Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sayinpety
tag
Ez nincs igy. A 30 frame/sec konzolon es PCn is ugyanannyi. A konzol azert mas, mert nem a driver allitja be a felpufferelest. Minden PC graphics driver amit lattam async vezerlesu, legalabb ket/harom kepkockara elore pufferelnek. Ez noveli a gpu kihasznalasat, am a kesleltetes is no. Konzolon en mindig csak egy kepkockara elore pufferelek, sokkal kisebb lesz a kesleltetes. A Sonynal csinaltam regen szinkron vezerlest. Ez a legjobb, am fajdalmasan sok munka van vele, romlik a gpu kihasznalas, amit machine koddal kell visszanyerni. Nem dolgozom mar a Naughty Dognak, nem tudom ma mit hasznalnak. A shared memory miatt a szinkron vezerles most mar egyszerubb, de szerintem az async hatranya egy framere nem nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Spanyolországban házal a Naughty Dog a PS4-re érkező The Last of Us spéci kiadásával, innen szivárogtak ki részletek.
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest