Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
ugyan mar. ugyan az lesz mint eddig: amerikaban az xbox lesz az elso, europaban fej-fej mellett lesz a ket konzol, azsiaban meg a ps4 lesz az elso.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Napfénysüti
nagyúr
Előbb-utóbb tuti venni fogok majd valamelyikből de most még nem tudom melyikre teszem a voksom. Majd talán úgy 2 év múlva eldöntöm. Így hogy meg se jelentek tényleg nehéz bármit is mondani. Mondjuk a Kinect nálam az Xbox felé dönti a mérleg nyelvét míg mások meg nem. De majd tényleg akkor lesz érdekes ezekről beszélni mikor mindkét konzol a piacra kerül és lesznek felhasználói vélemények.
Més que un club!
-
djgeg
őstag
BTW én se értem, ezt a nagy hipe-ot az online téma ellen. Nem arról volt szó alapból se, hogy ha 0.1 secig nem csatlakozol netre akkor kidob singleplayerből... Amúgy meg ezt nem az MS találta ki... ez mind a játék fejlesztőktől jön! Nekik a legnagyobb érdekük, egy full online (működő) DRM. Az MS meg csak örülne,hogy több licence/eladott kóiát kap, de az igazi pénz a Fejlesztőknek/kiadóknak menne így is.
Amúgy is erre felé megy a világ! Nem tetszik akkor el lehet költözni a Déli sarkra : |Mindezek mellet per pill erről sincs szó, csak, hogy Napi 1X be akar jelentkezni a Box... És?? Frissítést keres... Had tegye. De ha nem tud akkor mi van? Semmi... Ez megint csak para...
[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha négy nem is, de három mindenképp a takaró lemez alapján. Formára egyébként nekem bejövős, szerettem a régi classic box második joy-ának a formáját is. Ez meg nekem arra hasonlít leginkább. A d-pad a legjobb, végre sikerült egy jó megoldást találniuk. A gombok, meg analógok szerencsére nem változtak, ennek csak örülni lehet.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Ingatlanos topic!
- ASUS routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest