Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Nagy kár, hogy kivágták. Remélem lesz folytatása a 2-nek.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Pár hónapja újra végigvittem a kampányt, mielőtt lejárt az EA play-em. (Még mindig imádom, ahogy az időutazást megoldották.)
Elindítottam a multiplayert, de 3 perc után lelőttem, nem talált meccset.
Amúgy a falmászós codoknál ténlyeg jobb. Az új modern warfare viszont elég jó lett és úgy már külön stílus a két játék.
[ Szerkesztve ]
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Tavaly voltak a hírek, hogy sok állást kiírt a Respawn, ahol a pozíció neve mellett zárójelben ott volt hogy Titanfall, + most Augusztusban a CFO Blake Jorgensen köpött egy olyat, hogy amikor a felvásárlás történt a csapat már a 3. részen dolgozott és lehet még a közeljövőben újabb rész.
Őszintén remélem, hogy dolgoznak rajta és meglepnek minket egy rövidebb gameplay-el meg mondjuk egy db új titán bemutatóval.
-
Muszáj kínozni az embert?
Remélem titkon készül (akar ugyanazzal az engine-el, mint a 2) a Titanfall 3 csak direkt nem akarnak teaser videókkal szivatni minket.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egy ideig sztori mód is készült a programhoz, azonban végül csak többjátékos módot kaptunk a robotos FPS-hez.
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest