Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
67tuareg
tag
Sziasztok!
Tegnap letöröltem, meg letiltottam minden kukacos alkalmazást /Facebook, Launcher 3/ és azóta nem tudom használni az easy Home, alkalmazást. Teszem hozzá, előtte is hol működött hol nem. Akkor ilyen törlés-újratelepítés megoldotta. Nem tapasztalt valaki hasonlót?
Március óta megvan a telefon, alig használtam. Most befogtam cégesnek, és azt szeretném ha minél kevesebbet használódnának a mechanikus részek, pl. home gomb. Nagyon meg vagyok vele elégedve és minél később szeretném cserélni. Ráadásul vízálló teló kellene cserének, mert sokat járkálok hidegbe ki-be, nem akarok esélyt adni a lecsapódó párának. Nomeg az ára 216e volt, eladás kizárva. -
67tuareg
tag
Sziasztok!
Más jellegű problémával fordulnék Hozzátok. Nem S7-hez kapcsolatos, inkább garanciához.
Vettem mult karácsony előtt egy 160 ezres karórát, szoláros, rádió-vezérelt. Először beázott,/ 20báros/ megált az analóg mutatója. Bevittem, elvitték gariba, kiszárították, nyomáspróbázták de más javítás nem szerepelt a leírásban. Ment 1-2 hónapot, egyre többször megállt a mutató. Szervíz ismét, tesztelték, nyomáspróba, de a garanciába már nem jegyezték a második szervízt. Át vettem, óra akezemen kaja, egy mozi, de nem tetszett neki a film, megint megállt - vissza bolt 2és fél óra múlva. Nem szivesen, de bevették. Ez már a harmadik javítás. Három után CSerélniük kellene. Mit tegyek? Szivesen rájuk borítom az asztalt meg fogyasztóvédelmet, de nem szeretnék nagyon bebunkózni, viszont minden út egy 5ezres meg gyenge fél nap. Unom.
Segítsetek légyszi, nem sok tapasztalatom van.
Amúgy topikot olvasom S7-et szeretem!
Bocs a regényért, köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
-
67tuareg
tag
Sziasztok!
Feltettem a múltkor ezt a easyHome for Samsung nevű progit, nem tudtam használni, mondjuk az ujjlenyomatos feloldás nincs beállítva. Mit rontok el? -
67tuareg
tag
Én pontosan ezért tettem előre-hátra a keskeny fóliát. A "frontot" védi, vagyis a kijelző meg a hátlap nagyrészét oszt csókolom. Teljesen úgysem tudom megvédeni, de ahol tapicskolva van nem mattul, nem veszti el a fényét. Nekem nem csak az a gondom, hogy esetleg egy komolyabb karc lesz rajta, az is könnyen megesik, de hogy a sürün simogatott részek / pl ahol feloldom a képernyőt/ eltompulnak csillogásukban az száz százalék. Van három keskeny fólia cserére várva. Én is belefáradtam!
[ Szerkesztve ]
-
67tuareg
tag
Hol, vagy milyen progival tudom megnézni a Total Call Time-t?
-
67tuareg
tag
válasz -NRGyP- #1722 üzenetére
Részemről a fóliának nem csak a karcmentesség miatt van fontos szerepe, hanem egy idő után kezd "elmattulni" a kijelző vagy az üveg hátlap felülete. Annyit szerintem megér egy ilyen drága teló, hogy lehúzod mondjuk egy fél év után a fóliát és szinte új hatású csillogó a kinézete.
Annak idején a DEFY jött az elsők között GG üveggel, hát szerencsésen ejtettem egy centis karcot a jobb felső negyedbe, innentől nincs fólia mentesség a telefonjaimon! -
67tuareg
tag
Bocsi! Még azt felejtettem el megkérdezni, hogy változott-e valami ezzel a 72,.. mega frissítéssel? Nekem tegnap jelzett, frissítettem, de semmi szembetűnő dologgal nem találkoztam.
-
67tuareg
tag
Azt nem tudom miért teszeget a kártyára mindenféle .nomedia fájlokat tartalmazó mappákat? Próbáltam mappákat, fájlokat mozgatni usb-én pendrivra, meg törölni is, hát eléggé védettek az sd-én lévő cuccok. Könnyebb volt kivenni az sd kártyát és úgy mentést csinálni mint total commanderrel, mert nem engedte. Konkrétan a névjegyzéket mentettem le az sd-re, és azt másoltam volna át egy régi sony-s MS2 kártyára, de nem ment. Minden kivételkor volt rajta valami törölni vaaló szemét.
-
67tuareg
tag
Helló!
Át kell állítani a rendezést "Rendezés szempontja" Vezetéknév-ről, Keresztnév-re.
Én a múltkor meguntam ezt a rendező mizériát és átírtam az egész névjegyzéket, minden névjegyet szóköz nélkül írtam be.
Mentést az sd kártyára szoktam csinálni, amikor sok új szám van újra lementem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Társasjáték topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mobil flották
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest