-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz thedarkfox #11097 üzenetére
Már majdnem azt mondtam, hogy bingo.
Csináltam cache partíció törlést. APK Editorral módosítottam a csomagnevet, telepítettem a 3.1.1.264 verziójú Adhellt, beadtam neki a KLM kulcsot.
És, és, aktiválta, majd 1-2 másodperccel később, mint eddig, ismét leállt az Adhell app, és GOTO 10. Szóval így sem megy.
De beleuntam. Teljesen jó lesz ez az Adguard DNS szerver.
Elsősorban úgyis arra a néhány ingyenes appra szól nálam, nem elsősorban a böngészőre. Utóbbira root nélkül is van megoldás.
Viszont mintha a böngészőben és Feedlyben is kevesebb reklám jelenne meg a DNS szerver változtatás óta.
Az Adhell hosts fájljaival 1-2 reklám átcsúszott némely helyen, de azzal elvoltam.[ Szerkesztve ]
-
thedarkfox
senior tag
válasz Capella #11098 üzenetére
régi Adhell lenne max. API26-os, az új KLM kulcs meg min. API27-es
Ahogy mondod 22-es csapda
Egyébként akadt olyan app, amit max API23-ig
De az app nem bactatja a knoxot a knox kapcsolatos apinak kell nagyobbnak vagy megegyezőnek lennie.
Mondjuk azis vicces hogy ugye elvileg visszafele kompatibilisnek kéne lennie, persze erre senki sem kötelezheti őket mivel saját mókolás a knox, azt tesz vele amit akar.
[ Szerkesztve ]
-
Capella
senior tag
válasz Capella #11096 üzenetére
Na ebbe végül belekeveredtem. A régi Adhell lenne max. API26-os, az új KLM kulcs meg min. API27-es.
Így nem mehet a régi Adhell sem már a Pie-on, csak az új. Ahhoz meg már ELM kulcs kell, amit nem tudunk generálni.
Ez a 22-es csapdája.Egyébként akadt olyan app, amit max API23-ig írtak, és valahogy nálam mégis simán működik a Note8-on.
Igaz másik telefonon ugyancsak Android 8.0-on meg nem.
Egy próbát megérhet a régi Adhell a 9.0 Pie-on.[ Szerkesztve ]
-
thedarkfox
senior tag
válasz Capella #11096 üzenetére
A kulcs kindíg is apihoz volt kötve. Azért is csak a forráskódot adták közre a friss apihoz. Lelkes kollégák fordították ugye telepíthetö apk-ra.
Aaaa blackward vagy miaf@szom kulcsok, amik visszafele kompatibilisek, előtte se voltak jók adhellhez.
A másik. Ha egy knox kaput kinyitottal utána az új / régebbi csak wipe chace/retart után fog nyitni ezzel énis szoptam legutóbb. Lehet próbálkozni régebbivel de ha nem megy akkor restarz wipe chace után próbálkozz mert egyik knox nyitás üti a másikat. (Mit szopt@m vele énis)
Vazzegh de kitanultam[ Szerkesztve ]
-
Capella
senior tag
válasz thedarkfox #11087 üzenetére
Ja vagy úgy. Hogy a kulcs is API-hoz van már kötve.
De volna a visszafelé kompatibilis kulcskérés bepipálása, amivel Tizen kompatibilis kulcsot is ad. Igaz az nem a KLM-mel kezdődő, hanem 128 karakter hosszú. De persze azzal sem megy.Viszont akkor a régi Adhellnek elvileg mennie kellene az API28-as Pie-on.
[ Szerkesztve ]
-
-
apaszka
veterán
válasz Capella #11086 üzenetére
Hát nem is települ!
Viszont 3 év után több hónap könyörgés után engedte az FR-t az asszony! Már nagyon lassű volt! Most ok! Régen az enyém volt a teló,és volt bőven rajta custom rom! DE most gyári nála ,és ugye a root újra belakással jár! Ebbe nem menne bele!
Szóval csak segítség próba miatt akartam neki reklám mentesíteni adhell segítséggel. Bár másra is nyitott vagyok megoldás címén!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Capella
senior tag
válasz apaszka #11084 üzenetére
Hááát a Note 3-at akár már lehetne rootolni is, akkor meg nem lenne gond a hosts fájllal. Meg nem kellene 3 hónaponként szórakozni a kulccsal.
Nekem anno rootolt volt, és maradt a 4.3-as Androidon.
Avagy Note 3-on szintén próbálhatod a VPN-es megoldásokat is, pl. Blockthis, vagy amit legutóbb írtam Intra + Adguard DNS szerver. Már amennyiben ezek települnek és futnak a Note 3-on.
A régebbi Adhellekkel meg az a baj, hogy nem lesznek jók hozzá a friss KLM kulcsok sem. Említettem, hogy állandóan leáll az app a kulcs regisztrálás után. Legalább is nálam ez van a Note8-on a legutolsó januári Android 8.0.0 verzión. Korábban még jó volt így, de azóta valami betett neki. Talán a legutóbbi Samsung Experience 9.0 frissítés, vagy valami házirend változás.
Próbáltam a 3.1.1.245 és 3.1.1.264 Adhell verziókat is, azoknál még nem kellett ELM kulcs. Persze lehetnének még régebbi verziós próbák is.
A Note 3 azért jelentősen más, de majd kiderül, hátha sikerül. -
ati888
senior tag
Hello!
Nincs itt véletlenül nyíregyházi tulaj, akinek van valami olcsó tokja? Az aliról rendeltem mindenféle üveget, tokot, de az mire megjön...
Ati
-
-
Capella
senior tag
válasz thedarkfox #11080 üzenetére
Én most regeltem egy új e-mail címmel, de persze ugyanaz a helyzet, mint a korábbi meglévő Samsung fiókkal.
ELM kulcsot nem ad, csak ha tudnék upgradelni Partner státuszra.
A KLM kulccsal meg a régi Adhellt sem tudom már aktiválni az app állandó újraindulása miatt.
Az Adguard DNS szerver viszont szépen működik, és gondolom megfelelően frissítik a szűrőjét. -
petymeg
addikt
Hogy tudom kikapcsolni? Legutóbb kikapcsoltam egy csomó mindent, de FR kellett utána, mert olyanokat is sikerült lelőni, amit nem kellett volna, meg nem lehetett visszakapcsolni.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
válasz korimv6 #11062 üzenetére
Én is ilyet használok, nagyon rendben van. Szinte lehetetlen elrontani a felhelyezést, meg jó csúszós a felülete. siklik rajta az Pen rendesen. Maga a fólia nem is látszik, olyan mintha csupasz lenne a kijelző. Rock márkájút vettem.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Capella
senior tag
válasz Capella #11011 üzenetére
Úgy tűnik az Adhell3 frissítés és újra aktiválás teljesen behalt. Samsung Partner státuszt nem egyszerű szerezni az ELM kulcshoz.
A régebbi verziókat meg nem lehet használhatóan aktiválni a KLM kulccsal. Látszólag aktivál, de azonnal le is áll a program.
A VPN-es alternatívák maradtak, illetve a DNS szerver beállítása az alábbira. Forrás: [link]https://dns.adguard.com/dns-query
Ez a Pie rendszernél egy sima beállítással megoldható, Oreo esetén kell egy külső program is ehhez. Intra
A program egyszerű, jól működik, gyors a lekérdezés, de ez is VPN jelleg, úgyhogy az ikon és értesítés eltüntetéséhez itt is kell az AutoNotificantion.
Én most a Blockthis helyett áttértem az Intra + Adguard DNS szerver beállítás megoldásra.Fizetős megoldásként az XDA-n ajánlják még a VPN Hosts appot, amivel magad tudod beállítani a szűrendő domaineket a hosts fájban.
-
válasz thedarkfox #11070 üzenetére
Nekem semmi bajom nem volt magával a tokkal, 3 telefonhoz is ezt használtam (S7 edge, S9+, Note9), és csak most a Note9-nél volt először, hogy koptatta a kijelzőt. A tok maga tartós.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Prien
addikt
válasz thedarkfox #11064 üzenetére
& Kali, köszönöm! Minimum 2 évre tervezek a telefonnal.
Ollie: üvegfóliát mindenképp teszek rá. De lehet elsőre olcsóbb flipes tok is megteszi.
A kevés is több a semminél.
-
Én azzal használtam. A tok strapabíró, semmi baj nem volt vele, csak az a baj, hogy a kijelző sarkainál lekoptatta az oleofób réteget. Meg még középen is, mert egy bankkártyát tartottam a zsebében.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Prien
addikt
Sziasztok! Újra Note tulaj lettem, a Note 3 után sok évvel. Használja valaki Led View tokkal? Mennyire strapabíró tok? Vagy majd arra is vigyázni kell?
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
korimv6
aktív tag
válasz Yager01 #11054 üzenetére
Az tényleg egy sz@r fólia. Sajnos én is vettem, de a csomagban található másodikat már fel sem tettem. Kísérletezgettem üvegfóliákkal is, de az sem bírt sokat, ráadásul nem is egész felületen tapadtak. Ha ebayről rendeltem, a hanyag csomagolás miatt sokszor már törötten érkeztek meg. Most [ilyen] fóliát használok lassan egy hónapja, és nagyon bejött. A felrakása is zseniális, lehúzol egy réteget a hátuljáról, felteszed a megfelelő pozícióba, majd a következő eltávolítandó réteg a fólia hátán ketté van osztva. Először a tetejénél távolítod el, közben bankkártyával bubimentesre simítva, majd az alsó felén megismétled. Legvégén az elejéről eltávolítod a védőréteget. Ha kicsit ügyes vagy, semmi buborék nem marad alatta.
Körbe zárt villám.
-
petymeg
addikt
válasz thedarkfox #11053 üzenetére
Kösz a térerős tippet, kipróbálom. Az android rendszer fogyasztása tűnik nekem is soknak, szerintem ez alatt van elbujtatva vmelyik app ami folyamatosan fogyaszt. Még az is fura, hogy két androidos fogyasztó is van.
-
tylerddd
veterán
válasz Yager01 #11056 üzenetére
A Samsung bill-t használva a mikrofont megnyomva nekem a google hangalapú diktálás jön elő, előtte nekem is a Samsung jött elő, de az nagyon ratyi. A beállításokban általános kezelés, nyelv és bevitel, képernyő billentyűzet és ott a billentyűzetek kezelése alatt van egy csúszka, amivel be lehet kapcsolni.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Yager01
senior tag
Magyar. Mondjuk az ékezetes karakterek hiányoznak. Csak ha hosszan nyomva tartom akkor jelennek meg. A Samu hang csak angol lehet. Viszont a google hang alapú amit javasoltál az tud magyarul viszont azt meg úgy hogy a samsung billentyűt használom elég nehéz elő varázsolni mondjuk vezetés közben. Jó lenne valahogy elérni hogy mikor felugrik a billentyű akkor a mikrofon gomb megnyomásával a magyar diktálás működjön
-
-
Yager01
senior tag
Kaptam a készülékhez NEOFLEX HD SPIEGEN 2db-os fóliát de olyan mintha hozzá akarna ragadni az újjam ill. a felülete is olyan mintha hullámos lenne. A lényeg hogy nagyon nem jön be. Kérdés hogy ismeritek -e és nektek mi a tapasztalatotok? Esetleg tudtok ajánlani jobb fóliát ami nem10 e Ft?
illetve kérdés hogy a samsung gyári billentyűzetben ha rányomok a mikrofon ra akkor csak angolul tudok diktálni. Sokat vezetek és nagyon kéne a magyar diktálás
-
-
petymeg
addikt
Csodálom az ilyen jó akkuidőket. Az enyém most is lóg a töltőn, mert 2.30 SOT-nál 27 %-on állt, a csúcsfogyasztók a szokásosak, android rendszer, googla play cella készenlétben stb lásd lentebb . Évek óta ugyanazokat az appokat használom és évek és telefonok óta sorra mindig gyengébbek jóval az akkuidőim mint a többi tulajnak. Jó lenne kideríteni, mi szívja nálam ennyire le.
-
válasz gyuri81 #11045 üzenetére
Nem hiszem, mert az kb ugyanazt tudta, mint újkorában. itt inkább a Pie jobb energiagazdálkodása miatt lehet. Vagy a franc tudja pontosan miért, az biztos, hogy vagy 2x annyi appot használtam a Note9-en, mielőtt leadtam a szervizbe. Az is lehet, hogy az új akku gyárilag kicsit nagyobb kapacitású. Az eredeti 3800 mAh körül volt az Accubattery szerint, erre meg most majdnem 3900-at ír, és valszeg nőni fog, mert tapasztalatom szerint kell vagy 1 hónap, mire megállapítja a valós kapacitást (kezdetben mindig alulbecsüli a kapacitást, és töltésről-töltésre növeli a becslést).
-
Az új akkuval elég jó az üzemidő, 3:42 SoT, és még 60%-on az akku.
-
veterán
Használ valaki Good Lock-on belül Routines app-ot? Mit szoktatok leprogramozni? Szeretnék 1-2 ötletet meríteni tőletek
-
apaszka
veterán
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
válasz petymeg #11033 üzenetére
Biztos, hogy lehet olyat is venni, keress rá ebayen.
Találtam ilyet, ez teljesen átlátszó, öngyógyító, és 2 van az árában: https://www.slickwraps.com/naked-wrap-for-galaxy-note-9.html [link]
Még pár óráig 60% árengedménnyel adják a skineket azon az oldalon.
Rendeltem is egy skint, 5 dollár a szállítási költség.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Yager01 #11032 üzenetére
Ilyen csak a Samsung keyboardban van, ugyanis a billentyűzet része ez a pennel írás. Viszont van olyan a pen beállításainál, hogy ha egy szöveges bevitel mező fölé viszed a pent, akkor jelenjen meg egy ikon, amire bökve elindul ez az s penes bevitel. Nem tudom, hogy ehhez alapnak kell e lennie a Samsung keyboarnak.
-
-
Yager01
senior tag
Sziasztok, Gboard billentyűzetet használok és szeretném ha például mikor itt a fórumon írok valamit vagy a Samsung note programban akkor a tollal való írás során jelenjen meg a kézírás felismerő funkció. Van valami beállítás amit aktiválni kell? 1 napja van nálam a készülék egyébként
-
félisten
-
válasz Plazmacucci #11028 üzenetére
Hasznos, mert tok nélkül belelóg a kezem a kijelzőbe. Próbáld ki, semmibe sem kerül.
-
félisten
-
Az S10 topikban ajánlottak egy Edge Touch nevű, Samsung appot, ezzel le lehet tiltani az edge érintéseket, így nem zavar be a kéz, ha belóg a képernyőre.
-
félisten
-
legenda
Ezért érdemes mindig kísérőt írni, vagy küldeni utólag a szerviz irányába (is), mert nem biztos, hogy a leadási helyen pontosan, érthetően és korrekt módon fogalmazzák meg és írják le az általad elmondott problémát.
A lényeg mondjuk az, hogy méltányossági alapon így is díjmentesen javították.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
félisten
-
válasz Plazmacucci #11022 üzenetére
Mindenestre azt tanultam belőle, hogy felesleges a flip tok, mert attól még ugyanúgy karcos lesz a kijelző. Rádobtam egy dbrand fóliát a hátlapra, hogy az ne karcolódjon, és tok nélkül használom a telót. Így amúgy teljesen más élmény, könnyebb egy kézzel is használni, meg prémiumabb érzés is.
-
félisten
-
válasz Plazmacucci #11018 üzenetére
Foltokban kopott róla a víztaszító réteg ott, ahol hozzáért a gyári flip tok.
-
félisten
-
Na, végre visszakaptam a Note9-et. A kijelző mellett kicserélték az akkut, a hátlapot, meg az usb portot is (gondolom ezek megsérültek szétszedésnél). A kijelzőre rátettek egy gyári fóliát, ami meglepően jó.
Átvételnél kaptam egy jegyzőkönyvet, hogy a szerviz szerint az én hibám volt a kijelző kopása, nem megfelelő használat miatt, és mellékeltek fényképet karcokról a kijelzőn. Csak hogy nem a miatt adtam be, mutattam is leadásnál, hogy a kijelző sarkaknál kopott, ahol hozzáért a gyári flip tok. Úgyhogy kapják be. A karcok is eleve a flip tok alatt keletkeztek, de azért még csak nem is szóltam. Mindenestre a Samsung bevállalta a költségeket.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz ToomyC #11012 üzenetére
Nekem is ez történt vele, a hozzá hasonló Nillkin Air a tollnál repedt el. Én is sajnálom, mert amúgy baromi jó cuccok lennének itthoni beszerzéssel is korrekt áron. Én most ilyet használok egy hete, így hosszú távú használatról nem tudok nyilatkozni, de ha kicsit visszagörgetsz, akkor a kezdeti benyomásaimat elolashatod képekkel, mert a webshopban nem sokat tudsz kinézni belőle.
[ Szerkesztve ]
-
ToomyC
aktív tag
Sziasztok, eddig Nillkin Super Frosted tokot használtam ami sajnos a bal sarkánál megrepedt ezért szeretném lecserélni hasonló designú vékony tokra... esetleg tudtok ajánlani hasonlót?
-
Capella
senior tag
válasz TODI1111 #10860 üzenetére
Hát nem tudom, úgy néz ki képtelen leszek megfelelő kulcsot generálni az Adhell3-hoz.
Gidano is annyit ír, hogy regisztráljunk ezen az oldalon fejlesztőként. De hogy pontosan hol és pontosan hogyan, az számomra nem világos. Illetve az, hogy milyen adatok kellenek ehhez, amit a Samsung is elfogad.
Alapból ugye Samsung fiókkal lehet belépni. De hogy lesz ebből fejlesztő?
Mert ha próbálok közvetlenül ELM Development kulcsot generálni a megfelelő oldalon, ezen, akkor ez a kép fogad.Oké, legyen. Próbáltam én az upgrade now gombra bökve az esélytelenek nyugalmával a számos mezőt kitölteni ezzel-azzal, valódi, meg kamu adatokkal. Olyanokat kér, hogy program leírás, cégnév, weboldal. Na ezek tuti nincsenek. Végül beírtam valamiket, ami után egy napig folyamatban volt az elbírálás, majd válaszoltak, hogy ez így nem frankó, nem kaptak elég információt a partnerségi jóváhagyáshoz. Próbálkozzak újabb kéréssel.
Szóval az ELM kulcs igénylése úgy tűnik ugrott, így a legújabb Adhelleket esélytelen működésre bírni.Maradt volna a régebbi 264 verziós, jó az is, annál még a KLM kulcs is elfogadott volt korábban. KPE Development Limited kulcsot tudok generálni csak, de azzal meg már nem tudom aktiválni a 264 verziójú Adhellt sem. Hiába neveztem át a csomagot Apk Editorral, vagy telepítettem átnevezetlenül, feltöltöttem a csomagot is a kulcshoz vagy maradt az új kulcs szólóban csomag hozzárendelés nélkül, nem sikerült sehogy működésre bírni. Különféle hibák voltak telepítés és aktiválási próbák után esettől függően, talán 102-es hibaüzi, vagy látszólag aktiválta, de mégsem, állandóan leállt az Adhell, vagy az írta nem sikerült hitelesíteni a termékkulcsot.
Nem örülök. Visszatértem a Blockthis-hez az AutoNotification-nel kiegészítve egyelőre.
-
m1lan
őstag
válasz gyuri81 #11009 üzenetére
Részletre vettem, egyben 289 lett volna a 128 gigás, 299 az 512 gigás, viszont utóbbiból van egy olyan konstrukció a weboldalon (Telekom), hogy kapsz hozzá ajándékba egy 512 gigás Samsung memóriakártyát, én így vettem 299-ért.
A Media Martkban mondjuk pont egy százassal lett volna drágább memóriakártya nélkül, úgyhogy valószínűleg mindenki annyiért adja, amennyiért nem szégyelli...
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
m1lan
őstag
Note 9 8/512GB megrendelve, csütörtökön érkezik
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Tybike81
őstag
Nektek az utolsó frissítés vagy a mai experience service frissítés óta nincs megbolondulva a fényerő szabályzás? Sensor tesztelve működik rendesen, de még is elég agresszívan leveszi a fényerőt.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest