Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Értem, akkor nem a térerő miatt van, láthatod, az előbb linkeltem egy üzemidőt itt, estétől reggelig 1-2%-ot merült (nem mai üzemidő, ma nem aludtam 10ig ).
Akkor csak szimplán beakad valami, részvétem, sajnos nem tudom a megoldást. Mindenesetre amit nem használsz, töröld.(#7797) Littlecar: Neked edge-ed van?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Burt1793 #7793 üzenetére
Térerő elég tré itthon bent a házban,de ennyit nem kéne merülnie tőle.Ha napközben itthon használom,akkor is hasonló akkuidőket produkál mint amit az előbb felvázoltam,persze a térerő miatt kicsit jobban merül.
Mondom akkor tud nyeletlen fejsze fejéset játszani,amikor hosszú órákon keresztűl pihen.
Amúgy az akku statisztikában ha merül,akkor a 2 android rendszer van az első két helyen igen komoly százalékokkal.Általában a 3. a cella készenlétben.
Napközben ha használom akkor ilyen max 8-10%-os fogyasztást produkál a 2 androidos rendszer valahol a lista utolsó harmadában.
Kipróbálom a repgép üzemmódot. -
Burt1793
veterán
Én a Google részben kapcsoltam ki mindent szinte. A fiókok pontban az email, google szinkront én se kapcsoltam ki természetesen. Fent van a facebook, messenger, skype, ezek futnak, plusz 3 emailfiók. A samsungos szinkront kikapcsoltam, ahogy a biztonsági mentést is. Sajnos nem tökéletes ez a 6-os android. Nekem az A5 jobban bírta a 2300-as aksijával készenlétben. A legjobb, ha kikapcsolod a netet, amikor nem használod, akkor nagyon jó lesz az üzemidő. Mondjuk ebben az esetben jó egy butatelefon is.
Neked is sima s7-ed van, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
-
Burt1793
veterán
És az aksimonitorozó mit mond?
Nem lehet, hogy gyenge a térerő ott, ahol alszik a telefon, folyamatosan keresgél és ezért merül? Próbáld ki repülő üzemmódban egyszer.(#7792) air: Ez durván kevés. A beállításokban a fiókok és a Google menüpontban optimalizáld egy kicsit a dolgokat.
Ui.: Jó randa témát használsz.
Nálam ilyen egy olyan nap, amit te leírtál: 1, 2. Bocs, ekkor még nem tudtam, hogy lehet ilyen teljes screenshotot csinálni. Ha megfigyeled, látszik, hogy nálad százalékban a kijelző jóval kevesebbet merített, de még az enyémnél is durva az a harmincpár százalék, jó lenne, ha szinte csak a kijelző merítené.Ma nem használtam durván, két óra kijelzőidővel, 4 óra zenehallgatással, nap közben net nélkül pihentetve, most van 72%-on. Tehát tényleg jól bírja a telefon, ha nincs neten, szóval csak a szar rendszer miatt merülget, de azért nem olyan vészes, mint nálad, illetve nem rosszabb, mint más telefonok.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Vagyis még 4 óra kijelző sincs meg.
WiFi, mobilnet, BT napközben folyamatosan ment, plusz 1 óra navi, éjszaka semmi, így akkor 2%-ot merül.
App power saving kikapcsolva.
Hogy másoknak hogyan van meg 6-8 óra, elképzelni sem tudom.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
veterán
válasz #72042496 #7790 üzenetére
Az az érdekes hogy csak akkor produkálja ha éjszaka nem piszkálom.Napközben ha nem hagyom órákat pihenni,hanem időnként felébresztem és használom kicsit,akkor teljesen jó.
Pl most hajnal 4kor amikor felkelek lehúzom a töltőről,meló közben használom egy kicsit (1óra zene úton,napközben pár hívás,messenger,1-2 email,szünetekben net wifin,hazafelé a buszon net+zene),akkor még délután 4körül még 65-75% körül van az akku.Utána még itthon net,youtube,stb és este átlag kb 25-30% körül megy a töltőre.
Bezzeg ha alvás közben 6-8 órát nem piszkálom,akkor képes magától átlag 20%-ot merülni,de volt párszor hogy 40%-ot. -
veterán
válasz Burt1793 #7780 üzenetére
Próbáltam.2 hétig jó is volt,aztán a fogyasztók között szépen lassan egyre előrébb sorolt az android rendszer és az android oprendszer.Eklektikusan jön elő,van hogy 2naponta,van hogy 1 hétig nem rakoncátlankodik.Van hogy csak 10-15%-ot merül,van hogy akár 40et.Nincs benne semmilyen rendszer.
Lekopogom,most lassan 3 napja jó,minden ON mellett is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem semmi. Ott valami nagyon dolgozik a háttérben. Nálam egy éjjszaka(7-8 óra alatt) 1-2 % "párolog" el. Nappal, használat közben reggeltől estig mindig megvan stabilan a 6-8 óra kijelző idő úgy, hogy 30-40%-kal fekszik le.
Az energiatakarékos üzemmódokat nem használom, wifi - mobilnet, szinkronok mindig mennek. Bt, GPS offon.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz #67656192 #7776 üzenetére
Jó nektek,nálam kikapcsolt wifi,kikapcsolt gps,kikapcsolt mobilnet mellett,energiatakarékos módban képes egy 7-8órás éjszakai pihenés alkalmával akár 20-40%-ot merülni.
Mui:
Tele van a net ilyen VR szemüvegekkel,szóval nem túl sokért.
A bontatlanok 18-20e ft körül mennek,használtan 15-18e.Van egy két drágább is,de annyiért sose fogják eladni.
Én bontatlanul vettem 20e ftért,szerintem max annyiért tudnád eladni.[ Szerkesztve ]
-
Mui
tag
Csak még egy kicsit offf
Egy ilyen vadi új Vr szemüveget mennyiért tudnék eladni most a piacon? -
kendepepi
csendes tag
Sziasztok!
Galaxy S7-tel kapcsolatban lenne kérdésem. A GMail-es leveleim olvasásához a webes felületet használom, nem a natív GMail-appot. Tehát elindítom az Internet nevű gyári böngészőt, és ott hívom fel az oldalt. Az első csatolt képen az látható, ahogy bejön az oldal. A probléma az, hogy ha a konkrét levélre kattintok (1. kattintás), akkor nem nyílik meg a levél, hanem egy kicsit leljebb ugrik az oldal (2. kép), és ott újra a levélre kell kattintani (2. kattintás), utána nyílik csak meg. A böngésző verziója a harmadik képen látható. Meg tudnátok nézni, hogy Nálatok is jelentkezik-e ez a probléma? Az előző telefonomon első kattintásra bejön a levél (Gingerbread-es Xperia). Szerintem valami webes szar lehet a palacsintában, mert ahogy látom, két görgetősáv is van ezen az oldalon.
Köszi szépen! A képek:
-
veterán
Gyakorlatilag nekem is,de a 6.0.1-el a merülés rendszeres,1-2,de legkésőbb 3-4 nap után megint előjön,mind1 mit csinálok vele.
A régebbi rendszereken nagyon ritkán,random jött elő ilyesmi és általában valamilyen beragadt app miatt,de most rendszerszinten van valami gond,nem beragadt app okozza.
5.0.1 alatt S6-nál szinte sose volt ilyen gondom,a 6.0.1-es frissítés után viszont megjelent a merüléses hiba,ugyan ez előjött S7-nél is és most Edge-nél is.
Ráadásul a rejtélyt tovább fokozza,hogy nem mindenkinél van gond.[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
Felraktam ezt az apk-t, végigcsináltam, amit ír a hsz és azóta jóval kevésbé meríti az android rendszer a telefon készenlétben, netre kapcsolva.
-
Deck
titán
Display Scalingot használja valaki?
PS5
-
Mui
tag
Köszönöm a sok hasznos infót. Hát ha szemüveg nélkül is annyiba kerül, akkor tényleg jobb a szemcsivel. Most már akkor csak reménykedek, hogy jövö hónapban is lehet még rendelni, mert előbb sajna nem telik rá, hacsak valaki nem akar előre fizetni a szemcsiért, mert azt tuti eladnám. És akkor már holnap is jöhetne.
-
veterán
válasz #18001664 #7759 üzenetére
" S7 és S7 edge jelenleg a Telekomnál csak Online rendelhető!"
Ez csak részben igaz!A szemüveggel rendelhető csak online,boltban nem jár mellé,de szemüveg nélkül van az üzletben is,hiába nem írják a neten.Tudom,mert én is üzletben vettem,pedig a neten "csak online rendelhető" státuszban volt.
-
törölt tag
-
Mui
tag
Sziasztok!
Titeket kérdezlek, mert a közelemben nincs Telekom üzlet, és már nagyon kíváncsi vagyok, hátha valaki tudja a választ. Szóval tervezek venni egy S7-es készüléket, de a webshopban csak VR szemüveggel van, nos nekem nem kell szemüveg. Üzletben van csak szimplán készülék is? Ez esetben mennyi az ára? Bár úgyis részletre menne, de nagyon furdal a kíváncsiság. -
törölt tag
Én EZT rendeltem üvegfóliából, kíváncsi leszek mennyire jó.
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Érdemes RAW-ba fotózni?
PS5
-
Deck
titán
válasz schferenc77 #7744 üzenetére
Én üveget rendeltem rá. Te is? Mivel a fóliák semmit sem érnek.
PS5
-
schferenc77
aktív tag
Nekem tegnap jött meg az Ultimate Shield, és tényleg jó. Szépen ráfekszik körben is, pontosak a kivágások, nem ront a kijelző fényerején. Féltem tőle, hogy nem tudom rendesen felrakni, de jól sikerült. Az ujjlenyomatolvasó is működik ugyanúgy. Spigen Neo Hibrid tokkal használom, tökéletesen passzol (ráadásul a tok belső éle pont ott ér véget (egy tizedet talán rátakar), ahol a fólia kezdődik, szóval teljes az összhatás :-)
-
glocker
tag
Megpróbáltam infót gyűjteni... egyelőre sajnos semmi...
(én az egyik nagy TTTTelekommunikációs cégnél dolgozom, igaz nem telekommunikációs vonalon, de elérem az ügyfél-szolgálatos és szervizes kollégákat is...)
akikkel beszéltem nem-igen találkoztak még a problémával... ami nekem furcsa... de előfordulhat, hogy egyrészt kevés készüléken jött eddig elő, ami előjött azt pl. hard-reset megoldotta... és ha nem akkor pl. a Samsunghoz küldték a készüléket...
másik vonalon is beszéltem Hivatalos Samsung szervizzel (le van adva a Galaxy Tab S készülékem, emiatt beszéltem a szervizzel, és ha már... akkor rákérdeztem az S7 problémára is... sajnos semmi okosat nem tudtak mondani, teljes mentést és hard-resetet javasolnak, ha nem oldódik meg, akkor adjam le kivizsgálásra...
nem véletlenül Samsung otthon a porszívó, a hűtő a mosógép, a TV, a telefon és a tablet... eddig nem volt problémám akkor sem ha véletlenül bedöglött valami... szimpatikus a mögötte lévő szolgáltatás (végül is ezt fizetjük meg amikor nem kínai cuccot veszünk negyed ennyiért...) de most kezd kicsit sok lenni... a szervizes stílusa sem teccett és a két komoly (Galaxy Tab S és Galaxy S7) készüléktől sem pont ezt a működést várom...
[ Szerkesztve ]
bocs a béna kérdéseket :-(
-
petrson
senior tag
Na, hogy témába is vágjunk
Volt itt a MA-n korábban egy cikk az új TW-ről, ami most megjelent a Note 7-tel.
Megkapjuk majd mi is vajon? Mert ha jól emlékszem, a cikkben ez nem volt annyira egyértelmű.iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
air
nagyúr
Túl sok az off.
Szerintem máshol kellene ezeket kitárgyalni.
Köszi.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
viera
őstag
válasz glocker #7735 üzenetére
Én is hasonlóan jártam 2 éve,azóta is várom mikor jön össze.Egyik barátom kiment dolgozni Peruba meg Panamába szólt is,hogy van még hely de én hülye nem mentem.Mondjuk a lóvé nem volt nagyon sok (2000€) de a szállást meg az ellátást a munkáltató biztosította.Ne de a hely amerre járt meg az élmények szinte megfizethetetlen.3 hónapot volt kint de nem ment többet mert nem a pénzért csinálta.Majd ha mennek máshova ahol korábban is voltak (Új-Zéland,Dél-Afrika,Brazilia..
)akkor kimegy újra,remélem velem együtt. Amúgy szeret itthon lenni de néha bevállal ilyet is.Dare2Live
Egy másik barátom McDonalds-ba dolgozik 1200£-ért.[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Dare2Live
félisten
válasz kekkola #7734 üzenetére
"nekem is van sok ismerősöm aki külföldön él, és ugyanazt a minimált tolja mintha itthon lenne, alig él jobban. "
najó de kint a minimal pl MCDonaldsnal az 1200eur netto... szoba 300eur. Marad 900eurod = 280.000Ft zsebben. S7 190.000. Egy hónap alatt összejött és marad élni 90.000Ft.
Itt minimal MCDonalds mondjuk 120Knetto. Szoba bérlés 40Knetto. Marad havi 80.000Ft.
Elég durva a difi az itteni és az osztrák/?német minimál között.Amit írsz az viszont nagyon igaz és kemény. Távol a családtól, barátoktól, egy idegen országban úgy, hogy bár uugy 8ht dolgozol de más a munkatempo... háát nagyon kemény tud lenni.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
glocker
tag
válasz kekkola #7734 üzenetére
bocs, hogy beleugatok... de ezeket olvasva eszembe jut amikor engem hívott egy haverom Németországba...
2000-ben volt... és mondta, hogy (már akkor) üvegszálas linkelt több TB-os storage-okat állított üzembe / fejlesztett / karbantartott - bankoknak, biztosítóknak, pénzintézeteknek stb...
Nem nagyon bírta már egyedül... kérte, hogy menjek és segítsek neki... betanít, segít mindenben... stb... kérdeztem, hogy mennyit lehet ezzel keresni... azt mondta, hogy Ő 650€-t keres (talán bruttó... már nem emléxem)... nem voltam elájulva... mikor furcsán néztem, akkor mondta, hogy NAPONTA! 650€ (+ utazási és szállás költség) ... és a legnagyobb problémája az, hogy sok cégnél csak 7végén lehet leállítani a rendszereket ezért hétvégén IS dolgoznia kell...
én féltem (németül nem beszéltem) és nem mertem belevágni... ma már az egyik legrosszabb döntésemnek tartom...
-
kekkola
senior tag
+1 ... nekem is van sok ismerősöm aki külföldön él, és ugyanazt a minimált tolja mintha itthon lenne, alig él jobban. Persze van ellenpélda is, de az kb. 20% az én ismerőseim esetében.
(#7712) Yany: ha mindenhol megélsz, csak bátorság kérdése, akkor nem is kell kimenni. Én nem vagyok ellene, tényleg lehet jobban keresni, de az hogy kimész külföldre egyáltalán nem egyenlő azzal hogy jobban élsz... sőt: távol a család, barátok, lelkileg megvisel az életminőséged rosszabb és egy jobb élet reményében kifacsarják a f...st is belőled.
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
törölt tag
válasz nbukta77 #7720 üzenetére
Nem kellene ezt az "én kimentem és nekem itt milyen jó" kijelentéseket erőltetni ebben a topikban mert nem ide való meg mert.......esetleg megindithat egy olyan vitás vonalat ami, kizárásokig fajulhat.
Magyarország egy kis ország aminél nyilván van jobb hely a világon de mi itt születtünk és tartozunk az országnak (nem a politikusoknak) az ország betegeinek, szerencsétlenjeinek, öregjeinek rászorultjainak azzal, hogy nem hagyjuk őket magukra. Ennek rengeteg oka van. Ha valaki ebben nem vesz részt az az ő dolga de semmiképpen ne kérkedjen vele. Nekem mindegy mit csinálsz de biztosan van akit zavarnak az ilyesféle kijelentések.
-
samu74
addikt
válasz Burt1793 #7705 üzenetére
Esetleg használhatod az alkalmazások energiatakarékos használatát is.Nálam 33 app van benne,mindig vagy automatikusra állítva. Értelemszerűen amit ritkán használsz mehet mindigre, azok az appok meg amiket (chat, email,stb)napi szinten kapcsold ki az energiatakarékos funkciót.
-----------
-
törölt tag
Nem értem a dolgot, telefon rezgőn van, újraindítom, csendben egy rezgéssel kikapcsol, majd ordítva bekapcsol. Miután betöltött a rendszer, újra rezgőn volt.
-
Burt1793
veterán
Az edge topikba linkeltek egy 6os androidhoz való google play szolgáltatások alkalmazást, amivel elvileg javul a program és nem futkorászik feleslegesen. Én már fel is telepítettem. Próbáljátok ki, ha gondoljátok.
-
fabula
őstag
Két napja megjött az S7-em.Olyan appot keresnék rá, amivel bluetooth headsettel lehet a név bemondásával hívni és jó az S7-hez, android 6-hoz. S4-en használtam a Voice Speed Dial-t, azon klasszul működött, de az S7-en teljesen megbízhatatlan, hol megy, hol nem. S4-en hosszan megnyomtam a headset hívó gombját, majd egy sípolás után bemondtam a névhez előre rögzített szöveget és már tárcsázott is. Sajnos S7-en ez nem nagyon jön össze neki. Mondjuk 2014-ben frissítették utoljára, lehet ez a probléma az appal, valószínűleg nem nagyon lehet az MM-hez hangolva.
Amúgy jó nagy ugrás volt S4-ről S7-re, tényleg nagy a különbség minden téren.Ma nekem is jelentkezett az a hiba, hogy kis térerőnél (két vonás), nem ment ki a hívás. Újraidítottam és már is lehetett hívni. Pár perc múlva megint nem ment ki a hívás, megint újra indítottam, és akkor meg működött.
A 3G/2G-t hol lehet beállítani, illetve ha ezt beállítom, akkor a mobilnet sem fog 4G-n menni ahol van térerő, ott sem?Előre is köszi a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
nbukta77
addikt
Igy van. Nincs kolbaszbol a kerites. Es az sem igaz, hogy nem marad semmid. En a csaladdommal jottem ki es nem is keszulok haza. Itt legalabb haladok. Ugyan annyi munkaval mint otthon a tobbszoroset keresem. Es a lakas berleten kivul az elet semmivel sem dragabb. Talan meg olcsobb.
Es meg annyi az egyik kommenthez, hogy az alkoholizmus az nem helyfuggo.
[ Szerkesztve ]
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Yany
addikt
600700: nem konkrétan neked szántam, többen is előhozták a témát, de sajnos ferdítettél is. Csak a pontosítás kedvéért:
1. Nem hagytam otthon senkit, csak a vidéken élő családom nem Budapestről látogatom, hanem innen kintről. Arról nem beszélve, hogy most jut arra, hogy gondoskodjak róluk.
2. Állításom szerint nem jobb/rosszabb, hanem tágabb ismeretekből táplálkozó lesz a világnézeted. Hogy ez kinek jó/rossz, mindenki eldöntheti.
3. "Szeretem ezt az országot" - kicsit úgy érzem, hogy beletiporhattam ebbe a nászba, pedig nem utaltam még csak hasonlóra sem, hogy bárki másképp érezze. Ugyanis simán megértelek. Nagyszerű dolgok és emberek vannak otthon, amik az országot alkotják, mint ahogy kiábrándító és borzasztó dolgok is részei az országnak...Én részemről kiszálltam az offból.
Védőüveg téma, vettem egy ilyet: Panzerglass 9H
Brutálisan lerontja a kijelző érzékenységét, nem ajánlom. Ráadásul a tükröződésén is ront, mármint jobban visszaveri a fényeket, mint a kijelző csupaszon. Egymás mellé tettem két S7-est és tisztán látszott a különbség. Van valami normális alternatíva? Van, aki elégedett a sajátjával?
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
600700
senior tag
Koszi de nem ahitozom kinti fizeteserol , mivel regisegekkel es mukincsekkel kereskedem evek ota , Berlinben is van irodank egy telephely Zurichben. A vilagnezeted nem attol lesz jobb vagy rosszabb ha ott elsz .De a csaladom soha nem hagynam itt Magyarban ha maskepp elnek sem es szeretem ezt az orszagot. De megertem, aki azt valasztja barmiert is tegye.
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
Yany
addikt
válasz nbukta77 #7699 üzenetére
Trier
@600700: nem ilyen egyszerű azért. Természetesen könnyebben megteheti az ember kinti fizetésből, de az egyéb kiadások is magasabbak (lakbér, zaba, stb).
Mindenki, aki kinti fizetésért áhítozik: ki kell jönni, bátorítalak titeket. Tudom, hogy könnyű kifogást találni (nem magas lóról beszélek, hanem tényleg tudom, mert nekem is van 500), de az a sok magyar, aki kint dolgozik, meghozta ezeket az áldozatokat. Család távol, más kultúra, sok a meló, rizikós bevállalni a kiköltözést, amíg nem tuti a meló/próbaidő alatt, de azok, akik most könnyebben megélnek, úgy döntöttek, hogy még időskoruk előtt bevállalják és megpróbálják. Ha értesz a szakmádhoz és nem vagy kőparaszt , ma mindenhol megélsz, csak bátorság kérdése.
Bocs az offért, de remélem, hogy kicsit tudtalak motiválni titeket.
ps.: Itt (értsd: külföldön, akárhol) sem fog az ember havonta új telefont venni, és a kerítés sem kolbász, hiába az a hír járja, de tényleg picit könnyebb lesz és a világnézetet is nagyon egészségesen tudja tágítani, ha az ember elszakad otthonról.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
glocker
tag
Sziasztok!
Bocs ha már felmerült...
Samsung Galaxy S7 (SMG930F) + Android 6.0.1
Semmi extra dolog nincs rajta, csupán pár app (pl. Endomondo, ES File Explorer, de pl. Facebook és társai nincsenek...)Mostanában azt csinálja a telefon ha hívni akarok, hogy az indított hívás után egyből eldobja (ki se megy a hívás)... ha másik telóról megcsörgetem, akkor "észhez tér" és már hívni is tudok (a fogadással eddig sem volt baj, csak a kimenő hívásokkal), ezen kívül az is segít, ha újraindítom... ez már három napja minden reggel így van... hogy őszinte legyek, nem pont ezt várom egy ilyen kaliberű készüléktől...
van ötletetek?!
-
600700
senior tag
válasz Gaabbaa #7708 üzenetére
Azert nem ennyire nagy a kulonbseg. Sokan pl a brutto berukkel villantanak az itthoniaknak. Amugy nemetben 1200-1600nettot (kezbe)keres sok magyar melos, a nemetekkel egyutt. A munkasszallos alkesz lesz belole, igy sporolhat vmit. Ha meg nem akarsz a szallon meg 2 taggal lakni egy szobaban berelj lakast 400-500eur eur plusz rezsi.ja kivenni 3 ho kaukcio. Aztan kajalj el 200eurt , ha van kocsid tankolj.aztan ha 5-6 hetente hazajossz jatszak a kiskiralyt party alkohol shopping wellness a vegen meg semmi nem marad max egy levedlett kulfoldi auto meg egy uj tel , par ruha.Ezenfelul ha itthon beszul az asszony es jon a kulfoldi csaladi 200eur per gyerek javit a helyzeten.tisztelet a kivetelnek de...
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
Bozso68
őstag
Nagy összehasonlítást nem tudok sajna, mivel az S7E csak két hétig volt nálam.
A rövid történet: S7-et akartam, de a GSM bolt tulaja feldobta a kérdést, hogy a saját, két hónapos S7E-jét ugyanannyiért odaadná. Belementem, aztán egy fél éjszakás ismerkedés után visszamentem a boltba, hogy inkább a sima. A boltos megengedte, hogy akkor már maradjon nálam, amíg megjön a sima. Két hét lett belőle.Az S7E egy nagyon jó telefon, de ami idegesített benne, hogy a kezem mindig aktivált valamit a szélén. A képernyője sérülékenyebb, mivel bármilyen szilikon tokot is néztem, az oldalról nem védi. A flip toktól meg idegbajt kaptam.
És számomra fontos, hogy tokban, fóliával relatíve jó védelemmel rendelkezzen, mivel nekem ez egy igazi zsebben hordós bolti munkatelefon is. Az előző Z1C eddig jól kiszolgált, S-line tokkal, fóliával 2 évet sérülésmentesen kibírt.[ Szerkesztve ]
-
Jazzmedve
tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy s7-et. Ha ráteszem egy samsungos töltőpadra, ami nem tud gyorstöltést. akkor elkezdi tölteni majd 5-6 mp után megáll, és kiirja a telefon h a vezetéknélküli töltés szünetel. A pad pedig csak villog alatta. Ez miért van, mi lehet a baj? Köszi a válaszokat
Szerk.: közben megoldódott. cseréltem kábelt és töltőfejet!
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
Remélem is, hogy kikapcsol. Mindegy, kint van a tálcán, lelőttem, biztos, ami biztos.
(#7692) Littlecar: Én is szereztem mindkettőből anno, és több ember véleményét kikértem. Nyaraláson örültem a legjobban annak, hogy kicsit vettem, illetve a napi ingázást motorral teszem meg, zsebemben a mobillal, ott is jobb a kisebb. Mindenesetre egy szürke edge-től milliméterekre voltam, gyönyörű.
Most délután 5 órán keresztül egyhuzamban zenét hallgattam Poweramp-pal, netre nem volt felcsatlakozva, csak a mobil hálózaton volt fent, 6%-ot merült. Szóval csak akkor kezdi el nyalogatni az aksit az android rendszer, ha van net.
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
skacok nem jár mostanában vki az Auchan ban h ott mennyi kerül az S7? le volt értékelve caak azt nem tudom h mikor...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik