szabályoz..
Na akkor most, hogy is van ez?"Cseszhetjük mit alkot itt az EU bíróság. Ne hidd, hogy egy MS szintü cég (nem( )) tudja kikerülni ha akarja..."
Ne hidd, hogy nincsenek olyan "szakemberek" akik kitudják kerülni az MS rendszerét, ha akarják
Slade92
Nem eszik olyan forrón az a kását..[ Szerkesztve ]
-
djgeg
őstag
válasz sad_Vamp #357 üzenetére
Akkor olvasd el az EU-s részét... Azt hiszed az EU-s "változata" majd engedi neked, hogy azt csinálj vele amit akarsz? Egyes esetekben még biztonsági másolatot se enged róla pl itt EU ban.
Egyébként, mind 1 nem EU jogokról akarok/akartam vitatkozniMogyoró Ez jó példa... Egyébként hasonló... Azok után, hogy a mogyoró alergia miatt majdnem megfulladsz nem perelheted be a gyártót. Azok mellet ha rajta lett volna, hogy nem pózolhatsz a fagyival Tv ben, vagy a fagyi félig megevése után nem árusíthatod tovább (pl romlik a márka kvázi értéke az eladás után) vagy nem rakhatsz ki Youtube ra róla egy videót amit majd 5 millióan megnéznek majd pénzt kapsz belőle. Ha ezek rajta lennének a fagyin, de te mégis megteszed őket, akkor törvénytelenséget követsz el és perelhető vagy.
[ Szerkesztve ]
-
sad_Vamp
őstag
ELULA-ról beszélsz? amit elolvashatsz MIUTÁN már MEGVETTED a softwaret, tudtommal az EU szabályokkal ellentétben megy.
Kb olyan mintha megennél egy fagyit és a végén a tölcsérben ott van hogy mogyorót tartalmaz.... te meg allergiás is lehetsz rá... na bumm!
Slade92: jah persze pénzt keres minközben keményen REKLÁMOZZA az adott cuccot (legyen az bármi, és ne feledjük a negatív reklám is reklám).
S Z Á N A L M A S ez a világ...
egyre jobban megyünk 84 felé. Eurázsia mindig Óceániával viselt háborút, soha nem Keletázsiával (vagy valami hasonló).[ Szerkesztve ]
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
djgeg
őstag
Értem én, hogy ilyeneket linkelgetsz... Ki nem szarja le, már elnézést xD, hogy mennyire bünteti az EU az MS-t... Samsungnak is 1Milliárdot kellet volna fizetni, jaaaa aztán mégse.
Egy egy ilyenre az emberek felkapják a fejüket... Aztán utánna leszarják, hogy mi változik / történik.
Mindezek mellet, egy saját rendszerben, gyakorlatilag egy szolgáltatás. Saját hardveren futva. Ebbe nem köthet bele az EU. Vagy igénybe veszed és elfogadod a feltételeit, vagy nem hasszánod! Ennyi. MS-t Monopol helyzet kihasználásért meglehet próbálni megbüntetni, mert nem ad esélyt a konkurenciának... De xBox-on ki a fene a konkurencia?BTW EU ban elvileg van olyan törvény, hogy pl általános online játékért ami be van építve a jáétkban nem kérhetsz plusz pénzt (Vagy pl Patch ekért Apple OSX nél mégis megoldja, "külön oprendszer" néven.... (Igaz MMO ra nem vonatkozik), de az MS Online szolgáltatás díján Minden hónapban eszedi a Live díjat... Cseszheted, vagy kifizeted és játszol, vagy nem és single-özöl. Ezt nehéz felfogni?
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
A Slime draws near! Command?
-
djgeg
őstag
Na neee.... Hagyjál már... Mintha az MS nem pereskedne már egy jó ideje mindenen az EU val... Szerinted érdekli? Amikor egy egy kisebb ország erőforrásai állnak rendelkezésére ? Annyit költ ügyvédekere amennyit nem szégyel. Mindezek mellet miért kéne régió zártnak lenni egy központi Cloudos rendszernek?
"Amerikában" az online store ahol árulhatod a használt licenc-t aztán kész. Vagy elfogadod a felhasználói feltételeket vagy nem használod. (és az online rendszerében nem árusíthatod a beregisztrált játékot).
Mindezek mellet, a beregisztrálás pl egy Multi játék nál így is kötelező! Licenct eladhatod, de multizni már nem fog az új ember vele... Cseszhetjük mit alkot itt az EU bíróság. Ne hidd, hogy egy MS szintü cég nem tudja kikerülni ha akarja...[ Szerkesztve ]
-
djgeg
őstag
Az M$ Meg az Xbx fő piaca Amerikában van? Külön rendszer meg úgy se lesz amerikaiaknam eg it EU ban... Szóval annyit ér, hogy EU-ban szabad mint halottnak a csók. Annyival megoldják, hogy Amerikai lesz az online bolt, aztán kész.
BTW A Cikk nem tett említést arról, hogy ne kéne adott esetekben fizetni egy licence átadásáért. Mert, ha a licence egyedi névreszóló is lehet, akkor átadáskor új licence díjat kell fizetni. Mindennek megvan a csűrés csavarása... Mindazok mellet, hogy cseszheted itt EU ban mi van... ha Amerikába más van. ( Persze majd a kópiákat árulhatod, addig amíg nem bérleti jog illet majd meg mert éppen kitalálja az MS 1000 ügyvédje, hogy úgy nem illetnek meg az eladási jogok...) Vagy szimplán mivel az MS is majd épít a full online játék vásárlásra, ha ott elakarod adni + fizetés nélkül nem fogod tudni. Vagy megszoksz vagy megszöksz...
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
A Slime draws near! Command?
-
djgeg
őstag
válasz sad_Vamp #347 üzenetére
Téves felfogás... Megveszel egy Softwert és már a megvételell, késöbb a használat során az emberek 99.999% által el nem olvasott felhasználói feltételekben szűkösen lekorlátozott jogokkal rendlekezel! Játék megvételekor neked, a játék felhasználásához 1 licenced van.(+ a fizikai kópia miről készíthetsz másolatot is)
Nem adhatod kölcsönbe, nem local multi játékot nem engedhetnél a saját otthonodban se kipróbálásra. Ezek mellet minden olyan tevékenység végzése amivel te pénzt keresel a játék által tilos, a megfelelő pénz kifizetés nélkül a játék kiadójának! Pl. Már szépen megkerestek pár Youtube videó játéktesztelő bloggert is az ügyvédek. Mivel az emberke pénzt keres az x Millió youtube megtekintéssel amit az adott játékról készített videója eredményezett.Azt hiszed mert megvettél valamit azt csinálsz vele amit akarsz... Aztán a nagy fenét. Ha érdekel olvasd el a vásárlási tájékoztatót, no meg a telepítés közben mindenki által elfogadott feltételeket is...
[ Szerkesztve ]
-
sad_Vamp
őstag
Talán ezért van az, hogy pár millióan a világon elutasítják a software vételt? Szerintem teljesen jogosan, ha bérbe adnak valamit akkor adják normális áron normális feltételekkel (vigyél vissza karcos disket, hogy cseréljék, kiröhögnek). Ha meg eladnak valamit akkor az onnét a TIÉD nem másé, és azt csinálsz vele amit csak akarsz.
[ Szerkesztve ]
-
djgeg
őstag
Hát bezony, Millió és Millió $ van a használt játék piacban. Amúgy ha bármelyik jó ember elolvasná a vásárlási tájékoztatót, tudná, hogy ő személyi licencet vesz. További eladása (pénzért) az új felhasználó részéről licence fizetése nélkül törvénytelen. Mint jó "pár" szoftvernél .
Szóval amíg veszed a játékokat olyan környezetben amit nem is figyelsz mert nem érdekel addig, ne panaszkodj mert az eddigi "törvénytelen"(Hiszen bele egyezel a megvételkor meg a játék használatakor) cselekedetteket meg akarják gátolni. BTW az emberek 90% aki az internet elérés miatt ugrál, csak is az Online DRM-ek miatt aggódik xD[ Szerkesztve ]
-
dezz
nagyúr
Ahogy egyre jobban építenek a motorok a specialitásokra, egyre kevésbé... Nem csak olyan dolgok vannak, amik egyszerűen gyorsítanak valamennyit, hanem olyan új lehetőségek nyílnak meg, amiket adott esetben nagyon nehezen és/vagy nagyon lassan lehet csak megoldani normál PC hardveren/szoftver-környezetben.
Ugyanakkor időven PC-n is megjelennek ezek a fícsőrök, legalábbis jó részük. Onnantól a szoftver-környezeten (OS, driverek) múlik a dolog.
A multiplatform fejlesztés persze mindig is a "közös többszörösre" épít, addig nem használják ki az igazi különlegességeket, amíg minden platformon nem elérhető (vagy közel olyan hatékonysággal meg nem oldható, de csak ha nem túl bonyolult, időigényes). Legalábbis ami a játék alapfelépítését illeti.
[ Szerkesztve ]
-
dezz
nagyúr
Szerintem attól függ, mennyire használja ki valami az új chipek HSA (egy memóriaterületen dolgozó CPU és GPU, ezáltal azonnali adatcsere a kettő között, általános célú feladatok gyorsabb és jobb kezelése a CU-kon, stb.) és egyéb (Microsoft és Sony által kért) spéci képességeit.
Plusz ott van még a driverek kérdése, mikor fog annyit tudni a DirectX/OpenGL, hogy megvalósítható legyen mindaz, ami a konzolok alacsonyabb szintű drivereivel vagy éppen közvetlen hozzáféréssel (HSA alapon). (Bár pl. OpenGL kiterjesztésekkel megoldható pár dolog, de valószínűleg nem minden.)
Először még nem nagyon fogják erőltetni a specialitások kihasználását, aztán idővel egyre inkább. Bár az egyszeri multik talán sosem viszik majd túlzásba. (Hacsak nem valami olyan motorra épülnek, ami maga kihasznál valamit ezek közül.)
[ Szerkesztve ]
-
dezz
nagyúr
Funkcionalitásban alig, teljesítményben már inkább. 12 CU vs. 18 CU -> 50% többlet! Az bizony nem kevés.
Bár van valami olyasmi, hogy a 18-ból 4 CU a CPU-hoz van rendelve. Nem tudom, hogy ez annyit jelent-e, hogy azok adott esetben jobban össze tudnak dolgozni a CPU-val, vagy azokat nem is lehet grafikára (shaderek) használni. Utóbbi esetben kisebb lehet a multi címek által könnyen kihasználható különbség: 12 CU vs. 14 CU -> +16,6%. Az tényleg nem olyan sok (bár ott vannak még a ramok, amiből az egyszeri multik szintén nem nagyon használják ki az ESRAM-ot, miközben a GDDR5-ből automatikusan profitálhatnak).
(Az Xbox360-nak gyengébb volt a CPU-ja, de a GPU-ja erősebb. PS3-on a CPU erejét sokszor a GPU kisegítésére használják, így tud adott esetben jobb lenni. De ez nem kevés munkába kerül.)
[ Szerkesztve ]
-
djgeg
őstag
Azt azért ne felejtsük el, hogy a jelenlegi generációban az Xbox 360 elvileg gyengébb konfig... és még is ugyan olyan vagy néhol jobb teljesítményt nyújt mint a ps3(igaz vica-verza).... Így, hogy szinte alig különbözik majd a konfig... Nem lesz itt semmi. Eddig is jól optimalizálták (többségben) a dolgokat, ezentúl is.
GTA 5 ről nincs hír, hogy rögtön megjelenéskor jönne valamelyik nextgen konzolra?"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
dezz
nagyúr
Persze, majd direkt visszafogják az fps-t PS4-en, hogy nehogy túl sok legyen...
Szinte biztos, hogy az USA-ban az Xbox One fog jobban menni, máshol meg a PS4. Kérdés, merre dől a mérleg nyelve majd a globális eladásokban. Jelenleg a PS3 vezet hw-ben és az Xbox360 sw-ben (a heti eladások éves átlagára gondolok).
A Microsoft elsősorban a hazai piacára koncentrál. A Sony ezt kevésbé teheti meg, mert ahhoz túl kicsi Japán.
-
Glenda
addikt
Szerintem meg mint az előző generációban -- a gyengébbre fogják tervezni és egyforma grafikával, egyforma sebességgel fognak majd futni mindkét gépen.
Ami el fogja adni a konzolt, azok az exkluzívok (melyik tetszik jobban), és a plusz szolgáltatások (Halo sorozat, ingyen multi, XBL, PSN, akármi). Nem mellesleg figyelembe kell venni, hogy az amerikaiak hajlamosak amerikait venni, az ázsiaiaknak meg nem gyerebe a nyugati kultúra. A döntő megint Európa lesz. Amitől én félek egy kicsit, hogy mindkét gyártónak ez másodlagos piac lesz.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
dezz
nagyúr
Picit azért megbonyolítja a dolgokat az eltérő teljesítmény és memóriatípus, továbbá s 32MB ESRAM az Xbox One-nál. Némileg hasonló lehet a helyzet, mint az Xbox 360 és PS3 esetén, ahol a PS3-ra volt nehezebb optimalizálni, csak most az Xbox One-on kell kicsit ügyeskedni, hogy megpróbáljanak lefaragni a hátrányból. De pl. azok a multi címek, amiknél nem szánnak erre időt, automatikusan PS4-en mennek majd jobban.
-
Peat;)
veterán
Kár, legalább itt lett volna egy kis változatosság. Én nagyon sajnálom hogy a részletek megismerése után elég pontosan lehet tudni majd a két konzol egymáshoz viszonyított erejét. Valahogy mindig adott egy érdekes vonalat az adott konzolgenerációban a különböző megközelítések elemzése, úgymond adott egy ismeretlen tényezőt. Itt sajnos nincs min filozofálni majd, ráadásul mi sem járunk jobban, sőt. A játék árak nyilván maradnak magasak (ha nem tovább emelik), de előbb utóbb jönnek a szigorítások is a használtakra. Az online játék meg majd kiderül pénzbe kerül-e. Tehát én még nem látom ez nekünk miért jó hogy kvázi azonnal multicímeket fejlesztenek. Az exkluzívok is kíváncsi vagyok meddig lesznek exkluzívok, mi a fenének maradjanak azok ha minimális munka kell hogy a másikon is fusson. Meg számomra kissé furán hat, hogy van egy majdnem ugyanolyan gépem de én mégsem játszhatok god of wart/ vagy forza-t, csak mert így döntöttek.
-
dezz
nagyúr
Természetesen nem tanult meg a MS gyorsan CPU-t tervezni, valójában az is Jaguar. A két chip hasonló egymáshoz, csak néhány egység száma tér el, plusz mindkét vevő (Microsoft és Sony) kért néhány egyéb változtatást. Lehetséges, hogy a design a cégek tulajdonába került (mint pl. az Xbox360 esetén a két fő chip), ezért ráírhatják, hogy Microsoft és valószínű a PS4-ben meg Sony felirat lesz rajta.
-
Peat;)
veterán
-
dezz
nagyúr
Ha a géppel együtt mész, akkor internet kapcsolat nélkül nem tudhatja a gép, hogy másik lakásban van, nem csak másik szobában (nincs benne GPS). Arról viszont lehetett hallani, hogy 24 óránként legalább egyszer be kell jelentkezni.
Amúgy bár nem lesz kötelező az állandó on-line kapcsolat, de sok játék megkövetelheti (cloud számításokra pl.), és a Microsoft is igyekszik rábeszélni erre az embereket, hogy azzal mennyit nyernek, stb.
Közben a német adatvédelmisek nyíltan támadták a MS-ot, mondván hogy ők is hozzáférhetnek távolról a kamera képéhez és a mikrofon hangjához, és akár 3. személynek is hozzáférést biztosíthatnak ezekhez. (3. személy = nyomozó hatóságok, stb.) Szóval ez egy kicsit több, mint puszta összeesküvés elmélet... Bár ez akár a kamerás+mikrofonos+webezős okostévékre is érvényes lehet. Meg persze a PS4-re is. Csak az utóbbiak net nélkül is elvannak.
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
Azért lehet kiakadva az ember mert mondjuk ha megyek nyaralni és este pl Xboxozni akarok akkor nem tudok mert nincs internet a nyaralóban. (bár mint fent olvastam ezt cáfolták, hogy szükséges lenne hozzá)
A használt játék utáni fizetéssel kapcsolatban mert mindjárt megsajnálom a kiadót.
Nem elég hogy széjjel szabdalják a játékokat és DLC formában még jobban lehúzzák az embert, és sok játék tartalmilag meg közelebben sincs annak az értéknek amit elkérnek érte.. Még ez is...pfffJa és az lenne a legjobb igen ha már gyárilag vinné az írott játékokat, miért nem úgy csinálják meg? Meg se veszem így.
-
djgeg
őstag
-
sad_Vamp
őstag
-
Воланд
titán
ugyan mar. ugyan az lesz mint eddig: amerikaban az xbox lesz az elso, europaban fej-fej mellett lesz a ket konzol, azsiaban meg a ps4 lesz az elso.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Slade92
aktív tag
Nem tudom mért vagytok attól kiakadva hogy kell hozzá folyamatos net kapcsolat, hisz ez azt szolgálja hogy ne tudjanak kalóz és nem jogtiszta szoftvert használni illetve ne lehessen illegális módon módosítania gépet!
Nem hiszem hogy aki XboxOne-t vesz annak a háztartásába nincsen korlátlan széles sávú internetkapcsolata amit hozzá tud osztani a gépel!A használt játék utáni fizetést is megértem hisz a használt játék kereskedésből semmi haszna se a kiadónak se a fejlesztőknek!Ennyi erővel le is tölthetnétek a játékokat mert kb. ugyan annyi pénzük származik a készítőknek és a kiadóknak belőle!
Jó hogy nem azért vagytok felháborodva hogy mért kell módosítani a gépet hogy írott játékokat lehessen játszani! -
sad_Vamp
őstag
Aki abszolút igénytelen annak igen, de akinek van egy jól megtervezett nappalija, ott igen is ronthatja az ilyen old school VHS kinézet az összképet. Ugyanis, ez egy konzol ami általában a nappaliba kerül. A TV alá (vagy mellé, stb.) ahol az esetek nagy részében szem előtt van.
[ Szerkesztve ]
-
Slade92
aktív tag
Nem MINDEGY hogy néz ki???Komolyan ebből akkora problémát csinálnak mindenhol mintha ez a teljesítményét rontaná!
-
JSaN
addikt
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
zsolt200
tag
-
zsolt200
tag
válasz yodamester10 #282 üzenetére
Megfogják azt oldani valami szerver emulátorral.
http://steamcommunity.com/id/zsolt100/
-
nrgia
őstag
válasz mrhitoshi #302 üzenetére
Retro...értem én...legalább a mérnököknek nem kellett gondolkodni túl sokat... Én is elfogadom, a retro irányvonal létezését csak van akinek ez nem annyira jön be..(pl én). Sebaj megy a füstüveg mögé mint az elődje. Legalább akkor lenne két irányvonal..ez a "letisztult retro " és a kicsit a jövő felé mutató "high-tech" . Ezután mindenki eldönthetné melyiket vegye...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
djgeg
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest