Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Azt ne mond, hogy Te nem ezeket olvasod vagy nem vetted észre.
Direkt nem a magyar fórumokra koncentráltam, mert itthon senkinek sincs pénze. A Magyarok csórók, kutya fasza se figyel ránk, csak puffogunk. Akik itt fórumoznak a témában azoknak jó ha 10% -a megveszi valamelyik konzolt.
Én alapvetően potenciális 0 day vásárlónak mondom magam. Nem csak beszélek a levegőbe, próbálok minél több infót összeszedni és az alapján dönteni.Tudod mi az érdekes, hogy ps4 -et US felhasználók hozzák ki győztesnek, holott egyértelmű, hogy náluk az xbox lenne nyerő. Ugyanúgy ahogy mi, bullshiteznek a TV -s szarságokra, meg az NFL -re. Nekik sem tetszik, mert nem ezt várták. Persze van ellenpélda is, de most (ezen infók alapján) többnyire erről megy a rizsa.
Tudom, hogy Te inkább box párti vagy. Nekem is az lenne a jobb, mert van normális Magyarországi support.
-
Def26
félisten
Egyre több helyen olvasom, hogy a ps4 -et hozzák ki győztesnek az eddigiek alapján. Én már nem tudom mit higgyek.
-
Def26
félisten
Hmm, shopto.co.uk -n 12 hónap garit adnak az xbox -ra...
-
Def26
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
gp Bemutatkozott a Microsoft új konzolja, amely az Xbox ONE nevet kapta.
- Digitális fogyasztásmérőt, de milyet?
- Minden, ami hőszivattyú
- Formula-1
- Autós topik
- Robotporszívók
- Gumi és felni topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest