-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colani
tag
Ma kiprobaltam hogy Dex módban okostvvel működik e az xbox ultimate elofizetesem. Kontroller csatlakoztatva tv bekapcsolva dex elindiltva és láss csodát minden tök jó.. Napokban olvastam hogy lassan csak egy okos tvre lesz szükség és egy joystickra és lehet őrűltködni 😊😊😊boldog Mikulást mindenkinek 😁😁😁
-
gjoco1
addikt
válasz S e t h #9598 üzenetére
Én használtam a PD-t,de sajnos nem tudom mióta,fe már csak fizetős verza van.Legalábbis a napokban vettem észre,amikor szerettem volna még hozzátenni és egyszeűen meghalt.APK változat is rávitt az oldalukra,hogy fizessek...... Egyre kevesenn jó dolgot lehet beszerezni,ami ingyenes.Nem sóherságból,de eddig adta,most már nem.
S e t h : köszi a tippet,mindenképpen rálesek.
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
S e t h
nagyúr
Nem tudom ebben a topikban volt-e említve a Package Disabler Pro, nem is írnék én sem róla többet, viszont ráakadtam egy alternatívára ami müködik, Alliance Shield X néven keressétek.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Ferike81
senior tag
Köszönöm mindenkinek aki segített a vezeték nélküli autóstöltő ügyében segített!!!
Más
Szerencsére én is vásárlója vagyok ennek a bedőlt webáruháznak. Nem sokat tudni most a garanciáztatásról. Ilyenkor valószínűleg bukott a 2 év gari?
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok van arra megoldás,hogy a gyári időjárás widget szövegét feketére lehessen állítani? Fehér hátterem van és nem nagyon látszik a szintén fehér szöveg.
-
őstag
-
őstag
válasz brian1987 #9585 üzenetére
Nincs
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
bbendre
őstag
Nagyon szerettem a N8/N9 telefonjaimat. Sajnos a Note8at sikerült ősszetörnöm. Az egyetlen telefon amit leejtettem és ősszetört. Egész pontosan a fiam volt, de én raktam rossz helyre.
Megvárom a januárt: [link]
A jótállás időtartama eladási ártól függően fog változni:
10 000-100 000 forintig: 1 év
100 000-250 000 forintig: 2 év
250 000 forint felett: 3 év.
A legtöbb telefonra alapból fog járni a 2 év, amivel meg mi játszunk a 3 év.[ Szerkesztve ]
iPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
netcore
tag
Sziasztok,
Valakinek működik telekom kártyával a vowifi? hívás elindul de nem hallanak a túlvégen.
Van erre megoldás vagy engedjem el?Üdv Laci
-
brian1987
tag
Sziasztok.
Senkinek semmi hasonló?
[link]Régi értékeléseim :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=brian1987
-
Pioneer
őstag
-
-
kaisers
aktív tag
Amennyiben érdekel vkit, kint van az XEH sima note10-re.
-
iceQ!
addikt
Csajom azt kapta meg tőlem, előtte iphone fun volt...azt mondta soha többet nem kell szájfon. Zseniális a Note 9. CFW-el ha rá lehetne a tolni a Samu féle 11-es androidod, de jó is lenne...
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
MODERÁTOR
válasz bbendre #9577 üzenetére
A Note9 is elég jó még ha már itt tartunk, ahhoz képest sem hozott rengeteg újítást a Note10+. Sőt, a Note9-en még van jack csatlakozó, írisz felismerés (milyen hasznos most a maszkos időszakban), meg értesítő led is, és még mindig nem mondanám lassúnak sem.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
bbendre
őstag
A jó ár a készülék állapota, eredete és a többi hasonló telefon árának az aránya. Azaz teljesen a saját véleményem és tapasztalataim szerint. Kérem senkise dobáljon meg érte kővel.
Pl egy Google Pixel 4XL jó lenne, de kb most 140-150 et kérnek érte. Turbadós azaz gari nélkül. Tuti nem éri meg. Akkor inkább egy OnePlus 7T PRO. Igaz pár dologban gyengébb, de legalább van gari.
A Note már nem számít nagy telefonnak. Elkérnek egy szolgáltatós N10+ telefonért 200.000ft-t 1 éveses, használtért. De 160-170ért számomra jó vétel az N10+, ha van rá gari, szerintem többet nem ér. De tudom ez mindenkinek más és más. Kereslet-kínálat.
Több alternatívája lehet telefonnak.Az S20 Ultra és a Note20Ultra már tudásbanalig tér el, max a Pen. És ott van sima N20 is.
Note 20U pl nem ér meg 300at semmiképpen számomra. Ma kaptam meg a Telenor kedvezményes árlistát amin a N20U 499e ft-ért van fenn. Jelenleg olcsóbb a Iphone 12 pro max (tudom töltő nélkül, de garantált 5év frissítés) mint a Note20 Ultra(3 év frissítésekkel)
A Samsung jó telefonokat gyárt, de az árazással véleményem szerint gomoly gondok vannak.iPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
ZoltayA
aktív tag
válasz Schuler888 #9575 üzenetére
Nem reális. 165-170 körül mennek a 14-15 hónaposan. SES és nem szolgáltatós.. Sajnos a fekete színű ritka. A bazári ezüsttől szabadulnak.
-
Schuler888
senior tag
-
őstag
Ha valakit érdekelene, ez sztm elég jó ár , megbízható forrásból (már amennyire.. )
Samsung EVO Plus 512GB microSDXC UHS-I U3 100MB/s Full HD & 4K UHD Memóriakártya adapterrel: 27.990 Ft
Garancia 120 hónap[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
Android 11 alatt mintha azt olvastam volna, hogy ismét támogatni fogja a telefon beszélgetés felvételet europában is, vagy rosszul emlékszem? Illetve remélem ha nem , akkor sem fog elszálni ILO alatt.
-
gjoco1
addikt
Ma az aktuális Decemberi frissítés után a Bixby-t letiltva-altatva a redőny mögött nem tudom kikapcsolni. [Whay] ? Sajnos már a PackageDisablert sem lehet aktiválni.
-
KYZRR
őstag
Első nap ráraktam a telóra betát, eddig 2 hibával találkoztam, néha ilyen fura CMYK szerű lesz a videó, pl tiktok, vagy instagram alatt, illetve a kamera appban random egy pillanatra bevillan egy zöld kép, és utána mintha mi sem történt volna.
Beta 2-n vagyok, FR nem volt se előtte, se utána.
Szerintem nem lesz több Beta update, ki fogják dobni nekünk is a rendes változatot.
Emlékszem, hogy S9+-on volt vagy 6 béta, mire lett offisöl verzsön. (Meg a bug, hogy ujraindítás után nem ment többé a pin kód, és konkrétan buktad a telefonod.. )Akkuban nem látok változást, illetve végre rendesen működik az időjárás app is, android 10 alatt hiába volt óránkénti frissítés beállítva, csak naponta egyszer, picivel 6 előtt jelzett csak.
Android 11-el monstmár rendesen óránként kapom az érteítést..You can only die once, make sure it is worth it...
-
-
iceQ!
addikt
válasz Luser2000 #9553 üzenetére
Az, hogy nincs hivatalos Android rajta (vagy is Play Service...stb) én úgy biztos nem venném meg. Lehet sokan nem is tudják....Bármi lehet amúgy.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
Azt akartam írni, bocs (k*rva fáradt vagyok) Nincs play service, amúgy andoird alapokon fut a rendszere. MIUI12 (Based on Android 10)
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz Luser2000 #9553 üzenetére
igen, szeretnének olyan telefont, amin normálisan megy minden.
Elsőre nem tűnik nagy gáznak a google hiánya, de amúgy az. Teszteltem, nem nagyon jött be. Amúgy meg egy rohadt jó telefon lenne, csak épp ki van belezve ezáltal hogy nem megy rajta egy csomó minden. Nem csak a google szolgáltatások, hanem jó sok minden más sem, amihez a google szolgáltatások kellenek. -
Luser2000
addikt
A véleményetekre vagyok kíváncsi.
Hirdetem a N10+ telefonomat a Facebook piacterén. 5 nsp aéatt 5 különböző "érdeklődőtől" jött arra kihagyhatatlan ajánlat, hogy gondolkozzak egy egy Huawei P40pro cserén.
(Érdemben nem mozgatja a fantáziámat, nem kell P40pro).
Ezen felül ott semmi más érdeklődés nem jött.Mi a frász lehet a magyarázat arra, hogy P40pro cserével találnak meg?
Csalók?
Ennyire próbálnak szabadulni tőle?Köszi.
Samsung Galaxy Z Fold6, Samsung Galaxy Watch Ultra, MacBook Air M2 13"
-
őstag
Én is, nagyon szeretem. 30 percre állítottam és 2 havonta változtatom a kerületét, hogy ne égjen ki a kijelző.
-
szerzol
senior tag
Tudja valaki, hogy a világító széleket hogyan lehetne beállítani nem fogadott hívás jelzésére, lezárt képernyőnél, felvillanásokkal, értesítő led helyett?
-
Joachim21
őstag
válasz Schuler888 #9532 üzenetére
Nem jósoltam ilyet, végképp nem is kívántam, ezért is próbáltalak figyelmeztetni, hogy egy testre erősített rádióadó nem feltétlen egészséges. Ezután lettem laposföld hívő és alumínumfóliacsákó harcos, szóval én elengedem a témát.
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
őstag
Köszi. Igen, mint mindenből a túlzott fogysztás/használat lehet káros maximum.
-
Probert75
addikt
-
iceQ!
addikt
Nem, majd kiadnak egy sz@r 11-et. Ami természetesen meríti a telót + akku elhalálozáshoz vezet
-
Pioneer
őstag
válasz Schuler888 #9532 üzenetére
Nem, nem fogsz. Meg különben is az alufólia sapka mindentől (is) megvéd.
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM4/AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
Probert75
addikt
Azt írják, hogy januárban kapjuk meg a stabil One UI 3.0-át.
"A Galaxy Note 10, Galaxy Note 10+, Galaxy Note 20 , Galaxy Note 20 Ultra , Galaxy S10, Galaxy S10 +, Galaxy S10 Lite, Galaxy Z Fold 2 és a Galaxy Z Flip 2021 januárjában megkapja a One UI 3.0 frissítést." -
szerzol
senior tag
Szia!
Köszi a választ, gondoltam, már megrendeltem, de volt már régebben spigen és az is lekopott a sarkoknál és ormótlanabb volt mint a samsung x-cover.
Mindenképpen akarok valami masszív védelmet, mert inkább legyen, mint egyszer leessen valahol terepen, de még irodában is eshet szerencsétlenül. -
bcl
senior tag
válasz Maxximus #9530 üzenetére
Nagyon össze-vissza adatokat fogsz találni. Meg jöhetnek az összeeküvés elméletek is: igaz, amit olvasol? Melyik "oldal" írta?
Személyes javaslatom: PubMed
Keresés erre:
electromagnetic fields effects
Ettől autentikusabb forrást (peer-reviewed tudományos irodalom) nem fogsz találni.
A személyes véleményem az, hogy annyira alacsony energiával adnak (10 mW-os nagyságrend), és olyan frekvencia-tartományban (2GHz körül), hogy érdemleges biológiai hatásuk nem hinném, hogy van.NEM mindenféle rezonanciákra, meg egyéb, földöntúli dolgokra gondolok, hanem egyszerű fizikai, molekuláris szerkezeti dolgokra.
Míg pl az UV a DNS-ben tud egy-egy szerencsétlen foton betalálásával a H-H hidakból kovalens kötést létrehozni, és így mutációt, és így akár daganatot, ez a 2GHz körüli tartományban esélytelen...
Esetleg picit melegít, mint a mikró, de ez inkább csak elméleti lehetőség: ahhoz néhány nagyságrenddel nagyobb energia kellene...Nem hinném, hogy nagyobb bajt okoznak (sőt, talán még akkorát sem), mint egy elszívott cigi, egy mellettünk elpöfögő kamion, a levegő a fűtési szezonban, egy kiadós töltött káposzta, vagy egy plusz szelet csoki, vagy éppen egy nyári leégés a strandon.
Ez mind káros. Tudjuk. De nem egy cigitől, egy leégéstől, vagy egy plusz szelet csokitól halunk meg.
Talán érthető, mire gondolok. -
őstag
válasz Joachim21 #9518 üzenetére
Szia.
Én is elég elektroszmog ellenes vagyok,esténként lefekvés előtt még a Wifit is kikapcsolom. (Minden szközzel együtt). BT-t úgy 5 évvel ezelőttig én is próbáltam mellőzni,de már az autókban sincs telefon dokkoló, csak Bt kapcsolat a fej egységgel. Erről hol lehet olvasni, hogy a bt-nek ilyen egészségügyi hatásai vannak?Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
Egyébként meg nem mind1, hogy Note-nak vagy S szériának fogják hívni a ceruzás modelt?
-
gjoco1
addikt
válasz F_Gergely #9524 üzenetére
Pontosan így gondolom Én is.
Egyébiránt ezzel,hogy "felhígítják"a szortimentet nemhogy emelkedett volna az eladásának adatatai 2019-re rendelkezésre álló adatok alapján a Samsung csökkenő tendenciát mutattak: 78.2 millióról estek vissza 71.9 millióra.
+1[ Szerkesztve ]
-
F_Gergely
őstag
válasz bbendre #9521 üzenetére
Ez a Samsung sara, ugyanis 1 telefonból csináltak 3-at lite sima meg ultra meg mittomén mit, totálisan feleslegesen. A note volt mindig a csúcs, nem kell belőle butított változat. S szériában szintén felesleges volt ez a 3-4 féle telefon. Kettő kellett volna, egy normál meg egy "mini" de ugyan úgy erős hardverrel. Ez működött is, aztán kitalálták hogy húzzanak le még több bőrt, most meg siránkoznak hogy szarok az eladások. Ők baszták el...
-
bbendre
őstag
válasz Mikulásbá #9520 üzenetére
Elvileg maximum 1 Note lesz. De valószínűbb, hogy a Fold lesz az új note. Árban kb 10-15%al lesz drágább. A sima note 10 és Note 20 eladásai állítólag siralmasak. Az plus és az Ultra pedig a kamera miatt kapott mindenhol kritikát. Persze semmi sem biztos, de szerintem sokan megértik, hogy a kistestvér nem sikeres és a nagy telefonra is kevesebb az igény mert minden gyártónak van már 6,5" feletti telefonja. Tollat meg majd adnak hozzá...
[ Szerkesztve ]
iPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
Joachim21
őstag
válasz Schuler888 #9509 üzenetére
Kaptál egy jó tanácsot, a te dolgod hogy mit kezdessz vele. A figyelmedbe ajánlanám, hogy nem is olyan rég volt még a CRT monitorok korában, amikor megjelentek a low radiotion monitorok. Ebből logikusan következik, hogy előtte high radiation monitorok voltak. A trükk, hogy nem előre (ott ólomüveg volt), hanem hátrafelé bocsátott ki sugárzást, pl irodai környezetben végig bétásugárzással bombázta aki egy monitor mögött ült. Ezt csak azért hozom fel, mert nem minden technológia hibátlan. De ez csak utólag derül ki többnyire, amikor már megbetegedések és bajok vannak. Szarnak, bajnak nincs gazdája alapon, ennek sem lesz, senki nem fogja vállalni a felelősséget, és az életeket sem tudják majd visszaadni amik megrövidültek a bluetooth miatt.
-
andersen10
aktív tag
válasz Ferike81 #9503 üzenetére
Igen a megtartja, stabil.
Nekem a Pitaka esetén a tok volt lényeg, a Oneplus időkben szerettem meg a vékony karbon tokokat, ott ez gyári opció volt, és a Note 10 gyönyörű designja ebben sokkal jobban érvényesül mint pl. egy szilikon tokban.
Viszont mint tartó hasonlót találsz sokkal olcsóbban , én pl másik telóhoz rendeltem egy ilyet: [https://www.aliexpress.com/item/32947523467.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d5GRE5f]
Ez is szuper erősen tart, talán túl erősen is és sokkal olcsóbb. Tud gyors QI tölést SŐt előnye a Pitakahoz képest, hogy erre vízszintesen is felpattinthatod a telót.
Amit nem próbáltam, van-e melegedési probléma Qi töltés közben, a Piaka tartó beépített ventillátorral rendelkezik ennek elkerülésére, ebben nincs ilyen. -
iceQ!
addikt
Engem nem érdekel hogy mi lesz utana, csak legyen valami DE ne 600 ezer forint legyen. 10-t a cég vette meg nekem, de itt sincs korlátlan pénz... A70es Samsunggal meg nem akarok szaladgálni. Notenak annyi funkciója van amit használok, hogy hihetetlen... Pl.: toll
-
Pioneer
őstag
válasz Schuler888 #9509 üzenetére
Ha kölcsönkéred az alufólia csákóját az is elég lesz...
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM4/AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
Schuler888
senior tag
válasz Ferike81 #9503 üzenetére
Hat engem nagyon feszelyezne hogy az uatoban vezetes kozben odavagyok kabelezve a telora. A kozponti egyseghez csatlakozik a telefon ahogy beulok, bal felso sarokban meg ott a beepitett mikrofon ha hivas jonne
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Joachim21
őstag
válasz Schuler888 #9496 üzenetére
Ha nem akarsz agyrákot akkor megfontolandó a jó öreg zsinóros megoldás 2020ban is.
-
sompetike
aktív tag
-
-
Ferike81
senior tag
válasz Pioneer #9489 üzenetére
Sajnos a teherautóban 80km/h környékén ezeken a csodálatosan sima, kátyú és hullámmentes, tökéletes minőségű magyar utakon kb. semmit nem hallok a kihangosított telefonból. Nem azért keresek vezeték nélküli töltőt, hogy a pénzt költsem, hanem töltés közben szeretném a headsetet használni.
#9496 Schuler888
" Tobbszazezres premium telefon melle zsinoros headset 2020ban? "
Úgy gondolom nem díszből adták a több százezres prémium telefon mellé. Másrészről van BT headset-em, de nem szeretem.#9502 andersen10
Köszi, meglesem. Tartja stabilan?[ Szerkesztve ]
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- UHD filmek lejátszása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen routert?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest