-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
válasz barack2244 #6789 üzenetére
Nem túl jók a visszajelzések róla. Állítólag hamar megadja magát és nem egy minőségi termék, főleg az árához képest.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Air M3, MacBook Pro 16'
-
Gábor-KJ
őstag
-
meszipeti
aktív tag
-
Bilux
veterán
válasz barack2244 #6789 üzenetére
Nagyon jó, jobb mint a gyári szilikon
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
barack2244
tag
Agyon teszteltem a Google Assistantot az órán. Hey google bemondással mindig felismeri hogy hozzá beszélek, és utána felismeri a kérdésem is. Sajnos kb. az esetek felében kapok csak választ, a másik felében megáll a mondatnál és nem történik semmi. Utána bemondom ugyanazt, ugyanúgy felismer mindent és akkor jön a válasz. Volt hogy 10x elmondtam ugyanazt, 10x felismerte és kiírta a kérdést, de hol jött válasz, hol nem. A hiba nem jön ha gombbal vagy a mikrofon ikonnal indítom az assistantot, csak a hey google-lal indítással jön a probléma.
Valaki tapasztalt hasonlót?A másik, hogy ti rá tudjátok bírni az assistantot, hogy küldjön el egy Viber üzenetet? Látszólag mindent megcsinál és írja hogy sending, de végül nem megy el az üzenet. És ez telefonon se megy nekem.
[ Szerkesztve ]
-
gippazoid
senior tag
Üvegfóliát vagy Firstphone-nál helyben rászabott gél alapú fóliát érdemesebb feltenni?
Gippazoid Novelties Inc.
-
gippazoid
senior tag
-
Roland0224
senior tag
Nekem van rajta üvegfólia meg szilikontok is. (Az egyetemen némelyik padban elég szűkös a hely és neki neki verődött az asztalnak ezért lett) fólia első nap berepedt 🤣🤦🏼♂️ (kutya nekilökte a kezem a kerítésnek (beton) jó,hogy feltettem😂) ha olyan a munka akkor szerintem nem árthat nem sérül nem zavaró egyáltalán szerintem
-
barack2244
tag
Vett valaki hybrid bőrszíjat? Mennyire áll el a kéztől? Annyira mint a gyári szíj?
-
gippazoid
senior tag
Sziasztok!
Más is járt már úgy hogy az óra a vásárlás után a dobozból kivéve 0%-os töltöttségű volt? Tölt és be is kapcsol de nem nyugtat meg hogy 0-ra merült
Gippazoid Novelties Inc.
-
sixpak
nagyúr
válasz barack2244 #6783 üzenetére
Köszi.
Ez jó hír.
S21 Ultrán volt valami app előre telepítve a hordható eszközökhöz, na ezt gyalultam az első percben, mi is volt a neve?Szerk.: megvan, Galaxy Wearable.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
sixpak
nagyúr
Aloha.
Soha nem volt okosórám, most sincs rá szükségem, de 64 ezerre jött ki kuponozással a Watch 4 Classic 46mm, gondoltam teszek egy próbát, hátha megtetszik.
Mennyire strapabíró a cucc?
Érdemes fóliát tenni rá, valahol még szilikon tokot is láttam, az gondolom már túlzás.
Elkezdtem amúgy olvasni a topikot délelőtt, miután megrendeltem, remélem azóta javult a helyzet valamit, mert ahol tartok az olvasásban, ott még mindenki fikázza.
Üzemidő és hasonlók miatt...
Viber üzenetekre lehet válaszolni vagy csak megnézni lehet őket?https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Badboys
őstag
Valakinek? [link]
-
Luigi962
őstag
Itt egy hybrid wf hátha valakinek bejön, jó a mutatók árnyékolása. Free most!
[link][ Szerkesztve ]
-
Luigi962
őstag
válasz vodrosjozsi #6774 üzenetére
Sikerült? Tetszik?
-
Luigi962
őstag
Akit érdekel itt egy abszolút klasszikus, elegáns watchface ingyen: [link]
Kupon: NHHYNEAGA8XGR4J34995JSC -
hitchins
őstag
Huawei telefonnal mukodik az ora? (Ugy ertem nem androidos hanem harmony os-sel vagy mi a tok a neve)
-
xeo98
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani jól bevált / kipróbált GPS trackert az órára, ami a Samsung Healt edzéseihez hasonlóan a telefon képernyőjén is meg tudja jeleníteni a túrázások útvonalát, esetleg GPX exportot is tud?
[ Szerkesztve ]
-
Redome86
tag
Sziasztok!
Tapasztalt már más is olyat, hogy az óra eldobja az értesítési beállításokat?
Nagyjából heti rendszerességgel történik olyan, hogy a telefonról nem jön át az órára az értesítés. Megnézve a Galaxy Wearable-ben pedig azt látom, hogy az addig beállított appok értestései ki vannak kapcsolva."Nem tudom, hogy kell képernyőképet küldeni..." "Semmi baj. A billentyűzetet látod?"
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Valakinek sikerült már az órát bluetoothon összepárosítani autós kihangosítóval? Csatlakozásnál kérné az óra a biztonsági kódot, de nincs mező ahova be lehetne ütni, és semmi képernyőbillentyűzet sem jön elő.
-
gippazoid
senior tag
Sziasztok!
Becsapósak a fotók és boltokban pont nem sikerült élőben megnéznem, hogy tényleg így van-e...
De úgy tűnik a fotók alapján, hogy a 46 mm-es ezüst órának a szíja szürke. Tényleg?
A 42-esé sajnos vakító fehér...
A két óra ezüst tokozása azonos színű? A fotókon a 46-osé mattabb.Gippazoid Novelties Inc.
-
S e t h
nagyúr
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék tőletek kérni. Tudni kell rólam, hogy sosem viseltem órát, most elgondolkodtam rajta, de egyelőre nem tudok számos érvet felsorakoztatni a vásárlás mellett.
Mivel sportolok így nem láttam sosem szükségét a számolgatásnak, kvázi motivációs eszköznek, hogy hajrá, csináld, mivel a sport a mindennapjaim része.
Ami viszont felkeltette az érdeklődésemet az azon néhány funkció, amire úgy gondoltam, hogy post covidos tünetek miatt hasznát tudnám venni. Ezek példálózó jelleggel pulzus, ekg, vérnyomás mérése, de el is érkeztünk a problémámhoz, hogy pont ezek monitorozására nem igazán megbízható az óra. Csak 200 hozzászólást olvastam vissza, de az ott olvasottak sem győztek meg, hogy a fent felsorolt funkciók miatt jól járnék a watch 4 vásárlásával.
Nem olyan régen egy ismerősöm poénból rám rakta a watch4-ét, éppen edzés után voltam és mind a pulzus, mind a vérnyomás kb. teljesen mást mutatott a valósnál, de ez még akkor is megkérdőjelezi a használhatóságát, ha rá volt kalibrálva az óra. Olyan mintha a készülék azt akarta volna mutatni, ami a tulajdonosának be volt állítva.
Mivel abszolút laikus vagyok a témában és van akinek az óra olyan plusz dolgokat is ad a mindennapok során, ami számára nélkülözhetetlen az megoszthatja, bár csuklóztatni sem akarok senkit feleslegesen, elképzelhető, hogy én vagyok az, akinek alapvetően amúgy sem való az óra, a telefon mindig ott van nálam.
Egyedül csak az a néhány health care dolog érdekelne, kérdés nem csalódnék-e.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
axlfsi
veterán
Srácok! Aki horkolást mér éjszaka, a gyári (Samsung által felvásárolt) Sleep Cycle pont elég, teljes értékű vagy ha azt (is) feltelepítem mint különálló alkalmazást, esetleg meg is veszem (van fizetős része), akkor többet látok, több adatot szolgáltat az app, mint amit jelenleg is látunk?
link˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
MODERÁTOR
válasz djalmasi #6748 üzenetére
A mostani Active 2 40-es? Ha 44-es és jól érzed magad vele, akkor ebből is inkább 44-est válassz szerintem. Ha az is 40-es, akkor persze a 44-es nagy lesz.
A 40-esnél bő 1, szűk 2 nap üzemidő várható, a 44-esnél 1 nappal több.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
djalmasi
tag
Halihó.
1,5 év Watch Active 2 használat után szeretnék váltani egy 40mm-es Watch 4-re, de kicsit félek a méretétöl.
Ahogy képeken láttam a 4-es széria kicsit tepsi lett, és őszintén megvallva a mostani órám fullra húzva mágneses szíjjal lötyög fel le a csuklómon, (elég nyurga vagyok ) ezért is gondoltam a 40-esre.
A kérdésem az volna, hogy ha a 40-eset választom nagyjából mire számítsak üzemidőben és nem fogom nagy visszalépésnek érezni az előzőhöz képest a kijelzőt?
A mostani napi szinten 3 óra kerékpározással és alvásfigyeléssel úgy 1 naponta igényel töltést.
-
vodrosjozsi
addikt
Van arra valami megoldás, hogy az alkalmazások egy körbe jelenjenek meg mint a régebbi órákon?
Samsung Galaxy A35
-
barack2244
tag
Szerintem csak akkor figyel a hey googlera és akkor fogyaszt jobban ha aktív a kijelző. Szóval valami nem stimmel itt az akku mérésekkel.
[ Szerkesztve ]
-
autotaxmo
őstag
Sziasztok, hogy lehet aktivalni a hey google-t az oran?
-
kkdesign
senior tag
válasz Luigi962 #6736 üzenetére
ShadowX: nekem sajnos nem olyan. Ha feltöltöm este az órát, és abban alszom, reggelre 89-91% szokott lenni. Most ez bármilyen felosztásban 80-78. Tehát letörlöm, nem törlöm le.
Hogy tudom ezt kapcsolgatni? merre találnám ezt?
Amúgy az az érdekes, hogy ha össze akarom kapcsolni az órát a telómmal (mindkettő magyar nyelv és régió) akkor az elején azt mondja, hogy ok kész, és akkor kattintsak a beállítására, mondom ok, és ez elszáll. Kiírja hogy pillanat aztán, hogy próbáljam újra. -
Luigi962
őstag
válasz kkdesign #6733 üzenetére
Nekem csak addig volt érezhető a plusz akksi fogyasztás amíg nem kapcsoltam ki a beszédre való aktiválást. Azt kikapcsolva már nem gáz. Átraktam inkább a watcfacen való rátapizásra és úgy rendben van teljesen. Persze ehhez olyan óralap kell amin lehet konfigurálni a tapira megnyíló alkalmazásokat!
-
Badboys
őstag
Aki használja és elégedettlen íme a magyarázat. [link]
-
Luigi962
őstag
Aki most venne ilyen órát az nézzen be a FB Marketbe kicsit. 60-70 között bontatlan eSim-es darabok vannak számlával, jótállással. Jól lent van az ára
-
ghiottone
nagyúr
-
anti1966
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a frissítés lejön, majd amikor másolná az órára, akkor egy idő után kiírja, hogy nem sikerült átmásolni, próbáljam később.
Próbáltam, de nem sikerült.Van valami az órán belül app ami beleszólna, hogy ne tudjon frissíteni?
-
Gábor-KJ
őstag
Valaki nem tudja véletlenül, hogy mik mostanában a kupon kódok a Samsung . com oldalán.(?)
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Air M3, MacBook Pro 16'
-
Luigi962
őstag
Nem tudom mit dolgozik a Google a magyar nyelven,de pl. androidos tv boxon ha kérdezek időjárást tőle van mikor válaszként Tizenhét Degrees-t mond aztán nyomja tovább angolul és közben kiírja magyarul, hogy változóan felhős. De van, hogy mondom neki kapcsold ki a TV-t és megteszi aztán legközelebb pont nem érti és angolul írja ki amit értett.
-
barack2244
tag
válasz st3v3np3t3r #6711 üzenetére
Igen, tudom. De én nem azt számoltam, hogy jelenlegi Galaxy Watch mekkora felületen mér. Hanem, hogy mekkora felületen lenne lehetőség mérni egyszer a jövőben.
A jövőbeni órán a teljes hátlapon lehet szenzor, ezt számoltam. Mondandóm lényege az volt, hogy ezen keresztül nézni a testet nem egyszerű. Mindegy, hogy a jelenlegi GW4-en 5.1 cm2-en kell ezt megoldani vagy egyszer majd talán egy jövőbeni Galaxy Watch x-en 10 cm2-en.
Másról beszélünk na. Ehhez a témához már nem akarok hozzászólni, túlbeszéltük. Elnézést, hogy elvittem a topicot off-ba.[ Szerkesztve ]
-
fil
őstag
Tapasztalt valaki furcsa működést a google assistant feltelepítése óta?
Nálam kb. azóta az óra időnként teljesen belassul, érintésre sem reagál, kikapcsolni sem lehet egy ideig. Nem függ attól, hogy előtte használtam, vagy sem az assistantot. -
válasz barack2244 #6703 üzenetére
de hiába a teljes hátlap, ha annak csak kb.2/3 szenzor :) a műanyag keret körbe nem számít bele a szenzorba... így maga a szenzor kontakt felületébe csak a valós szenzor méret számít...
Jövőben persze bővülhet majd a HR szenzorok sora, de ez még nagyon a jövő zenéje...
De visszatérve, a 10cm2 akkor is sok... ahhoz majdnem 3-4" óra kellene szerintem
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Badboys
őstag
Betű stílus csak az 3-4 gyári van? Telepíteni nem lehet másikat?
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
válasz barack2244 #6706 üzenetére
-
[ Szerkesztve ]
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz barack2244 #6703 üzenetére
Halkan megkérdem, hogy 10 cm2 az 10 cm x 10 cm?
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
barack2244
tag
válasz st3v3np3t3r #6700 üzenetére
Kiválóan kiszámoltad, hogy jelenleg mekkora az óra szenzor területe. Csak én nem ezt számoltam ki, hanem azt, hogy kb. mekkora területen érintkezik a bőrrel. És nem csak a szenzor érintkezik a bőrrel, hanem a teljes hátlap. Felvetésem továbbá egy jövőbeni órára utalt, hogy elméletileg mit tudnának kihozni az órából, hiszen legelső válaszom 30z.Samu #6694-es üzenetére vonatkozott, ami egy találgatás a jövőben elméletileg létrehozható mérési lehetőség(ek)ről szólt. Ettől eltekintve a te erdményed egy nagyságrend lenne az enyémmel, nate82 #6696-os üzenetében viszont egy századakkora, vagyis 2 nagyágrenddel kisebb területet jelölt meg, ami arra sarkallt, hogy kiszámoljam.
-
sepyi
aktív tag
Tehát kicsi. A Higgs-bozon is kicsi mégis tudják detektálni. Ebben a kérdésben abszolut nem vagyok pesszimista. Egy-két év és orvosi tudású eszközök lesznek az emberek karján. Mert ez az érdeke az egészségbiztosítóknak is.
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
glacious
addikt
válasz st3v3np3t3r #6700 üzenetére
Négyzetcenit négyzetcolba kell válatani, de akkor is jóval kisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest