-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Köszi mindenkinek a választ.
Akkor ezek szerint nagy gond nincs. -
apaszka
veterán
válasz <Lacy85> #12194 üzenetére
Van, hogy egy frissítés nem jól sül el és néha melegszik. De van, hogy az előző frissítésnél nem melegedett.
Ez nem a teló hibája hanem a programé mert pörgeti a procit rendesen.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz haligali72 #12192 üzenetére
Én egy napig használtam mágneses tokot.
Azonnal kivettem a mágnest belőle. Viszont nagyon nem jött be a flip tok, így fiókba került.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
<Lacy85>
addikt
Sziasztok!
Normális a telefonnál, hogy random elkezd melegedni komolyabb terhelés nélkül is?
4G-n hallgattam a Spotify-t, meg mellette töltöttem le 1-2 albumot, kijelző is kikapcsolva, és forró volt a hátulja.
Ez megszokott?
S8+ után kicsit fura. Az soha nem csinált ilyesmit. -
válasz haligali72 #12192 üzenetére
A megoldás annyi, hogy nem használsz mágneses tokot. A mágnes meghülyíti a toll+wacom réteg combót (hogy melyiket pontosan, nem tudom).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Prien
addikt
Nekem most egy 2 ezer forintos hajlított fekete szegélyű üvegfólia ment fel, tartottam tőle, mert csak a szélein tapad, de egyelőre elvagyok vele. Dux Ducis flip tokkal szépen megvannak, nem nyomja fel.
Azért még berendeltem Optishield csomagot is, amiben van a hátsó kamerára is üvegfólia.
Nagyon szeretem ezt a telefont amúgy, ezzel várom meg a Note 11-et szerintem.
A kevés is több a semminél.
-
petymeg
addikt
Az uv-re kötő ragasztó nem vágja gallyra a kijelző oleofob rétegét?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
válasz Locutus #12185 üzenetére
Oké, mit akarsz ezzel mondani? Nekem volt S7 edge, S8+, S9+, most Note9, és mindegyik 3 óra körül töltődött fel vezetékmentes gyorstöltéssel.
Közben eszembe jutott, hogy S8+-nál volt először ilyen töltőm.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz Locutus #12180 üzenetére
Rosszul emlékszel. Vezeték nélkül nem töltődhet fel egy 3500-as akku másfél óra alatt, még gyorstöltéssel sem. Ennyi idő alatt a vezetékes gyorstöltéssel tölt fel.
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
válasz Plazmacucci #12179 üzenetére
Ez így kb stimmel is, de +500mAh ennyire lassítaná a töltést?
S8+-ot FELE ennyi idő alatt tölti fel.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
félisten
-
Locutus
veterán
QI toltessel mik a tapasztalatok? S8+ utan valahogy ugyanaz a gyorstolto joval lassabban tolti a note9et. Vagy ehhez mas fajta kene?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Zsolaf
addikt
Az miért van, h minden egyes biztonsági frissítésnél egy csomó beállítás alapértékre áll vissza, pl a zárképernyő értesítés rejtve van, mikor megjelenítve volt, meg jó pár dolog. Állandóan újra be kell állítani ezeket.
[ Szerkesztve ]
-
sirkan13
aktív tag
válasz Plazmacucci #12168 üzenetére
Számítógép meg van.De itthon szeretnék venni,ez a lényeg.De azért köszi!
-
félisten
-
sirkan13
aktív tag
Szaisztok.Hol tudnék itthon Love mei tokot venni a telóhoz?Mert nem igazán találtam.Vagy legalább vízhatlan normális tokot hozzá?Köszönöm a válaszokat.
-
ace05
senior tag
Az mennyire gáz, hogyha már atom zsíros a kijelző akkor isopropyl alkohollal takarítom meg ?
-
lbence
aktív tag
Én most vettem egy ilyen [link] Spigen Neo Hybrid tokot, és totál felnyomta a media marktos clearplex fóliát, úgyhogy le is vettem a tokot.. Ismerős hoz jó áron xpro uv-s fóliát, azt mondta, hogy az nem megy ki ennyire a széléig. Kíváncsi leszek. Gondolom az a baj, hogy hátul is fólia van es így túl ráfeszülne a tok és amiatt nyomja fel.
-
-Gerzson-
aktív tag
-
Locutus
veterán
Note9-re melyik android auto apk verziót lehet felvarázsolni?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
axlfsi
veterán
válasz Saccco #12151 üzenetére
Na igen, ez lehet a rákfenéje... és onnantól kezdve, csak idő kérdése, mikor kezd alábújni a levegő. Mindegy, még így is szerintem a legszebb és legügyesebb megoldás... pár havonta egy ezres belefér, hogy aztán makulátlanul adjam tovább augusztusban, amikor N10-re váltok!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
-
axlfsi
veterán
válasz apaszka #12146 üzenetére
De ez most mi? UV technológiával "felragasztott", teljes felületet takaró TG?
Fotót és linket tudnál biggyeszteni?Nekem ez már a második fellevegőzésem és ahogy megfigyeltem, ugyanez történik a 15ezer forintos megoldással is; mintha tervezési hiba lenne és erre itéltetett...
Köszi!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
legenda
válasz mixycsabi #12143 üzenetére
Köszi a képeket, ahogy sejteni lehetett sajnos, a XEH/XEH,AUT/AUT összeállításból látszik, hogy bele lett nyúlva manuálisan és nem jó a felállás, az eredetileg svájci készülékre lett magyar XEH ráhúzva, azért a felemásság.
Mind a kettő májusi frissítésnél jár: [link], [link]
Kénytelen leszel az Odin segítségét kérni és feltenni valamelyiket annak függvényében, hogy milyen végeredményt szeretnél, kell a későbbiekben OTA frissítés, vagy sem, belefér a gyári visszaállítás, vagy inkább nem kellene...stb.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz mixycsabi #12140 üzenetére
Szia,
Akkor jellemző, ha bele lett nyúlva a frissítésbe manuálisan és nem stimmel a régióhoz képest a firmware verziója...stb., vagy valami szélsőséges CSC-ről van szó.
Tennél be képet az alábbiakról?
Beállítások -> A telefon névjegye -> Szoftver adatai: Szolgáltatói szoftververzió
A következő kódra kiírt értékekről: *#1234#Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
mixycsabi
csendes tag
Sziasztok!
Valaki már találkozott olyan jelenséggel hogy nem talál software frissítést a rendszer, kiírja hogy up to date.
Pedig ami rajta van az a 2019 január 1. N960FXXU2CSA2 és ettől már van újabb.
Nem egy eget rengető hiba azt tudom, csak bosszant
Nagyon sokat keresgéltem és olvasgattam, de egyszerűen nem tudok rájönni a hiba okára. Valakinek valami megoldás? Odinnal ha nem muszály nem piszkálnám.
Wipe cache-t próbáltam ugyanaz...[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok,
azt vettem észre, hogy ha zenét hallgatok és belépek egy játékba akkor hangosabban szól a zene. meg is találtam a beállítást a dolby atmos alatt: "Dolby atmos for gaming"
ha ez ki van kapcsolva akkor nem hangosodik a zene ha játszom, viszont az a kérdés, hogy nem lehet valahogy beállítani, hogy ez a "hangosabb" opció legyen alapértelmezett?Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
roby30
csendes tag
meg van a ludas. Korabbi note-rol atpakolta az ACR-t. Eltavolitasa utan tokeletes🙃
Koszi meg1x -
legenda
válasz roby30 #12130 üzenetére
Akkor csak az egyik mikrofon érintett valamilyen módon.
Valamilyen külsős alkalmazás telepítve esetleg a hívások rögzítéséhez, ami beakaszthat annak a vonalnak?
Gyári visszaállítást érdemes lenne kipróbálni, utána semmilyen korábbi mentést nem visszatenni, a felhőből és áruházból sem visszaszinkronizáltatni az alkalmazásokat és próba úgy, ha szoftveres jellegű a jelenség, akkor így kiderülhet.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz roby30 #12128 üzenetére
Próbáld ki kihangosítva és nem kihangosítva is, hogy az eltérő mikrofonok közötti különbség mennyire mutatkozik meg, azzal is szűkíthető a kör.
Fólia vagy tok nem korlátozhatja a hangot, esetleg nem fogsz rá telefonálás közben a mikrofonra?Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
roby30
csendes tag
Tobben is mondtak mar, h nagyon halkan hallják a beszedemet hivas kozben, pedig nem beszelek halkan. Prbaltam kifujkalni, de semmi valtozas. Valami otlet? Vagy szerviz?😏
-
Snoop27
őstag
Köszi kali a választ.
Nem, csak ma reggel jelent meg ez a probléma (tegnap vettük használtan). Mindeképp próbálok este egy wipe-ot, s ha nem segít egy resetet is..LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
legenda
válasz Snoop27 #12124 üzenetére
Szia,
Szélsőséges esetben az utólag rátett üveg is okozhatja, ha a felhelyezés előtt nem volt adott a jelenség, akkor arra is lehet gondolni.
Olyan külsős alkalmazás nem lett telepítve utólag, ami befolyásolhatja adott dolgot?
A Kisegítő lehetőségek menüben is érdemes nézelődni, a Műveletek és kézügyesség szekcióban vannak különböző késleltetési...stb. lehetőségek az érintések kapcsán.
Wipe Cache volt már?[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Snoop27
őstag
Sziasztok! Vettem egy ilyen szépséget a feleségemnek, minden szép és jó, kivéve, hogy néha azt műveli, hogy képernyő indítás után pár mp-ig nem érzékeli az érintést, bárhol tapicskolom semmire sem reagál. kb. fél perc után már hibátlan. Mi okozhatja szerintetek? Tettem rá üveg fóliát de sztem nem attól lehet.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
válasz ßrainiac #12118 üzenetére
Nem, csak prototípusok vannak, és semelyik sem csinál jó képeket. Ettől függetlenül lehet, hogy valamelyik kínai gyártó még idén kijön vele, hogy verjék a nyálukat, hogy ők voltak az elsők, de nem fog jó képeket csinálni.
-
apaszka
veterán
-
Prien
addikt
Csak kíváncsiságból kérdezem, aki nézte már a "phone info Samsung" alkalmazást, hogy kinek mennyit ír ki akku elhasználódásra?
A kevés is több a semminél.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest