-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
Kint van a Telekomos Android 10 is:
Note 10 Plus TMH / Note 10 TMH jelenleg még nincs fent.
Samsung Galaxy Z Fold6, Samsung Galaxy Watch Ultra, MacBook Air M2 13"
-
battag
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy SEE -re még nem érkezett frissítés?
SEE/XEH,XEH/SEE ez a Service provider SW ver.
Van másnak is SEE -s ROM-ja?
Már nagyon kipróbálnám a Dark Mode-ot GMail-ben illetve, hogy a GMail az új ROM-mal sem hajlandó továbbra sem együttműködni az Exchange-es céges levelezésemmel...[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
válasz
Stabi83 #4277 üzenetére
Hálózat gyári visszaállítását csináld meg. Hátha segít. Én is megcsináltam, eddig nincs gond.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
nylacika
aktív tag
https://play.google.com/store/search?q=aod%20notify&c=apps
Én az elsőt (Jawomo-Notification Light) használom, tökéletesen teszi a dolgát!
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
torrrent
aktív tag
Nekem se adaptív képernyő se kék fény szűrő nincsen bekapcsolva, minden manuális. Viszont ha You Tube-ból kilépek a főmenübe minden olyan fokozatosan egy picit sötétebb lesz. Elég látványos, de csak picit.
Azt hiszem 9 esnél is ilyen volt csak nem ennyire feltünő, gyorsabb volt.[ Szerkesztve ]
-
Piwi
veterán
Próbált már valaki a kamera körüli részhez értesítési ledes programot? Érdemes esetleg valamelyikkel foglalkozni?
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Stabi83
senior tag
válasz
vitezpeto #4281 üzenetére
Felejtsed el a GMailt...
A Samsung mail baromi jó amikor huaweit használtam arra is rábütyköltem. S7E óta csak azt és a Microsoft Outlookot használom hiba nélkül. A Gmail már sokszor szivatott és nekem életbevágó a melómban hogy ne késsek le emali-ről.Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
Stabi83
senior tag
válasz
JÄGERROBI #4279 üzenetére
A repülő mód kikapcs, bekapcs is segít de az is rendellenessen lassú + valami ázsiai nyelven ír ki valamit ilyenkor, nem tudom mi lehet.
Szerintem egyenlőre megy vissza a 9.
Amit a legjobban vártam az új gesztusvezérlés még úgy sem megy Nova Lancher alatt és nekem az lenne a legfontosabb újítás.Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
vitezpeto
tag
Sziasztok.
Kérdezném, hogy gmail-nél mit kell beállítani, hogy folyamatos szinkronizáció legyen? Folyamatosan "bealszik". Van úgy, hogy csak két óra múlva kapom meg a leveleket. Ez már problémám volt Note 9-nél is. Még Android 9-en vagyok.
Kösz előre is!
-
Stabi83
senior tag
Másnál is jelentkezik 10 alatt a 4G hálózat lefagyása? Ötlet a kivédésre?
Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
kovacs65
senior tag
A Cube ACR normálisan müködik a Note 10+ telón, a 10-es droiddal?
Vén vagyok, mint az országút
-
bigsee
addikt
Az lehet, hogy a képek, a kijelző, az egész megjelenés android10-el szebb/nek hat/? Az animációk nagyon ott vannak a szeren és az általam régóta várt gesztusvezérlés is használható.
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
dkovizoli
addikt
válasz
eladogeppc #4207 üzenetére
Annyit az eszmefuttatásotokhoz hozzáteszek, hogy a sammobile.com nem a Samsung hivatalos oldala. Ők is a samfirm vagy Frija programmal szedik le a samsung szervereiről az oda kikerülő friss szoftvereket, majd teszik fel a saját szerverükre, amiről ha normális sebességgel akarsz tölteni, akkor fizetned kell! Ellenben erősen korlátozott sebességgel tudsz letölteni. Szerinted ez hivatalos Samsung support? Nyilván mindenki pénzből él és időnként jó is az oldaluk, ha pl.régebbi romot keres valaki, de ha az új kell, akkor minek fizessek valakinek, amikor ugyanonnan, ugyanazt, ugyanúgy elérem ingyen én is , mint ő?
-
djszikras
tag
Sziasztok! Rakattam a kijelzore uvegfoliat, nyilvan ehhez valot. Minden jó, csak az ujjlenyomat elég bizonytalanul mukodik. Ami nem is afeloldasban gond, mert.feloldom kóddal, csak a netbank ki is tiltott egyből, mert nem érzékeli az ujjlenyomatot. Ti mivel veditek a kijezot ugy, hogy az ujjlenyomatot is tudjátok használni? Le kell szedetnem az üveget? Köszönöm!!!
nokia 6300--->SonyEricson X10 mini pro-->S2-->Zopo C2---> S4 mini duos
-
krob81
tag
Sziasztok. A frissítés után waze-nél nekem eltűnt az előtérbe maradt funkció. Tehát bejövő hívásnál nem ugrik vissza a navigációra. Baromi idegesítő, van rá megoldás? Köszi
-
Yager01
senior tag
Sziasztok. Ha nem gyári garanciálisan akarom venni a telefont akkor hol érdemes vásárolni? Nem biztos hogy megér egy 100as pluszt a Samu gari
-
Gyula84
veterán
válasz
telefonmágus #4264 üzenetére
hopsz benéztem azt hittem note10+ nézek
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Zedlog
csendes tag
Nekem a play zene alkalmazás nem mutatja az album borítokat, miután frissítettem 10-re. Más is járt így? Mit lehet ezzel csinálni?
-
Macskasy
tag
Valahogy rá lehet hekkelni az android 9 es samsung camera appot a betan levo notera ?
Ha valami out to date appot felteszek ? Vagy nem fogja engedni root nelkul sehogy ?Honnan erdemes apkt nezni ami nem virusos?
Csak legalis dolgok játszanak a forum szabalyait betartva
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
válasz
MikeWazowski #4258 üzenetére
Átmeneti fájlokat, felhasználó neveket, eltárolt jelszavakat tartalmazhat.
A gyorsítótárat üríti. Az összes app gyorsítótárazott adatai eltűnnek -
F_Gergely
őstag
Sracok, help:
Samsung tema alkalmazassal valtoztattam az ikonokat. De maradnek a gyarinal, azt hogy tudom ujra beallitani?Megtalaltam
[ Szerkesztve ]
-
Mcsutka
junior tag
Teljes képernyős gesztus vezérlés van?
Asus Zenfone 5
-
BossBoss
őstag
Autó üzemmódban, hozzá lehet adni valahogy spotify-t vagy youtube musicot? Deezer és Tildal-t engedni meg a csomó haszontalan vackot de azokat pont nem.
[ Szerkesztve ]
-
Spricccer
tag
Magyar vizslák, Xiaomi 13t pro
-
Mcsutka
junior tag
Köszönöm szépen!
Asus Zenfone 5
-
válasz
eladogeppc #4248 üzenetére
Megint be kell állnia, 1-2 hét után már valszeg jó lesz.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Mcsutka
junior tag
Sziasztok! Az értesítési Ledre született vmilyen megoldás? Csak a tesztjét olvastam. Most vennék egy Note 10+ telót. 4 hónapos, makulátlan. 260 ezer ft reális? ( 12/ 512)
Asus Zenfone 5
-
eladogeppc
veterán
Üzemidő egy óra mínusz ahogy nézem. Alig 3 óra lesz. Sima Note 10.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
TODI1111
veterán
-
TODI1111
veterán
Gondolom TMH-s készüléked van. Elméletileg ha a magyar T is kiadja a 10-es verziót és azt szintén odinnal teszed fel akkor visszaáll TMH-ra. Általában a szervízben nem szoktak kukacoskodni, hogy milyen verzió van rajta, de mivel mindig vannak tulbuzgó ifjú mindenhez értő szervizesek, ezért szóvá tehetik. Más hátrányod nem származik belőle. Azt, hogy bevállalod-e azt neked kell eldöntened.
[ Szerkesztve ]
-
BossBoss
őstag
Végre teljes gesztusvezérlés! Iphone után ez volt az egyetlen ami hiányzott!
Simán ráengedtem OTA-n. Kell valamit csinalnom? Barmi reset egyéb?
-
danisuto
csendes tag
Nekem az animációk tűnnek nagyon lassúnak a korábbiakhoz képest a 10-en. Lehet ezt valahol állítani?
-
danisuto
csendes tag
válasz
eladogeppc #4222 üzenetére
Nálam működik. Külföldi fórumon olvastam erről, ott megoldásnak azt írják, hogy át kell állítani a felbontást és megjelenik újra az ikon.
-
Macskasy
tag
válasz
eladogeppc #4235 üzenetére
Sztem volt, aztan lehet placebo de motion photobol biztos volt teljes értékű kép mentése akkor inkabb azert hisztizek tovabb
-
Macskasy
tag
válasz
eladogeppc #4222 üzenetére
Volt! Már megint rossz kapura rugdosnak
-
NOKA32
aktív tag
válasz
TODI1111 #4219 üzenetére
Köszönöm a leírást sokat segít. Már csak annyi kérdésem van hogy van-e nekem hátrányom abból ha átvált AUT ra? Esetleg garancia vagy ilyesmi közben nem dobálja el a hálozatot stb.
Ha esetleg megjönne 1-2 héten belül TMH ra nem szórakoznék vele.Köszönöm előre is.[ Szerkesztve ]
-
-
TODI1111
veterán
válasz
Evil Snowman #4228 üzenetére
Telefon kikapcsolt állapotában, hangerő fel + bixby gomb nyomva tartásával érhető el a menü amit keresel.
-
válasz
Evil Snowman #4228 üzenetére
Első körben elég a cache törlés, csak akkor csinálj teljes resetet, ha gondod lesz valamivel.
Recovery-be a hangerő fel + ki/bekapcsoló gomb állandó nyomásával lépsz be (kikapcsolt állapotból).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Amalgam
aktív tag
Hogy lehet ide képet feltölteni?
[ Szerkesztve ]
Kedvenc telefonom a Galaxy Note 6
-
-
zaurac
tag
Az új XEH build számát be tudná írni vki.? Arra lennék kiváncsi,h.teljesen a DBT-t kaptuk-e? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Srácok. Nem tudom hogy volt-e a 9-ben, de most szünet szúrt, hogy nem lehet videózni a Wide kamerával?
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
-
TODI1111
veterán
Mivel többen kértek segítséget privátban az odin használatához, gondoltam csinálok egy kis összefoglalót.
Személy szerint én mindig azzal teszem fel a frissítéseket (évek óta) és még semmilyen problémám nem adodott belőle. A legfrisebb romot mindig SamFirm programmal töltöm le. Ezzel a programmal csak a legfrisebb romot lehet letölteni.
Odin 3.14.1
A példa egy NOTE 10+ készülékhez van (SM-N975F)
A note 10+ XEH romja OXM multi CSC-hez tartozik ami azt jelenti, hogy ha például egy XEH romra felteszünk egy DBT romot akkor is XEH marad.
A multi CSC-hez tartozó régiók:
ACR AFG AFR ATO AUT BGL BNG CAC CAM CAU CHO COO DBT DKR ECT EGY EON EUR GTO ILO INS ITV KSA LAO LUX MID MWD MXO MYM NEE NPL ORX PAK PEO PHE PHN ROM SE SE SEK SK SMP THL TPH TTT TUN TUR XEF XEH XEO XEU XEZ XFE XME XSG XSP XTC XXV
BKD BTC BTU CPW GLB LYS MM1 NZC OPS SER SIN SIO SMA STH TEL TNZ TPA VAU VNZ XFA XFV XNZ XSA
A multi CSC rom alapértelmezettje az AUT (svájc). Ez azt jelenti, hogy ha egy olyan romra tesszük rá ami nem szerepel a multi CSC ben (például egy magyar telekomos TMH) akkor automatikusan az AUT-ra fog beállni.
Kizárólag saját felelősségre használja mindenki!
Első lépésben elindítjuk a samfirm programot és letöltjük a romot.Miután letöltödött, egy zip. fájlt kapunk amit kicsomagolunk.
Ezután elindítjuk az odint és betallózuk a fájlokat
A fájlok betallózásánál a CSC-re kell figyelni. Amennyiben HOME CSC-t tallózunk be akkor minden adatunk megmarad, viszont ha a sima CSC-t akkor minden törlődik, mert factory resetet csinál.
Miután végzett az odin és home csc-t használtunk akkor ajánlott recoveryből egy wipe cache.
Nagyvonalakban ennyi. Remélem tudtam segíteni. -
eladogeppc
veterán
Hivatalosan nem rakhatnánk fel ODIN-al a firmware-t. Csak a SmartSwitch meg ilyenekkel.
De én nem azt mondtam, hogy senki ne rakja fel, csak annyit, hogy nem láttam a SamMobile oldalán. De ugorjuk már át ezt a témát.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
bigsee
addikt
-
Acheron
őstag
Szolgáltatónál (Telenor, XEH) vásárolt készülékre is megjött a frissítés ("sima" Note 10).Este megy fel.
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
válasz
eladogeppc #4210 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a Sammobile-ról letöltött romot is odinnal kell feltenni. Onnantól nem mindegy, hogy melyik programmal töltöd le a samsung szerveréről? Amennyiben a samsung felteszi a letöltő szerverére a romot és engedélyezi, hogy a SamFirm letöltő program hozzáférjen akkor az nem hivatalos? Az odin otthoni használata hivatalos? Csak az OTA és a Smart Switch a hivatalos. Akkor mi a probléma?
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
válasz
TODI1111 #4209 üzenetére
Hát az attól még nem hivatalos. Ha hivatalos lenne, akkor nem evvel a szoftverrel lehetne lecsempészni. Hivatalos attól lesz, hogy "bejelentik" vagy attól, hogy a customer számára elérhető hivatalos update-errel telepíthetővé válik.
Addig annyi, hogy mi elérjük más módon a firmware-t. Szerintem.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
TODI1111
veterán
válasz
eladogeppc #4207 üzenetére
Nekem a SamFirm is hivatalos megjelenés ugyanis a program a Samsung szervereiről tölti a romot.
-
-
Zsolty20
senior tag
Aztán meg Samsung Members-en belül meg azt írták, hogy január.
-
TODI1111
veterán
-
Luser2000
addikt
válasz
eladogeppc #4203 üzenetére
Szerintem még ma, vagy legkésőbb holnap az is itt lesz.
Samsung Galaxy Z Fold6, Samsung Galaxy Watch Ultra, MacBook Air M2 13"
-
iceQ!
addikt
Na ez jó hír
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest