-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
Az egyik lehetséges ok (azok mellett, amelyeket már említettem..), hogy merőben eltérő képességűek a router -eink. A miénk, a közép kategória alsó feĺébe sorolható ~3-4 éve.
Másrészt, nincsen 4db eszköznél több az 5GHz -en, de 2,4 -en sincs 5db -nál több: ezen a router -en. A finomhangolás, nekem is több hét volt.
Ezek után jön, a szolgáltatás "milyensége".A kollégáim otthoni lehetőségeikhez, még ez is harmatos. Szóval, van sokkal "feljebb"...
-
gerner1
nagyúr
Azért, azzal 300-nál jobb csatlakozási sebesség kellene, hogy legyen. Valami nem stimmel az egyenletedben, azért annyi. (plö: túl sok eszköz egyidejű csatlakozottsága, finomhangolás hiánya, elégtelen finomhangolás, a router antennaképességeihez mérten nem megfelelő távolságból próbálkozás, más szomszédban jelenlévő hotspotok zavaró hatása esetleg azonos/azokkal közeli csatorna használata, esetleg maga a router 'harmatos' stb,stb...).
Az egyenletet neked kell alaposan felállítanod magadnak, és megoldani. 5GHz + a 160Mhz -es csatornaszélesség nélkül, ~2-3méterről távolabbról, szerintem nem lesz magasabb eredmény, főleg nem tartós (amplitudóktól mentes..). Mi, helyetted, ezeket nem tudjuk....Én, zártam ezt az OFF -ot.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
WiFi6 -hoz "ax" -es router kell ( hogy esélyed legyen, az általa biztosított "javát" kiaknázni..). "AX" , vagy "AC" -s a router -ed? Mu-mimo -t, 160Mhz -et tudja-e? + a többi szempont, amelyeket már írtam.... - Bár, mindezek, erősen OFF itt...
Szóval, ettől a te egyenleted is összetettebb...
-
gerner1
nagyúr
Sok múlik a router - en, és annak finomhangolásán is, + a környezet, távolságok, egyidőben rajta csimaszkodó eszközök száma és azok sávigénye, szomszedés zavaró hotspotok, stb,stb ... Összett ez is.
Látod, hogy egy középkategóriással is, már alulról el lehet érni egy 'jónak' mondható szintet.
-
gerner1
nagyúr
Igen, 1Gbit. Magas eredményt azonban csak többnyire szombat hajnalban lehet mérni (Digi), amikor a hálózatuk terhelese kvázi nulla Más időpontokban, inkább csak az ehhez tartozó garantált minimummal megy a le és feltöltés a dobozukig. A router -ink, amúgy sokkal többet tud.Pl, az egyik laptopunk 1.6Gbit -tel csatlakozik.
Szóval, ami a Note9⇔router -ünk közötti WiFi bandwith -et illeti (ugye, ezt mutatja a screenshot, és nem "mást"...), azt érdemben kihasználni csak a megjelölt időpontban esélyes. Ergo, ha az otthoni hardware környezet lehetővé tesz valami viszonylag jót... -annak kihasználásához kell a konstans magas szolgáltatás is.
Amennyiben gondolod, akkor felírom, és a hétvégén készítek egy mérést a telóval (PC -s screenshot -om van csak, mert azt máshol már kérték ...).
Így jó lesz? -
tylerddd
veterán
Kíváncsi leszek, milyen lesz a Note 9 után! Hardveresen nincs velük gond, de nekem az a sejtésem, hogy a szoftveres fejlesztésen spórolnak ők és azért tudják sokszor ugyanazt a vasat olcsóbban adni a konkurenciánál. Legalábbis saját bőrömön és beszámolók alapján a szoftver az, ami problémás lehet náluk.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
gerner1
nagyúr
Ebből is látható, hogy merőben eltérő preferenciák mentén mérlegel mindenki. Nem véletlenül írtam 'ajánlást' (azt is feltételes módban), 'javaslat' helyett ...
Mélyebb, szélesebb (& magasabb user számon alapuló) merítés, időben hamarabb érkező válaszok, nagyobb valószínűséggel lesznek itt:
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
Ezt a váltást azért jól gondold át. Az Exynos 990 kifejezetten a forrófejűségéről híres (vagy inkább hírhedt), ilyen tekintetben határozottan rosszabb lesz a Note9-nél. Intenzív használat mellett a visszaeső teljesítmény, csökennő fényerő, és a túlmelegedés miatt bezáródó appok okoznak majd némi fejfájást.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
gerner1
nagyúr
Jah, ha jó lenne (a 4G)... - ahol az most se jó, ott az 5G se lesz jobb...
Látod, ez is egy tényezője az 5G -s készülékek üzemidejének. Mivel nincs VoNR, ezért hívaskor biztosan van 'EPS-fallback' ⇒4G -re, ha van az adott pillanatban & helyen VoLTE.
Tehát, akkor jobb azokon az üzemidő, ha tiltom az 5G -t.
-
LosBlancosRM
senior tag
Szvsz a N20U-val se leszel előrébb... Ha nem jön új Note, tuti, hogy a N9 volt az utolsó Samsungom(ahogy az epadások mutatják, jópár embernél elérlezett ez az idő). Jövőévi droidos procik se tűnnek túl jónak... Nálam egy iPhone esélyes, pedig rühellem az üzletpolitikájukat, meg aminek képzelik magukat a userek. S széria bemutatóját megvárom, hátha észhez kaptak. (+bejelentik, hogy lesz Note)
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
rstwingo
tag
De van gyárilag benne, minden samuba van, csak mindegyikbe máskép kell bekapcsolni és máskép nevezik.
Most nincs nálam a note9 (szervizbe van), de a beállítások/kijelző/képernyőmód és abban kell lennie a Speciális Beállításnak és abban van, de az csak akkor aktiválódik, ha alapra vagy valami ilyesmire állítod
[ Szerkesztve ]
-
-
gerner1
nagyúr
Egyszer, lehet érdemes volna kipróbálnod, hogy "jó" feltételek mellett, milyen eredményed lenne...
Az enyém is több mint 2éves, és szerintem "~még elmegy" a kondíciója. De ennek ellenére, én nagy valószínűséggel cseréltetni fogok rövidesen. Leginkább azért, mert talán most még van esély olyan akkura, ami még nem ~7-8+ hónapja porosodott a raktárban. Ami azt illeti, most tavasszal kellett volna, amikor ~8e körül volt ugyan ez, a SES -ben...
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
-
Pug
veterán
Persze, hiszen kulon kell aktivaltatni....
3. Díjcsomagodhoz a 4G Hang és Wi-Fi Hanghívás aktiválását kérheted Ügyfélszolgálatunkon, valamint díjmentes SMS-ben a +WIFIHANG vagy a +VOWIFI kódok elküldésével a 1414-es számra.
5. Valamint készülékeden be kell kapcsolnod a Wi-Fi hanghívás képességet is. -
félisten
Akkor már csak arra vagyok kíváncsi, hogy az oldalt ceruzát tartótokot hogyan fogja az ember beerőltetni egy autós tartóba. Már ceruza nélkül sem egyszerű feladat.
Rettenetesen izzadtságszagúan, de legalább jó drágán gondolkozik a Samsung...
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
apaszka
veterán
Ez a note9 retró készülék sokat fog érni hamarosan szerintem.
Se lukkkas kijelző és a cerka se külön zsebben van.
Vigyázzunk rá!Szerk:
Egyébként olvastam én is, de szerintem vicc így már!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
Az éjszakai kép javítva lett,vagy maradt a gyengébb verzió?
Azt vettem észre,hogy a novemberi óta vacakabb az éjszakai kép! Vagy csak nálam?
Pedig újra lett teljesen rakva akkor 2 SIM miatt!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
juuzer
addikt
Na igen, nekem is ez lenne a kérdésem, mert a Telekom már nyaggat, hogy lejárt a hűségidö, meg lejártak a részletek is. Mjuk nekem az ultraszéles kamera hiányzik ebből a telefonból. Meg az akksija 2 év után már elég gyenge. Meg az értesítések nem jönnek meg néha. De egyébkent ezeket leszámítva semmi bajom nimcs vele. És az Exynos-hisztit sem tolom.
Vamos a la playa.
-
gerner1
nagyúr
-
nagyatt
tag
Nekem is ilyen problemam volt. Aztan teljesen random modon elkezdett erzekelni a kijelzo, es olyan volt mintha egy fantom kez nyomogatna. :). Arkad SES-ben csereltek kijelzot, aksit, hatlapot, USB csatit, szoval kaptam egy majdnem uj telt. Maximalisan pozitiv a hozzaallasa az ottaniaknak.
-
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest