Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Nem vitás, hogy a PC erősebb, csak nekem elegem lett abból, hogy optimalizálatlan minden...
Annó mikor a GTX690 volt a csúcs, nem tudtam sem a Crysis 3-mat és sem a FarCry3-mat úgy végigjátszani, hogy néha-néha ne akadjon meg... A PC-t százezres vassakkal javítod... A konzolt meg szoftveresen javítják lassan a fejlesztők...
Szerintem egyik tábor sem lehet elégedett... Egy Uncharted 4-re leszek majd kíváncsi, de PC-re akkor már persze valószínű GTX880 lesz 170.000Ft-ért... Csak kérdés minek??? Mi fog rajta futni és hogyan???
Én most a "PC fegyverkezési mániából" és annak mesterséges igazolásából kicsit kiábrándultam...
Sajnos egyik platform sem ideális... Ha nagyon nem indul be a PS4, és még játszani akarok, akkor visszamegyek PC-re... Addig legalább kijön a DX12, meg a köv.gen vga sorozat... De még bízok...
Ráadásul a legfontosabb:, játék közben nem feltétlen a grafika és az fps a legfontosabb, az csak hobbi...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- Xbox 360 Játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest