Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruszki
senior tag
Hát elnézve a képeket a belinkelt oldalon lehetne szebb is az elrendezés és a kivitelezés!
Addig jó amíg nem látjuk mi van benne!Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
MMIX
addikt
-
vinibali
őstag
belenéztem volna...
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
gombcomp
senior tag
Ha jól látom a képen is csak egy táp van,de ez akkor sem nyolc darab...
Szerverben még csak olyat láttam amiben max. 2 db. redundáns táp volt.Na de hagyjuk,
mert nem ide tartozó dolgokról beszélünk."Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
proci985
MODERÁTOR
jonny guru a héten tesztelt egy 1U magas platina 1200Ws deltát, szóval vannak ekkora 1Us tápok. gondolom a hangja a cuccnak olyan volt, mint a méhkasnak, de ez ekkora méretben normális.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
gombcomp
senior tag
Hova csatlakozott a 8db 1200w-os táp? Egy 8U nagyságú géphez elég érdekes elképzelés....
Amúgy a vrtuális gépek darabszáma indifferens a fogyasztás szempontjából.[ Szerkesztve ]
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
-
nyunyu
félisten
Egyaltalan letezik meg valodi tobbagu tap? (az osregi konstrukciokat leszamitva)
Miota bejottek a 80Plus minositesek, es a hatekonysag kerult az eloterbe, azota megy a bohockodas az "agankent" kulon tularam vedelemmel, hogy megfeleljenek az (elavult) ATX szabvanyban leirt 18A limitnek.
Sot, 80Plus Gold/Platinumhoz mar a regi tap tervezesi sema sem volt jo, ki kellett dobni a az 5V es 3.3V agakat is.
Most mar azokat is a 12V-bol allitjak elo DC-DC konverterrel.Raferne mar az ATXre egy alapos revizio.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
őstag
8 centis venti?
Nem próbálnám ki a hangját -
Reggie0
félisten
válasz coll3ctor #34 üzenetére
Inkabb biztos pont nem nulla, ugyanis egyaltalan nem mindegy, hogy melyik a szabalyozott es melyik a szabadon futo ag, mekkora az agak kozotti feszultsegkulonbseg ugyan olyan munkapontban. Mint az koztudott, a nagyobb feszultsegun fog a nagyobb aram folyni. A maximalis aramon mukodo ag(ak)on nagyobbak lesznek a vesztessegek, mert ugye a rezvestesseg i^2*R, aminek igy az optimalis pontja az, ha az aramok egyenletesen oszlanak meg. Ezen felul a primer-barmelyik szekunder kolcsonos induktivitasa homerseklet es aramfuggo(a maximalis aram kozeleben), ha ezek nonek, akkor a kolcsonos induktivitas is no. A kolcsonos induktivitas novekedese lassitja a kommutacios sebesseget, ami noveli a kapcsoloelemek es diodak vesztesseget. A transzformator tekercselesenek modjatol fuggoen a trafo asszimetrikusan melegedhet, ami az agat kozotti feszultsegkulonbseget tovabb novelheti.
(#33) Angel1981: Valoszinuleg nem veletlenul nincs minden tapnal erre lehetoseg. Ahol ezen mulik a jobb minosites, ott nem engedik meg.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
Nem akarok kötekedni, de szerintem ha többet számítana, nem lennének egy ágas platinum tápok, (pl. Seasonic család), mert egy esetleges 2-3%-os mínusz 90% környékén már komoly hendikep, akkor inkább ők is szétbontanák, hogy meglegyen a tanúsítvány.
1350W-os fogyasztás esetén meg tényleg mit számít a 7-13W?
-
Ruszki
senior tag
Hát ezzel már akár világítani is lehetne!!!
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
siwok1
tag
Akkor köss rá egy forrasztó pákát állandó fogyasztónak.
Komolyan: Ez most sztem azt jelenti, hogy kb 20 csatin öszlik el ez az érték.
KB: 20/13=1,5W per végpont is lehet az ingadozás, ami = V*A= saccra lehet ugye 12V 5V 3,3 V * xA ingadozás. Szal 12V-on 0,125 jön ki...1 végponton. Azért az nem rossz.
-
F34R
nagyúr
válasz sing1ep1ayer #26 üzenetére
Maxishine
-
siwok1
tag
Karácsonyra egyet beszerelek, és kérek hozzá egy szélerőművet, illetve napkollektort, szoba biciklit, egy mókust mókus kerékkel, és
"Cartman anyját"
, hogy a nagy dolgomat is el tudjam végezni. Pfff.
Ezek szerint van egy erőforrás amivel ki lehet tekerni egy Q-SLi GTX680 szettet.
-
Angel1981
veterán
Az az esetleges 0,5 - 1 % plusz a hatásfokban semmi - szerintem inkább hátrány a több ág, esetleg 2-3 az még elmegy, kellően magas maximumokkal.
Felesleges a kapcsoló, ha már tudja 1 ágon is adni - kérdés, hogy 1 főtrafó van-e benne, mert ha nem, akkor kamu.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Day 'n' Nite #19 üzenetére
Az csak a festés.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
nyunyu
félisten
C20 tapcsatit sem surun latni szamitogepes tapokon.
Mondjuk USA vagy Japan piacra kell is, mivel a szokasos C14 csak 10 amperig terhelheto.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Dagidög
senior tag
8 cm-es venti egy ekkora dögbe?
Ha összekapcsolhatóak az ágak, mi értelme szétkapni őket? -
kromatika
veterán
szerintem ez egy kisebb vagyon lesz.
-
TaaT
nagyúr
én 2db 6centiset raktam volna bele, abból is a slim-et
Give them hell Ukraine!
-
Day 'n' Nite
tag
Erről a fura, szivacsszerű borításról lehet valamit tudni, mire jó? Azt hittem megemlítik a cikkben, de nem (vagy csak nem találtam).
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
-
gombcomp
senior tag
-
tvse1995
senior tag
Hatalmas ötletek: kis venti, feleslegesen nagy teljesítmény...
Ez kell a népnek. -
ledgeri
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #14 üzenetére
Érdekelne, hol szűrjem?
(#1) Borisz76 Fsp Aurum 400 --- ajánlás pipálva
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
gombcomp
senior tag
Azért beleférhetett volna a cikkbe,hogy a single rail üzemmód egy kapcsoló segítségével
érhető el, ami a managelt csatlakozó aljzatok mellett található.
A régebbi testvéreknél ez az "átkapcsolás" garancia vesztéssel párosult (a kapcsolót egy matrica védte),
most ez szabadon átkapcsolható lett.
Silverstonetek[ Szerkesztve ]
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
Chp
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #9 üzenetére
Az extrém tuning ténylegesen igényli az 1000W+ teljesítményt?
-
vince
őstag
sokunknak valószínűleg nem, de ne feledkezz el vérpistiről, akinek mindenből a legjobb/legnagyobb/leggyorsabb van a gépében
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Chp
őstag
Kell bárkinek is ekkora teljesítmény?
-
Angel1981
veterán
"230 mm-es mélysége azt sejteti, hogy belsejében elég komoly elektronika lapul, vélhetően emiatt volt kénytelen a gyártó a szokásos 120/140 mm-es ventilátor helyett egy 80 mm-es egységgel megoldani hűtést"
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Amikor olvastam a nevet hogy Zeus, tudtam hogy valami villámos poén lesz, mivel tápról van szó, nagyon jópofa cím
Mindenestere érdekes darab.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Prof
addikt
Már előre látom ahogy az USA portálokon ezt ajánlgatják a sok hülyének az egyszem GTX-ükhöz mert, hogy fagy a Cod
-
proci985
MODERÁTOR
hm, régóta nem láttam sunon ventit tápban, kíváncsi vagyok ki az OEM.
a hangja meg gondolom lesz olyan kellemes, mint az antec hasonló kialakítású modelljének volt.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
daneeeeee
aktív tag
Hát elég randa
-
Borisz76
veterán
Ívhegesztésre is lehet használni ?
Viccet félretéve ez brutál teljesítmény és véleményem szerint egy átlagos felhasználónak teljesen felesleges.
400-500 wattos gold tápok kellenek otthonra.Milyen konfiggal lehet esetleg kicsit megterhelni ?......4 VGA- s rendszerrel talán.
Mod : Gyanítom a méretei miatt sem lesz könnyű a beszerelés....
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest