-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz torrrent #8299 üzenetére
Nice! azért ez szép történet. Nem kicsit lehettél "fáradt" :)
Meg megnezheted a google maps time line-t is az adott napra ha nem tiltottad le vagy engedelyezted : http://www.google.com/maps/timelineiPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
torrrent
aktív tag
Sajna reggelre lemerült aznap és a GPS sem volt bekapcsolva. Jó volt a tipp, mert rövid gatyában voltam este és belecsúszott az ágyásba. Annyira "fáradt" voltam, hogy akkor már nem is tűnt fel a hiánya csak reggel, de akkor háborodottan kerestem. Google fiókban kereséssel laptopon még azt sem tudtam kinyomozni, hogy kikapcsolás előtt merre, hol csinált valami bejelentkezés aktivitás félét.
Szolgáltató azt mondta a 2. napon amikor bementem, hogy segítsenek, mondták így semmit nem tudnak csinálni, persze kereste a gépén amit lehetett az ügyfeles.
Csak azért nem offban írom, hogy mit kibír a note 10-es
Balról jobbra: Bebújós tok, szilikon hát, telefon. -
bbendre
őstag
válasz Divinity #8294 üzenetére
Csak azt irtam, hogy nem lehetetlen, hogy egy mobil eszkoz meg tudja hatarozni a helyzetet GPS nelkul is. Ha jol gondolom, az API csak egy endpoint az adatokhoz.
Ha jol tudom nem is haromszogel, csak kozelito adatot ad a jelerosseg alapjan, vagy teruletet.
(Bazi nagy kek kor a mapson )Igazad van, az A-GPS nel olvastam valamikor egy cikket (mar nem talalom), hogy terveztek, hogy barmelyik toronyrol le tudja kerni az adatokat, igy SIM nelkul mint a segelyhivas bizonyos informaciokat at tud adni (Pozicio, pontos ido). De a jelek szerint nem lett a szabvany resze.
Meg mielott a gyermekem szuletett szerettem ilyeneket olvasni: [link] (most nem tudom mivan a pontosan a Samsungban)
Detail: Router/modem cannot see any satellites or satellite signal is very weak. However, router/modem has Data network and router is then configured for A-GPS feature. Expected Result: If a satellite fix cannot be obtained within the fix timeout period (255 sec or less), the modem will display the Reference/Cellular Tower location. This is not the current location of the router/modem. Also, timestamp will be displayed incorrectly.Itt is csak azt akartam irni, hogyha nincs GPS, de van neted es a telefonod meg akarja hatarozni a helyzeted akkor nem lehetetlen egy kozeli pontot talalni neki.
A cella tornyok 2 es 50 (max 80) km tudnak lefedni, 5G eseten parszaz meter ha jol tudom.
A cellak varosban eleg surun vannak. Ha nincs GPS jel akkor is kap egy kozelitest, es abban be tudom hatarolni merre jartam es merre nem.[ Szerkesztve ]
iPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Pioneer #8293 üzenetére
Ha ilyen van, akkor pontosításként, figyelmeztetésként utalni szoktak, az eredeti probléma egy olyan pontjára, ami elkerülte a válaszaadó figyelmét. Mert, ugye az elfogadható, hogy előfordul az ilyen. Tehát, valóban elkerülte a figyelmemet az, hogy az elveszett telefon ki volt kapcsolva.
De az, hogy ennek kapcsán a problémára adott "téves" megoldást később egyesek állításként kezdik kezelni, az már nem fogadható el. Mert, én nem állítottam, hogy kikapcsolt készüléknél is működik a kereső.
Ennyi!Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
bbendre
őstag
válasz Pioneer #8293 üzenetére
Igazad van. En a sajat reszemrol Annyit tennek hozza, hogy mindenkeppen probald meg megkeresni a telefont a telefon keresovel. Nem veszitesz vele. Nagyon sok tenyezos. Android - Iphone nagyban elter. A helymeghatarozas is sok tenyezos. Persze kikapcsolva very hard fokozat de az utolso ismert hely esetleg segithet visszaemlekezni.
@Pioneer: Igyekeztem a leheto legjobb tudasom szerint utana jarni a temaknak, hogy ne irjak le "hülyeségeket". Termeszeten ha tevedek (es ez nagyon sokszor elofordul) minden pozitiv kritikat szivesen veszek amibol tudok tanulni . KoszonomiPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
Divinity
őstag
válasz bbendre #8289 üzenetére
A Geolocation API egy user-facing REST API, ennek semmi köze ehhez a témához, az a külső fejlesztőknek lényeges.
Nem kifejezetten a Wifi alapján tud helyet meghatározni hanem főként a cella adatok alapján tudja de ehhez szükséges internet kapcsolat, különben nem tud háromszögelni.
Az A-GPS-nek pedig szintén nincs köze a témáhozfun User.resolveSign() = StringUtils.EMPTY
-
Pioneer
őstag
válasz M_AND_Ms #8290 üzenetére
Valójában pont te indítottad el a lavinát, azzal, hogy felületesen olvastad az egész történetet (vagy csak a szövegértelmezés nem ment) és egyből rávágtál valami hülyeséget aminek köze nincs a valósághoz...
(#8270) torrrent
Elhagyta a telót és írta, hogy nem volt bekapcsolva...Erre írtad te:
(#8277) M_AND_Ms
Ha ránéztél volna a Google telefonkeresőre , akkor valószínű hamarabb megtaláltad volnaSzóval itt pont az ellenkezőét állítottad, hogyha ki van kapcsolva, akkor is megtalálta volna (sőt még hamarabb)... Annak ellenére, hogy így nem működik a keresés, utólag még te is elismerted
Mindegy én lezártam a témát, csak nem akartam, hogy hasonló helyzetben valaki feleslegesen reménykedjen, hogy kikapcsolt állapotban majd a Google telefonkeresővel megtalálja a telefonját. Pedig ahhoz bekapcsolva kell lennie a telónak, a GPS-nek és még net kapcsolat is kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM4/AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
M_AND_Ms
veterán
mondom semmit, mert alapból nincs bekapcsolva. A helymeghatározás csak engedi, hogy az appok használják a Gps-t, de az nincs folyamosan bekapcsolva. Linkeltem az előzőekben a listát kis ikonokról, hogy melyik jelzi, amikor ténylegesen használva van a Gps vevő
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
iceQ!
addikt
válasz M_AND_Ms #8290 üzenetére
Akkor most hogy találom meg a telót a Google féle Finde My Phone-al? GPS amúgy mennyit zabár, ha be van kapcsolva?
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
bbendre
őstag
válasz Pioneer #8288 üzenetére
Pontositok mert a fogalmazasom eleg ketertelmu. A Google tudja, de Te mint user nem ersz el minden adatot, de taroljak es kiadjak ha pl a hatosagok kerik. De sok esetben kapsz egy teruletet, hogy merre volt a telefonod. A Google telefon kereso is csak egy jo nagy teruletet ad meg merre volt a telefonod. De ebben szerintem benne van a Geolocation API is.
Par eszrevetel:
Pl Ha kikapcsolod a wifit es a nem kapcsolod ki a 'Turn on Wi-Fi Automatically' funkciot akkor a telefon idokozonkent keresi ugyan ugy a halozatokat.
Errol bovebben : [link]
Ez is jo pelda arra, hogyan lehet meghatarozni valakinek a helyzetet: [link]De ha kikapcsolod a GPS-t attol a Wifi alapjan nagyvonalaban ha nem is teljesen pontosan tudja a telefon merre vagy. Az Android 10 es 11 mar jobban vedi az adatokat mert ott nem A GPS -t kapcsolod ki hanem a helymeghatarazo szolgaltatast. De ott van a Bluetooth hack...
Igen, Igazad van. De a hidd el, a telefonod annyi mindent tarol es elkuld, hogy nem is gondolnad...
Geolocation API: [link] valamint [link]
"The Geolocation API returns a location and accuracy radius based on information about cell towers and WiFi nodes that the mobile client can detect. This document describes the protocol used to send this data to the server and to return a response to the client."
Ez is erdekes lehet: [link] ez is [link]Nem mondom, hogy nincs igazad mert nem tudom mi az igazsag. Nem tudom ellenorizni.
Azt tudom, hogy regebbi android-on ROM oltam es nem tudtam a GPS-bekapcsolni mert rossz volt a Kernel, es nem pontosan, de elnavigalt a Maps az utamon Igaz egyszer nagyon eltevedtem mert nem volt eleg Wifi a kornyeken, de ez meg regebben volt.
Azota barmi is lehet...Szerk. Abban is teljesen igazad van, ha nincs net nem tudja elkuldeni az adatokat.
Igaz erre is van mar megoldas az IPhone-oknal: [link][ Szerkesztve ]
-
Pioneer
őstag
válasz bbendre #8285 üzenetére
Ez így pont nem igaz! Cella infóhoz egyáltalán nem fér hozzá a Google telefonkereső! Ráadásul ha csak a GPS van bekapcsolva, viszont a telefon nem csatlakozik internethez (wifi/mobilnet), akkor sem látja a telót! Sőt, ha csak net kapcsolat van bekapcsolva a telefonon (wifi/mobilnet), GPS nélkül, akkor sem látja a teló pozícióját a Google telefonkereső !
Mielőtt terjesztenétek a fals információkat, legalább saját magatok is leellenőrizhetnétek, hogy ne írjatok hülyeségeket...
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM4/AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
bbendre
őstag
1. a Google egy csomo fele keppen tudja, hol a telefon. GPS, Wifi, cella, stb. Elvileg az utolso hely is lekerheto ha nem honapok ota volt syncelve.
2. @Probert75 :
- Lepj be az myaccount.google.com- url: https://myaccount.google.com/security?pli=1#activity
(Soha ne kattints ilyen erzekeny urlek eseten linkre, En sem adok meg linket. Mindig nezd, meg hogy a link biztonsagos, hasznalj MFA vagy 2FA-t)
- Gorgess le, ott lesznek az eszkozok, Itt tudod kileptetni es torolni.[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz Pioneer #8281 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy ha a Helyadatok be lett volna kapcsolva (nekem es szerintem sok mindenki masnak is be van, rengeteg elonnyel jar - en legalabbis igy latom, konteo hivok es egyeb osszeeskuves elmetet gyartok kimeljenek, ne nyissunk parttalan vitat), HACSAK nem kikapcsolat allapotaban utaztatta varosokon at es dobta vegul a kertbe el, megtalalta volna a keszuleket viszonylag gyorsan, meg ha az lemerul is, mert az utolso rogzitett allapota pontosan mutatta volna a GPS koordinatakat automatikusan... (gondolom ott eshetett ki veletlenul a zsebbol (pl.)). Nem kell ezt tulmisztifikalni, ez igy mukodik.
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Pioneer
őstag
válasz M_AND_Ms #8280 üzenetére
Lehet hogy neked be van kapcsolva állandóan a GPS funkció, de ahogy Ő is írta semmit se ér, ha a telefon meg kikapcsolt állapotban van, mert akkor még a Google telefonkereső sem látja...
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Pioneer #8279 üzenetére
A Helyadatok mindig be vannak kapcsolva, de ez nem jelenti azt, hogy mindig járatja a Gps vevőt a telefon, csak amikor szükség van rá.
Pl belépsz a Google Térképekbe, akkor láthatod, hogy az alkalmazás bekapcsolta a Gps vevőt [link] , ha kilépsz belőle. akkor meg, hogy lekapcsolta
Évek óta így van, nem fogyaszt semmivel se többet (kivéve, ha navigálok, értelemszerűen)Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Pioneer
őstag
válasz M_AND_Ms #8277 üzenetére
Nem valószínű!
Mivel írta hogy ki volt kapcsolva a telefon, de még akkor se találta volna meg ha be lett volna kapcsolva telefon, viszont a GPS pedig kikapcsolt állapotban lett volna... Már pedig a legtöbb ember kikapcsolja a GPS-t ha nincs rá szükség...PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM4/AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
iceQ!
addikt
válasz M_AND_Ms #8277 üzenetére
Helyadatok kikapcsolva ezt írja...Mindig bekapcsovla kell lenni a GPS-nek?
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
M_AND_Ms
veterán
válasz torrrent #8270 üzenetére
Ha ránéztél volna a Google telefonkeresőre , akkor valószínű hamarabb megtaláltad volna
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
xhege
veterán
Tudja valaki, hogy a Samsung Daily helyett (ami számomra teljesen haszontalannak tűnik), fel lehet varázsolni a Google feed-et?
-
torrrent
aktív tag
Hát igen azt a majdnem 2 hetet amíg nem tettem le róla huhh. Éreztem, hogy a kicsike valahogy meglesz, nincsen messze.
Természetesen találgatni sem kell melyik telefon marad. -
torrrent
aktív tag
A sztorim: 3 Hete elhagytam a sima note 10-em egy "fáradt" estén. Még novemberben vettem tavaly és nagyon a szívemhez nőtt biztos mindenki ismeri ezt az érzést telóval akinek már sok volt. Az amikor olyan, hogy csak akkor cserélem ha valami még jobban megtetszik. 1,5 hét után letettem róla nyomkövetés nem látta google fiókban hol volt utoljára csak hogy mikor. Reménykedtem, mert senki nem kapcsolta be és nem is lépett be, de kellett egy másik teló. Pont kijött az új Note széria, de vastagsága és a kidudorodó kamera miatt nem nagyon jött be. Maradt egy A51.
Ma reggel locsolni szerettem volna a mini kertemben és a sziklakert dús növényei közt babráltam amikor éreztem, hogy nem földet tapintok két növény közt hanem valami fura puha tárgyat: Hát nem a Note 10-em volt, DEEE.
Benne volt a fekete belebújós tokban és a telefonon az átlátszó szilikon tok. Mivel azóta volt eső, meg arra fele sár is szépen, beleépült a környezet faunájába annyira, hogy a szilikon tok és a telefon közé moha és penész ette be magát.
Gondoltam nincs gond hátha. Legelőször kivettem a telefont, belőle a tollat és a SIM foglalatot. 4 alkoholos törlőkendővel áttörlés utána szárazra. 10 percig 30 fokos hajszárítózás 30cm-ről. 40 perc töltés után bekapcs. Mindez 14 órája hibátlanul működik és az ég világon semmi baja. Akksi 100-ról azóta most 63 pedig nyomkodtam rendesen. Ez egy szép nap. -
Aki21
aktív tag
Sziasztok csatlakoznék hozzátok egy note10 pluszal. Mai nappal nyugdíjaztam a 4éves s7 edge-t. Eddig minden franko a váltással
-
beeep146
tag
Üdv.
Van arra beállítás hogyha felülről lefelé húzó mozdulatnál csak a felső gyors ikon és értesítés rész jöjjön le, de az alkalmazás lista meg soha? Össze vissza működik és eléggé idegesítő.. 😀
Elég lenne ha a szokásos módon alulról felfelé mozdulatnál nyílna meg az app lista.[ Szerkesztve ]
-
gilfoyle
őstag
Azt be lehet állítani, hogy ha a Samsung Notes-ba készítek egy jegyzetet és egy fotót (amit akkor készítek) csatolok hozzá, azt ne mentse el a galériába a fényképek közé?
Átállnék a SN-ra, de ez elég idegesítő, a Keep pl. tudja ezt... -
-
Luser2000
addikt
-
Sanyaboy2
csendes tag
xeh frissitésa ota-n megjött már valakinek? ilyenkorra megszokott a havi már ugy értem 10-éig
-
francz'70
senior tag
2019 után forgalomba bocsátott Samsung okostelevíziók használata javasolt.
Miért kell a vez.nélküli DEX hez 2019 utáni tv
Erről tud valaki részletes infót? -
-
bbendre
őstag
Ez része az Android Safety programnak. Két részbõl áll:
- Meg tudod osztani valakivel a helyzeted manuálisan és az okát is meg tudod adni
vagy (Europában nem érhetõ még el és a Pixeleken tesztelik) autobaleseted van vagy elestél.- Safety Check - Be tudod állítani, hogy elmentél kocogni, stoppolsz vagy "Uberezel", Turázni vagy a hegyekben, elindultál egyedül haza az éjszaka közepén. Ezekhez tudsz idō adni. Pl Uber, 15 perc. Túra - 3 óra, Kocogok -1 óra.
Ha nem használod a telefont vagy nem állítod le a programot akkor megosztja a helyzeted azzal akit megadtál.A különbség, hogy az elsõ esetben próbál jelezni a másodig esetben csendben teszi a dolgát nehogy valaki leállítsa ha bajban vagy.
Pixeleken már elérhetõ. Én már elfelejtettem, pedig jó ötlet.
A fall és a car crash detection sajnos nálunk nem elérhetõ.Most próbáltam ki Android11en is a lezárt telefont simán ki lehet kapcsolni akkor ha mindent beállítottál. Szóval ne bízd rá az életed
[ Szerkesztve ]
-
bigsee
addikt
válasz Luser2000 #8241 üzenetére
Egy olyan funkcióval bővült, melynek segítségével a felhasználó vészhelyzeti üzeneteket tud küldeni a földrajzi helyzetéről minden 30 percben 24 órán keresztül.
Jesszusom, ezek mire készülnek...???TMH-ra egyébként semmi... Note-ra sem.
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
Luser2000
addikt
Nem tudom, hogy volt-e már, de itt a szeptemberi update változásjegyzéke:
Samsung DeX
- Vezeték nélküli DeX csatlakozás támogatása.
. Vezeték nélküli csatlakozás TV-készülékekhez Wi-Fi Direct segítségével (Miracast-tal kompatibilis).
* Gyorspanel - DeX
. 2019 után forgalomba bocsátott Samsung okostelevíziók használata javasolt.
- Képernyőnagyítás és betűméret-opciók támogatása a testreszabáshoz eltérő kijelzőméreteknél.
Wi-Fi
- Ha a közeli wifi routerek alkalmasak a minőségi adatok mérésére, az információ megjelenítése Nagyon gyors, Gyors, Normál és Lassú lesz.
* Ezt a funkciót a „Hálózatminőség információinak kijelzése” beállításainál kapcsolhatja be.
- Ha egy wifi routerhez jelszóval próbál hozzáférni, egy újonnan bevezetett funkció most lehetővé teszi a felhasználónak a wifi router jelszavának lekérését egy közelben lévő felhasználótól, aki mentve van a kapcsolati listáján és már csatlakozott az adott routerhez.
* A wifi jelszó beírási képernyőjén megjelenik a „Jelszó lekérése” gomb, ahol lekérheti a jelszót.
Always On Display
- A Bitmoji matricák támogatottak az Always on kijelzőn. (Óra stílusa)
Samsung bill.zet
- A billentyűzet keresési funkció egy újabb funkcióval bővült, mellyel a felhasználó a YouTube-on is kereshet.
- Az osztott képernyő fekvő módban támogatott.
- A Billentyűzet beállítási oldal „Beviteli nyelvek kezelése” képernyőjének keresési funkciója egy új frissítéssel bővült, mely segítségével könnyebb megtalálni a billentyűzet beviteli nyelveit, melyeket a felhasználó hozzá kíván adni, vagy törölni szeretne.
Fényképező
- A Pro Video funkció feljavításra került.
Üzenetek
- Egy olyan funkcióval bővült, melynek segítségével a felhasználó felhívhat egy olyan személyt, aki el van mentve az előre beállított segélykérő üzenet kontaktjaként.
- Egy olyan funkcióval bővült, melynek segítségével a felhasználó vészhelyzeti üzeneteket tud küldeni a földrajzi helyzetéről minden 30 percben 24 órán keresztül.
Samsung Feljegyzés
- PDF fájlok importálása támogatva.
- Lehetőség van kézírás hozzáadására a szöveg fölé.
- Támogatott a szétválasztás oldalak szerint és a keresés oldalszám szerint.Samsung Galaxy Z Fold6, Samsung Galaxy Watch Ultra, MacBook Air M2 13"
-
-
bbendre
őstag
válasz Divinity #8237 üzenetére
Igen igazad van. Elismerem, hogy a "under the hood" sok minden valtozott. Van mi jobb lett, tetszik, hogy az Appoktol vissza lehet automatikusan vonni a jogosultsagokat.
Nem tetszik, hogy a Guesture Navi megvaltozott. A drawer es a gesture teljesen kulonvalt.
Pl a Gesture-nel taskot tudsz valtani, de a Drawer nem éred el. A kezdolapon a Bar-t felfele huzva nem tortenik semmi. Max appok kozott tudsz valtani. A two button navinal maradt minden a regiben.
Lett viszont kereso a Now Playingben.
Jo lett a Notification History. Ez idaig is volt, de nem ilyen jo.
Erdekes, hogy csoportositja az uzeneteket de a legtobb uzenet kuldo appra azt mondja, hogy nem tamogatott. Pl a Hangouts-ot nem lehet buborekba tenni.
A tobb app mint pl a Slack alatt duplan jelenik meg a valasz ikon es a sor ahova lehet gepelni.
Nem lett megoldva a Rules, A utemezheto AOD (lehet egy feature drop resze lesz)
Valamiert eltunik a billentyuzet ha "enter"-t (kovetkezo sor) nyomok.Tetszik a Google Play alapu rendszer (komponens) frissites.
De osszesegeben nem ert meg talan egy teljes verzio valtast. Inkabb egy 10.1 mint anno a 4.1 volt.[ Szerkesztve ]
-
-
Divinity
őstag
válasz bbendre #8236 üzenetére
Azért ez elég erős túlzás
Vizuálisan tényleg nem változott sok és sok új end-user feature se esett be de under the hood rengeteg dolog változott ahogy az általában is szokott történni. Értem, hogy neked fájdalmas az overscan API kivezetése de ők ezt elég régóta lehetett tudni mivel accessibility issue volt és alig volt használatban.[ Szerkesztve ]
fun User.resolveSign() = StringUtils.EMPTY
-
bbendre
őstag
válasz Mikulásbá #8233 üzenetére
Most raktam fel a Pixelre és nekem csalódás az Android11... Igazából alig változott valami, ami meg igen az kicsit visszalépés. Remélem a feature drop ezen tud majd javítani. Lehet a Samsung megpakolja minden jóval
[ Szerkesztve ]
-
Pioneer
őstag
válasz Forgo74 #8224 üzenetére
Én ezt használtam: USB C to HDMI 2.0 UHD Cable Active M/M 1.8m/5.91ft - CAC-1514
Club 3D CAC-1514 USB C 3.1 - HDMI (apa - apa) kábel 1.8m - Fehér
-
bcl
senior tag
válasz sanyijedi #8229 üzenetére
Ezzel:
Verbatim type-c hubMegy a 2k! Van ilyenem, azért tudom
De a 4-ből, amit az évek alatt Aliexpressről rendeltem, az egyik noname szintén vitte a 2k-t, amíg meg nem döglött (félig, legalábbis - millószor kell ki-be dugdosni, hogy menjen. Érdekes viszont, hogy a tablettel most is jó (Dell Latitude 5179), csak a telefonnal kínlódik.
Szóval ki lehet fogni, igaz, lutri. Nekem most a Verbatimot megvették (ennyit nem adtam volna érte, bááár... nem sokkal több egy normálisabb Alis árától), és ez bejött. Hosszú ideje még nincs meg, a tartósságáról nem tudok semmit mondani.
szerk: igaz, nekem az RJ45 + HDMI (+usb-A) a mániám, szóval csak ilyen hub-okat nézek, meg vettem.
[ Szerkesztve ]
-
Forgo74
tag
Sziasztok!
Van valami alternatíva USB-C - DisplayPort/HDMI adapterre amivel működik a DEX egy monitoron?
Sok a Samsung által kínált 20 ezres ára.
5 db. kellene belőle.......Illetve, olyan TypeC/Jack átalakító is kellene, amivel működik egy Jack csatlakozós fülhallgató.
Ebből valami jó árú, mert 3 darab kell..... -
xhege
veterán
Köszi mindenkinek!
-
Probert75
addikt
Ja még annyi, hogy a QuickStar-ral visszaraktam az órát a jobb oldalra, mert engem qvára zavart a bal oldalon. Mindig azt hittem, hirtelen a telóra pillantva, hogy érkezett valami értesítés a rolón. És eltüntettem vele a kis elem ikont, elég csak a százalék az akku jelzésre.
(#8220) ratcache Én nem tudom megszokni a navigációs sáv gesztusvezérlését. Pedig Nova Launcherben használom a gesztusokat.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
Probert75
addikt
Én egy régebbi Good Lock-ot használok. A QuickStar modult használom, mert a gyári sötét témával a roló nagyon mélyfekete. Én meg sötétszürkén használom más színű ikonokkal. Használom még a MultisStart is. Eleinte használtam a NavStart is mert annyira nem jöttek be a gyári ikonok, de aztán csak visszaléptem a gyárira.
[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
válasz gilfoyle #8217 üzenetére
Igen, ez rendben is lenne, ha itt is így merülne. És ugyan úgy használom mint te. (2G/4-3-2G).
-
xhege
veterán
Használjátok itt a Nice Lock alkalmazást? Mely modulok, amik szerintetek hasznosak, és miért?
[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
Én éjjel mindig repülő módba teszem. Úgy 2%-ot merül 7-8 óra alatt.
-
bigsee
addikt
Semmi, hüle vagyok...
[ Szerkesztve ]
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
MODERÁTOR
Nem szokott ennyire merülni, még 8 óra alatt sem, bár csak 1 simmel használom. Az akkustatisztika mutatja mi merítette?
Ilyen előfordulhat valamelyik google service miatt is időnként.[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
iceQ!
addikt
Aki 2 sim-el használja a pluszost, mennyire merül nála ? Nálam 1 sim 2G-n van, másik 4G(csak net, mert adat sim), viszont hajnali 3-tól fullra töltve reggel 6:30-ig 8-10%-t merült
Gondolom ez nem normális...Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
kaisers
aktív tag
válasz Joe_Muad_Dib #8208 üzenetére
Szét. Egyik sem arra van, ami nekem kéne.
Rootolni meg nem fogom csak ezért (gondolom úgy erre is lenne megoldás) -
-
kaisers
aktív tag
-
kaisers
aktív tag
Azt hogy tudom megcsinálni, hogyne automatikusan csatlakozzon az ismert Bluetooth eszközökhöz, hanem csak akkor amikor én szeretném.
A konkrét példám az az, hogy több autóba is szoktam ülni egy nap és mindegyikhez automatikusan kapcsolódik pedig nem szeretném, amihez állandóan kapcsolódva van az az órám.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest