Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gstup
csendes tag
Sziasztok,valakinek van tapasztalata hogy mit lehet tenni akkor ha a gyári füles megadta magát 3 hónap után?!Cserélik ha garanciális a telefon?Érdemes szervízbe vinni?
Üdv,G
-
törölt tag
A mai csucstelefonok kamerái közt nincs már akkora különbség mint valamikor régen volt, ez látszik a 2016-os MA kameratesztből is. A telefon viszont összességében, beleértve a fotós képességeket is a legjobb lett a piacon, különösen kiemelném azt, hogy szinte hiba nélkül teljesít minden fronton.
Ugyanez a sokoldaluság és összeszedettség még nem igaz az op3-ra, de egyszer lehet, hogy ők is odaérnek. Ajánlani meg azért nem ajánlanám, mert abból a csoportból ahol az 0p3 jön van értékarányosabb választás is. -
Deck
titán
Adguard nálam már nem jó..
Így gépen reklámtalanítom az appokat majd azt az apk-t rakom fel. Úgyis csak pár app kell így nekem. Kb 3.
Ezekből sajna nincs fizetős.. :/PS5
-
veterán
Tudtommal az arab verzió is G930F,ha igen,akkor simán felrakhatod nem lesz semmi baja,még akkor sem ha duálsimes a telód,ugyanis nincs külön 1 vagy 2 kártyás rom,1 féle van,az tudja mindegyiket.
100 szónak is 1 a vége,nyugodtan rakd fel a magyar függetlent ha G930F a telód.[ Szerkesztve ]
-
arysat
tag
Sziasztok.
Van egy s7 titan dual telóm,gyárilag arab emirates firmware van benne.
Szerintetek fel e lehet tenni rá a sima magyar romot is attól hogy duos a teló?vagy ha rátelepitem akkor a tel tönkre megy?s7 edge titan 32 gb
-
rmmm
tag
válasz #67656192 #6723 üzenetére
látom kapok hideget is meleget is
en csak az esti fotozasnal lepodtem meg, hogy nem jott ki szamomra a papirforma. termeszetesen a vizallosag stb a merleg nyelvet nalam is az S7 fele dontiegyszeruen csak arra szamitottam, hogy latvanyos lesz a kulonbseg az s7 javara esti fotozasban a fenyerosebb lencse miatt. es hat nem
egyszeruen csak megdobbentem emelett az anyaghasznalaton is, korrekt kepernyon is. a Onplus3 fele annyiba kerul!
samsung fan vagyok. elfogult. a multam: S1, S2, Note2, Note3, Note 4. sosem jott be mas telo. de elso blikkre a OnePlus3 nagyon megéri a pénzét. en mardok a smaunal, de sose gondoltam, h samun kivul mas telot ajanlanek ismerosnek, kinai csodat. nyilvan meg kell nezni, osszesegeben mit tud, es varni kicsit a problemak elojovetelevel. de hogy a figyelmem felkeltette, az biztos
félprofi szint, lehet h nem jo kifejezes, értsd: nem ez a munkam, de a tudasom, legalabbis technologiailag egesz biztos, hogy veri a profikat is. eleg komoly hobbim, sok baratom profi fotos aki ebbol él, van koztuk, aki egyetemi tanar fotozasban, más eskuvoi fotos, es neha en "oktatom" oket
-
törölt tag
válasz #33253120 #6785 üzenetére
Lusta vagyok kikapcsolni éjszakára a gyorstöltést, napközbem meg jó az.
Az Ericcson T10 óta nincs meg nálam egy telefon sem anélkül, hogy napközben ne kellene etetni.
Eddig aksi még nem halt bele, az S7 elődje egy S5 Mini, az lett a másodlagos telefonom. (Azt 8s leverem éjszaka ezzel együtt) Most 22 hónapos, és napi használatban délután már etetni kellett, de így most 3-4napot tud mifin lógva, minimális használat mellett...[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz sultansmith #6768 üzenetére
Az enyém szinte minden éjjel leverem az éjjeli szekrényről/laptop tetejéről a járólapra. Ráadásul a töltés hőt termel ezért ki is kapom a tokból.
Még bírja. -
veterán
válasz csernak75 #6779 üzenetére
Tudtommal a mobil hotspot nem a wifi hálózatot osztja tobább,hanem a mobilnetből csinál wifi hálózatot.Ott írja neked is hogy miből csinál wifit (Telenor Hipernet).
Wifi hálózatot alapból nem tud tovább osztani.Lehet hogy van 3. féltől származó app ilyesmire,azt nem tudom. -
w333
félisten
Ha már kamera ... Snap Camera szinte biztos hogy jobb képeket készít !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Akatsuki
csendes újonc
Nem dob fel semmi engedélykérőt. Leformázom, berakom, ha másolni próbálok rá ezt adja ki: Nincs elég hely. törölje a felesleges tételeket, például letöltött szoftvereket, képeket, videókat, dokumentumokat. (közben egy szál file sincs a kártyán.) A tabletemben meg a gépemen pedig vígan tökéletesen működik.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Akatsuki #6771 üzenetére
Nem dobja/dobta fel nálad az első alkalommal amikor sd-re akartál valamit másolni,vagy beállítani sd-t mentési helynek,hogy adj neki engedélyt?Nem a kis ablakra gondolok,hanem amikor bal oldalon a kék sávban szerepel a két tárhely.Ott jobb oldalon fent a 3 pötty alatt tudod kiválasztani a sd kártya engedélyezését.
Formázd le a kártyát,rakd be a telóba és próbálj meg a belső tárhelyről valamit átmásolni az sd-re,elvileg akkor fel kell hogy dobja ezt az ablakot.[ Szerkesztve ]
-
Akatsuki
csendes újonc
Nem tudom pontosan mire gondolsz az appnak kijelölés alatt, de ha pl ilyenekre hogy a kamerában kiválasztom hogy az SD legyen a tárhely, és csinálok egy képet, nem menti le és visszaugrik az eszköz belső tárhelyére a beállítás, kiírja hogy nem lehet az SD-re menteni. meg igazából bármit akarok rámásolni, ugyanezt kiírja. próbáltam már minden fájlrendszerbe leformázni az sd-t de hiába..
-
ODGx
tag
Lehetséges, hogy már volt osztva, szerintem tanulságos.
[ Szerkesztve ]
Nem a lényeg a szándék hanem a fontos
-
sultansmith
senior tag
válasz Viktor0610 #6766 üzenetére
nem igazan. videoztam vele egy 2 percet, zsebre vágtam, leultem egy kerti székbe aztan ott elovettem és baaammm.
nem mondanam ha nem igy lett volna. a zsebemben semmi mas nem volt a telon kivul...
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
Deck
titán
Használ itt bárki sd kártya titkosítást vagy az "Adoptable Storage Devices" -t?
PS5
-
MODERÁTOR
válasz sultansmith #6761 üzenetére
"elővettem a zsebemből, és olyan volt"
Ühüm, én meg most jöttem a falvédőről. Főleg, ha nem csak megrepedt, hanem pókhálósra tört.Nem nyomtad meg? Nem mentél neki valaminek, volt a készülék mellett bármi a zsebedben?
Xiaomi 13T
-
Deck
titán
-
sultansmith
senior tag
Nálam is pókhálósodott az üveg. Kb a nagy semmitől, elővettem a zsebemből, és olyan volt..._
Vigyázzatok nagyon. Csak tudnám, hogy mivel!
Tud valaki valami megbizhato helyet ahol cserélik, és nem kerül egy s6 árába?
Előre is köszi!Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
Akatsuki
csendes újonc
üdv, valaki találkozott a legutóbbi frissítés óta a következõ problémával? (Nekem a hét elején jött egy kb 20-30 megás update a júliusi nagyobb után, telenor)
A micro SD kártyát írásvédettnek látja a telefon, ergo nem tudok rá menteni csak olvasni, hiába formázom bármilyen fájlrendszerre (több kártyával teszteltem amik minden más eszközben megfelelõen mûködnek). -
kuruc01
tag
Elképzelhető hogy teljesen sötétben pl. zsebben az always on funkció is kikapcsol?Többször előfordult hogy zsebből kivéve várni kellett egy kicsit mire megjelent az óra.
-
CrAck69
senior tag
Hali, lenne egy olyan kérdésem, hogy a videózás közben nektek is közelebb ugrik a kép?
Kb olyan mintha kisebb lenne a látószög vagy mi. És nem olyan szép tiszta,
meg néha olyan mintha gyorsítva lenne. Sima FHD-re van állítva.
Próbáltam nagyobb felbontáson is, akkor sem volt tiszta.
Valakinek hasonló?
Köszi.Egyszer fenn....
-
őstag
válasz crane75 #6751 üzenetére
"Nem a tartalomkorlátozás a lényeg, hanem, hogy ne lógjon egész nap rajta..."
Ez továbbra se a repeater feladata.
"Tud a telefon repeater funkciót?"
Valószínűtlen. A repeaterek fixen telepített eszközök, mert fontos paraméter az eszköz telepítésének helye. A telefon olyat tud, 4G-ből varázsol WiFi-t, ami egy érthető és jó funkció.
-
Deck
titán
Ujjlenyomatolvasó működik a gyári fólián keresztül is. Nagyon brutál, nagyon tetszik, egyből semmi várakozás és feloldja
Safe In Cloud is ujjlenyomatolvasós, és a CM Applock is.
PS5
-
Deck
titán
Package Disabler Pro-n ne használjátok az automatikus bloatware letiltást. Nagyon alap dolgokat is letilt. Pl mikor ki kell jelölni, hogy az sd-n tudjon írni egy app és kijelölöd neki az sd-t. Na ezt is letiltja alapból. Csakis manuálisan
Üvegfóliát találtam elvileg jót, holnap rendelem pár nap és megjön Ebayről. Meg gyorstöltős 10400mah vésztöltő.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
crane75
senior tag
Sziasztok, WiFi internet kapcsolatot meg tudok osztani az S7-tel?
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
w333
félisten
Az S6 nálam kissé beégett ... sajnos !
(#6740) dekrer
Dehogy fikázom, csak hamarosan lejár a hűségem és olyan telefont keresek amivel legalább 1.5 évig kihúzom, ezért kissé tanácstalan vagyok !
Lehet megvárom az S8 -t ... de ez még persze a jövő zenéje !
(#6741) kengyel
Szerintem nem nagyon van jobb !
S7 -től inkább csak rosszabb telefonok vannak jelenleg, ez a valóság !
[ Szerkesztve ]
-
600700
senior tag
Azért ez egy kicsit eros volt 350km -kb 3 ora alatt- beegni csak egy hibas darab tud... Megnyugtatlak nem hajlamos ra egyaltalan az S7 .heti szinten jarok svajcba , nyugatnemetbe, van az autoban navi de ezt is hasznalom es megy folyamatosan. Semmi baja abszolut.Kamera arra annyit tudok mondani szerintem szinte minden ma piacon levo csucsmodellnek jo kameraja van hasznalhato arra amire kell. Minimalis kulonbsegek vannak. Ha meg annyira szamit venni kell egy jobb digitalis gepet ennyi.
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
-
w333
félisten
Sajnos nincs ...
De nálam az S7 már ott kiábrándító hogy egy 350km -s navigálás után beég a kijelzője (számomra S6 -nál is ez volt a legnagyobb hiba) illetve a másik nagy hiba az a kamera, ha ezek a hibák nem lennének már rég S7 telefonom lenne (mert összességében nagyon jó), de így őszintén nem merem bevállalni
Talán majd akkor ha a béka s*gge alatt lesz az ára és nincs sok vesztenivaló !
(#6738) Littlecar
A legnagyobb bajom hogy szerintem az S7 -el nem bírnám kihúzni a 2 évet (szerviz nélkül) az meg hogy szétbarmolják nagyon nem hiányzik
Az S6 -al is kb. fél évig bírtam ... talán az S7 -el kihúznék 1 évet !
[ Szerkesztve ]
-
600700
senior tag
Neked van HTC 10 ed? Sokan egy medias nyomkodas utan mondanak velemenyt meghogy mit hallottak. Nekem volt par hetig, de apró csalódasok akadtak.Eladtam.Az hogy a htc topicban par erospista mit ir semmit nem jelent.
Nem rossz telefon de...
Az S7 összesegeben jobb. Es ez az osszesseg miatt lett a legjobb idén.SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
600700
senior tag
Nilkin szilikon tokban volt..... a hatlap tort romma plusz a keret Az en hibam volt.Vettem egy masikat.Szeretem ezt a tipust. Csak annyi hogy szerintem jobban kell ra vigyazni mint egy fem vagy muanyag hatlaposra. De ettol fuggetlenul 100% nalam.
-
w333
félisten
válasz #67656192 #6732 üzenetére
de ennyire jól átgondolt és szinte mindenben a maximumot hozó telefon nincs mégegy
HTC 10 -t próbáld ki, szerintem változna a véleményed !
Nálam pl. főleg a kamera miatt esett ki az S7, talán majd jövőre az S8 !
(#6734) DBob
Az hogy egy buta rendszer fut alatta amihez alkalmazások sincsenek ... szóval ennyi erővel egy DSRL -t is cipelhetsz magaddal az 1020 helyett !
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kengyel #6730 üzenetére
Persze, lehetne jobb a kamera(ebben megoszlik a szakma véleménye is) , de ennyire jól átgondolt és szinte mindenben a maximumot hozó telefon nincs mégegy. Az s7 mellé vehettem volna bármit de amikor pénzt kell kiadni akkor szó sem lehetett másról. Végignéztem a most kapható csúcsokat és összességében nem találtam jobbat, de ezt ahogy látom a piac is igy gondolta.
#gixxer: +1
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz #67656192 #6728 üzenetére
Az általad leírtakban igazat is adok, de valljuk be őszintén, ilyen adottságokkal, jobbnak kellene lennie. Gyors minden porcikája az egész telefonnak, és ezt nem is vitának , vagy elemzésnek írtam, csak van benne igazság. Amúgy meg amilyen telefonunk van, mindig az a legjobb, így szokott lenni. Ilyen a filmszakma
kengyel
-
törölt tag
válasz kengyel #6725 üzenetére
Igen, de ez a kamera dolog elég sokrétű. Pl ilyen gyors fókusz egyikben sincs, ill nem zabál a kamera túl sokat(p9), marha stabilan találta mindig meg a távolságot. Gyors akcióban szintén verhetetlen ill az esti, szürkületi, esős fotók is jók. Persze lehetne részletgazdagabb mint pl a g4 vagy a Note4 de összességében én nem cserélnén le másikra. Az is igaz, hogy mindig van és lesz is jobb.
Aztán az sem mindegy, hogy hol nézi vissza az ember a fotókat. Az átlag a telefonon tartja és nézegeti a fotókat, erre pedig egy ilyen gyönyörű amolednél nem kell jobb.[ Szerkesztve ]
-
600700
senior tag
válasz #33253120 #6724 üzenetére
Nekem a serulekeny azt jelenti , hogy a fizikai sajatossagai .Ertem ez alatt a keret nem tul karcallosagat, ill hogy uveg elol hatul a keszulek. Nekem ez a 2. S7 em kocsibol kiszalva betonra zsebbol atomjaira tort. Volt mellette egy 6S annak a hatlapja lett tre.
Jobban kell erre vigyazni szerintem. De ennek ellenere ezt szeretem a legjobban es semmiert nem valnek meg tole.SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
veterán
Volt szerencsém nekem is a O+3-hoz.
Nem rossz a teló,a kamera se rossz,sok olyan helyzet van ahol a One+ egy kicsit jobb,de ez fordítva is igaz.
Összességében mégis azt tudom mondani hogy kamerában az S7 felé billenik a mérleg nyelve,hiába teljesít hasonlóan mind a 2.
Amit nem vitatok az az,hogy előlapi kamerában sokkal jobb a One+.
Ha viszont teljes egészében nézzük a telefonokat,akkor az S7 jobb.Elég ha csak az akkut,a vízállóságot és a hazai garanciát nézzük.
(Volt már rengeteg telóm,Samsung is jópár,de nem vagyok Samsung fan,szóval nem elvakultságból mondom.)
A One+ szoftvere sose volt a helyzet magaslatán.Mármint a gyári,mert az O+O CM verzíója nagyon pöpec volt,a gyárit viszont nem nagyon istenítik sehol (kivéve a keményvonalas One+ hívők),se a One+ One-nál,se a 2-nél,se az X-nél,gondolom most se lehet sokkal jobb.
Bár az ára miatt lehet hogy ennyi kompromisszumot megérne. -
kengyel
nagyúr
válasz #67656192 #6723 üzenetére
Egy valamit én elismerek. A telefon kamerája most nem igazán jól sikerült, nem méltó ehhez a telefonhoz, és szépen is fejeztem ki magam. Ebben az egyben csalódtam, és ezt fel is merem vállalni. Nem fogok itt neveket felsorolni, de vannak telefonok amik bizony a " sarokba " vágják.
kengyel
-
törölt tag
Az mit jelent, hogy sérülékeny?
1 Biciklin tartóban használom, ha borulok akkor ez is velem. Pokemon go miatt meg gyakrabban rakom ezt a tartóba mint az S5 minit. Vibrációs sérülések, másodlagos behatások pipa...
2 Minden reggel arra ébredek, hogy valahogy lesodrom, leverem a telefont az ágy mellől. Éjszakánként 1-3 esés a lehajtott laptop tetejéről járólapra.... Még bírja. (Lehet kevesebbet kellene kocsmázni.. ) -
törölt tag
Nem akarlak megbántani, de szerintem az s7 kamerája jobb a kínai csodánál.
Ennek az ellenkezőjét max az említett márka topikjában fogják megerősíteni, itt nem nagyon.
Az s7/s7edge pedig összességében 2016 legjobbja, emellett szinte mindenben megelőzi o+3-t(ami egyébként nem rossz telefon, csak sok a de.. ), úgyhogy maradhatsz lelkes tulaj. Egy N6p mondjuk még fotózás terén alternatíva leher egy összehasonlításban de összességében a az sem (bocs w333)Fotózásban van ilyen kategória, hogy félprofi? D
[ Szerkesztve ]
-
rmmm
tag
Sziasztok!
Tegnap estig lelkes S7 tulaj voltam. Illetve most is az vagyok, de kis üröm az örömben, hogy a haverom vett egy Oneplus 3 telot. Neztem, orult jo anyaghasznalat, brutal szep képernyő. Na de az enyemnek keves fenynel jobb a kamerája, gondoltam.
Hat akárhogy probalgattam, sajnos nem sikerült ezt bebizonyitani. Tudni kell, hogy felprofi fotos vagyok, szoval ossze tudok ilyet hasonlítani, de a 2 kamera közel egy szinten van, par mutatoban az egyik, mas mutatokban a masik a jobb. Pedig ugye a tesztek nem errol adtak hirt korábban.
-
600700
senior tag
En ezzel az emlitett jatekkal nyomom most , meg az S7 et is neha 2 vallra fekteti 😁
-
veterán
válasz kengyel #6717 üzenetére
Bitang jól futnak rajta a játékok,de én is inkább a bill+egér vagy kontrollert részesítem előnyben,ez a kijelző tapicskolás nem az igazi.
Bár S6-hoz volt Ipega 9037-es kontrollerem (Xbox One kinézet mobiltartóval),azzal egész jól lehetett játszani,főleg GTA-val,RR3-mal és Oddworld-del,ezek támogatták is. -
törölt tag
Körülbelül ezt tudja szintetikusan. -
t72killer
titán
Kérdés: "moziszemüveget" tud valaki a telóhoz? A GearVR-al sajna csak a képernyő közepét tudom kihasználni hagyományos mozizáskor, kellene egy olyan eszköz, amivel ~45 fokos látómező alatt látnám a telót. Egy ilyet sokkal jobban tudnék értékelni, mint az oculus cinema üléssorait + a pixelszámolgatást.
GearVR hekk is jöhet, ha nem szenved maradandó károsodást.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
veterán
válasz nbukta77 #6701 üzenetére
Elég feszes tok,de a por mindenhova utat tál,időnként nem árt kivenni a tokból és megtakarítani a tokot és a telót.Én 2 hetente szoktam kivenni,de egy kevés por mindig van a teló hátulján.
Sajnos szinte minden tokba bejut a por,kivéve persze a vízálló tokokat,de azok hermetikusan zártak. -
nbukta77
addikt
Hasznal valaki spigen neo hybrid tokot? Nem megy ala a por?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Repülős topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 10
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest