-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
barack2244
tag
válasz nylacika #5892 üzenetére
Valahol igen teljesen normális, hogy azt írja h nincs fizetési alkalmazás telepítve.
Órával úgy fizetsz, hogy meg kell nyitni a google pay appot és tartani a terminálhoz. Ellentétben a telefonnal, ahol elindul magától ha nem fut. Telefonon ezért be kell állítani az alapértelmezett fizetési alkalmazást. Órán nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
válasz nylacika #5896 üzenetére
Nekem is Telekomos az óra a legfrisebb rendszerrel.
LTE 44mmCsináltam az órán gyári visszaállítást frissítés után, hogy teljesen alap legyen, majd bizt mentésből vissza a beállításokat.
CIBes vagyok és működik rendesen.
Szerintem csinálj egy óra resetet, mert működnie kell a Telekomos órának, ha a Gpay is támogatja a kártyád. -
-
nylacika
aktív tag
Meglepődnék, ha a Telekom szürke importot forgalmazna... Hiába az app, hiába van feltelepítve, belépés után felvillan a kártya hozzáadása egy pillanatra, majd utána a "Állísa be a gpayt az alapértelmezett érintés nélküli fizetéshez képernyő. Itt pipa, majd a beállításokban a fizetés menüpontban nincs ilyen alkalmazás telepítve...
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
Kami11
őstag
válasz nylacika #5889 üzenetére
Lehet nem az a gond, hogy nem Magyarországra szánt verziójú az óra, hanem GSM boltos, szürke import? Az okozhat anomáliát, mert az enyémen ugyanolyan zökkenőmentesen megy a gpay-es fizetés, mint pl szpeti40-nek. Mindez Erste kártyával.
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
nylacika
aktív tag
válasz $atirka #5888 üzenetére
Nem, sajnos nem megy. A Curve eddig működött, most hiába van fent a gpay az órán, azt írja, hogy telepítsek fizetési alkalmazást... Nem volt véletlen a kérdésem és nem véletlen, hogy sokunknak nem megy...
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
madkiller
őstag
Kipróbáltam a Gpay-t Curve-al. Tényleg jó. Sokkal gyorsabban működik, mint a raipay. Most már tetszik az óra
-
nylacika
aktív tag
Üdv! Érdeklődnék, hogy a google payt sikerült-e valakinek működésre bírni? Próbáltam https://mobilarena.hu/tema/re_samsung_galaxy_watch4_es_watch4_classic_probawe/hsz_4441-4441.html eszerint megcsinálni, de egy baj van, eleve nincs az órán samsung pay... Tehát így törölni sem tudom... A gpay meg sehogy sem akar működni...
-
30z.Samu
félisten
Illetve lenne még egy kérdésem. Van valami tipp arra hogy lehetne két napot kihúzni az órával? Levettem indulás előtt a töltőről, 3 óra alatt merült 10%-ot. Az kis számolással 30 óra alatt merülne le csutkára. Amit nyilván nem hagynék, de ez nem túl sok. Most a Pulzus mérést állítottam át kézire, hogy ne mérje 10 percenként. Van valami még, amivel lehet kicsit húzni az üzemidőt vagy szokjak rá arra, hogy minden nap töltőre teszem?
Sic Parvis Magna
-
kchris78
veterán
válasz Luigi962 #5868 üzenetére
Milyen alvás adat? Nekem van az is de ahhoz reggel vissza kell rakni hogy kapcsolódhasson a telefonra és várni egy picit amig pörög az alváskielemzés arra belépés után..
A pulzus mérésnél nálatok hogy néz ki? Alvás előtt nekem szép hullámzás ahogy kell.. Viszont amikor felmentem egy torony tetejére össze vissza mutatta, alig tudta megmérni a pulzust (hullámzás kb összevissza volt), volt hogy nem is jól mért (érzésre jóval kesevebbet is mért). Most az én szivem dolgozik összevissza? Vagy a szenzor ilyen sz.r .
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Azt be tudom valahol állítani, hogy ne legyen szinkronban a telefon meg az óra beállítása? Pl ha beteszem a telefont ne zavarj módba, akkor az óra ne tegyen így?
Sic Parvis Magna
-
Badboys
őstag
válasz anonymus89 #5866 üzenetére
Nálam a rep. módban 8 % veszteség. Kikapcsolva 0-1% a veszteség még úgy is, hogy újra kell töltenie mindent. Tehát én éjszakára kikapcsolom mivel az alvásmód nem érdekel. Így 2 naponta töltöm, hogy napi 20-30 km kerékpározás vagy 7-9 km gyaloglás.
-
bajnokpityu
félisten
Van jó futó edző az órára,V telefonra, ami berakja a naptárba, h mikor mit kell futni?
Arról nem is álmodok, hogy esetleg az előző heti teljesítmény alapján számolja a kov hetit, V esetleg figyelembe veszi a jó rossz alvást, stb..Garmin forerunner edzője levalthato valahogy?
Tegnap nyomtam korpalyan 20k futást. Bal kéz Samu, jobb forerunner. Menet közben végig feltunt, h Samu szerint 2-3al alacsonyabb a pulzus, illetve picit nagyobb a tempó. A végén rajottem. Samu szerint 19.9et futottam, garmin szerint 19.2t. Azonos idő alatt. Mindkettőt csuklorol mertem, saját GPS el.
Pulzusban sztem samunak inkább hinnék, de GPS ben utána kell járnom, kinek van igaza. Elég nagy a difi.
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Próbálta valaki már a watchface studiot gépen? időjárást lehet bele integrálni valahogy?
-
Vitaqo
senior tag
válasz anonymus89 #5866 üzenetére
Nálam repülő+alvó mód volt bekalcsolva.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok, éjszakára milyen módban rakjátok le ,hogy csak annyit merüljön mint a galaxy watch 3-4%-ot?
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
Badboys
őstag
Nem szeretnék ebben további vitát generálni. Sőt nem akarok senki párjára sem állni. Csupán megemlíteném, hogy az S20FE topikban is volt egy úri ember aki folyamatosan használta az AODot és állítólag napokon belül be égett a kijelzője. Számára létfontosságú volt ez a lehetőség. Ment garanciális javításra.
-
Firedaddy
tag
Úgy tudtam ez a fórum egymás segítését szolgálja. Miért kell ez az "énkukimnagyobb" adok kapok ? Fejezzétek be légyszíves, nem ezt szeretném olvasni 3 oldalon keresztül !
-
axlfsi
veterán
Szerinted meg az a lényeg, hogy LCD-t írok vagy Super AMOLED-et? Neked tényleg meggyőződésed, hogy teljesen mindegy aktív-e az AOD vagy kikapcsolt a kijelző, nem befolyásolja a fogyasztást? Elképesztő vagy!
Félre ne értsd, nem akarok elmenni személyeskedőbe, de ha nem vagyok nagyon indiszkrét, elárulod, hogy hány éves vagy és miért döntöttél a bölcsészkari pálya mellett?!
Najó, tényleg hagyjuk, offba is teszem, azt jónapot!˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Gábor-KJ
őstag
Azért csak sikerült reagálnod privátban...
Vicc vagy töki - pihend ki magad mert hétfőn újra menned kell az oviba!
Diskurzusunk itt pedig a végéhez ért... Pá!Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
-
jacis
nagyúr
Akksi szempontjából (nekem AoD bekapcsolva és pluzus mérés 10mp-ként és rengeteg üzenet amire van hogy órán keresztül válaszolok) első napokban kb 10% volt reggel 6-tól este 7-ig. Kikapcsoltam a gps-t és nfc-t és most ugyanilyen felhasználással reggel 6-tól este 11-ig 25% marad az akksiban.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Gábor-KJ
őstag
Egyelőre a te kijelződ van beégve kb egyedül, úgyhogy szerintem ne magyarázd tovább a bizonyítványodat - mégha "nagyúrként" mindent jobban tudsz! Vicc!
Nem elég megvenni egy terméket - tudni kellene használni is azt!Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
axlfsi
veterán
A "nagyuram" a titulusodból jött, természetesen nem sértésnek szántam, csak kis poén. De én elengedtem az AOD-ot, használjátok, ha szerintetek nem meríti jobban az akkut, nem fogok itt elektrotechnikai alapokra lemenni, túlmutat a topik témáján!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
jacis
nagyúr
A nagyuram duma nem tudom minek ide, de legyen ez a Te bajod...
Okosat akartál írni, de nem sikerült. Ha LCD esetében alkalmaznak AoD megoldást (nem szokták csak nagyon elvétve) akkor az tényleg gáz mert meríti rendesen az aktuális eszközt azt hogy miért nem írom le mert biztosan tudod. AoD technológiának oled kijelzők esetében van értelme. Az AoD definícióját újra kell fogalmaznod[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
deka10
senior tag
válasz barack2244 #5847 üzenetére
Az opr. (On Pixel Ratio) határozza meg %-ban, hogy mennyi pixelt jelenít meg az AoD. Általában az óralap tervező programokban meg is jelenik ez az érték, minél magassab a %-ban kijelzett érték annál több pixel (információ) van megjelenítve az AoD módban a kijelzőn és jobban is eszi az akksit, hogy óránként ez energia fogyasztásban mennyit jelent azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
$atirka
senior tag
válasz barack2244 #5847 üzenetére
Beégés nálam nem állhat fenn, mivel még én sem találtam meg a megfelelő számlapot, így hetente cserélődnek.
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
barack2244
tag
AOD: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Always_on_Display
Fogyaszt és kész. Hogy mennyit az függ attól, hogy mi van kint a kijelzőn. Lehet, hogy nem túl jelentős, kijelzőtől is függhet. Mondjuk elvileg időnként el is kellene tolnia a pixeleket a kijelzőn, hogy ne égjenek be.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Nagyuram, ne beszéljen kend baromságot, kérem!
AlwaysOnDisplay - egy bekapcsolt állapotú LCD kijelző, legyen annak aktuálisan akármilyen fényereje is, de bekapcsolt(!), ami az AOD definíciója ha úgy tetszik - szerinted nem meríti jobban az akkut, mint ha nem lenne belapcsolva az?
Biztos van benne egy perpetuum mobile alapjaira épülőaggregátor, ami az AOD-ot táplálja. Oh, boy!
Jézusom, nagy szakértő lehetsz igazán, én be is fejeztem innentől veled ezt a témát, mielőtt nagyon belemennénk Ohm, Kirchoff vagy Watt törvényeibe és köszönöm, hogy megírtad miben tévedtem, a Tiéd is egy vélemény˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Watch 4-et és azt szeretném kérdezni, hogy OTP kártyával meg lehet-e oldani valahogy, hogy lehessen fizetni az órával. Telefonra ott a Simple, viszont az órára nincs.
Sic Parvis Magna
-
PACSA75
őstag
Szerintem a WatchMaker sokkal jobb erre a célra, mint a Facer. Itt nem kell nulláról kezdeni egy óralapot, hanem akár egy bárki más által kreáltat is lehet finomhangolni, vagy teljesen átalakítani.
Én is igy csináltam meg a Fossil Gen 5 és az Apple Watch óralapokat.
A Facerben még azt tapasztaltam, hogy ha magam felé fordítom a csuklómat, bekapcsol a kijelző, de előbb fekete fehér az óralap, majd egy kis késéssel megjönnek a színek is. Ezért nem is használtam.
A WatchMakerben ilyen bug nincs. -
jacis
nagyúr
Akkor leírom miben tévedsz.
Az AoD-tól semmivel nem merül jobban az óra mint ha nincs bekapcsolva. Napokig tesztelgettem. Másrészt az AoD nem villogásra szolgál hanem egy legitim funkció ami szerintem sokaknak hasznos lehet.
Harmadrészt nekem az órám 7 napja van használatban és már most be van égve a kijelzője.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
axlfsi
veterán
Totálisan esélytelen! Egyrészt, mert nem fogod always on használni a kijelzőt, mert nem (néha, ha villogni akar vele valaki pár fotó erejéig vagy nem is tudom mit mondjak, láttam már, hogy bekapcsolják, egyébként alapból nyilván nem fogja senki, mert pár óra alatt lemerülne), onnantól kezdve pedig előbb fog tönkremenni a következő napszéltől, mintsem a kijelző beégni.
-
jacis
nagyúr
Ti, hogy álltok a kijelzőbeégéssel?
Jelen van már valakinél?iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Vitaqo
senior tag
Abban tudtok segíteni, hogy a Samsung Health ha indítok egy sétát mint edzés, akkor térképre miért nem rajzol? Helymeghatározás órán, telefonon be van kapcsolva, shealth-nek engedely megadva. Úgy tudom automata felismerésnél nem rajzol térképre, ezért indítottam el kézzel.
-
zu
újonc
Sziasztok!
Telepítettem az órára (és a telefonra is) egy Easy Voice Recorder nevű programot, nem tudom, más használja-e esetleg, nem rossz.
Miután rögzítek valami hanganyagot, lehetőség van arra, hogy ezt a telefonnal szinkronizáljam, szépen meg is jelenik a telefonon a fájl.
Kérdés, hogy az óráról eltűnik a szinkronizáció után vagy ott is megmarad valahol? Ha igen, hol? Nem akarom telepakolni az órát hangfájlokkal. Amíg nem szinkronizálom és nincs az órának kapcsolata a telefonnal, valahol az órán kéne tárolja a fájlt, mert nincs hová máshová tennie.Telepítettem az órára egy "My Wear File Explorer"-t is meg egy "Wear File Manager-t is, gondoltam, valahol megtalálom a tárhelyet, de nem túl felhasználóbarát módon mutatja az órán lévő cuccokat (Root, Internal Storage, Downloads, Documents, Music stb. gyakorlatilag mindegyik üres). Már azt sem látom, magát ezt az Easy Voice Recorder-t hová tette. A Downloads mappa is üres, vagy csak lehet, hogy rejtett. A Root alatt van sok minden, de azok nagyon "rendszerfájloknak" tűnnek, azokat nem piszkálom.
Valaki ismeri az óra fájlrendszerét ilyen szempontból? Pl. jó lenne, ha lehetne keresni az órán fájltípusokra, de ezek a fájlkezelők elég kezdetlegesek.
-
axlfsi
veterán
Köszi a tippet, már gondoltam rá!
Facer-t használsz a célra, jól rémlik?Egyébként az "Egészség" vagy az "Informatív" kategória áll úgymond közel hozzám, ... de vagy a színvilág vagy az elrendezések, ikonok, egyebek nem jöttek be eddig...
Habár neked mintha korábban itt lett volna linkelve (talán még "Facer-en kívülről is"), ami egész jó volt...
-
Badboys
őstag
Hátha valakit érdekel ingyenes jelenleg. [link]
-
winben
aktív tag
válasz barack2244 #5812 üzenetére
A szokásos ajánlót nekem se dobja az elején hanem csak gondolkozik és gondolkozik. De ha begépelem, hogy munkahely már van találat, rábökök és elkezd gps-t keresni.
A teló le volt választva róla - bt és wifi is kikapcsolva, látszólag nem vette fel a kapcsolatot a telóval (vagy legalábbis nem indult el telón a navi a szokott módon). -
deka10
senior tag
válasz barack2244 #5812 üzenetére
Telfonos kapcsolat nélkül csak e-sim, adatkapcsolattal és az nélkül is elindul a gmaps nálam.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
barack2244
tag
Esim módban telefont otthonhagyva az órán a google maps-ben nem indul el a navigáció? Miért nem? Nektek elindul?
-
solti
senior tag
válasz bajnokpityu #5809 üzenetére
0. Gugli drive-ról 2 apk és egy zip letöltése
1. bugjaeger telepítés telefonra
2. órán developer mód majd adb debug és debug over wifi bekapcsolás (es legyen wifin az óra)
3. bugjaeger kapcsolódás órára wifin, órán a kapcsolódás elfogadása
4. apk telepítés az órára a bugjaegerrel
5. adb debug (es debug over wifi) kikapcsolas az órán
6. telefonon apk telepítés
7. a .zip kitomoritese a telefon download könyvtárába
8. samsung health developer mode bekapcsolás (utána force close) majd indítás
Nagyon pongyola módon kb ennyi és még pc sem kell. Való igaz, ez több mint egy apk telepítés, de annyira nem vészes szvsz -
-
bajnokpityu
félisten
válasz Ace Ventura #5806 üzenetére
azért mókolni kell hozzá. simán letöltve a mod appot, nekem nem megy 10T pron.
-
solti
senior tag
válasz Ace Ventura #5806 üzenetére
2 napja van meg a watch4, eddig nagyon tetszik. Előtte samsung gear sportom volt, hát ahhoz képest ég és föld. Kivéve a sportolás közbeni pulzusmérés, az ugyanúgy duplázgatja néha az értékeket (főleg edzés elején... rá kéne köpni? ) Nagyon gyors, reszponzív az egész óra az előzőhöz képest. Az üzemidő meg olyan amilyen, mondjuk nem volt zsákbamacska
#5806 Ace Ventura: Mi9 van nekem is, gyárilag nyilván nem megy az EKG meg vérnyomás... A moddolt SHM-el viszont szépen működik, van róla youtube videó, leírás stb. Kb 10 perc megcsinálni ha először csinálod
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Nézegetem ezt az órát az EKG funkció miatt. Xiaomi MI9-em van. Működik tökéletesen az óra minden funkciója a telómmal?
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Cellular ( eSim ) független, 90% akku, 2025.05-ig garanciális
- Apple watch series 6 40mm gyönyörű gyári 100% akku
- Apple watch 42-44-45-49mm ocean Band bontatlan
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.