Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
válasz
#08052480 #19 üzenetére
Nézz meg egy borderlandst vagy pop-ot low és high részletesség mellett.
Hát a borderlands kb a legjobb példa, hogy a cell shadinggel próbálták kevésbé ordítóvá tenni a vacak grafikát, az a játék marhára nem igényelte a rajzfilmes kinézetet. És igenis alacsony részletességűek a textúrái.
A legutolsó pop-hoz illik a cell-shading, ott illik a meseszerű világba.Az meg, hogy bukta meg még mindig nem értem, hogy fér össze az itt kapott pontszámmal vagy úgy általánosan a kritikusok véleményével. Egyértelműen sehogy. De ha mindenáron a pontszámokból akarsz kiindulni: 76-os metascore és 79%-os gameranking. Mindenki elfogult, csak mert neked nem jön be videók alapján?
Igazad van, nem bukta, rosszul fogalmaztam. Egyszerűen rossz játék, még ha nem is a legrosszabb fajtából.
-
julius666
addikt
válasz
#08052480 #11 üzenetére
A négy dimenzió közül csak kettőnél használtak cell-shade szűrőt és elég nagy tévhit, hogy így nem látszódnak a textúrabutítások.
Azért a cell shaded grafikánál nem jellemzőek a nagyon részletes textúrák ( megjegyezném nem is illik hozzá).
azt meg fel nem fogom, honnét veszed, hogy bukta? Mert 7 pontot kapott és nem kilencet?
A 7 pontot is úgy kapta, hogy a teszt írója erősen elfogult a téma irányában. Sok anyagot láttam a game kapcsán, és nekem abszolút a gagyiság süt az egészből. Aki nincs annyira ráizgulva a pókember világra, hogy bármi ami kapcsolódik hálószövő barátunkhoz eleve + -al indulna nála, annak a hangulat biztos nem fog 9 pontot érni, a grafika szintén nem 8-at (8 pontot grafika szempontjából a már nem állejtős, de még mindig nagyon jónak számító AAA-s játékok érdemelnek, nem pedig egy "és bár nem eget rengető, de nem is csúf" látvány. Az nálam 6 pont).
Új hozzászólás Aktív témák
gp Mint a Marvel univerzum leghíresebb és legkedveltebb karaktere, hálószövő barátunk több játékot ihletett, mint bármely másik szuperhős. De vajon a behálóz minket, vagy arra készüljünk, hogy falra mászunk az élménytől?
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple notebookok
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Tőzsde és gazdaság
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Alpha Industries
- Garanciális, újszerű HP Elitebook 840 G10: i5-1345u/16GB DDR5/256SSD/1000nit display
- GAMER PC! 2070 Super/Ryzen 7 3800X/32GB RAM/500GB SSD + 500GB HDD
- Asus ROG Phone 7 Ultimate + tartozékok
- FRISS LISTA!!!! SPÓRÓLJ SZÁZEZREKET! Új és bontatlan gamer laptopok! Legion ROG strix Omen Predator
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest