Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #35 üzenetére
Basszús! Ennyit én is találtam róla. Azért írtam, mit kérek még! Ha ezeket nem kapjuk meg, NEM tudunk segíteni.
Egyébként szerintem egy kihe_élt TV tuner. Az ilyenben NINCS TBC (Time Base Corrector), ami a szinkronjelek és színvívők korrekcióját végzi. Enélkül meg a gyenge felvétel szétesik.
Összefoglalva: A gyártó és a teljes adatlap + műszaki információ nélkül NEM lehet tanácsot adni.
Nem nagy összeg, vedd meg, utána kiderül, hogy használható-e. Ha nem, add tovább másik lúzernek.
Az ilyen adatok csak a "sikítós titkárnőknek" jók, akik elhiszik, hogy a VHS digitalizálás egygombos feladvány. Ha mindegy a minőség, akkor igen, egyébként a ráfordítandő összeg és tudás exponenciálisan nő.
[ Szerkesztve ]
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
liksoft
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #33 üzenetére
Sajnos ismeretlen. Hazai kereskedelmi forgalomban sem találtam, sőt a gyártót sem. Ez nem túl jó jel, de ettől még lehet jó. Tapasztalat USB-s eszközökkel (TV tunerek), ha minőséget szeretnénk, akkor hibátlan USB2-es csatorna kell, lehetőleg erős géppel (környezeti paraméterekkel nem találkoztam - érdekes). Különben képeket dobhat el. Valamint az ár alapján a gyengébb VHS felvételek rossz minőségű szinkronjeleit és színtartalmát hogyan fogja kezelni? Ez a gyenge pontja leginkább egy digitalizálónak. Ezen kívül jó lenne azt is tudni, milyen mélységű (411/422/444) a képkezelése, milyen formában küldi a jelet a gépbe (valós kép vagy mpg2 kódolás már esetleg). Az olvasottak alapján az effektek és egyéb nyalánkságok a hozzáadott programmal utómunkát kívánnak.
Számomra túl sok az ismeretlen ahhoz, hogy valós véleményt mondhassak róla.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
Új hozzászólás Aktív témák
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok