Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
nagyúr
Nem sírok, max Te lehet. Engem érdekel ez a probléma, és az meg nem jelenthető ki egyértelműen, hogy a hazai szolgáltatók hálózata okozza ezt a problémát. Lehet, hogy Littlecar ezt kijelenti vagy esetleg más, mert a Vodafonnal ezt lejátszotta és kiderült, hogy lefedettségi probléma, de sem a Telekom, sem a Telenor esetében nem lehet kijelenteni ugyan ezt. Főleg amiatt nem, hogy van olyan csúcs kategóriás készülék ami ezt csinálja és van ami nem. Egyébként meg lehet, hogy tévedek, de Littlecar esetében nem teljesen ugyan azok voltak a tünetek. Nálam beakad a telefon teljesen és sem hívni nem tudok, de engem sem és hívásértesítő sem jön, amíg be illetve ki nem kapcsolom a repülő módot. Nálam sem az S6 Edge, sem az i6S-em nem csinálja ezt. Ugyan azzal a SIM-el próbáltam ki őket. Sőt! Az i6S-em megvan több mint fél éve és sose volt gond vele.
Van akit rajtam kívül is érdekel ez a probléma, és igen, én szeretek utánajárni. ha meg esetleg lesz rá megoldás, akkor azt meg megosztom mással is. Ha nem, akkor meg így jártam. Viszont, nem intézem el azzal egy 270 ezres telefonnál a dolgot, hogy átbaszom 3G-re, mert azzal nem csinálja. Ha egyetértesz ezzel, ha nem.Nem tudom, hogy téged személy szerint érint e a probléma vagy sem. Ha igen, ha nem, akár neked vagy másnak jól jöhet ha esetleg lesz megoldás. Ismétlem ha lesz. Ez meg szerintem nem akkora gond ugye?
Az meg mindig is minden topicban volt, hogy ha van egy aktuális probléma, többet beszélünk róla. Ez viszi előre a megoldást, ha lesz. A Samsung részéről meg tudom, hogy van egy személy aki olvassa a topicot és elég fontos ember ott. Ha látja, hogy többen jelezzük a gondot, előbb-utóbb kénytelen lesz odafigyelni rá.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Ha szifon is produkálja, akkor vmi össziparági bénázás lesz. Lehet ez is szoftveres, ha ugyanolyan bénán oldják meg a torony/sebességváltást.
A vicces, hogy a fórumban volt egy tag, aki 2db sgs7-et vett, az egyik produkálta, a másik nem
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
kulu22
aktív tag
válasz t72killer #6193 üzenetére
Volt róla már szó itt korábban: a hálózatváltásoknál "ragad be" 3.5G-re ami aztán megszűnik, elvileg ez okozza. Jellemzően nálam is akkor vacakolt ha határeset volt a 4G, vagy pl. utaztam "A" városból "B"-be. Hogy ez kinek a sara nem tudom, és csak reménykedem benne, hogy előbb-utóbb lesz valami megoldás rá vagy a Samsung vagy a szolgáltatók oldaláról. Ez nem is igazán érdekel, a jelenség annál inkább.
-
-
t72killer
titán
Köszi Kívülállóként (nincs sgs7-em) eléggé süketek párbeszédének tűnik. Lehet tényleg nem minden 100-as azzal a hálózattal, de nehogymár natúr gsm-hívásokat ne lehessen fogadni a telón. Ha tényleg kizárólag a hálózat a ludas, akkor egy butatelónak is pontosan ugyanúgy le kell maradnia a hívásokról.
Vagy általános LTE(3G, 2G, anyámkínja)-modem probléma, vagy vmi egyéb.
-
törölt tag
válasz Szellem. #6189 üzenetére
Ez Vodafone, de nem lehet, hogy hasonló miatt nem jön más szolgáltatónál sem értesítő?
-
Szellem.
nagyúr
válasz Teszla_ #6185 üzenetére
Hagyd Littlecar-t. Neki más a gondja mint nekünk. Neki foltos a Vodafone hálózat, de nálunk más a gond és ezzel kell foglalkozni.
Én mindenesetre utánajárok, hogy mi a gond, mert teljesen más a jelenség is. Ő kap hívásértesítőt, akinek meg beakad a telefonja és nem tud hívást indítani, annak meg az se jön, max ha újraindítja a telefont, vagy repülő-be/ki módot játssza. Nekem sose jött sms-m, mert nem volt hálózatra jelentkezve a telefon a Telekomon, csak akkor kaptam ilyet, ha újra felment a hálózatra. -
törölt tag
Egy párszor már leírtam, hogy ahol lakom és dolgozom Pécs kertváros kp-ja sajnos tele van fekete foltokkal. Kb 3 éve amióta átköltözött a flottánk Telenorról Vodafone-ra ezek a dolgok csakúgy jöttek. Azóta megettem 4db Alphát, 4db Note4-et, 3db s6-ot, egy s6edget, s7-et 2db szifont. Szóval én állítom, hogy az összes felsorolt készülék produkálta a hibát. Ennyinek nem lehet rossz a modulja. Ezek közül több volt ezzel a hibával szervizbe de eredménytelenül. Mindannyiszor a Vodafone-t is baszogattam míg egyszer csak elkezdték elvállalni a dolgot, miután szembesitettem őket több készülék vizsgálatának negatív eredményével.
Nem akarok ide feltenni képernyőmentéseket a telephelyen lévő átfedés nélküli fekete lyukakról mert valamennyire privát és nem a reklám helye,de az biztos, hogy a Samsung ajtaját nem verem többet, a Vodafone pedig max egy eszközt tud felajánlani a hálózat erősitésére.
Ez eddig szép és jó de sajnos nem elég. Adok nekik fél évet a hálózat fejlesztésére. Ha nem sikerül akkor mérlegeljük azt, hogy mit vesztünk a Vodafone elhagyásával mert azért nem olyan egyértelmű, hogy....
Van ahol sőt a legtöbb helyen a Vodafone agyonveri a többit 3g,4g lefedettségben.
Részemről sajnos ennyi.
Itt a csak 3g ami biztosan kültéren és beltéren is jelen van. Az, hogy kapok hivásértesitőt nem is olyan rossz jel mert tulajdonképpen azt jelenti, hogy csak egy pillanatnyi akadás volt és már helyre is állt. /mert különben a hivásértesitőt sem kaptam volna meg/[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Miért kéne F-es ROM egy CDMA-s készülékre? Létezik egyáltalán Exynos+cdma-s s7?
Mondjuk eléggé elvi síkú a beszélgetés, mert nincs lehetőségem amcsiból hozatni a telót (+ha garis baja van, oda visszaküldeni), úgyh a CDMA-ról és vele együtt a snapiról és az FM-ről le kell mondanom.
[ Szerkesztve ]
-
Teszla_
senior tag
-
törölt tag
válasz Tibee86 #6172 üzenetére
Én meg annyira biztos vagyok benne, hogy nem Samsung hiba, hogy tegnap vettem egy s7edge-t is. Természetesen az is csinálja. Az s7-be Telenoros kártya került, de ugyanott az irodában /telephelyen teljesít szolgálatot. Érdekes módon a hiba átköltözött az edge-be a sima s7 meg jó lett.
Az utóbbi napokban ez a kártya ki lett cserélve egy újra de továbbra is hibázott az s7-ben , majd egy i6-ba került három napra aztán az edge-be.
Itt nálunk szar a Vodafone, be is vallották,, sőt megint kapok kompenzációt.
Nálam a konklúzió az, hogy a Vodafone a fekete lyukak miatt akadozik, nehezen vált. Volt olyan, hogy az i6 nem talált 3,5g-t (H+) és kiirta, hogy nincs regisztrálva. Újra kellett inditani. Egyébként ezzel az i6-tal eddig nem volt semmi baj és azóta sincs amióta visszakerült bele az eredeti Telenoros simje.
Az én eddigi s7-em most egy kollégám használja egy darabig szintén Telenoros kártyával,neki is jól működik.
Nálam körbeértünk, pont itt szar a Vodafone (máshol meg jobb mint a többi). Ez van. -
Dave1984
őstag
Sosem volt hogy nem tudtak elerni vagy én nem tudtam hívni pedig 4g re van állítva a telóm Telenoros.
Akkuproblema sincs[ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Szellem.
nagyúr
válasz Tibee86 #6174 üzenetére
Ugyan ez az észrevételem nekem is. 6S-em meg se mukkan ugyan azzal a sim-el, de az S7 Edge hetente egyszer összehányja magát és nem tudok hívást indítani, de semmit.
Azt néztem, hogy a 6S több hálózatot kezel a leírása alapján. Lehet ez az oka annak, hogy nem csinálja a Telekom hálózatán.
Sajnos makacs vagyok és engem nem hagy nyugodni a probléma. Szeretem megoldani a helyzeteket, nem beletörődni. -
t72killer
titán
-
600700
senior tag
Nekem van 6S-em HTC 10 em is, Vodas kartyaval volt mar hivasindítási - fogadási gondom mindkettővel . Szóval inkább hálózati gond ez...
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
Tibee86
nagyúr
Érdekes, hogy egyik iPhone topikban se volt ilyenre soha panasz. Vágnám is ki egyből a kukába ha ilyeneket csinálna. Ha beleolvasol a 6S topikba csak a napokban váltott vissza több ember is pont emiatt.
De ha nektek így könyebb elviselni egy ilyen ciki hibát akkor fogjuk rá a többi telefonra is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #67656192 #6170 üzenetére
Feljebb éppen a Telenornál jött elő...
Nekem 3G-n amúgy lekopogom, hogy jó, talán két hónapja használom így (Vodafone). A következő telefonom viszont lehet, hogy valamelyik kínai lesz. Ha már szívás van vele, akkor szívjak egy feleannyiba kerülő telefonnal.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Gyerekek, hálózati hiba amiről szó van. Leginkább a Vodafone-t érinti. A Telekom ritkábban a Telenor pedig panasz mentes.
Ez van. -
600700
senior tag
nekem hál istennek nincs hívásindítási gondom.
S7 fuggetlen - Telekom on hasznalvaSAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
t72killer
titán
Amerikai (CDMA2000) hálózaton valahogy életre lehet kelteni az EU-s (GSM) változatot?
Ahogy nézem, az amcsi verzió kezeli az összes európai frekit, viszont az európai változat se CDMA-t, se EV-DO-t nem tud.
-
Szellem.
nagyúr
-
Szellem.
nagyúr
Akinek előfordult a hivás hibája annak fennáll még? Ha nem akkor mi oldotta meg pontosan?
Leírná?
Sim csere megvolt. Eddig a házamban fordult csak elő a dolog, ma meg a cégem székhelyén.
A szolgáltató (Telekom) azt mondja minden fasza. A Samsung még nem mondott semmit. Fura, mert az i6S-em sose csinálta és nem is csinálja. Az S7Edge igen. Valaki azt mondja, igaz neki más a szolgáltatója, hogy neki az i6 is csinálta. Szóval, akkor most mi van?
Kurv@ idegesítő. -
t72killer
titán
válasz WinstonWolf #6157 üzenetére
Ha megnyomod vmelyik részét, az nem segít? Az sgs2-m szereti ilyen szituban, ha a felső részét nyomogatják (konkrétan ő hívás közben nem akarja beadni a képernyőt ha arra pl kódbeíráshoz, mellékhez szükség van).
-
WinstonWolf
senior tag
Járt már itt valaki rajtam kívül úgy S7-el, hogy hívás után aktív maradt a közelség érzékelő? Letettem a telefont, és után ha közelítettem a közelség érzékelőhöz lekapcsolta a kijelzőt. Csak az újraindítás segített...
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
67tuareg
tag
Én pontosan ezért tettem előre-hátra a keskeny fóliát. A "frontot" védi, vagyis a kijelző meg a hátlap nagyrészét oszt csókolom. Teljesen úgysem tudom megvédeni, de ahol tapicskolva van nem mattul, nem veszti el a fényét. Nekem nem csak az a gondom, hogy esetleg egy komolyabb karc lesz rajta, az is könnyen megesik, de hogy a sürün simogatott részek / pl ahol feloldom a képernyőt/ eltompulnak csillogásukban az száz százalék. Van három keskeny fólia cserére várva. Én is belefáradtam!
[ Szerkesztve ]
-
600700
senior tag
Szerintem 3-4eft-ot megérhet ha jól fed. Főleg annak tükrében hogy a "márkás fóliák üvegek mennyibe kerülnek. Én is foglalkozom ilyenekkel van alternativa olcsobban is kis kompromisszumokkal.
-
kengyel
nagyúr
Ahogy elnézem, a CHANGELIST-szám nem változott az APEQ-romhoz képest.
kengyel
-
hr2
őstag
XEU APEQ-re jött OTA-n frissítés, APG3.
-
t72killer
titán
rootolás miatt kb az összes failure 0.001%-a, ez nettó politika. Ha annyira veszélyes lenne a root, akkor pl a HTC se engedné. Léteznek, de abszolút nem jellemzőek a SoC-ot túlfeszelő-túlhajtó ROM-ok - ráadásul a túlhajtás miatt esett kárt nagyon egyszerűen meg lehet állapítani (ill konfigurálhatnák a knox-ot úgy is, h akkor ugorjon, ha a hardvert kierőszakolják a biztonságos határértékek közül, ne hisztizzen pl egy CM miatt).
Biztonság: zárt, "tálcán nyújtott" rendszerben nem lehet megbízni (by Ed Hó_den). Lehet "nagyjából jó", meg az aktuális, bűnözői körökből származó malware ellen megvéd, de akkor fogok "hinni" benne, ha gyári ROM-os galaxy-t látok Barack és Vlágya (+esetleg Benjamin) kezében...
[ Szerkesztve ]
-
P3Dr0
senior tag
En meg arra is kíváncsi lennek hany embernek ment tonkre a telefonja rootolas miatt es mennyinek pl. balesetbol.(leejtes, tores, beegett kijelzo...stb)
A masik meg ha az ember nem ert hozza es felre flash-eli a telefont (ami biztos sokkal szokasosabb hiba mint a rootbol adodo) az ellen meg úgysem ved a knox hisz igy is ugy is brick lesz a keszulekbol.
En megertem ezt a biztonsagi maniat de bevallom oszinten ket orszagban jarva (Magyar, Sved) meg egyszer sem lattam olyan helyet ahol aktivan hasznaltak volna a KNOX ot.
Figura beallitja a céges levelezest pl. exchange vagy valami felho szolg. es kesz. Internet ugyis van a telefonon szoval meg ezt a kulon tarolos dolgot sem ertem mi ertelme hogy kulon ceges appok meg sajat appok taroloja.Nah mindegy. Majd ha nagy leszek megertem
Egyaltalan van valaki a forumon aki hasznal KNOX ot a munkahelyen?
-
t72killer
titán
Háát, nem tudom, talán manapság ez még elmegy, de már a mai okostelók is kvázi mini PC-k, és a corporate IT inkább előbb mint utóbb 100% rá akarja majd tenni a kezét a rendszerre = root jogot kér. Tekintve a sok bloatware-t (ok, ezeket spéci kérésre kiszedheti a samu) és az utóbbi évek megfigyelési-adatszivárgási/adatbiztonsági botrányait, teljesen megértem, akár azt is megérteném, ha komolyabban terjedne a CM. Mondjuk az is igaz, hogy egy nagycégnek édesmind1, hogy egy db 700$-os kütyüt gariban cserélnek-e, amikor egyetlen email infóértéke ennek ezerszerese is lehet.
#6137: Németajkú piacról hallottam már, hogy vkinek ugrott knox-al rendbetették a telót.
Amúgy a knox elvileg egy jó biztonsági rendszer is, ha jól értettem - igazából annyi kéne, hogy az ember rootolhasson, teljesen testreszabhassa a rendszert aztán "visszazárhassa" a telót.
[ Szerkesztve ]
-
P3Dr0
senior tag
válasz t72killer #6134 üzenetére
Ezzel a knox dologgal a samsung pont az android "szepseget" veszi el ugyanis igy nagyon bekolatozza a felhasznalot a sajat maga altal (samsung) elkepzelt rendszerve.
Holott ennel sokkal tobbre kepes mind az android mind a teledon..
Gyakorlatilag kikene mondania a samsungnak hogy o vallalati ugyfelek reszere gyart telefont nem pedig maganember szamara.
Es akkor a piac is letisztulna. De gondolom ez nem celja neki mert igy legalabb sokkal tobben veszik meg az agyon korlatozott "sz@rjat" mintha a marketing is kimondaná tisztan.Ez a telefon kiknek is keszul valojaban.
En meg picit varok aztan rootolom knox ide,knox oda.
Akkor valik igazan hasznalhatova es szemelyreszabhatova az android a telefonon. -
t72killer
titán
-
fzboxx
senior tag
-
t72killer
titán
válasz t72killer #6087 üzenetére
Magyarországi garigyakorlatról van vkinek tapasztalata, elképzelhető, hogy foglalkoznak knox-ugrott telóval? Jogilag lehet, hogy utána kéne ennek menni, mert így sose lesz root/CM a telóra
Erősen olyan a szitu, mintha a laptopom gariját megtagadná a dell, mert 1x linuxot mertem felrakni rá - természetesen semmi ilyen nincs.
[ Szerkesztve ]
-
600700
senior tag
Gyári Samsung kijelzővédő fólia.
Nem üveg , de gondolom a széleken is fog tapadni.-ha már Samsung . De majd meglátjuk mit tud.Szerintem itthon is lesz SES ben is. De ebayrol most is lehet rendelni.SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
600700
senior tag
A kijelzővédelem problémája a GYÁRI fóliával talán megszünik?
Reméljük[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na, valaki. Reggel írtam, hogy az S tervező nem vesz fel eseményt. Nálatok mi a helyzet? Rápróbálnátok?
-
Teszla_
senior tag
Tegnap nekem is előjött a merülés másfél hónap után. Végülis kibírt egy napot, de a SOT 6 óráról visszaesett 3 és félre. Annyit csináltam tegnap, hogy tiltottam a Skype-ot és a Whatsup-pot, meg telepítettem a Wazet. Viszont nem az Android rendszer járatta a procit, hanem a Google Play szolgáltatás.
Este vissza is állítottam ezeket és töltőre raktam a telefont. Úgy tűnt, hogy reggelre jó lett, de két órája a Google szolgáltatások (nem a Google Play) pörgött egy órán keresztül a háttérben. Újraindítottam a telót (kb. 650 óra után), most pedig várok mi lesz.
-
sb
veterán
Az a gond, hogy van 6000 hsz, merülésre is kidob rendesen a kereső...
Szóval én is kérdeznék, de célirányosan. Mivel lehet megnézni root nélkül pontosan mi merítheti? BetterBatteryStats kiesett sajnos...Egyébként én a rendszerre gyanakszom, mert alig van fent még alkalmazásom, kb. 1 hetes a telefon. S3-ról váltottam, az ott fent lévő progik kb 20%-a van egyelőre felrakva és ott ne volt semmi gond.
Egyik töltésre visz egy 5-6 órás SOT-ot, a következőre meg 2 órát. Különbség semmi, néha a gyári appban rá is szoktam nyomni az ürítésre, háttérfolyamatokkal együtt, de nincs összefüggés a merülés és az appok között látszólag.Ja és a tipikus, nagy akkuzabáló, háttérforgalmat generáló cuccok sincsenek fent, se chat, skype, facebook, viber, se más...
Gmail kliens, egy exchange mail kliens, hangouts. Időjárás appból is a gyári van vmi kemény 6-12 órás frissítésre belőve.szerk: Ja és ezt kb. extra appok nélkül is hozta az első 1-2 napban. Akkor még arra fogtam, hogy kalibrálja magát vagy a jó ég tudja...
[ Szerkesztve ]
-
P3Dr0
senior tag
Ez egy atlag felhasznalas. 7 ora SOT atlag idovel.
Akinek joval kevesebb ott gond van. Erdemes a telefont teljesen nullazni es 1 napot tesztelni minden telepitgetes nelkul hogy mit bir. Ha akkor is 1-2 ora a kijelzoido akkor ott HW hiba kesz szerintem.[ Szerkesztve ]
-
-
Geri1985
tag
Sziasztok! Tudtok nekem ajánlani valami jó rendszer és hardver monitorozó appot, ami az esetleges rendellenességeket jelzi a telefonban?
Másik: 2 napja használom a VR-t, eddig beváltotta az elvártakat. Tényleg jó élményt nyújt, bár azért látszik bizonyos területeken, hogy csak pixeles. Na hátha az S8-ban tényleges 4K kijelző lesz és a mostani VR-ral kompatibilis marad. "Fingers crossed."[ Szerkesztve ]
-
600700
senior tag
Már csak normális adat ill beszéd Flat csomagok kellenének , korrekt áron. Addig minek ez az egész ha arányaiban itt szinte a legdrágább ez...
-
törölt tag
válasz kengyel #6112 üzenetére
Hát igen, nem beszélve arról, hogy ha van 4g akkor használjuk már ha lehet. Nem beszélve arról, hogy nem olyan egyértelmű az, hogy hol és milyen hálózat van.Nyomzás 4g után, nem csak B20
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kengyel #6107 üzenetére
Igen, nekem is ez az egy bajom van a telefonnal, de mint kiderült nem is azzal hanem a hálózattal.
3 napig most egy I6-ot használtam csakis a hiba feltárásának okán és az is beleszaladt a hibába. Az i6-ot lehet lockolni csak 4g-re(míg a Samsungnál csak 3g-re vagy 2g-re lehet, ill van még automatikus 3g/2g vagy automatikus 4g/3g/2g mód) is és igy kiderült, hogy a 4g-vel semmi baj. Nálam a leggyengébb a 3g amire váltana az s7 4g-ről bejövő hivás esetén. -
törölt tag
Persze ahhoz nincs de ahhoz talán, hogy hamarabb rendelkezésre áll a mobilhálozat ha kimentem a wifi hatóköréből. Abban csak bízok, hogy a hívásértesitőket is elhagyja igy.
Nálam jellemzően akkor van hálózati hiba ha a szerviben(munkahely) vagyok ahol állandó wifi van a legtöbb helyen de néha amikor kimegyek telephelyen belül de a wifi hatóköréből akkor (és ha pont hivás jön be vagy ki) beragad valahova. Legalábbis a Vodafone technikusssal folytatott diskurzusból erre jutottunk. -
-
törölt tag
Szerintem nem. Egy próbát tegyél :
Wifi on mellett ha kikapcsolod a wifit az az ért sávon lévő gyorskapcsolóval akkor azonnal ott a 4g vagy ami van mert nem álllitotta le a háttérben. Ettől azt várom, hogy bejövő hívásnál is gyorsabbá válik a váltás. Majd meglátjuk mi lesz. Egy biztos az üzemidőre semmilyen hatással nincs ez a mód.Amire Te gondolsz az az intelligens hálózatválasztás, ami nincs elrejtve a fejlesztőibe hanem a wifi opciók között szabadon elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz #67656192 #6095 üzenetére
"Teszik mert ha kimegyek a wifi hatóköréből akkor azonnal van mobilnet."
Ez enélkül a kapcsoló nélkül is így működik. Szerintem ez arra szolgál, hogy ha a wifi hatókörén belül vagy, de az nem elég stabil, gyenge a jel, vagy a router után nincs net, de a wifi él, akkor átvált mobilnetre.
Majd letesztelem én is.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik