-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
LosBlancosRM
senior tag
Úgy néz ki, hogy megesik amit sose gondoltam volna. Ha minden jól megy, pénteken megjön az iPhone 13ProMax. Azért maradok még itt olvasgatni/segíteni(ha tudok). Aztán lehet, hogy sírva menekülök vissza iOSről.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
LosBlancosRM
senior tag
válasz Wolfskin #21707 üzenetére
Az ugye megvan, hogy ez minden telefonon így működik? Nem csak Samsungon. Nem tudom, hogy a Te telód honnét jött, de az enyém nem produkál ilyeneket. Egyedüli nyűgje, hogy 3 naponta kéri a feloldó kódot, de ez is a Google sara. Ha egy app küld értesítést, hosszan nyomod, ki lehet kapcsolni, többet nem fog. Vagy ott van az autonotification Play-en. Amikor megjelenik az értesítés, bemész az appba és letiltod. Vagy magát az appot ami küldi.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
LosBlancosRM
senior tag
válasz tylerddd #21668 üzenetére
Térerő-akkuidő összefüggésre gondoltam. Mate9-em volt a Note9 előtt, és össze se lehetett hasonlítani a két telefon térerejét. Aksiban tényleg nagyon jó volt a N9, de még újkorában is kivégezte, ha nem volt fullos a térerő. Droid 9-10 meg hazavágta a jó aksiidőt, így még rosszabb a gyenge térerős teljesítménye a telefonnak. SD verziók nem tudom, hogy viselkednek.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
LosBlancosRM
senior tag
válasz aswmaster #21637 üzenetére
Nekem mindig az volt az "álmom", hogy végre gesztussal lehessen vezérelni ezeket a dolgokat. Nekem ocsmány amikor van egy nagy kijelzős telód, és a kijelzőből vesznek el helyet a kezelő gombok. Ezért nem is értem, hogy iPhone-nál miért van ott az a fehér csík. Ennyire ostobának tartják a felhasználólat, hogy nem találnak oda?
Legnagyobb problémám, hogy droid fronton nem tudnék választani. A sok kényelmi funkció (goodlock pl) csak Samsungra van. Saomival, 1+szal is korlátozva lennék, akkor meg lehet, hogy inkább egy iOS. Számomra elfogadhatatlan ez a mizéria is ami a procikkal megy(ennyi pénzért).
Fájlátvitel nálam évente 1x-2x van, amikor a képeket áttolom. Hatalmas Apple ökoszisztémám egyetlen darabját egy AppleTV 4K adja. Elég sokszor bosszantó, hogy a Note-ot nem akarja "beengedni" YT-ra, pedig volt már, hogy megtalálta a Note.Samsung Galaxy S24 Ultra
-
LosBlancosRM
senior tag
válasz aswmaster #21632 üzenetére
Páromnak is iPhone van, nem kell már variálni iTunes-szal, simán átmásolhatók a képek, csengőhangot is megcsinálták már ha jól tudom. Fejlődnek. Lehet már külsős billentyűzetet is használni, csak azok is le vannak butítva. Nekem a hosszan nyomás ami megszokást igényelne, mert majdnem minimumon használom az ékezetek miatt.
Lehet, hogy magamat akarom átverni, de már nem látom annyira élhetetlennek az Apple-t. Hardverbe nem tudok belekötni. Ahogy olvasom a híreket, a Snapi és az Exy ismét hulladék lesz(ráadásul elmaradnak az apple procitól). Kamerában én olyan vagyok, hogy előveszem, kattintok, az legyen jó. Ebben az iPhone elég jó. Ami hiányozna az a toll, de igazából nem használom olyan sokat, illetve csak a Noteban van, tehát ennyi erővel nem válthatok másra... Edge kijelzőt is szeretem, de Samsung is csak fél millióért adja.
Ami igazán necces lenne, az a szoftver. A megbízható, naprakész szoftverért elég sok dolgot el tudnék engedni... Jelenleg amit nem értek, hogy ott van egy majdnem full kijelzős telefon, és az appok olyan b*szott nagy kávákat használnak, hogy hihetetlen. Billentyűzet alatt is nagyobb sáv van, mint a i8 alsó kávája.
Ami még az iPhone felé billenti a mérleget, hogy ha ma megveszem, jövőre bukok 100k-t ha eladnám, Samsungnál meg 300-at...Samsung Galaxy S24 Ultra
-
LosBlancosRM
senior tag
Meglepően baráti lesz az új Note ára.
Samsung Galaxy S22 Ultra
1430 euró a 12/256 GB-os modellért (~518 500 Ft)
1544 euró a 16/512 GB-os modellért (~559 800 Ft)
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
LosBlancosRM
senior tag
-
LosBlancosRM
senior tag
-
LosBlancosRM
senior tag
Én már kiböjtölöm a Note 22 Ultráig. Nem lepne meg, ha az lenne az utolsó Note. Remélem március körül megérkezik.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
LosBlancosRM
senior tag
A Samsung nem újította meg a Galaxy Note széria védjegyét
Hát, lehet, hogy ez ennyi volt. Remélem a Nokia sorsára jutnak
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
LosBlancosRM
senior tag
Szvsz a N20U-val se leszel előrébb... Ha nem jön új Note, tuti, hogy a N9 volt az utolsó Samsungom(ahogy az epadások mutatják, jópár embernél elérlezett ez az idő). Jövőévi droidos procik se tűnnek túl jónak... Nálam egy iPhone esélyes, pedig rühellem az üzletpolitikájukat, meg aminek képzelik magukat a userek. S széria bemutatóját megvárom, hátha észhez kaptak. (+bejelentik, hogy lesz Note)
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
LosBlancosRM
senior tag
válasz LosBlancosRM #21153 üzenetére
Úgy néz ki, hogy a legutóbbi frissítés orvosolta...
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
LosBlancosRM
senior tag
Találkoztatok már olyannal, hogy a telefon csak akkor kezd el csatlakozni a wifire, ha beléptek a wifi beállításokba? Rohadt idegesítő...
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
LosBlancosRM
senior tag
válasz Somatom #21138 üzenetére
Értem én, hogy szabály, de ennyi emberség lehetne valakiben. 2 hónapra tiltott ki, mert valamelyik kínak csoda hírnél megkérdeztem, hogy "a következő főverzió frissítés majd az utódon fog megjelenni? " (valami ilyesmit). Az is vicces, hogy pár kiskedvenc azt írhat amit csak akar, nyugodtan trollkodhat.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
LosBlancosRM
senior tag
Vajon elkezdődött az elavultatás? Már a 8 órát se bírja az aksim Wifin(10+ról indultunk 8.1-en). Örülök ha 6-ot eldöcög.(SOT) Nem tudom, hogy megérné-e rakatni bele egy újat...
OFF:
Mennyire gerinctelennek kell lennie valakinek, hogy "figyelmeztetésben részesítse" a "klón regisztrációmat", amit csak Apaszka részvétnyilvánításom miatt hoztam létre, majd töröltem is?Ha nem lenne ez a topic, vissza se néznék MA-ra, hihetetlen, hogy milyen óvodás csoport irányítja. Legalább vállalná, aki csinálta, de neem, csak névtelenségbe burkolózva nagy ember.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
LosBlancosRM
senior tag
válasz FerencF #20675 üzenetére
Rámszálltak az adminok. Xia cikkhez annyit írtam, hogy a "szoftver frissítés majd az utód modellel jön?" Valakinek nagyon a lelkébe taposhattam, mert 2 hónap tiltásra nyomott. Samsung cikkeknél mehet a trollkodás, de ha valaki a dzsunkamiaura ír kritikát, rip.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Kindle
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.