Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
Garsza #51116 üzenetére
Csak félig nem ugyanaz. Szerintem ez ugyanaz a sorozat, csak az egyik régióban kijött már az újabb kiadás, míg a másikban később fog. Nem ellenőriztem le pontosan, de azt hiszem ez is ugyanaz az eset, mint a xeh-dbt-stb esetekben. Hogy a dbt régióban előbb jön ki a frissebb kiadás.
Most nézem megint, lehet, hogy nem ugynaz a sorozat, viszont a te jelenlegi régiódat a kép szerint tartalmazza az új rom. Ez esetben viszont marad a csc.
Valóban nem ugyanaz, viszont miért pont spanyol kóddal akarod tölteni? Igazából mindegy, de egyébként ez ugyanaz, mint a dbt például. Ez a független OXM verzió. A te szlovákod pedig OGC. Az nem tudom melyik.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz
Garsza #50977 üzenetére
Ezt ne úgy képzeld, hogy az egy másik pite. Az ugyanaz. Csak a szolgáltatók pl más beállításokat kérhetnek. Más csoportok ugyancsak más beállításokat, szolgáltatásokat kérhetnek a romban. Lehet, hogy kivesznek belöle bizonyos szolgáltatásokat vagy beletesznek. Ilyenekre gondolj. Nagyvonalakban.
-
dkovizoli
addikt
válasz
Garsza #50958 üzenetére
Nem vagy egyedül vele. Legalább hárman vagyunk, akik így jártunk. Sajnos semmi megoldást még nem találtam rá, pedig EnterR fórumtárs is sokat próbált segíteni. Viszont érdekes, hogy csak az S8 járt így nálam, a 8+ nem. Azon megy, mint ezelőtt is. Ha visszaolvasgatsz, pont tegnap, tegnapelőtt volt téma ez.
-
$atirka
őstag
válasz
Garsza #50957 üzenetére
Pite eddig frankó!
De!
Kinyírta a témámat, az ACR berosált (hangrögzítés megszünt), az alsó gombokat szokni kell. Konkrétan tetszik a gesztusvezérlés, de a bal oldali "gomb" app váltás nagyon nem jön be! Eddig duplakatt rá és átváltott az előző appra, újra dupla és vissza. Na ez megszünt. Meg az előző kolléga is írta, hogy idegesítően ugrál ott az app váltásnál/bezárásnál.
Ha meg vissza rakom a normál navi sávot, ott megszünt a pötty, amivel el tudom tüntetni őket, ha zavarna. Most fix és tuti beégős!Szóval lehet gyorsabb meg biztonságosabb, de inkább csak elvettek...tőlem...
-
barmar
aktív tag
Random hogy kinél mennyire szar. Van aki eszre sem veszi. De szinte biztos vagyok benne hogy minden telefonnal gond van, nálam az ötödik telefon van jelenleg és ez is csinálja de jelenleg kevésbé. Jó esetben szoftveres és javítják.
Rossz esetben hardver de azt amíg tudjak nem fogják beismerni a note 7 után[ Szerkesztve ]
-
khorvat
senior tag
Talán a térerőben keresd a megoldást.
De ha azt nézzük nálam kb. ugyanezeket tudja egy S8+, olyan 30-36 óra üzemidő kb. 3-4 óra SOT-tal, így lehet hogy ez ilyen. Nálam folyamatosan Wifi-n vagy mobil neten van, szinkronizál, telózás, játék, netezés.Nekem a lényeg 1 napot mindig kibír, 2 napot sosem így minden este míg én alszok és nem használom a telefon minden reggelre feltöltődik!
-
SharpSA
veterán
Igen, egy-két beállítás nem éppen jó helyen van. Úgy is mondhatnám, hogy kissé katyvasz, de mint minden, ez is megszokás kérdése.
Van valakinek tapasztalata a AOD fogyasztásáról? Hogy azzal mennyivel jobban vagy anélkül mennyivel kevésbé fogy az akku? Én kapcsoltam és a Gravity Screen - On/Off van beállítva.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
A másodikra a megoldás az kell, hogy legyen, hogy bekapcsolod a kijelző beállításainál a "maradjon kikapcsolva a képernyő" opciót.
Más:
Akinek átlátszó Nillkin Nature TPU tokja van - hirtelen nem tudom ki írta korábban -, megnézné nekem, hogy oldalról nézve síkban van-e a kamera a tok hátával, vagy védi picit a kamera üvegét a tok?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+