Új hozzászólás Aktív témák

  • torrrent

    aktív tag

    A sztorim: 3 Hete elhagytam a sima note 10-em egy "fáradt" estén. Még novemberben vettem tavaly és nagyon a szívemhez nőtt biztos mindenki ismeri ezt az érzést telóval akinek már sok volt. Az amikor olyan, hogy csak akkor cserélem ha valami még jobban megtetszik. 1,5 hét után letettem róla nyomkövetés nem látta google fiókban hol volt utoljára csak hogy mikor. Reménykedtem, mert senki nem kapcsolta be és nem is lépett be, de kellett egy másik teló. Pont kijött az új Note széria, de vastagsága és a kidudorodó kamera miatt nem nagyon jött be. Maradt egy A51.
    Ma reggel locsolni szerettem volna a mini kertemben és a sziklakert dús növényei közt babráltam amikor éreztem, hogy nem földet tapintok két növény közt hanem valami fura puha tárgyat: Hát nem a Note 10-em volt, DEEE. :K
    Benne volt a fekete belebújós tokban és a telefonon az átlátszó szilikon tok. Mivel azóta volt eső, meg arra fele sár is szépen, beleépült a környezet faunájába annyira, hogy a szilikon tok és a telefon közé moha és penész ette be magát.
    Gondoltam nincs gond hátha. Legelőször kivettem a telefont, belőle a tollat és a SIM foglalatot. 4 alkoholos törlőkendővel áttörlés utána szárazra. 10 percig 30 fokos hajszárítózás 30cm-ről. 40 perc töltés után bekapcs. Mindez 14 órája hibátlanul működik és az ég világon semmi baja. Akksi 100-ról azóta most 63 pedig nyomkodtam rendesen. Ez egy szép nap. :)

Új hozzászólás Aktív témák