Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
baladam86 #9411 üzenetére
Nekem ez még a gyári 8.1.
9-re nem tervezek átállni, míg a hívás rögzítés nem megoldódott. Tegnap szemezgettem custom rommal, mert abba bele lett téve a rögzítés, függetlenül a régió / csc-től.
A N3 volt nekem marha jó kijelző idővel, a N5-nél állandóan a rendszer vitte el az egész aksimat.
Alig volt 1 óra sot. Az milyen már? Délbe már ki is kapcsolt a telefon, az milyen már. Ott mindig beragadt valami, hiába is tettem újra a rendszert. És FB meg ilyesmit nem használok. Viber van csak az is a maga 1%-val elvan 1,5 óra használattal.
Szóval próbálom kideríteni évek óta mi az ami húzza a rendszer %-át, de eddig még nem sikerült kideríteni mi az..
Mindig azt olvasom, gps-t, wifit, sync-et szóval minden ilyesmit kapcsoljak ki. Akkor meg elég lenne egy Nokia 3310 is, ha ezeket nem hazsálnám. De nem 2003-at írunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest